Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Razgovori mama -4/14 [chat] 17.4.2014 10:57:17
|
|
|
|
suki
|
Dobro jutro! Ja i dalje muku mucim sa grudima ali je bebac vec sinoc pred spavanje nakon dojenja koje mu nije bilo dovoljno ipak na jedvite jade i uz prethodno vristanje prihvatio 30-ak ml ad koliko mu je realno i bilo potrebno. Ljuljuskala sam ga, pevusila, mazio je flasicu, drzao je u ustima i fiksirao me pogledom dok na kraju nije povukao. Pao mi je kamen sa srca, samo da krene. Vreme uzas a tako bi mi prijala jedna setnja da se nadisem svezeg vazduha... Pozdrav mamike!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama -4/14 [chat] 17.4.2014 16:27:40
|
|
|
|
doktorkakristal
|
ja bila do grada da uzmem nesto i nacisto sam se smrzla,kakvo cudno vreme ,kuca u haosu kao i obicno taman jedno sredim nesto drugo se nagomila,bas me nervira,najradije bih lezala valjda me ovo grozno vreme ubi u pojam
|
|
RE: Razgovori mama -4/14 [chat] 17.4.2014 18:59:45
|
|
|
|
anci kv
|
doco,poznato mi to sređivanje. Što sam više u kući i sređujem imam utisak da je sve gore Smrzla sam se al baš,kao da je februar. Jedva sam čekala da dođem kući
|
|
RE: Razgovori mama -4/14 [chat] 17.4.2014 21:56:54
|
|
|
|
jole82
|
Di ste mame...niste valjda sve u kafani
|
|
RE: Razgovori mama -4/14 [chat] 17.4.2014 23:15:04
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
Dobro vece. Ako imate kade pogledajte snimak bas je simpatican klik, Oglas za najtezi posao na svetu Laku noc mame
|
|
|
|
RE: Razgovori mama -4/14 [chat] 18.4.2014 0:05:33
|
|
|
|
Sanchy
|
KLIK..citala sam o ovome pre neki dan ali da ce Hrvati poceti sa cipovanjem vec u maju ove godine??O Boze sta je sa ovim svetom..
Verujem u ružičasto. Verujem da smeh najbolje troši kalorije. Verujem u ljubljenje, u mnogo ljubljenja. Verujem da treba biti snažan kad sve krene po zlu. Verujem da su srećne devojke najlepše devojke. Verujem da je sutra novi dan. Verujem u čuda!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama -4/14 [chat] 18.4.2014 0:15:33
|
|
|
|
anci kv
|
znači,deca kao prasići?
|
|
RE: Razgovori mama -4/14 [chat] 18.4.2014 8:12:59
|
|
|
|
doktorkakristal
|
Dobro jutro SANCY jezivo Muz izasao iz nocne pa cuva Doroteju da jedno jutro na miru popijem kafu ,napolju kisa ,kasnije cu verovatno do mojih da mi prodje vreme i da danas je Veliki petak,tuzan dan,svaki put se pitam koliko je vredelo stradanje Isusovo za nas ,kakvi smo mi ljudi
|
|
RE: Razgovori mama -4/14 [chat] 18.4.2014 8:34:45
|
|
|
|
Torbica
|
Dobro jutro narode! Mene su cas_tili sa spavanjem, bebac ustao u 8, veliki malopre... Doco, kad bi se svi popravljali...svako treba sebe da gleda, svet bi bio lepse mesto. Vredelo je sigurno stradanje njegovo, jer sto kaze jedan od svetih Otaca, ne bi sunce, onoliko svetilo svetlilo jednom zverinjaku, ima divnih ljudi jos... Odoh da stavim jajca da se kuvaju pa da decica uzivaju u farbanju, dacu im da sami ukrasavaju.. U 16h cemo na iznosenje Plastanice svi a ja cu u 20h na Bdenije, jedno od najpotresnijih i najtorzestvenijih Bogosluzenja u godini, Opelo Hristovo. I sinoc je bilo predivno Bdenije, Jutrenje velikog petka, iznosenje Krsta Gospodnjeg. Ljubim vas sve
< Poruku je uredio Torbica -- 18.4.2014 8:43:47 >
|
|
RE: Razgovori mama -4/14 [chat] 18.4.2014 8:54:30
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Ala ste opleli po teologiji Teodora je dobila pozivnicu za sutrasnji rodjendan. Posto je Velika Subota necemo je voditi. Ipak je ona iz svestenicke porodice. Vreme je bas za spavanje. Probudila me je Teodora. Sofijs jos uvek spava.
|
|
RE: Razgovori mama -4/14 [chat] 18.4.2014 9:21:35
|
|
|
|
mama micki
|
Dobro jutro mame! Ja ustala rano i već uveliko farbam jaja. Deca gledaju crtani, muž izašao nešto da završi i pokupuje. Još nisam popila kafu, sad ću pristaviti pa izvolte! Vreme je ružno ali danas je veliki petak pa će nam svima biti lep dan!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama -4/14 [chat] 18.4.2014 11:00:01
|
|
|
|
ivaMark
|
Zdravo drugari ne znam kako mame koje su same sa bebama po celi dan stizu da urade bilo sta, mm i ja samo po celi dan sa bebom i ponovo mi fali jos dva-tri sata dan da bude duzi, hronicno sam umorna. Sada gledamo da kupimo ogradicu jer nam je nasa ostala u Srbiji, nismo imali gde i nju da natrpamo, da malo beba kulira u njoj, jer ovako stalno jedan od nas dvoje mora biti sa njom, puzi, ustaje...a sto je najgore:nije svasna da moze da padne i da se razbije nego krece kao da zna da hoda
|
|
RE: Razgovori mama -4/14 [chat] 18.4.2014 11:39:33
|
|
|
|
anci kv
|
ova kiša ne prestaje Ivamark,meni je ogradica spas,tu mi je najsigurnija. Zaigra se, obrne 2,3 kruga,drema. Sad nam je nova igračka balon od 6 litara sa kašičicama u njemu. Džaba sve igračke kada se zaigraju sa tako sitnim stvarima
|
|
RE: Razgovori mama -4/14 [chat] 18.4.2014 11:43:05
|
|
|
|
ivaMark
|
Anci...moja obozava plasticne flase takodje Jeste spas, ali nije bilo sanse da je spakujemo u auto...tako da kupujemo drugu sada
|
|
RE: Razgovori mama -4/14 [chat] 18.4.2014 12:05:21
|
|
|
|
anci kv
|
Ja ne znam kako ćemo se spakovati kad budemo krenuli na more,
|
|
RE: Razgovori mama -4/14 [chat] 18.4.2014 22:46:05
|
|
|
|
Torbica
|
Anci, kad se nas 5 popakuje u Logana sa krovnim nosacem, spakovaces se i ti, ne brigaj. Samo da vam mahnem!
|
|
RE: Razgovori mama -4/14 [chat] 18.4.2014 22:56:41
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Torbice pisala mi je dr Basara. Pisala sam joj pre tri dana. Nisam ocekivala tako brzo odhovor. Dala mi je kontakt ordinacije u Bg-u. Ipak smatra da nam treba neko blizi. Mi smo sve popakovali i sutra Sofiju krstimo. Jeste grozno vreme, ali ipak ce biti radostan dan. I eto ga pricesce za prvi Vaskrs.
|
|
RE: Razgovori mama -4/14 [chat] 18.4.2014 23:20:19
|
|
|
|
Torbica
|
Sanjice, jako mi je drago! Ne sumnjam uopste u njenu preporuku! Zena je perfektna! Neka je srecno Krstenje andjelku Sofiji! Predivno. Mi smo svo troje krstili 40-i dan. Jos prebiram po recepticima sta sve da napravim za Vaskrs. Ljubim
|
|
RE: Razgovori mama -4/14 [chat] 18.4.2014 23:29:22
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Ja prebiram, ali nikako da izaberem. Sutra tek kad odu moji moram da se bacim na spremanje Vaskrsnjeg rucka. Stvarno ne znam sta cu. Liturgija nam je u ponoc. Nezgodno zbog dece, ali Sofija nek spava u as, a Teodora je vec velika.
< Poruku je uredio Sanjica26 -- 18.4.2014 23:30:36 >
|
|
RE: Razgovori mama -4/14 [chat] 18.4.2014 23:39:36
|
|
|
|
Torbica
|
A kod nas je u 5 ujutro Jutrenje za Vaskrs a u produzetku S.Liturgija. Svakako ih sutra vodim sve u 10h na Liturgiju Velike Subote a za nedelju cu ici od pocetka a mm ce doci pre S.Pricesca sa njima. Dosad je i baba znala biti tu pa mi bude lakse sa organizacijom, no dobro, samo nek su svi zdravi, lako cemo za ostalo.
|
|
RE: Razgovori mama -4/14 [chat] 19.4.2014 8:50:48
|
|
|
|
doktorkakristal
|
dobro jutro SANJICE za krstenje,mi smo zakazali za 4 Maj ako Bog da jedva cekam da je krstim Mi spavali jutros do skoro 8
|
|
RE: Razgovori mama -4/14 [chat] 19.4.2014 9:24:37
|
|
|
|
mama micki
|
Dobro jutro mame!Evo mi malo uživamo!Sve vas pozdravljam, pa kuckam kasnije, sad odoh da se spremam pa u radnju! Ljubite dečicu!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama -4/14 [chat] 19.4.2014 9:36:29
|
|
|
|
ivaMark
|
Zdravo mameeee da popijem kafu dok mala zvrnda spava Torbi, mislim da Anci vozi Ford Ka, bas je mali auto za neka dalja porodicna putovanja a krovni nosaci jesu spas i nama ce trebati uskoro
|
|
RE: Razgovori mama -4/14 [chat] 19.4.2014 14:11:18
|
|
|
|
anci kv
|
jeste,ivamark ford ka, u njega se nas dve super spakujemo za skitane po gradu i devojački Na more ćemo kolima mm ima nekog nisana, veliki je ali je svee to malo za ono što bih ja sve nosila Biće svakome po peškir,šorc i majica i gotovo
|
|
RE: Razgovori mama -4/14 [chat] 19.4.2014 14:27:38
|
|
|
|
doktorkakristal
|
mame jesu li vam deca na tri coska od kad je ova kisa,Dora je haoticna preko dana nista joj ne odgovara,samo je kenjkava,lepo se ja izvikah na nju malopre,sad koliko ona to kapira nemam pojma
|
Anketa
Млеко.
Admin
Које млеко је здравије давати детету после годину дана: