|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  11 12 [13] 14 15   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori mama -4/14 [chat]
17.4.2014 10:57:17   
suki
Dobro jutro! Ja i dalje muku mucim sa grudima ali je bebac vec sinoc pred spavanje nakon dojenja koje mu nije bilo dovoljno ipak na jedvite jade i uz prethodno vristanje prihvatio 30-ak ml ad koliko mu je realno i bilo potrebno. Ljuljuskala sam ga, pevusila, mazio je flasicu, drzao je u ustima i fiksirao me pogledom dok na kraju nije povukao. Pao mi je kamen sa srca, samo da krene. Vreme uzas a tako bi mi prijala jedna setnja da se nadisem svezeg vazduha... Pozdrav mamike!user posted image

(odgovor članu anci kv)
Direktna veza do poruke: 301
17.4.2014 16:27:40   
doktorkakristal
ja bila do grada da uzmem nesto i nacisto sam se smrzla,kakvo cudno vreme user posted image ,kuca u haosu kao i obicno taman jedno sredim nesto drugo se nagomila,bas me nervira,najradije bih lezala valjda me ovo grozno vreme ubi u pojam user posted image

'OVO JE ZIVOT NIJE RAJ,NE MORAS DA BUDES SAVRSENA "
Čekanje je tihi i surovi ubica. Okrutni krvnik.

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu suki)
Direktna veza do poruke: 302
17.4.2014 18:59:45   
anci kv
doco,poznato mi to sređivanje. Što sam više u kući i sređujem imam utisak da je sve goreuser posted image
Smrzla sam se al baš,kao da je februar. Jedva sam čekala da dođem kući

"Osmehneš li se deci, ona uzvrate osmehom. Osmehneš li se odraslima, oni se pitaju: “Zašto se ovaj smeje?”Momo Kapor

(odgovor članu doktorkakristal)
Direktna veza do poruke: 303
17.4.2014 21:56:54   
jole82
Di ste mame...niste valjda sve u kafaniuser posted image

Enyoj the silence!

(odgovor članu anci kv)
Direktna veza do poruke: 304
17.4.2014 23:15:04   
Misha i Ljisha
Dobro vece. Ako imate kade pogledajte snimak bas je simpatican klik, Oglas za najtezi posao na svetuuser posted image

Laku noc mame

(odgovor članu jole82)
Direktna veza do poruke: 305
18.4.2014 0:05:33   
Sanchy
KLIK..citala sam o ovome pre neki dan ali da ce Hrvati poceti sa cipovanjem vec u maju ove godine??O Boze sta je sa ovim svetom..

Verujem u ružičasto. Verujem da smeh najbolje troši kalorije. Verujem u ljubljenje, u mnogo ljubljenja. Verujem da treba biti snažan kad sve krene po zlu. Verujem da su srećne devojke najlepše devojke. Verujem da je sutra novi dan. Verujem u čuda!

(odgovor članu Misha i Ljisha)
Direktna veza do poruke: 306
18.4.2014 0:15:33   
anci kv
znači,deca kao prasići?

"Osmehneš li se deci, ona uzvrate osmehom. Osmehneš li se odraslima, oni se pitaju: “Zašto se ovaj smeje?”Momo Kapor

(odgovor članu Sanchy)
Direktna veza do poruke: 307
18.4.2014 8:12:59   
doktorkakristal
Dobro jutro
SANCY jezivo user posted image
Muz izasao iz nocne pa cuva Doroteju da jedno jutro na miru popijem kafu ,napolju kisa ,kasnije cu verovatno do mojih da mi prodje vreme
i da danas je Veliki petak,tuzan dan,svaki put se pitam koliko je vredelo stradanje Isusovo za nas ,kakvi smo mi ljudi user posted image

(odgovor članu anci kv)
Direktna veza do poruke: 308
18.4.2014 8:34:45   
Torbica
Dobro jutro narode!
Mene su cas_tili sa spavanjem, bebac ustao u 8, veliki malopre...
Doco, kad bi se svi popravljali...svako treba sebe da gleda, svet bi bio lepse mesto. Vredelo je sigurno stradanje njegovo, jer sto kaze jedan od svetih Otaca, ne bi sunce, onoliko svetilo svetlilo jednom zverinjaku, ima divnih ljudi jos...
Odoh da stavim jajca da se kuvaju pa da decica uzivaju u farbanju, dacu im da sami ukrasavaju.. U 16h cemo na iznosenje Plastanice svi a ja cu u 20h na Bdenije, jedno od najpotresnijih i najtorzestvenijih Bogosluzenja u godini, Opelo Hristovo. I sinoc je bilo predivno Bdenije, Jutrenje velikog petka, iznosenje Krsta Gospodnjeg.
Ljubim vas sve

< Poruku je uredio Torbica -- 18.4.2014 8:43:47 >

Možda je na ovom svetu neistine, nepravde i mržnje više, ali su istina, pravda i ljubav moćnije.
Patrijarh Pavle

Direktna veza do poruke: 309
18.4.2014 8:54:30   
Sanjica26 RR
Ala ste opleli po teologijiuser posted image
Teodora je dobila pozivnicu za sutrasnji rodjendan. Posto je Velika Subota necemo je voditi. Ipak je ona iz svestenicke porodice.
Vreme je bas za spavanje. Probudila me je Teodora. Sofijs jos uvek spava.

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu Torbica)
Direktna veza do poruke: 310
18.4.2014 9:21:35   
mama micki
Dobro jutro mame! Ja ustala rano i već uveliko farbam jaja. Deca gledaju crtani, muž izašao nešto da završi i pokupuje. Još nisam popila kafu, sad ću pristaviti pa izvolte!
Vreme je ružno ali danas je veliki petak pa će nam svima biti lep dan!

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 311
18.4.2014 11:00:01   
ivaMark
Zdravo drugari user posted image

ne znam kako mame koje su same sa bebama po celi dan stizu da urade bilo sta, mm i ja samo po celi dan sa bebom i ponovo mi fali jos dva-tri sata dan da bude duzi, hronicno sam umorna.
Sada gledamo da kupimo ogradicu jer nam je nasa ostala u Srbiji, nismo imali gde i nju da natrpamo, da malo beba kulira u njoj, jer ovako stalno jedan od nas dvoje mora biti sa njom, puzi, ustaje...a sto je najgore:nije svasna da moze da padne i da se razbije nego krece kao da zna da hoda user posted image

Nema veće sreće, od ljubavi bebeće :)

(odgovor članu mama micki)
Direktna veza do poruke: 312
18.4.2014 11:39:33   
anci kv
ova kiša ne prestaje
Ivamark,meni je ogradica spas,tu mi je najsigurnija. Zaigra se, obrne 2,3 kruga,drema. Sad nam je nova igračka balon od 6 litara sa kašičicama u njemu. Džaba sve igračke kada se zaigraju sa tako sitnim stvarima

(odgovor članu ivaMark)
Direktna veza do poruke: 313
18.4.2014 11:43:05   
ivaMark
Anci...moja obozava plasticne flase takodje user posted image
Jeste spas, ali nije bilo sanse da je spakujemo u auto...tako da kupujemo drugu sada user posted image

(odgovor članu anci kv)
Direktna veza do poruke: 314
18.4.2014 12:05:21   
anci kv
Ja ne znam kako ćemo se spakovati kad budemo krenuli na more,

(odgovor članu ivaMark)
Direktna veza do poruke: 315
18.4.2014 22:46:05   
Torbica
Anci, kad se nas 5 popakuje u Logana sa krovnim nosacem, spakovaces se i ti, ne brigaj.
Samo da vam mahnem!

Možda je na ovom svetu neistine, nepravde i mržnje više, ali su istina, pravda i ljubav moćnije.
Patrijarh Pavle

(odgovor članu anci kv)
Direktna veza do poruke: 316
18.4.2014 22:56:41   
Sanjica26 RR
Torbice pisala mi je dr Basara. Pisala sam joj pre tri dana. Nisam ocekivala tako brzo odhovor. Dala mi je kontakt ordinacije u Bg-u. Ipak smatra da nam treba neko blizi.
Mi smo sve popakovali i sutra Sofiju krstimo.user posted image Jeste grozno vreme, ali ipak ce biti radostan dan. I eto ga pricesce za prvi Vaskrs. user posted image

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

(odgovor članu Torbica)
Direktna veza do poruke: 317
18.4.2014 23:20:19   
Torbica
Sanjice, jako mi je drago! Ne sumnjam uopste u njenu preporuku! user posted image Zena je perfektna!
Neka je srecno Krstenje andjelku Sofiji! Predivno. Mi smo svo troje krstili 40-i dan. user posted image
Jos prebiram po recepticima sta sve da napravim za Vaskrs. Ljubim

Patrijarh Pavle

Direktna veza do poruke: 318
18.4.2014 23:29:22   
Sanjica26 RR
Ja prebiram, ali nikako da izaberem.user posted image Sutra tek kad odu moji moram da se bacim na spremanje Vaskrsnjeg rucka. Stvarno ne znam sta cu. Liturgija nam je u ponoc. Nezgodno zbog dece, ali Sofija nek spava u as, a Teodora je vec velika.

< Poruku je uredio Sanjica26 -- 18.4.2014 23:30:36 >

(odgovor članu Torbica)
Direktna veza do poruke: 319
18.4.2014 23:39:36   
Torbica
A kod nas je u 5 ujutro Jutrenje za Vaskrs a u produzetku S.Liturgija.
Svakako ih sutra vodim sve u 10h na Liturgiju Velike Subote a za nedelju cu ici od pocetka a mm ce doci pre S.Pricesca sa njima. Dosad je i baba znala biti tu pa mi bude lakse sa organizacijom, no dobro, samo nek su svi zdravi, lako cemo za ostalo. user posted image

Patrijarh Pavle

Direktna veza do poruke: 320
19.4.2014 8:50:48   
doktorkakristal
dobro jutro
SANJICE user posted image za krstenje,mi smo zakazali za 4 Maj ako Bog da jedva cekam da je krstim
Mi spavali jutros do skoro 8 user posted image

(odgovor članu Torbica)
Direktna veza do poruke: 321
19.4.2014 9:24:37   
mama micki
Dobro jutro mame!Evo mi malo uživamo!Sve vas pozdravljam, pa kuckam kasnije, sad odoh da se spremam pa u radnju!
Ljubite dečicu!

Direktna veza do poruke: 322
19.4.2014 9:36:29   
ivaMark
Zdravo mameeee user posted image

da popijem kafu dok mala zvrnda spavauser posted image

Torbi, mislim da Anci vozi Ford Ka, bas je mali auto za neka dalja porodicna putovanja a krovni nosaci jesu spas i nama ce trebati uskoro user posted image

(odgovor članu mama micki)
Direktna veza do poruke: 323
19.4.2014 14:11:18   
anci kv
jeste,ivamark ford ka,user posted image u njega se nas dve super spakujemo za skitane po gradu i devojački
Na more ćemo kolima mm ima nekog nisana, veliki je ali je svee to malo za ono što bih ja sve nosila
Biće svakome po peškir,šorc i majica i gotovouser posted image

(odgovor članu ivaMark)
Direktna veza do poruke: 324
19.4.2014 14:27:38   
doktorkakristal
mame jesu li vam deca na tri coska od kad je ova kisa,Dora je haoticna preko dana nista joj ne odgovara,samo je kenjkava,lepo se ja izvikah na nju malopre,sad koliko ona to kapira nemam pojma user posted image

(odgovor članu anci kv)
Direktna veza do poruke: 325
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  11 12 [13] 14 15   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  11 12 [13] 14 15   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Bebo, tvojih prvih 60s života u 60s videa!
video
Prvi minut života bebe je magičan, užurban, preispunjen. Mnogo stvari se desi! A kojih? Pogledajte u videu!
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...

Anketa

Млеко.
Admin

Које млеко је здравије давати детету после годину дана:

Click Here