|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  12 13 [14] 15 16   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori mama -4/14 [chat]
19.4.2014 14:49:50   
anci kv
doco,kad je ovako slinavo vreme,dunda samo jede i drema,nema kad da haotiše,pada u sanuser posted image

"Osmehneš li se deci, ona uzvrate osmehom. Osmehneš li se odraslima, oni se pitaju: “Zašto se ovaj smeje?”Momo Kapor

(odgovor članu doktorkakristal)
Direktna veza do poruke: 326
19.4.2014 15:42:48   
doktorkakristal
ANCI Dora je takva bila dva dana,nacisto pospana cak sam pomisljala da nece neki virus da je uhvati,od juce je nervozna,valjda smo stalno u kuci pa i njoj dosadno,da poludis user posted image

'OVO JE ZIVOT NIJE RAJ,NE MORAS DA BUDES SAVRSENA "
Čekanje je tihi i surovi ubica. Okrutni krvnik.

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu anci kv)
Direktna veza do poruke: 327
19.4.2014 16:29:54   
jole82
Doco T je juče popodne bila nemoguća...kao najgore razmeženo derište..a i prekjuče je imala epizodicu
Ništa joj ne valja..ne zna šta hoće...hoće sve, a neće ništa...ona je počela i da vrišti i da se baca user posted image
Probala sam sve i svašta...i onda počela da je kuliram jer je stvarno sve izgunilo smisao..E onda je gospodjica došla do mene i Bog zna kako da je uzmem sad odma il nikad...i ja je podiglen u krilo i poče da se baca i da me udara..aaaa....nikad ali nikad nije bila takva...ja prvo u šoku, onda sam popi*dela i da ne bi preletela celu dnevnu sobu sam je lepo bez reči odnela u njenu sobu i zatvorila vrata na minut...opšta histerija je nastasla...e onda se smirivala(ja naravno virim kroz ključaonicu) i poče da razvljači stvari što inače radi u normalim okolnostima...i lepo otvorila vrata i sela na trosed...izašla je sama posle 5 min i došla da me zagrli..more mamu li ti malu...i od onda je super bila ostatak dana..
Valjda joj je i dosadno uz sve igre jer je navikla da zvrnda ... evo lepo je vreme..već smo bile oko podneva napolju i spavala je 3 sata (juče samo 45 min za ceo dan i nije htela popodne da spava...zato je i bila blesava) i sad je sa tatom izašla u šetnju...
Ja sam prva drndić od ovakvog vremena a ne malci...al da histeriše i da me udara..e to neće moći..no no..

Enyoj the silence!

Direktna veza do poruke: 328
19.4.2014 17:49:21   
mati
Zdravo mamike... Matu izbila strasna alergija od rodjendana, crtali ga po licu i sve ga izbile sitne tackice, po licu i grudima, a sad i sake... Pa je dobio T, i eto, bicemo kuci za praznike... A moji prsti su kao najsarenije uskrsnje jaje...user posted image

Vidi mama, Kica KOKAGAJ!
A sta je to mama Maja? Sta je to?
Mao...

(odgovor članu jole82)
Direktna veza do poruke: 329
19.4.2014 18:58:13   
Mara1986
Mame sa koliko su vaše bebe počele da prate predmete i da reaguju na zvuke.... mislim da baš reaguju... npr. da prate predmete očima i da se za zvukom odmah okreću?

Ko ne zna da ceni vrednost žene,
nikad nije znao da ceni vrednost majke.

(odgovor članu mati)
Direktna veza do poruke: 330
19.4.2014 20:28:34   
doktorkakristal
MARO moja Dora je bas jako rano reagovala na zvuke,sad ne znam bas tacno ali mislim da je to bilo vec u prvom mesecu zivota,a sto se pracenja pogledom tice to je bilo negde sa puna dva meseca,samo sam jedno jutro primetila kako posmatra one igrackice sto vise iznad krevetca i kako sam ih pomerala tako je ona okretala glavicu u tom pravcu
JOLE ma i ja sam katastrofa od ovog vremena tj sto sam zatvorena u 4 zida,ali Dora je jutros preterala bukvalno je vristala bez nekog razloga,morala sam da viknem tek se tad umirila,ja stvarno nemam pojma kako se postaviti prema tako maloj bebi kad pocne da histerise bez razloga user posted image

(odgovor članu Mara1986)
Direktna veza do poruke: 331
19.4.2014 20:55:27   
anci kv
maro,mislim da je sve to počelo krajem prvog,početak drugog meseca. Kao da je bilo pre 10 godina,kako lako zaboravljam a oni prebrzo rastu
Doco, nervoza je, verovatno je i muče zubići

"Osmehneš li se deci, ona uzvrate osmehom. Osmehneš li se odraslima, oni se pitaju: “Zašto se ovaj smeje?”Momo Kapor

Direktna veza do poruke: 332
19.4.2014 21:06:39   
Sanjica26 RR
Doco ona je mala za vikanje. Teodora nekad ne shvata kad viknem na nju, a kamoli bebe. Sigurno je nesto muci. Histrerisace i te kako. Posebno kad poraste.
Mi smo se danas krstili. Predivan je bio dan. Bas sam se uplasila zbog kise, ali nije padala. Bubica se nije cula. Posle je celu sluzbu prespavala. I probudila se bas za pricest.
Mislila sam da idem u ponoc na Liturgiju sa decom posto mm sluzi, ali ipak cu sacekati jutro. user posted image

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu anci kv)
Direktna veza do poruke: 333
19.4.2014 21:06:55   
Mara1986
Hvala na odgovorima... ja i muž se malo zabrinuli pošto ne reaguje na njegov glas a sećam se da je u porodilištu skroz iskrivio glavu ka njemu kad ga je prvi put čuo... a sad ga nešto kulira... user posted image a da mi imamo 26 dana user posted image

(odgovor članu anci kv)
Direktna veza do poruke: 334
19.4.2014 21:15:20   
anci kv
polako maro.. mada treba ih pratiti...

(odgovor članu Mara1986)
Direktna veza do poruke: 335
19.4.2014 21:21:10   
Maslacak15
Pozdrav mame!!

Maro ja bih rekla obrnuto. Po mom misljenju pracenje pogledom predmeta dolazi prvo i to izmedju 4-8 nedelja u zavisnosti od deteta a cciljano okretanje u pravcu izvora zvuka malo kasnije. Cuju oni odlicno od pocetka naravno, secam se u porodilistu kako se trzaju na najmanje zvukove narocito praskavog tipa, pritiskanje salt_era za svetlo, zatvaranje vrata itd. Ali bas da se okrenu u pravcu glasa, to rade kad steknu kontrolu nad pokretima glave i nauce da prate uopste pogledom....
evo nadjoh to je na spisku milestones za 3 meseca

"Turns head toward direction of sound"

sigurno da ima beba koje to rade i ranije, kao i za sve ali ja bih rekla da obicno sleduje posle pracenja pogledomuser posted image

< Poruku je uredio Maslacak15 -- 19.4.2014 21:23:52 >

(odgovor članu anci kv)
Direktna veza do poruke: 336
19.4.2014 21:22:48   
anci kv
maslačkić user posted image ,šta bi mi bez tebe

(odgovor članu Maslacak15)
Direktna veza do poruke: 337
19.4.2014 21:31:49   
Mara1986
hvala,hvala,hvala puno sad sam već mirnija... user posted image

(odgovor članu anci kv)
Direktna veza do poruke: 338
19.4.2014 21:34:16   
doktorkakristal
MASLACAK tacno ,sad me podset_i kako se Dora u porodilistu trzala svaki put kad bi jedna cistacica ulazila bas bucno u sobu i mlatila onim dzogerom kao da mrzi ceo svet,sto ANCI kaze kao da je bilo pre 10 godina ,bas se brzo zaboravi
SANJICE user posted image za krstenje ,ja jedva cekam Dorino

< Poruku je uredio doktorkakristal -- 19.4.2014 21:35:30 >

(odgovor članu anci kv)
Direktna veza do poruke: 339
20.4.2014 8:04:22   
doktorkakristal
Dobrp jutro srecan Uskrs svima koji slave
Ja i Dora cemo kod mojih danas posto muz radi do sedam veceras

Direktna veza do poruke: 340
20.4.2014 11:59:50   
Torbica
Hristos Vaskrse drage mamice! Sve najlepse vam zelim!user posted image

Možda je na ovom svetu neistine, nepravde i mržnje više, ali su istina, pravda i ljubav moćnije.
Patrijarh Pavle

Direktna veza do poruke: 341
20.4.2014 12:20:09   
anci kv
žene,da ovaj lepi praznik proslavite sa svojim najdražima. Hristos Voskrese

(odgovor članu Torbica)
Direktna veza do poruke: 342
20.4.2014 22:51:33   
Zena Majka Kraljica
Vaistinu Voskrese. Svim forumašicama želim od srca sve najlepše user posted image

Kako ste provele dan? Ja sam imala nekih ruznih dogadjaja (o kojima ću da pričam kad se lepo završe) malo su me izbacili iz takta i nisam praznik provela kako sam planirala ali biće bolje nadam se.

(odgovor članu anci kv)
Direktna veza do poruke: 343
20.4.2014 23:08:58   
anci kv
Zmk,tako je to u životu. Sutra je novi dan,biće bolje. Ako će da ti bude lakše imaš temu za istresanje neg.energije

(odgovor članu Zena Majka Kraljica)
Direktna veza do poruke: 344
20.4.2014 23:10:09   
Zena Majka Kraljica
Istresala sam se tamo već jedan dan user posted image

(odgovor članu anci kv)
Direktna veza do poruke: 345
20.4.2014 23:13:45   
anci kv
user posted image

Direktna veza do poruke: 346
20.4.2014 23:34:09   
Zena Majka Kraljica
Pisala sam na temi o zelenoj plodovoj vodi, ali tamo baš ima malo. user posted image

(odgovor članu anci kv)
Direktna veza do poruke: 347
20.4.2014 23:37:12   
anci kv
javiće se već neko,ja ti nisam baš od neke pomoći što se te teme tiče. Možda se Maslačak pojavi,ona većinom ima odgovore na naša pitanja,nadam se da će i ovog puta biti tako

Direktna veza do poruke: 348
20.4.2014 23:39:52   
Zena Majka Kraljica
Hvala svakako i cestitam na biciklu user posted image

(odgovor članu anci kv)
Direktna veza do poruke: 349
20.4.2014 23:40:41   
anci kv
user posted image

Direktna veza do poruke: 350
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  12 13 [14] 15 16   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  12 13 [14] 15 16   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Kalendar vakcinacije
Vaše dete trebate vakcinisati kako bi njegov organizam stekao imunitet na neke od težih zaraznih bolesti. Vakcina je pre...

Anketa

Млеко.
Admin

Које млеко је здравије давати детету после годину дана:

Click Here