|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  8 9 [10] 11 12   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Majska biRRtija [chat]
14.5.2014 8:56:28   
Trcosava
Brate sam sam popuser posted image zovem da zakažem pedikir. Dve rade tamo - vlasnica i radnica. I tražim da odem kod radnice jer mi bolje uradi i pedikir i depilaciju. I sad mi se javi vlasnica, besna što sam ja rekla radnici da sam zadovoljnija kad mi radnica uradi pedikir, odnosno da nisam zadovoljna kad radi vlasnica. Zašto?
Jednom kaže ona da probamo da stavimo jednu sponku (neki đavo koji se nalepi na nokat i vuče nokat 'na gore' da ne bi urastao) i ja se složim. E sad, fora je što to se menja na 6 nedelja, odnosno kad ne znam koliko izraste nokat. Meni užasno sporo rastu nokti i valjda i zbog toga to ne radi radnju baš kako treba. No nebitno, skinem ja to. I posle 3 dana mene nokat boli u pm. Odem nazad, ona meni na živo krene da kopa. Jedva preživim to, ali kao sredila. Ne boli jedan dan, pa opet krene da boli i ja se vratim opet - ovaj put bila ta radnica. Lepo mi potopi noge, da nokti omekšaju i lepo mi izvuče to što me bolelo. I sad cela panika što joj ja nisam rekla da nisam zadovoljna i kako ako nisam htela tu sponku, mogla sam da joj kažem. Kažem, ali ja hoću sponku, ali od jeseni - ide leto i hoću da mažem nokte. Kao ne vidi se - vidi se jer ni to ne uradi kako treba. I jbg sad, a ima sasvim pristojne cene spram drugih.

I flunked anger management! }:->

(odgovor članu vikiveki)
Direktna veza do poruke: 226
14.5.2014 8:58:14   
NadaR
Dobro jutro

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI!

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 227
14.5.2014 8:59:06   
anci kv
trco,za svoje pare možeš da biraš!!!a to što se ona ljuti,može da okači mačku o rep!

"Osmehneš li se deci, ona uzvrate osmehom. Osmehneš li se odraslima, oni se pitaju: “Zašto se ovaj smeje?”Momo Kapor

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 228
14.5.2014 9:01:31   
Trcosava
Naravno da mogu Anči, ali ona se zaboga uvredila što joj nisam rekla i još ispalo da sam rekla da mi je ta 'sponka' uništila nokat. A to nisam rekla! Depilaciju kad odradi vlasnica sve krene da raste skoro odmah i većinu mi odradi sa 'hladnim voskom', a ne sa toplim. Grrr

(odgovor članu anci kv)
Direktna veza do poruke: 229
14.5.2014 9:02:22   
Klarita
Slazem se s Anci! Trco, samo se namrsti i pravo kod radnice user posted image boli te uvo.

(odgovor članu anci kv)
Direktna veza do poruke: 230
14.5.2014 9:03:41   
lesica
Trco, Anci lepo reče.

I šta je bre ovo više sa vremenom.... puuuu i dođavola. Pa ja stvarno đelim malo sunca, ovako sam sva bezvoljna, a imam posla preko glave, treba kuću da sredim, treba još nekih par sitnica da uredim i od sutra da se bacim na spremanje torte za Lenkin rođendan...

I dobar dan vam želim!

"Majkooooo, bič pliiiiz!!!"

JER SMO TAKO U MOGUĆNOSTI

(odgovor članu anci kv)
Direktna veza do poruke: 231
14.5.2014 9:04:58   
anci kv
ma idi tamo gde znaš da bolje rade,može ona da bude i vlasnica,ako ti neodgovara,nemoj da plaćaš za nezadovoljstvo. Prst u uvo i no sikiriki

"Osmehneš li se deci, ona uzvrate osmehom. Osmehneš li se odraslima, oni se pitaju: “Zašto se ovaj smeje?”Momo Kapor

(odgovor članu Klarita)
Direktna veza do poruke: 232
14.5.2014 9:05:13   
Trcosava
Ma idem kod radnice sutra. Zakazano mi već, ali brate mili da ste vi čule taj bes????? Ne znam da li su njoj nokti urastali i da li ima predstavu kako to boli. Još kad krene na živo da kopa...

Nemam ja šta da govorim peri ili lazi da nisam zadovoljna - jednostavno više ne idem kod tog. Jedna me unakazila posle porođaja, jednom i nikad više nisam otišla kod nje. Sad odem kod radnice i nadam se sledeći put u Bg da mi moja pedikirka iz Bg odradi i mirna sam.

(odgovor članu Klarita)
Direktna veza do poruke: 233
14.5.2014 9:34:13   
Torbica
Bezobrazluk! I ja sam od tih da kazem pa nek se pusi, briga te! user posted image
Joj Anck, moram i ja da tankujem, danas cu...
Pozdrav

Možda je na ovom svetu neistine, nepravde i mržnje više, ali su istina, pravda i ljubav moćnije.
Patrijarh Pavle

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 234
14.5.2014 10:32:47   
Meisje
Jutro,ima l Olgeuser posted image

Trco ja se ne bih uzbudjivala,ali mozda te drmaju hormoniuser posted image

A sunce je kod nas,zao mi je imali ste svoja dva dana...user posted image

Kakve su ti misli,takav ti je zivot

(odgovor članu Torbica)
Direktna veza do poruke: 235
14.5.2014 19:57:55   
lesica
Ajoooj žene drage, pa šta je ovo napolju? Strašno...

(odgovor članu Meisje)
Direktna veza do poruke: 236
14.5.2014 20:00:23   
anci kv
Kao da je novembar,majku mu

(odgovor članu lesica)
Direktna veza do poruke: 237
14.5.2014 20:02:46   
Trcosava
Danas sam mnogo mislila na Beograd. Duva ovde - sve me podseća na košavu. Uživala sam u vetru.

Nego, rekla bi da u Bg pada kiša? user posted image

(odgovor članu anci kv)
Direktna veza do poruke: 238
14.5.2014 20:03:01   
lesica
Ma ajd novembar, nego vodaaa. Pa do gaća sam bila mokra kad stigoh u vrtiće ranije, a išla po dete u gumenjacima do kolena. Da moj bata nije došao po L i mene kolima, bukvalno bi uzvodno plivale do kuće.

(odgovor članu anci kv)
Direktna veza do poruke: 239
14.5.2014 20:06:04   
jole82
S Petlovog brda do Miljakovca...prodjoh i Maričku bitku(ima i Marička ulica...ko znauser posted image )..
Lomila se da li da prodjem kroz "baru" na jednoj raskrsnici i u zadnjem trenu skrenem....nešto sam kružila i prodjem tuda s druge strsane kad u "bari" (čitaj jezeru) zaglavljen bus, honda acord i reno senic...što dalje implicira da bi moj punto umro zauvek u tom jezeru da sam kročila...uhhh...
A i sutra me čekaju putešestvije u dom zdravlja, pa na Novi kod kožnog, pa kod keve, pa opet na Miki Ljaki...sa sve Teodorom...biće veselo

Enyoj the silence!

(odgovor članu anci kv)
Direktna veza do poruke: 240
14.5.2014 20:07:20   
anci kv
mislum da ću dati oglas:"menjam auto za čamac"user posted image

(odgovor članu lesica)
Direktna veza do poruke: 241
14.5.2014 20:08:47   
lesica
Mislim meni doduše smešno ceo dan sledeće - Beograd POD vodom se realizovao brže nego Beograd NA vodi user posted image

(odgovor članu anci kv)
Direktna veza do poruke: 242
14.5.2014 20:10:33   
anci kv
realizovao se taj projekat još prošli put kad je kiša padala,sad je samo projekat potvrđen

(odgovor članu lesica)
Direktna veza do poruke: 243
14.5.2014 20:21:48   
NadaR
Veselo napolju user posted image

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI!

(odgovor članu anci kv)
Direktna veza do poruke: 244
14.5.2014 20:32:47   
bubulence

IZVORNA PORUKA: lesica RR

Mislim meni doduše smešno ceo dan sledeće - Beograd POD vodom se realizovao brže nego Beograd NA vodi user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lesica)
Direktna veza do poruke: 245
14.5.2014 20:45:49   
Olga75
vece user posted image
je l ima kise user posted image

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu bubulence)
Direktna veza do poruke: 246
14.5.2014 20:56:17   
anci kv
u kući za sad nema!!user posted image user posted image

(odgovor članu Olga75)
Direktna veza do poruke: 247
14.5.2014 20:56:22   
vikiveki

IZVORNA PORUKA: lesica RR

user posted image user posted image
Eh ko zna koliko će puta biti još realizovan projekat BG pod vodom dok konačno ne bude realizovan onaj projekat BG nad vodom

Nije sreća u onome što imamo,nego u tome koga imamo...Sreća se nosi u duši a prepoznaje na licima

(odgovor članu lesica)
Direktna veza do poruke: 248
14.5.2014 21:03:37   
Torbica
user posted image user posted image Sta reci...a ne zaplakati.....

Možda je na ovom svetu neistine, nepravde i mržnje više, ali su istina, pravda i ljubav moćnije.
Patrijarh Pavle

(odgovor članu Olga75)
Direktna veza do poruke: 249
14.5.2014 21:06:26   
Olga75
ko sudnji dan stvarno user posted image
ajd kazu jos koji dan pa cese smiriti

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu Torbica)
Direktna veza do poruke: 250
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  8 9 [10] 11 12   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  8 9 [10] 11 12   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Šta je AMH – i da li možemo uticati na nje...
Anti-Müllerian hormon (AMH) je važan marker koji pokazuje kapacitet jajnika i potencijal za proizvodnju jajnih ćelija. N...
Uobičajeni pregledi i analize u trudnoći
Pred vama je spisak svih uobičajenih pregleda i analiza koje se rade u trudnoći i približni period kada se oni rade.
Mirne noći uz Nutrino Sleep Well
Roditeljstvo sa sobom nosi mnogo emocija, a večernje rutine često mogu biti najosetljivije. Nutrino Sleep Well podržava ...
Moje dete ima vaške!
Kada se spomenu vaške svi prevrnemo očima. Vrlo lako se prenose sa glave na glavu, pa se može desiti da ih dobijemo i vi...
Preminula beba stara sedam meseci u Beogradu
Beba stara sedam meseci preminula je juče u bolnici u Beogradu, nakon što je tamo primljena u jako teškom zdravstvenom s...

Anketa

Мобилни телефон.
пеперутка16

Да ли сте заговорник куповине мобилних телефона за децу од 2, 3, 4 године...?

Click Here