Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Majska biRRtija [chat] 14.5.2014 22:52:29
|
|
|
|
anci kv
|
možda ne vole da okvase noge!
|
|
RE: Majska biRRtija [chat] 14.5.2014 22:54:28
|
|
|
|
jole82
|
Pazi pazi Olga kod tebe su To je sigurno brod zaklonio... ko kišobran I kad će to bre leto...ja mislim da imamo fore za još po čokoladu, a?
< Poruku je uredio jole82 RR -- 14.5.2014 22:55:52 >
|
|
RE: Majska biRRtija [chat] 14.5.2014 22:56:46
|
|
|
|
Olga75
|
vidiiiiiiis nista ako treba evakuisacemo se u podrum
|
|
RE: Majska biRRtija [chat] 14.5.2014 22:59:52
|
|
|
|
Ana RR
|
IZVORNA PORUKA: jole82 RR Što u peršun? Misliš mali vanzeMLJAci neće tamo da zalaze, a? Pa ako više voliš koprive....
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Majska biRRtija [chat] 14.5.2014 23:00:44
|
|
|
|
lesica
|
U koji podrum? Kod mene je bazen, a ja ne volem da plivam. Ja ću pre sa strancima da se družim.
|
|
RE: Majska biRRtija [chat] 14.5.2014 23:03:20
|
|
|
|
jole82
|
Ahahaha Anči...neka neka...dobar je peršun Lesice...da pošaljem mobilnu ekipu penzosa iz moje zgrade da bacaju kofe i metlaju al moram da te upozorim...ovi moji matoraći su za*bani...svi su na lekovima i niko ne spava noću ...mislim da je čak i mini portabl kolor televizor u boji snet dole...da se nadje na straži
|
|
RE: Majska biRRtija [chat] 14.5.2014 23:10:13
|
|
|
|
Torbica
|
Ja nemam podrum, sreca, mada kako je krenulo ne bi me cudilo da kanalizacija poludi pa da plivamo u gov....ma
|
|
RE: Majska biRRtija [chat] 14.5.2014 23:12:52
|
|
|
|
lesica
|
Nego, sva sreća u nesreći je to što će nakon ovog potopa sav krš i lom koji je zauzimao pod podruma, morati da leti, jeeeee, a moje tegle i flaše i koješta još su dovoljno visoko.
|
|
RE: Majska biRRtija [chat] 14.5.2014 23:12:54
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Leleeee sta vam urade ova poplavaaaaa
|
|
|
|
RE: Majska biRRtija [chat] 14.5.2014 23:16:07
|
|
|
|
jole82
|
I kuku i lele Još me mm ubedjivao da kolica koja ne koristimo stavimo lepo u podrum.. Eee al pametna ja...ljubi me majka...rekla jok i vozim ih lepo u gepeku... I u našem podrumu će da padne radna vikend akcija...izbacivanje i čišćenje..tako da ću imati lepi prazan podrum
|
|
RE: Majska biRRtija [chat] 14.5.2014 23:21:06
|
|
|
|
dijana1*
|
Dobro vece Sta se to desava kod vas IZVORNA PORUKA: bubulence IZVORNA PORUKA: lesica RR Mislim meni doduše smešno ceo dan sledeće - Beograd POD vodom se realizovao brže nego Beograd NA vodi
|
|
RE: Majska biRRtija [chat] 14.5.2014 23:23:15
|
|
|
|
lesica
|
KLIK U ovu ulicu se ulazi iz moje, daklem to je na nekih 50ak metara od mene... woooohoooo
|
|
RE: Majska biRRtija [chat] 14.5.2014 23:28:46
|
|
|
|
dijana1*
|
Uzas "priča Sanja, koja ne namerava da napušta kuću." Ona nije normalna sa dvoje male dece nece da napusti kucu a svi su u opasnosti. Boze lude zene.
|
|
RE: Majska biRRtija [chat] 14.5.2014 23:32:41
|
|
|
|
anci kv
|
nije mi jasno šta čekaju,da im neko ponudi opremljen stan ili da ih neko moli da izađu? Jadna deca
|
|
RE: Majska biRRtija [chat] 15.5.2014 0:24:45
|
|
|
|
Torbica
|
|
|
RE: Majska biRRtija [chat] 15.5.2014 1:00:59
|
|
|
|
Klarita
|
Torbice, samo ruckaj i uzivaj...tako cu i ja kad skinem ovih 15kg viska Sanjice, ovde cu da ti odgovorim Drugi svetitelj, nije svetitelj, nego zmije. Juce me komsinica ubedjivala da damo deci serpe da lupaju u njih i vicu nesto Bez'te ZMIJE ida jeremije Ja se inace mnoooooooooooogo plasim zmija, mislimda bih umrla kad bih je videla, ili ne daj Boze IH videla Anci, znam da ti nedostajem, ali sto sam morala, morala sam, zato me nije bilo
|
|
|
|
RE: Majska biRRtija [chat] 15.5.2014 1:42:35
|
|
|
|
Žapkić
|
Oooo, samo ja u sitne sate idem u ovu kafanu!
|
|
RE: Majska biRRtija [chat] 15.5.2014 6:57:11
|
|
|
|
Trcosava
|
:O kakve poplave!!!!! Pa ja ovo nisam očekivala! Lesice ja gore kod tebe ne mogu da zamislim vodu - pa bre brdo je, valjda ide sve nizbrdo???? Dobro jutro. Ja još malo pa kod pedikira.
|
|
RE: Majska biRRtija [chat] 15.5.2014 7:13:02
|
|
|
|
Olga75
|
dobro jutro nadam se da ste svi bezbedni , ovo jos ne staje , kazu danas jos vise padavina kod nas je tako duvalo i jos duva da se smrznes i ne znam da l da obucem M zimsku jaknu , jedno celjade nisam videla na ulici jo uvek
|
|
RE: Majska biRRtija [chat] 15.5.2014 7:19:44
|
|
|
|
Trcosava
|
Olga, mani ti vodopade - kupi li ti test? :P Ovde ništa ne pada.
|
|
RE: Majska biRRtija [chat] 15.5.2014 7:20:13
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
Ju Olga bas vetar duva kao blesav. Evo ja bas mislim kad D ustane opet joj ne ginu hulahopke i somot pantalone. a napolje ne znam bas da li cemo da provirimo
|
|
|
|
RE: Majska biRRtija [chat] 15.5.2014 7:41:17
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Dobro jutroo Olga ja sam juce videla dosta dece u zimskim jaknama, jutros sam i ja mojim obukla perjane! Jeste da idu samo od kola do vrtica i obrnuto ali opet...
|
|
|
|
RE: Majska biRRtija [chat] 15.5.2014 7:46:55
|
|
|
|
vikiveki
|
Dobro jutro....ja sam mojoj deci obukla zimske jakne,a bogami i šalove i kape sam im nabacila...ovde duva tako jako da ja nemam reči, a i kiša ne prestaje....kod nas u vrtiću je juče jedna radna soba počela da prokišnjava pa je čovek zadužen za bezbednost zatvorio tu sobu do daljnjeg a deca sa te grupe su spojena sa decom iz druge grupe do daljnjeg.Neznam šta da kažem dok se krov ne sruši niko neće reagovati
< Poruku je uredio vikiveki -- 15.5.2014 7:47:48 >
|
|
RE: Majska biRRtija [chat] 15.5.2014 7:50:10
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Ovde kisa ne prestaje. Mm nije odveo T u vrtic. Grozno je napolju. Neka je nek se greje kod kuce.
|
|
RE: Majska biRRtija [chat] 15.5.2014 7:51:06
|
|
|
|
NadaR
|
Dobro jutro . Ja pijem kafu I posmatram ovu propast napolju. Bas su nam minimalne sanse da se izvucemo ovaj put. ji
|
Anketa
Мобилни телефон.
пеперутка16
Да ли сте заговорник куповине мобилних телефона за децу од 2, 3, 4 године...?