Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Majska biRRtija [chat] 30.5.2014 22:01:40
|
|
|
|
bubulence
|
IZVORNA PORUKA: Torbica Anci, mogu na miru da klopnem kad banda spavki. Nekad kad me pitaju za tajnu dobre linije kazem, i vas da prekinu x puta, ne biste bili gladni vise. A na stranu sto sam uglavnom u akciji... znaci jos dvoje da rodim pa da smanjim guzu
|
|
|
|
RE: Majska biRRtija [chat] 30.5.2014 22:03:43
|
|
|
|
anci kv
|
a ja džema na leba...
|
|
RE: Majska biRRtija [chat] 30.5.2014 22:05:28
|
|
|
|
mali_mis
|
Mama i ja moramo na smenu da jedemo, ona cuva bebu, ja jedem i obrnuto, drugacije nemoguca misija, osim kad bebac spava, sto je retkost. I cesto zaboravim da trebam da jedem, pa zaspim, i probudim se u 3 nocu, naravno guzica viri iz frizidera
|
|
|
|
RE: Majska biRRtija [chat] 30.5.2014 22:08:19
|
|
|
|
Verolina
|
IZVORNA PORUKA: anci kv a ja džema na leba... Ja iskljucivo kari jedem Necu da zavlacim ruku , bre
Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.
|
|
|
|
RE: Majska biRRtija [chat] 30.5.2014 22:08:36
|
|
|
|
anci kv
|
|
|
RE: Majska biRRtija [chat] 30.5.2014 22:09:36
|
|
|
|
bubulence
|
ajme zene dajte slike da vas vidim, ako to sada jedete a imate 50 kg idem da se obesim
|
|
|
|
RE: Majska biRRtija [chat] 30.5.2014 22:11:16
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Kod mene je ravno 53 kg Videla si vec na slici.
|
|
RE: Majska biRRtija [chat] 30.5.2014 22:11:19
|
|
|
|
anci kv
|
IZVORNA PORUKA: Verolina Ja iskljucivo kari jedem Jel to hrono?
|
|
RE: Majska biRRtija [chat] 30.5.2014 22:11:44
|
|
|
|
Verolina
|
Bubi, ne jedem sad, ja sam na hrono...indi-hrono ishrani Toj znaci da u sve mecem kari
Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.
|
|
|
|
RE: Majska biRRtija [chat] 30.5.2014 22:12:02
|
|
|
|
dijana1*
|
Dobro vece Na mi nista gore nego kada hiljadu puta prekinem dok jedem. Na kraju sita a kao da nisam jela. Inace uzivam u hrani
|
|
RE: Majska biRRtija [chat] 30.5.2014 22:12:36
|
|
|
|
anci kv
|
IZVORNA PORUKA: bubulence ajme zene dajte slike da vas vidim, ako to sada jedete a imate 50 kg idem da se obesim bubi,za par dana ti šaljem sa plaže...54
|
|
RE: Majska biRRtija [chat] 30.5.2014 22:13:25
|
|
|
|
Verolina
|
IZVORNA PORUKA: dijana1 RR Dobro vece Na mi nista gore nego kada hiljadu puta prekinem dok jedem. Na kraju sita a kao da nisam jela. Inace uzivam u hrani Meni prekidi nikada nisu smetali
|
|
|
|
RE: Majska biRRtija [chat] 30.5.2014 22:14:26
|
|
|
|
lesica
|
Ko o čemu, žene o hrani i piću Dobro veče!
|
|
RE: Majska biRRtija [chat] 30.5.2014 22:15:07
|
|
|
|
bubulence
|
dobro, evo idem da se ubijem . sanjice videla sam te, ti i UM dodjete kao da ste maturantkinje 8. razreda, bez zezanja, mlade, lepe,zgodne... verka idem da procitam malo o toj ishrani, jesi zadovoljna?
|
|
|
|
RE: Majska biRRtija [chat] 30.5.2014 22:15:10
|
|
|
|
mali_mis
|
IZVORNA PORUKA: bubulence ajme zene dajte slike da vas vidim, ako to sada jedete a imate 50 kg idem da se obesim Nema da se besis. Ko ce muzu da dodaje peskiric kad te prodju oni dani Trenutno ne jedem nista. Pevam naglas, uspavljujem malog teroristu. Pre 2 dana sam se merila, i spala sam na 47kg opet ce mi sve biti veliko.
|
|
|
|
RE: Majska biRRtija [chat] 30.5.2014 22:15:35
|
|
|
|
Verolina
|
Bogami, Bubulenca nas osunca sa temom sexa. Najgora je od sve dece, daje joj se, a ona bezi
|
|
|
|
RE: Majska biRRtija [chat] 30.5.2014 22:16:24
|
|
|
|
bubulence
|
jedes u 3 ujutro i imas 47 kg
|
|
|
|
RE: Majska biRRtija [chat] 30.5.2014 22:16:48
|
|
|
|
lesica
|
Verka, pa bar neko da osvetla obraz
|
|
RE: Majska biRRtija [chat] 30.5.2014 22:17:02
|
|
|
|
anci kv
|
IZVORNA PORUKA: Verolina Bubi, ne jedem sad, ja sam na hrono...indi-hrono ishrani Toj znaci da u sve mecem kari Jel to zbog tena?
|
|
RE: Majska biRRtija [chat] 30.5.2014 22:17:49
|
|
|
|
bubulence
|
hihihi, jao zene pa vi ste napravile svasta od peskira, ja jadna samo bezim nista drugo ne radim, dobro, mozda ponekad ... jednom dnevno... najvise dva puta... sa muzem... komsija je bolestan...
|
|
|
|
RE: Majska biRRtija [chat] 30.5.2014 22:18:34
|
|
|
|
Verolina
|
IZVORNA PORUKA: lesica RR Verka, pa bar neko da osvetla obraz Vala da znas. Mene sve sramota da je pitam da mi pozajmi muza. Ovaj moj bezi k'o oparen Anci, da zbog tena, je*a ga ti. Tapu
|
|
|
|
RE: Majska biRRtija [chat] 30.5.2014 22:20:23
|
|
|
|
mali_mis
|
bubi, oduvek sam bila mrsavica, imam takav metabolizam, da mogu da jedem puno, a da se malo zalepi (uvek na guzici), a kad ne jedem redovno, smrsam ocas posla. Najbolje sam se osecala posle porodjaja kad sam imala 55, eh da mi je sad da se povratim na tu kilazu.
|
|
|
|
RE: Majska biRRtija [chat] 30.5.2014 22:21:16
|
|
|
|
dijana1*
|
IZVORNA PORUKA: bubulence jedes u 3 ujutro i imas 47 kg ja bi imala 477 ., ovde sve mrsavice. Bubi ima da se zajedno roknemo
|
|
RE: Majska biRRtija [chat] 30.5.2014 22:23:11
|
|
|
|
Verolina
|
Ja sam daleko od mrsavog. To je zato sto mi je pitom karakter
|
|
|
|
RE: Majska biRRtija [chat] 30.5.2014 22:27:55
|
|
|
|
bubulence
|
IZVORNA PORUKA: dijana1 RR IZVORNA PORUKA: bubulence jedes u 3 ujutro i imas 47 kg ja bi imala 477 ., ovde sve mrsavice. Bubi ima da se zajedno roknemo ja sam vec skocila sa terase
|
|
|
Anketa
Мобилни телефон.
пеперутка16
Да ли сте заговорник куповине мобилних телефона за децу од 2, 3, 4 године...?