Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Junpijada 06/14[chat] 23.6.2014 11:19:44
|
|
|
|
mtajcica83
|
IZVORNA PORUKA: Klarita neka si nam zdrava! Eno za tebe vocnih i povrcnih sokica i budi se N, da ga sredim pa cu da nadjem temu o mrsavljenju i "mojih" zelenih pilula, pocela sam OPET da ih pijem Klarita koje zelene pilule za mrsavljenje???
|
|
RE: Junpijada 06/14[chat] 23.6.2014 13:21:12
|
|
|
|
branki*
|
klarita,pijes one tablete iz teme koju si dala ?je l stvarno jedes normalno,a mrsavis? danas lep i suncan dan,jes da ja mirujem,a boza u gipsu,ali dobro... dobar dan svima koliko vas ima
|
|
RE: Junpijada 06/14[chat] 23.6.2014 14:25:26
|
|
|
|
Klarita
|
Pa, Branki ne jedem normalno jer nemam ni apetit ni culo ukusa a, da mrsavim, DA, mrsavila sam barem ranije. Sa K sam se ugojila u trudnoci 30i kusur kg, na porodjaj izgubila 10ak, do leta sam bila tip top, ali sam se tada pored tableta pridrzavala i redovne i pravilne ishrane ku je savetovala minavb- dorucak proteinski, uzina voce, rucak povrce ili meso, uzina keksici, vecera povrce ili nista. posle godinu dana opet dodam kg, ali naravno u manjoj meri mozda 7-8kg i ekspresno ih skinem uz pomoc njih. E, sad ih je sa mnom zajedno pio i drug mm, ali tvrdi da je jako slabo smrsao, mozda 2-3kg sa celom kutijom, a jako je debeo covek da bi morao da smrsa bar 20kg da bi se primecivalo, pa ne znam koliko je merodavan i koliko se pridrzavao i da li ih je zaista pio
|
|
|
|
RE: Junpijada 06/14[chat] 23.6.2014 14:29:43
|
|
|
|
Olga75
|
a vi po kafani o ishrani ????? pa daj svi znaju da je alkohov ubica vitke linije i zato na teme o mrsavljenjima iliiiii sipajte jedno ladno jelen da ne bijem al odmah
|
|
RE: Junpijada 06/14[chat] 23.6.2014 14:40:26
|
|
|
|
Klarita
|
Oldzi ne umem, ajde molim te prekopiraj u pravoj temi ti!
|
|
|
|
RE: Junpijada 06/14[chat] 23.6.2014 20:37:07
|
|
|
|
anci kv
|
alkohol ubica vitke linije?? ne i u mom slučaju Aj ladna piva,mm rođendan
|
|
RE: Junpijada 06/14[chat] 23.6.2014 22:10:13
|
|
|
|
Verolina
|
U tvom slucaju tri pecena slona i dva bizona na raznju plus svo bugarsko pivo ne bi te ugojili. I tvoja pantljicara ima pantljicaru.
Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.
|
|
|
|
RE: Junpijada 06/14[chat] 23.6.2014 22:21:18
|
|
|
|
anci kv
|
IZVORNA PORUKA: Verolina U tvom slucaju tri pecena slona i dva bizona na raznju plus svo bugarsko pivo ne bi te ugojili. I tvoja pantljicara ima pantljicaru. a jel ti krivo??
|
|
RE: Junpijada 06/14[chat] 23.6.2014 22:24:37
|
|
|
|
Torbica
|
IZVORNA PORUKA: doktorkakristal TORBI kako se provodis,slusaju li klinci? Jeste li isli u onaj nas restoran mislim da se zove Opanak?U kom ste hotelu?Ja osuh gomilu pitanja za tebe Draga, mi smo u Vili Elisavet, preko puta plaze, novo, lepo, cisto! Nismo jos stigli do tog Restorana ali mi se cini da sam u setnji videla gde je. Klinci su odlicni, uzivaju po ceo dan na otvorenom, hiljadu zezalica imaju na plazi, od satora preko duseka i malih camcica. Da ne spominjem sitne igracke, kantice, kamioncice. Funkcionisu i sa drugima, mada mm i ja volimo da se osamimo, jer oboje cituckamo dok se klinci zanimaju. Pa smo danas isli na osamljeniji deo plaze. U to ime, ziveliii, uz malo crnog vinca sa terase!
|
|
RE: Junpijada 06/14[chat] 23.6.2014 22:25:52
|
|
|
|
Verolina
|
IZVORNA PORUKA: anci kv IZVORNA PORUKA: Verolina U tvom slucaju tri pecena slona i dva bizona na raznju plus svo bugarsko pivo ne bi te ugojili. I tvoja pantljicara ima pantljicaru. a jel ti krivo?? Jeste.Dabogda ti gu*ca postala ko roj musica
Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.
|
|
|
|
RE: Junpijada 06/14[chat] 23.6.2014 22:41:30
|
|
|
|
Torbica
|
|
|
RE: Junpijada 06/14[chat] 23.6.2014 22:59:21
|
|
|
|
Verolina
|
Torbi, . Ona sad verovatno guli batak od noja i ima du*e da u saku moze da stane
|
|
|
|
RE: Junpijada 06/14[chat] 23.6.2014 23:11:17
|
|
|
|
Klarita
|
Verka, za nas elegantno popunjene EVO Slucajno naisla, dok sam ti trazila pogodnu sliku za nerve! Nasla, nasla EVO
< Poruku je uredio Klarita -- 23.6.2014 23:14:45 >
|
|
|
|
RE: Junpijada 06/14[chat] 23.6.2014 23:15:02
|
|
|
|
Verolina
|
Izuvaca...jbte
< Poruku je uredio Verolina -- 23.6.2014 23:18:44 >
|
|
|
|
RE: Junpijada 06/14[chat] 23.6.2014 23:22:39
|
|
|
|
Klarita
|
Ajmo, sada, al' ozbiljno zene, sluzite se Verka, il' na spavanje il' ne isakacaj iz kafanu
|
|
|
|
RE: Junpijada 06/14[chat] 23.6.2014 23:23:46
|
|
|
|
Verolina
|
Pa , zeno, znaci, bilo je jace od mene. Ne mogu si vise slusati palamu*enje Odoh si kod muza
|
|
|
|
RE: Junpijada 06/14[chat] 23.6.2014 23:43:21
|
|
|
|
anci kv
|
IZVORNA PORUKA: Klarita Verka, za nas elegantno popunjene EVO Slucajno naisla, dok sam ti trazila pogodnu sliku za nerve! Nasla, nasla EVO Daj da pošljemamo sve,da ako namirim ovu moju pantljičaru
|
|
RE: Junpijada 06/14[chat] 24.6.2014 0:14:42
|
|
|
|
vikiveki
|
Torbi uživaj malo i za nasm crnim vi....ami se odavde pridružujemo sa običnim crnim vinom
|
|
RE: Junpijada 06/14[chat] 24.6.2014 8:46:13
|
|
|
|
vikiveki
|
Haha čitam šta sam sinoć napisala a spavalo mi se pa ni meni samoj nije jasno šta sam htela reći mislila sam jedno a kucala nešto deseto. Izvolite devojke na malo toplog čaja
|
|
RE: Junpijada 06/14[chat] 24.6.2014 21:03:36
|
|
|
|
milicicak
|
Vece u kafanu mini buba spava, mm je dezuran ne znam kad ce kuci, ves za peglanje me merka sa druge strane sobe a ja otvorila somersbi a mislim da cu i kokice da iskokam izvolte, posluzite se
|
|
|
|
RE: Junpijada 06/14[chat] 24.6.2014 21:05:27
|
|
|
|
anci kv
|
vauuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
|
|
RE: Junpijada 06/14[chat] 24.6.2014 21:06:08
|
|
|
|
branki*
|
uf,milicicak koliko ja volim somersbi,mogu silu da popijem
|
|
RE: Junpijada 06/14[chat] 24.6.2014 21:08:16
|
|
|
|
milicicak
|
Ja najvise volem ono sto vole mladi al preko dva somersbija ne mogu da popijem, osim kad sam u ciklusu, tad mogu da popijem sta os i kolko os
|
|
|
|
RE: Junpijada 06/14[chat] 24.6.2014 21:08:38
|
|
|
|
anci kv
|
ovde baš i ima sila!!!
|
|
RE: Junpijada 06/14[chat] 24.6.2014 21:11:08
|
|
|
|
milicicak
|
Al ima i jabuka, za trudnice i one na dijeti
|
|
|
Anketa
Мобилни телефон.
пеперутка16
Да ли сте заговорник куповине мобилних телефона за децу од 2, 3, 4 године...?