Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Junpijada 06/14[chat] 24.6.2014 22:34:48
|
|
|
|
Torbica
|
Joooooj Verka
|
|
RE: Junpijada 06/14[chat] 24.6.2014 22:35:07
|
|
|
|
anci kv
|
IZVORNA PORUKA: Verolina Ha ha ha...Extra je Anci, u kom cosku loces? Daj malo! svi su ćoškovi moji
|
|
RE: Junpijada 06/14[chat] 24.6.2014 22:36:33
|
|
|
|
Verolina
|
Nisam ni sumnjala, alkosu Idem da mi muz objasni kako da iznenadim blagoutroblje Laku noc Bolivude
Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.
|
|
|
|
RE: Junpijada 06/14[chat] 24.6.2014 22:38:04
|
|
|
|
Verolina
|
IZVORNA PORUKA: nata11 Anci otisla u podrum da natoci rakiju. Ha ha ha ha...krade od starog djeda
Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.
|
|
|
|
RE: Junpijada 06/14[chat] 24.6.2014 22:41:08
|
|
|
|
anci kv
|
Verka,još si tu? Ja rekoh ti otišla da radiš kreacije.. Ne kradem radžu, toga ima na izvolte,nego pive će da fali
|
|
RE: Junpijada 06/14[chat] 24.6.2014 22:46:50
|
|
|
|
serpica
|
Da li se u ovoj kafani samo pije ili ima i neka pesma? Aj brzo dok nisam legla,neka dobra,onako...
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: Junpijada 06/14[chat] 24.6.2014 22:47:57
|
|
|
|
branki*
|
IZVORNA PORUKA: Verolina Laku noc Bolivude bolivud never sleeps a,mene sutra cekaju svedocanstva...
|
|
RE: Junpijada 06/14[chat] 24.6.2014 22:53:56
|
|
|
|
anci kv
|
IZVORNA PORUKA: serpica Da li se u ovoj kafani samo pije ili ima i neka pesma? Aj brzo dok nisam legla,neka dobra,onako... traži se pevaljka!!!!
|
|
RE: Junpijada 06/14[chat] 24.6.2014 22:55:08
|
|
|
|
anci kv
|
IZVORNA PORUKA: branki a,mene sutra cekaju svedocanstva... jel si ti to srednju tek završila??
|
|
RE: Junpijada 06/14[chat] 24.6.2014 22:58:13
|
|
|
|
branki*
|
je l ti to nesto na moju pamet ili na moju mladost ako ne upali fax,vidim da treba pevaljka
|
|
RE: Junpijada 06/14[chat] 24.6.2014 23:01:27
|
|
|
|
anci kv
|
mladost,ludost!! stvarno,bre,trebalo bi da nađemo pevaljku
|
|
RE: Junpijada 06/14[chat] 24.6.2014 23:02:15
|
|
|
|
branki*
|
da nadjemo sasu popovica da napravi audiciju!
|
|
RE: Junpijada 06/14[chat] 24.6.2014 23:03:57
|
|
|
|
anci kv
|
nemoj molim te!!
|
|
RE: Junpijada 06/14[chat] 24.6.2014 23:08:36
|
|
|
|
branki*
|
IZVORNA PORUKA: anci kv nemoj molim te!! sto,bre,tol'ke zvezde pronaso covek ,pa i mi da budemo na nivou
|
|
RE: Junpijada 06/14[chat] 24.6.2014 23:11:00
|
|
|
|
serpica
|
IZVORNA PORUKA: branki IZVORNA PORUKA: anci kv nemoj molim te!! sto,bre,tol'ke zvezde pronaso covek ,pa i mi da budemo na nivou Na nivou Granda a? jel tamo bese ona Bucka pevacica pre neku godinu a? E onda mogu da konkurisem za pevaljku
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: Junpijada 06/14[chat] 24.6.2014 23:12:57
|
|
|
|
branki*
|
serpi bas mi je bilo lepo veceras,idem da legnem,ovaj moj gundja.aj,pa da protekne audicija kako treba i da zalijete laku noc
|
|
RE: Junpijada 06/14[chat] 24.6.2014 23:13:52
|
|
|
|
anci kv
|
na nivou,što bi rekao Žika Pavlović
|
|
RE: Junpijada 06/14[chat] 24.6.2014 23:18:52
|
|
|
|
serpica
|
Laku noc,lepe snove vam zelim
|
|
|
|
RE: Junpijada 06/14[chat] 24.6.2014 23:22:27
|
|
|
|
anci kv
|
hvala Šerpi!!! Će sanjam,samo još da legnem..
|
|
RE: Junpijada 06/14[chat] 24.6.2014 23:26:00
|
|
|
|
milicicak
|
Laku noc
|
|
|
|
RE: Junpijada 06/14[chat] 24.6.2014 23:48:06
|
|
|
|
vikiveki
|
A ja otvaram noćnu smenu u kafani....da popijem nešto da me obori s nogu
|
|
RE: Junpijada 06/14[chat] 24.6.2014 23:53:24
|
|
|
|
anci kv
|
IZVORNA PORUKA: vikiveki A ja otvaram noćnu smenu u kafani....da popijem nešto da me obori s nogu oćeš čekić?
|
|
RE: Junpijada 06/14[chat] 25.6.2014 7:14:39
|
|
|
|
branki*
|
ha,gde ste sad,omladinci ,spavkate,spavkate..ko nocu luduje,danju planduje elem,ja vec stavila boraniju da se kuva,idem u pola 10 do skole da prepisem podatke,pa cu kod kuce da pisem svedocanstva,ne mogu da sedim tamo,moracu i bozu da vodim sa sobom,nemam ga gde...
|
|
RE: Junpijada 06/14[chat] 25.6.2014 7:24:10
|
|
|
|
milicicak
|
Dobro jutro Cekam mamu pa zurim na posao, moram i T mleko da kupim, odem u nabavku o svasta nesto... Mm se sinoc vratio u pola jedan sa posla i rekao mi da ide na teren 3 dana, zaboravio je da mi kaze prosle nedelje Elem, kafica?
|
|
|
Anketa
Мобилни телефон.
пеперутка16
Да ли сте заговорник куповине мобилних телефона за децу од 2, 3, 4 године...?