|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  4 5 6 7 [8]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Vrtić i prehlada - gde je granica?
17.9.2021 8:40:31   
flamingos
Špricem.Ali,to je cika,vriska,jurnjava po hodniku.Ma-strašno.Bilo joj je mnogo muka od sirupa.Nato,koliko je prošlo od kad popije surup,pa do povraćanja?Dr.kod koje smo je privatno vodili nam je rekla da nije problem ako nakin 40 minuta povrati.Sve pre toga je kao i da nije popila.Hajd da budete dobro.Javi se doktorki.Vidi šta će da ti kaže.Baš mi je žao sve dečice,koja se muče,a i mame sa njima.Sve te razumem...Mene je jednim prilikom toliko jako ugrizla za prst da sam sve zvezde videla.Ne možemo da je savladamo i dođe mi prikateljica,drži joj usta kako bih joj stavila sirup špricem,ona,kad nema kud cap mene za prst.Na kašičicu nismo imali šanse da joj damo.Čim vidi kašičicu gleda da he udari kako bi prosula sirup.



(odgovor članu nata11)
Direktna veza do poruke: 176
   RE: Vrtić i prehlada - gde je granica?
17.9.2021 10:29:45   
dddaca
Nato, moguce je da joj ne prija lek. A moguce je i da joj brzo sipas sve u usta. Sto su stariji sve vecu kolicinu sirupa treba da popiju i onda im to malo teze ide. Znam da sam joj jednom celokupnu kolicinu iz sprica sasula u usta i dete se ispovracalo. Pozvala dr, ona mi kaze idite kupite drugi lek ako taj povraca i dajte joj postepeno, ml po ml. Odemo, kupimo, bilo malo natezaja u apoteci ali mi ipak dali posto sam ponela prethodni izvestaj od dr. Da ne duzim, sipala sam dozu u spric, dala njoj da sama popije, malo se mrstila, ali uspela je. Kod antibiotika nema tu mnogo hoce nece. Antibiotik mora da se popije. Ako ne moze oralno, postoje boce. A moja kad cuje za boce pristaje na sve da proguta

(odgovor članu flamingos)
Direktna veza do poruke: 177
   RE: Vrtić i prehlada - gde je granica?
17.9.2021 10:57:08   
Ana RR
Nato, čini mi se da ni Marku nije prijao Cefzil, imao je dijareju od njega pa mu je dr promenila.

_____________________________

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu nata11)
Direktna veza do poruke: 178
   RE: Vrtić i prehlada - gde je granica?
17.9.2021 11:01:42   
nata11
Vise ne znam jel od sirupa ili je naisao stomacni virus. Ukinula joj antibiotik posto nema T (pila je 3 dana), da je inhaliram i vidimo kako ce biti sa stomakom i stolicom.

_____________________________





(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 179
   RE: Vrtić i prehlada - gde je granica?
17.9.2021 12:00:16   
flamingos
Nato,pa zar ne treba antibiotik do kràja da se ispije?Šta znam.Možda i stomačni virus.Budite mi dobro.❤


(odgovor članu nata11)
Direktna veza do poruke: 180
   RE: Vrtić i prehlada - gde je granica?
17.9.2021 12:12:59   
Sanjica26 RR


IZVORNA PORUKA: nata11

Vise ne znam jel od sirupa ili je naisao stomacni virus. Ukinula joj antibiotik posto nema T (pila je 3 dana), da je inhaliram i vidimo kako ce biti sa stomakom i stolicom.



Cefzil je jak. Nije ni cudo sto je povratila. Dr je procenila da ne treba ab. Bice to dobro. 

_____________________________

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"


Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu nata11)
Direktna veza do poruke: 181
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  4 5 6 7 [8]
Stranica: <<   < Prethodna stranica  4 5 6 7 [8]
Idi na:







Moja mama divno priča svake noći
Autor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Nema jače sile na svetu od majke koja bran...
Njega nećeš tući, ni u pojam ni u naletu besa i nemoći. Moraćeš prvo preko mene, a ne dao ti Bog da se nađeš na putu maj...



image
Sanidej
Želela bih da podelim svoje pozitivno skustvo sa Cortinat kremom.
Cortinat sam počela da koristim kada je beba imala problem sa pelenskim ojedom. Delovao je brzo i posle nekoliko mazanja ublažio crvenilo i regenerisao oštećenu dečiju kožu. Nije prošlo mnogo i ponovo sam se vratila ovoj sjajnoj kremi. Stres i hronični umor bili su uvod za muku koja me je zadesila-seboreični dermatitis na licu. Koža je bila ispucala i ljuspasta, svrbela je i crvenela se. Izgledala sam uzasno, tako sam se i osećala. Cortinat mi je posle svega 3 dana terapije doneo olakšanje- svrab je prošao, crvenilo se smanjilo, kao i perutanje kože. Problem sa ovom bolešću je što se često vraća, ali znam da ću uz pomoć Cortinat kreme uspeti da ublažim simptome. Ova sjajna krema mi je pomogla i nakon ujeda komaraca smanjivši otok i crvenilo. Zbog toga je moj izbor uvek Cortinat krema, boljeg prijatelja koža nema.  Više >>
image

Anketa

Да сазнате...
пеперутка16

...да носите тројке, шта бисте радили?

Click Here