Daca88
|
Joj ta dohrana,ali za decu ništa nije skupo ako je rešenje ili ublažavanje njihovog problema u pitanju. Eto mi smo koristili novalak it(za zatvor)koji kod nas košta 880 dinara,jedna konzerva od 400 gr. Nama je jedan novalak trajao 3 dana,što će značiti da nam za 30 dana u mesecu trebalo 10 kutija mesečno! Kada to pretvorim u pare,trošili smo oko 9000 din. samo za novalak mesečno,a o drugim potrepštinama(odeća,pampers,maramice,vakcina i da ne govorim...),kasnije su na svu tu cifru došli još i sokići,kaše,svašta nešto... Sada(puj,puj da ne ureknem) otkad jede voće nema problema sa zatvorom,kaše mu redovno smekšaju stolicu i kaki svaki,ili svaki drugi dan. Prvo smo postepeno ukidali novalak i prelazili na nestle nan.Bilo je to 2 obroka novalaka,pa za ručak nešto čvrsto,pa 2 obroka nestle nan-a. Sada koristimo samo nestle nan(kutija 480 din)x10 kutija izađe nešto više od 4500 din,što je upola manje od novalaka. Sada za tu razliku što uštedimo(kad bi i dalje uzimali novalak)kupimo povrće,voće,kaše,sokiće...i gura se nekako Naravno,ako bi mu se opet vratio problem sa zatvorom ni sekundu se nebi dvoumila da mu opet kupujem novalak.Skup je,jeste,ali radi svoj posao