|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  23 24 [25] 26 27   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bračni problemi II deo
20.3.2019 9:41:17   
Anoniman
A vidis on je ovih 6 meseci "trpeo" tebe takvu.


Uh uh, čak ni pod navodnicima reč TRPEO ne ide u ovaj kontekst, jer ništa on nije trpeo, samo je morao da bude strpljiv nakon svih godina kad sam ja bila strpljiva.
Izvinjavam se, znam da ništa loše nisi mislila, al ta reč mi je užasno zaparala uši (oči user posted image ).

Misho, razmisliću o tome. user posted image

(odgovor članu Maraj)
  Direktna veza do poruke: 601
   RE: Bračni problemi II deo
20.3.2019 10:09:10   
Maraj
Pisana rec se drugacije shvati, zato sam je i stavila pod navodnike.
Nista, vi lepo od sad da ne terate kontru jedan drugom vec da pricate.
Dal sam i kontru trebala da stavim pod nabodnike user posted image
Znas sta sam htela da kazem

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 602
   RE: Bračni problemi II deo
20.3.2019 11:24:31   
vocicana
Anonimna, bas si pravu odluku donela, drago mi je sto si sa nama to podelila, sto je sve sleglo, sto si razumno I sa sobom rascistila stvari. Bas mi je drago. Najvaznije je da TI budes dobro.

_____________________________

Tri svecice upaljene jedna za drugom u noci...prva da ti vidim lice, druga da ti vidim usne, treca da ti vidim oci...
Jer smo tako u mogucnosti!!!

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 603
   RE: Bračni problemi II deo
20.3.2019 13:22:12   
Misha i Ljisha
evo neki linkovi. cim se domognem viska para idem na NLP a asertivnost sam prosla.
https://www.nlpinstitut.com/nlp-trening/nlp-practitioner-trening/

https://timcentar.rs/instruktivni-kurs-asertivnosti/


(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 604
   RE: Bračni problemi II deo
20.3.2019 19:59:10   
Таня
Анонимна, много ми је драго што се све слегло и смирило. За све у животу треба труд, а ми то често заборављамо. Ништа само не долази по себи, морамо се борити, као што се и ти бориш. Свако добро теби и твојима!

(odgovor članu Misha i Ljisha)
Direktna veza do poruke: 605
   RE: Bračni problemi II deo
21.3.2019 11:42:09   
mirana1

IZVORNA PORUKA: Таня

Анонимна, много ми је драго што се све слегло и смирило. За све у животу треба труд, а ми то често заборављамо. Ништа само не долази по себи, морамо се борити, као што се и ти бориш. Свако добро теби и твојима!



user posted image

(odgovor članu Таня)
Direktna veza do poruke: 606
   RE: Bračni problemi II deo
14.6.2019 7:32:13   
Sanjica26 RR

IZVORNA PORUKA: Misha i Ljisha

Ja sam bas siznula na mm. Radnicke igre, pa svadba 22. kod kolege (kaze niko ne vodi svoje porodice pa nece ni on nas da ne bude crna ovca) pa onda splavarenje sa firmom i svasta. Nadrndana sam na njega jer ja nigde ne idem. Iskreno ljubomorna sam. Ne zato sto mislim da se on svalera vec zato sto zivi zivot opusteno bez nas. A ja kuci s decom. A on u provodu. I siznem ja na sliku sa fejsa gde je on u busu sav srecan nasmejan "drzi usi" koleginici a samo dva sata pre toga se posvadjali na krv i noz ostavio me da ronim suze i u rasulu a on se zajebava da prostite. Jako sam lose od tad, jako lose. Kao ugasio je fejs. Dosta mu je fejsa. Reko ugasio si fejs samo da bi se skrivao ali bukvalno. I kakvo je to ponasanje. Kao klinci. Pije se u busu seta po busu drze usi.Pa nisi ti deckic vec otac dvoje dece muz i covek od ravno 40 godina. Kakvo je to ponasanje???? Izludjuje me on kaze da sam ja nenormalna a ja kazem da se on ne ponasa ok. I Bog zna kako na fb sve slike sa kolgama i kolezinicama, te nova godina te osmi mart te radnicke igre te ovo te ono i nije me mrzelo poslednji put na fb je postavio moju sliku PRE DVE GODINE!!!!! kaze dizem frku za bezveze. Jeste dizem frku za bezveze ja sam ti samo debela dadilja koja ti cuva decu i koju dodjes kuci da poj..es.... Ju sto sam besna na njega vec nedeljama. I kao pita on mene sme li na splavarenje. I ja kazem ok. Al ponasaj se. I posle par dana mu kazem izvini mislila sam da sam ok sa tim ali nisam. I naravno nece da odustane. Njegov kolega je zvao sve nas na svadbu i pitam ga da idemo svi zajedno a mene s decom uvece kuci da dobaci.PRvo da se dodvori je rekao ok. A onda par dana kasnije pa niko ne vodi svoje zene pa ti ces tamo izgledati kao inspektor ionako me zezaju da si babaroga jer sam ugasio fejs. Aloooo pa nisam ti ja rekla da ugasis fejs sam si to uradio. On mene napravi babarogom. I tako se covek provodi. I dosta mi je kuce i mislim da cu da trazim posao u BG iskreno da putujem sto godina svaki dan majke mi. Pa da vidi. Pri tom mu kazem samo se stavi na moje mesto ja sam 7 godina kuci. 7 GODINA!!!!!

Evo sef mi dao tonu posla. Super. Ekstra. Ali dosta mi je rada od kuce. Ali stvarno. hocu da vidjam druge ljude da popijem kafu i da cujem koji vic a onda sednem u kancelariju i radim svoj posao bez prekidanja Mama mama ili Ljiljooo....

Jako sam lose i sizim. On naravno smatra da sam paranoicna i da pravim frku jer mislim da se svalera. Nema on razloga da se svalera kad dobije cesto i dva puta na dan. Ali meni treba vise i meni treba da negde idemo zajedno a ne da on bude momak ili eventualno tata sa jednim detetom (D voda dosta) a ja da budem mama sa dvoje dece. A nikad nas cetvoro. I sad je potegao more kao icicemo na more. Sere necemo ici na more nemamo para ove godine za more. I reko jedino me na more sa sobom vodis. Jel se ti stidis zene koja je obrazovanija od tebe i sposobnija i majka tvoje dece? Za mene niko nikad ruznu rec nije rekao, svi kazu da sam izuzetno fina. Nikad nisam imala problem sa nikim i da ja toliko nisam zasluzila da nas povede u svadbu na par sati vrati kuci a on se vrati na slavlje???? Ja sam jako besna i jako nesrecna i stalno mi je zeludac u grcu. Uzasno se osecam.

Pri tom znam ga vrlo dobro. Tamo sa njima cile mile sa svim zenama flertuje i onda dodje najcesce nadrndan kuci. Pa valjda treba da je obrnuto da si na poslu nadrndan a kad dodjes kuci da si srecan jer si sa porodicom? Ne? I te usi...alo covece kakvo je to ponasanje. I sve koleginice koje i ako si zagrlio te su da prostite ili drndulje ili matore babe koje se vec zezaju na racun svega ili devojke. Nijedna zena koja ima malu decu ili trudnica ne bi dozvolila da bude u situaciju da je grli kolega. Nijedna. Kako ja to nikad nisam dozvolila?

Jako mi je tesko i bas se tesko nosim sa svim ovim. I treba mi eto da i mene nekad negde odvede. No imam plan ako nece on a onda ce da sad bude druga ploca. Ima da ostaje sam uvece s decom dok sam ja negde. Ne zanima me. Nesto cu smisliti. Strpam P u krevet istusiram se i odem pa nek se misli



_____________________________

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"


Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu mirana1)
Direktna veza do poruke: 607
   RE: Bračni problemi II deo
14.6.2019 7:42:36   
Ivanka 75
Prebacujem se ovde da mudrujem...
Ljiso, ne mora on da zna da ga ti obucavas pod stare dane da bude roditelj. Suptilno izadjes iz kuce pa makar do prodavnice, nijedno dete ne povedes. 
Pola sata... Dovoljno... Ako ti nesto kaze kad se vratis ti mu se lepo socno zahvalis poljupcem i zapusis mu usta ❤️ Ljubav je to! 

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 608
   RE: Bračni problemi II deo
14.6.2019 7:44:35   
vonavoj


Ljishooo,ti si veci perfekcionista od mene! I vrlo posesivna majka,naucice da ga okupa,nahrani,uspava,nece znati kao ti .ali ce se snaci..nece deci nista faliti da ih ostavis sa tatom...izacice ti na nos par puta,a posle ces da oguglas. Nema sta ti da ga strpas u krevet..on dolazi u 4,ti u 5 ides..idi u kafic,popi kafu i radi odande..i dodji kuci u 9..pa da vidimo kako ce funkcionisati..Da vidis tako 3 dana za redom,aha.Ju,ti njemu takvom i dajes,hahahaha..mene ce moj da ostavi definitivno,mi nemamo kad da se nadjemo..meni trebaju idealni uslovi. A malac nas ubi sa nespavanjem..nocas me je rasturio..mm i nema mesta u krevetu (to sam rekla necu dozvoliti,ali makar spavam,delimicno)..A za koleginice,to su deca u dusu (ja kazem grubo-debili)..pitaj ga da tebe tako vidi sa kolegom.. (siguran je,ne radi,kod kuce,mozes misliti)Ja izadjem,odem na nokte,jednom mesecno,odem sa T samo negde..


(odgovor članu Ivanka 75)
Direktna veza do poruke: 609
   RE: Bračni problemi II deo
14.6.2019 7:46:20   
IvanaSK RR
Ja necu mnogo da mudrujem,samo cu ti reci da bi trebalo da prihvatis taj posao kod francuza. Naravno,ako ti se sviđa.the

_____________________________

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 610
   RE: Bračni problemi II deo
14.6.2019 7:47:36   
Ivanka 75
Ja sam mnogo grozna supruga... Pustam ga da se snalazi od samog pocetka. 😊

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 611
   RE: Bračni problemi II deo
14.6.2019 7:49:33   
pari
Slazem se sa Ivanom...i ja bih prihvatila posao kod francuza...Ne vredi, nece on poceti da misli na tebe sad odjednom...moras sama...

_____________________________

sitnice i emocije čine život...

(odgovor članu Ivanka 75)
Direktna veza do poruke: 612
   RE: Bračni problemi II deo
14.6.2019 7:51:14   
Ivanka 75
Samo polako Ljisho, bez straha da li ce da se snadje ili ne, snaci ce se. A ti izvuci suptilno gooozu napolje da ti se dusa odmori. Potrebno ti je. 

(odgovor članu pari)
Direktna veza do poruke: 613
   RE: Bračni problemi II deo
14.6.2019 7:56:00   
vonavoj
I ja bi prihvatila posao..pazi,znam da ce onda i posao i kuca biti na tebi,ali ne 100%..izacices iz kuce..Nekad kazem,vratila bi se sutra na posao,tamo makar jutarnju kafu u miru popijem...a znam da ce mi vev posle 5 dana sve biti na glavi,i deca i kuca i posao..Mm je stvarno poceo da se ukljucuje,ali mnogo kasno dodje sa posla.ne mogu ga obaveze cekati (neke)..bude 18h kad dodje..a ode u 7...Pazi,mi to svako iz svoje perspektive,ali da moras da se otrgnes i izadjes,bez plana kako ce,sta ce,kako ce P spavati,jesti,to moras..nije ni tm da ne zna nista,radi i on sa njima,lakse mu je kad si tu,jer je navikao,ali snacice se..nisi ni ti dobila uputstv.o za decu.

(odgovor članu pari)
Direktna veza do poruke: 614
   RE: Bračni problemi II deo
14.6.2019 7:56:54   
pari
Imala sam ja jedan momenat prosle nedelje...T ima temp, ja zabrinuta,sama sa njih dvoje,celu noc se mucim, a on sa kolegama i koleginicama na rostilju pored nekog bazena,caskaju,uzivaju...Ali je on hiljadama km udaljen i ne moze realno nista da mi pomogne i realno moze da sedi pored bazena 😁 i nema fb ni instagram srecom pa ne vidim da li grli nekoga 😆

_____________________________

sitnice i emocije čine život...

(odgovor članu Ivanka 75)
Direktna veza do poruke: 615
   RE: Bračni problemi II deo
14.6.2019 8:18:17   
vonavoj
Pari bolje da ne vidis,onda ne znas sta radi

(odgovor članu pari)
Direktna veza do poruke: 616
   RE: Bračni problemi II deo
14.6.2019 9:01:18   
Misha i Ljisha
Jao kad sednem za komp pisacu jos detaljnije. Nemam zivaca sad preko tel.  Snacice se on snalazi se. snasao se i ono pre par nedelja kad sam 3 dana isla za Bg.  Iskreno ako prihvatim posao i plata mi bude strava nateracu ga da da otkaz u drzavnoj firmi da bude sa decom narednih 7 godina 😂

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 617
   RE: Bračni problemi II deo
14.6.2019 9:20:34   
jess021
Ljiso, ja mislim da vas dvoje morate resiti situaciju razgovorom I dogovorom, a ne inacenjem i preko dece. Bar je to moj nacin. To sto ces uvece negde otici, a njega ostaviti sa decom je samo kratkotrajno, nista me resava.


Sedi veceras sa njim, lepo reci smeta mi to i to i to...pa da to resite. 

_____________________________

Ono sto verujemo o sebi i o zivotu-postaje nasa istina.
U mom svetu sve je dobro!

(odgovor članu Misha i Ljisha)
Direktna veza do poruke: 618
   RE: Bračni problemi II deo
14.6.2019 9:26:29   
Misha i Ljisha
Ja sam njemu vec 100 puta rekla sta mi smeta. Ja sam bas bila otvorena i iskrena. A on kazem samo govori strpi se. Aman. Ja cak ni ne trazim da ja sama negde izlazim. Sta ima ja da izlazim sa 36 godina??? i dvoje male dece. Meni ne treba izlazak ja sam se naizlazila. Meni treba da mi kao porodica idemo negde zajedno a ne da kao sto rekoh on zivi svoj zivot posebno a ja svoj posebno. On bi inace pre pristao na to da ja svaki vikend izlazim negde nego da idemo zajedno negde. To mene boli

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 619
   RE: Bračni problemi II deo
14.6.2019 9:28:52   
Ivanka 75
Jess, pricaju oni ali on ne cuje, ili cuke ali ne haje za to sto ona kaze.
To njegovo "strpi se" okaci macku o rep. Nema od toga nista. Kad on moze da se okrene i izadje, ode gde zeli moze i ona. Nije to inaćenje, naprotiv. 
Nego njemu odgovara da bude bez velikih obaveza oko porodice i kuće. 
Samo duptilno Ljisho, to ne moze da se promeni ni za jedan dan ni za nedelju dana. Pptrebni su meseci da se on ukljuci. 

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 620
   RE: Bračni problemi II deo
14.6.2019 9:30:14   
bebilule
I ja se slažem sa tim da ti "izlaženje pod moranje" neće riješiti situaciju. Osjećaćeš se isto - glavni problem nećete tako riješiti jer ni vrijeme nećete provoditi zajedno. Ok, svako treba imati neka svoja interesovanja, svoj hobi, svoj krug prijatelja, ali, čini mi se, glavni problem ovdje je to što vas je nekako skrajnuo iz svog života, ili se bar ti tako osjećaš. Za posao se slažem. Ako želiš prihvati, ali i dalje ćete morati poraditi na problemu. Rekla si da ima 40, vjerovatno i u tom grmu malo leži zec. Porazgovarajte, možete i na savjetovanje. Možda tamo iskopaš i neke druge razloge nezadovoljstva, možda on shvati šta su njegove obaveze i odgovornosti kada je u pitanju njegova porodica. Ne znam, nisam pametna, meni brak nije uspio user posted image . Ali znam da ti inat neće pomoći da poboljšaš brak. Fer igrom tog tipa možeš malo da ga trzneš, to stoji.
Poljubac i od srca ti želim da se što prije bolje osjećaš u svojoj koži, životu, braku....

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 621
   RE: Bračni problemi II deo
14.6.2019 9:30:48   
Misha i Ljisha
Ivanka dobar je on tata. Vodi D na treninge od kako sam ja kuci sa P. Svuda je voda iskreno. Cuva on P da ja poradim po kuci. On je dobar tata. Brine oko dece, kuci je svaki dan posle posla ne ostaje na pivu sa kolegama. Ne pije ne ide u kafane u izlaske. Sve je to "poslovno" ako on negde ode. Ali meni je dosta toga da mi dzedzimo u kuci i ljubomorna sam na njega i njegov zivot

(odgovor članu Ivanka 75)
Direktna veza do poruke: 622
   RE: Bračni problemi II deo
14.6.2019 9:39:23   
bebilule
Ljisho, proganja li tebe sumnja da ima nekoga? Čitam u temi razgovori za telefon. Da te to ne guši podsvjesno?

(odgovor članu Misha i Ljisha)
Direktna veza do poruke: 623
   RE: Bračni problemi II deo
14.6.2019 9:41:02   
vonavoj
Nije to inat,prosto potreba da izadje iz kuce.E sad,drugi je problem sto ne radite stvari zajedno,porodicno..to moras da uvedes.Mi svaki vikend jedan dan,negde odemo,drugi dan je sredjivanje kuce..Kad dodje sq posla,cekamo ga..kupovina,set_nje,svi zajedno idemo.tu nema price..Ali poznavajuci Ljishu,virtualno, tebi P vecera u 18h i ti u to vreme i posle ne ides nigde.i ode ti dan kad ti muz dodje..nemate kad da idete zajedno.

(odgovor članu Misha i Ljisha)
Direktna veza do poruke: 624
   RE: Bračni problemi II deo
14.6.2019 9:45:59   
Ivanka 75
Napisah post i nestade...
Znam Ljiso da je dobar tata, u to ne sumnjam. Ali treba davidi da i ti imas potrebe i zelje. On svoje ispunjava pa je malo zaboravio na tebe, na porodicu u celini. 
Potrebno ti ja da on shvati da moze da ti kaze Idi Ljiljo na kaficu sa drugaricama deca i kuca su u mojoj nadleznosti. 
Potrebmo je da kaze Idemo u kafanu na rucak, odmori od sporeta danas. 

(odgovor članu Misha i Ljisha)
Direktna veza do poruke: 625
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  23 24 [25] 26 27   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  23 24 [25] 26 27   Sledeća stranica >   >>
Idi na:







Moje putovanje kroz vantelesnu oplodnju
Zaista ne znam odakle da počnem. Vraćam se u mislima godinu dana unazad...bila sam ljuta, frustrirana, beznadežna. Nikak...
VIDEO: Za vas mame, koje ste se porodile c...
videophoto
Ima li među vama onih koje se osećaju nesavršeno jer je vaše dete rođeno carskim rezom? Da li ti je teško jer nisi mogla...
Prirodan izbor za miran san vaših mališana
Odabir pravilne i kvalitetne ishrane kojom ćete omogućiti da vaši mališani utonu u miran san predstavlja izazov za svako...
Moja mama divno priča svake noći
Autor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
HOTEL "FONTANA" - na raskrsnici lj...
photo
Dođite i doživite nezaboravne trenutke i kreirajte najlepše porodične uspomene koje će vas uvek podsećati na ljubav, sre...



image
Sanidej
Želela bih da podelim svoje pozitivno skustvo sa Cortinat kremom.
Cortinat sam počela da koristim kada je beba imala problem sa pelenskim ojedom. Delovao je brzo i posle nekoliko mazanja ublažio crvenilo i regenerisao oštećenu dečiju kožu. Nije prošlo mnogo i ponovo sam se vratila ovoj sjajnoj kremi. Stres i hronični umor bili su uvod za muku koja me je zadesila-seboreični dermatitis na licu. Koža je bila ispucala i ljuspasta, svrbela je i crvenela se. Izgledala sam uzasno, tako sam se i osećala. Cortinat mi je posle svega 3 dana terapije doneo olakšanje- svrab je prošao, crvenilo se smanjilo, kao i perutanje kože. Problem sa ovom bolešću je što se često vraća, ali znam da ću uz pomoć Cortinat kreme uspeti da ublažim simptome. Ova sjajna krema mi je pomogla i nakon ujeda komaraca smanjivši otok i crvenilo. Zbog toga je moj izbor uvek Cortinat krema, boljeg prijatelja koža nema.  Više >>
image

Anketa

Нос.
пеперутка16

Како чистите нос мале деце?

Click Here