|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  14 15 [16] 17 18   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Julsko druzenje na terasi (chat)
6.7.2015 19:07:52   
vikiveki
Ja sad spremam posluženje treba neki gosti da mi dođu,,, tako izvolite i vi na kafu

Nije sreća u onome što imamo,nego u tome koga imamo...Sreća se nosi u duši a prepoznaje na licima

(odgovor članu veselicaa)
Direktna veza do poruke: 376
6.7.2015 19:21:21   
Ivanka 75
Odvalili smo spavanjac do malopre.... ni kafa ne moze da nas razbudi user posted image
Ivka trazi da olet ide na bazen, nauzivala se sa tajom danas lre nego sto smo otisli na rucak.
Mrzelo me da spremam pa odosmo na giros i telecu corbicu koja je bila feeenomenalna, vruca ali fenomanalna!
Najeli se ko stoke, Iva se jedva vratila u sobu koliko je bila umorna, a ii sa njom.
I tako odvalismo 2h spavanja.
Cekamo da preladi pa u setnju, Ivka narucila kukuruz, sladoled i voznju na maci kiti "kad padne noc", ne pre toga user posted image
Ovde danas bilo oko 30 stepeni.... bas prijatno

(odgovor članu vikiveki)
Direktna veza do poruke: 377
6.7.2015 19:25:10   
vikiveki
Ivanka...samo se vi odmarajte i uživajte...i ovamo je danas bilo preko 30

Nije sreća u onome što imamo,nego u tome koga imamo...Sreća se nosi u duši a prepoznaje na licima

(odgovor članu Ivanka 75)
Direktna veza do poruke: 378
6.7.2015 19:39:29   
mali_mis
Vece user posted image
Moram i ja nekad da posetim kafanicu uvece user posted image

(odgovor članu vikiveki)
Direktna veza do poruke: 379
6.7.2015 20:31:36   
emicaa
Ooo mišu,fino da si i večeras tu user posted image
Ivanka samo uživajte,samo malo vam zavidim.
Ja pijem hladno voćno pivi,i godi mi samo tako.

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

(odgovor članu mali_mis)
Direktna veza do poruke: 380
6.7.2015 20:36:47   
mali_mis
Pa ja dodjem jednom u sto godina uvece u kafanu, nigde zive duse user posted image
Ma tu sam. Piuser posted image na mog svercera za duvan. Treba oko pola deset da ga zovem, da vidim jel nabavio, i onda da idem po isti. I naravno, hitno mi je, jer do ujutru necu imati sta da turim u filtere, jedino da istresem kamilicu iz onih kesica za caj user posted image

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 381
6.7.2015 20:49:46   
branki*
ovi moji oboje zaspali,nadam se da boka nece vise ustajati...noge me bole..da nalakiram nokte i gledam selo gori,a baba se cesljauser posted image

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu mali_mis)
Direktna veza do poruke: 382
6.7.2015 21:03:13   
Ana RR
Kako je lepo napolju sada, iza kuće u bašti je milina. A u kući pakao, klimu ne palim zbog Marka.

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 383
6.7.2015 21:06:01   
veselicaa
Evo i mene,usli u kucu pre nekih desetak minuta.
Ana kod nas u kuci bas hladovina,imamo izolaciju,preko dana spustim venecijanere i bas je prijatno.
Mali mis ja sam mislila da si ti aktivna samo rano,rano ujutru user posted image lepo da si tu i uvece.

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 384
6.7.2015 21:14:19   
mali_mis
Pa jesam uglavnom sam ujutru tu, uvece retko user posted image Obicno jurcam za A. i u pauzama gvirim sa telefona.
Al sad je vanredna situacija, taman da smirim zivce user posted image

Direktna veza do poruke: 385
6.7.2015 21:19:25   
mila83

IZVORNA PORUKA: veselica

Mali mis ja sam mislila da si ti aktivna samo rano,rano ujutru user posted image lepo da si tu i uvece.

Bas ! I ja se iznenadih kada sam te sad videla ovde Misu ! user posted image

Šta je najljepše na svijetu? Upita dijete majku jedno veče. - Ti dok spavaš.- Zašto?-- Ti si jedina moja istina o kojoj ne razmišljam i dok te gledam kako spavaš znam da je to jedina slika na svijetu koja oslikava mir koji mi treba da bih bila sretna.

Direktna veza do poruke: 386
6.7.2015 21:40:24   
mali_mis
Bila bih ja cesce da me ovo moje cudo pusti, ali nema sanse user posted image

(odgovor članu mila83)
Direktna veza do poruke: 387
6.7.2015 21:53:42   
emicaa
Mali mišu sad me još nešto zanima,šta tebi taj švercer tačno nabavlja,mislim kakav duvan user posted image
Ja nalakirala nokte pa kad se osuši lak rebam pripremit vodu za sutra,redovno je pijem user posted image
PS: Ana vraćate li se u Kanadu?

< Poruku je uredio emicaa -- 6.7.2015 21:54:29 >

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

(odgovor članu mali_mis)
Direktna veza do poruke: 388
6.7.2015 23:04:02   
veselicaa
Hhaha Emice,koje pitanje user posted image
Ja se okupala,oprala kosu posle da se isfeniram,nalakiram nokte i ocupam obrve.Deca legla ali jos galame,nemaju nameru da spavaju.

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 389
6.7.2015 23:09:16   
vikiveki
Moji su legli u krevet ali još nisu zaspali,trenutno vrište kao igraju se nečega pa se smeju

Direktna veza do poruke: 390
6.7.2015 23:14:54   
mila83
Moji spavaju vec sat vremena.Mm i ja malo sedeli napolju,pa sad na spavanjac...sutra imam goste i dosta posla.Laku noc devojke !

Šta je najljepše na svijetu? Upita dijete majku jedno veče. - Ti dok spavaš.- Zašto?-- Ti si jedina moja istina o kojoj ne razmišljam i dok te gledam kako spavaš znam da je to jedina slika na svijetu koja oslikava mir koji mi treba da bih bila sretna.

(odgovor članu vikiveki)
Direktna veza do poruke: 391
6.7.2015 23:15:30   
Sanjica26 RR
Kod mene deca odavno spavaju. Smeje mi se mm sto je kniiga pored mene, a ja ovde citam. Inace bas je dosadna. Moram sutra da uzmem drugu kad mi ne prija. Bas mi je zao da je vratim neprocitanu.

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu vikiveki)
Direktna veza do poruke: 392
6.7.2015 23:19:40   
veselicaa
Sanjice odkako mi A na raspustu pomerile su vreme spavanja.Legnu isto u 10 pa im onda ja citam,pricamo i onda izadjem jer uvek tako radimo ali one nastave da pricaju,pa se smeju nesto i ostanu bas do kasno.
Joj i ja ne volim kada moram da ostavim neku knjigu bez da je procitam.Retko mi se desava jer uglavnom znam sta volim da citam,ali desi se ponekad.

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 393
6.7.2015 23:25:44   
vikiveki
Ma to sam i ja rekla od kako je počeo raspust i deca su se raspustila,legnu ali neće dugo dan zaspe,igraju se i pričaju...ja treba da isečem ono za detoks vodu,pa ću videti posle šta ćuuser posted image

Direktna veza do poruke: 394
6.7.2015 23:32:25   
Sanjica26 RR
Veselice kad odem u biblioteku uvek sam sa decom, pa na brzinu uzmem. A kad bibliotekarke pitam za neku preporuku gledaju me kao tele. Tesko im je da rade.

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu vikiveki)
Direktna veza do poruke: 395
6.7.2015 23:36:39   
veselicaa
Uh sto ja mrzim kada bibliotekarka pojma nema o svom poslu.Ovde kod nas i nema biblioteka pa uglavnom kupujem knjige a i rodjaci znaju sta volim pa ih cesto dobijam na poklon.Sreca uvek me pitaju kog pisca trenutno citamuser posted image

< Poruku je uredio veselica -- 6.7.2015 23:37:15 >

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 396
6.7.2015 23:43:28   
vikiveki
Ja kad idem u biblioteku obično od nekoga čujem za neku knjigu pa je u biblioteci samo tražim,nikada ih nisam pitala za preporuku,možda bi i mene gledali kao tebe,čudno.
Moji zaspali,a i meni polako počinje da se spava,treba i ja da se sređujem...umorna sam a muž me čekauser posted image

Direktna veza do poruke: 397
7.7.2015 7:19:21   
mali_mis
Jutro user posted image
Cika od juce bio dobar, pa je pristao da se nadjemo malo blize nego sto je dogovoreno, jer je meni bilo frka da bauljam sama po mraku u 22h. I na kraju ispalo da je ovde kod mene mnogo mracnije nego tamo, a kao postavljali su neke dodatne svetiljke pre mesec dana.
Emice user posted image

(odgovor članu vikiveki)
Direktna veza do poruke: 398
7.7.2015 7:30:09   
vikiveki
Dobro jutro u kafanu,evo ja pijem prvu jutarnju kafu...izvolite

user posted image

(odgovor članu mali_mis)
Direktna veza do poruke: 399
7.7.2015 7:43:55   
emicaa
Dobro jutro,jaoo što sam ošamućena,sinoć kasno legla i eto ga user posted image
Moram brzo tražit doručak,gladna sam vola bih pojela user posted image

(odgovor članu vikiveki)
Direktna veza do poruke: 400
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  14 15 [16] 17 18   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  14 15 [16] 17 18   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Šta je AMH – i da li možemo uticati na nje...
Anti-Müllerian hormon (AMH) je važan marker koji pokazuje kapacitet jajnika i potencijal za proizvodnju jajnih ćelija. N...
Uobičajeni pregledi i analize u trudnoći
Pred vama je spisak svih uobičajenih pregleda i analiza koje se rade u trudnoći i približni period kada se oni rade.
Mirne noći uz Nutrino Sleep Well
Roditeljstvo sa sobom nosi mnogo emocija, a večernje rutine često mogu biti najosetljivije. Nutrino Sleep Well podržava ...
Moje dete ima vaške!
Kada se spomenu vaške svi prevrnemo očima. Vrlo lako se prenose sa glave na glavu, pa se može desiti da ih dobijemo i vi...
Preminula beba stara sedam meseci u Beogradu
Beba stara sedam meseci preminula je juče u bolnici u Beogradu, nakon što je tamo primljena u jako teškom zdravstvenom s...

Anketa

Млеко.
Admin

Које млеко је здравије давати детету после годину дана:

Click Here