Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Julsko druzenje na terasi (chat) 6.7.2015 19:07:52
|
|
|
|
vikiveki
|
Ja sad spremam posluženje treba neki gosti da mi dođu,,, tako izvolite i vi na kafu
|
|
RE: Julsko druzenje na terasi (chat) 6.7.2015 19:21:21
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Odvalili smo spavanjac do malopre.... ni kafa ne moze da nas razbudi Ivka trazi da olet ide na bazen, nauzivala se sa tajom danas lre nego sto smo otisli na rucak. Mrzelo me da spremam pa odosmo na giros i telecu corbicu koja je bila feeenomenalna, vruca ali fenomanalna! Najeli se ko stoke, Iva se jedva vratila u sobu koliko je bila umorna, a ii sa njom. I tako odvalismo 2h spavanja. Cekamo da preladi pa u setnju, Ivka narucila kukuruz, sladoled i voznju na maci kiti "kad padne noc", ne pre toga Ovde danas bilo oko 30 stepeni.... bas prijatno
|
|
|
|
RE: Julsko druzenje na terasi (chat) 6.7.2015 19:25:10
|
|
|
|
vikiveki
|
Ivanka...samo se vi odmarajte i uživajte...i ovamo je danas bilo preko 30
|
|
RE: Julsko druzenje na terasi (chat) 6.7.2015 19:39:29
|
|
|
|
mali_mis
|
Vece Moram i ja nekad da posetim kafanicu uvece
|
|
|
|
RE: Julsko druzenje na terasi (chat) 6.7.2015 20:31:36
|
|
|
|
emicaa
|
Ooo mišu,fino da si i večeras tu Ivanka samo uživajte,samo malo vam zavidim. Ja pijem hladno voćno pivi,i godi mi samo tako.
|
|
RE: Julsko druzenje na terasi (chat) 6.7.2015 20:36:47
|
|
|
|
mali_mis
|
Pa ja dodjem jednom u sto godina uvece u kafanu, nigde zive duse Ma tu sam. Pi na mog svercera za duvan. Treba oko pola deset da ga zovem, da vidim jel nabavio, i onda da idem po isti. I naravno, hitno mi je, jer do ujutru necu imati sta da turim u filtere, jedino da istresem kamilicu iz onih kesica za caj
|
|
|
|
RE: Julsko druzenje na terasi (chat) 6.7.2015 20:49:46
|
|
|
|
branki*
|
ovi moji oboje zaspali,nadam se da boka nece vise ustajati...noge me bole..da nalakiram nokte i gledam selo gori,a baba se ceslja
|
|
RE: Julsko druzenje na terasi (chat) 6.7.2015 21:03:13
|
|
|
|
Ana RR
|
Kako je lepo napolju sada, iza kuće u bašti je milina. A u kući pakao, klimu ne palim zbog Marka.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Julsko druzenje na terasi (chat) 6.7.2015 21:06:01
|
|
|
|
veselicaa
|
Evo i mene,usli u kucu pre nekih desetak minuta. Ana kod nas u kuci bas hladovina,imamo izolaciju,preko dana spustim venecijanere i bas je prijatno. Mali mis ja sam mislila da si ti aktivna samo rano,rano ujutru lepo da si tu i uvece.
|
|
|
|
RE: Julsko druzenje na terasi (chat) 6.7.2015 21:14:19
|
|
|
|
mali_mis
|
Pa jesam uglavnom sam ujutru tu, uvece retko Obicno jurcam za A. i u pauzama gvirim sa telefona. Al sad je vanredna situacija, taman da smirim zivce
|
|
|
|
RE: Julsko druzenje na terasi (chat) 6.7.2015 21:19:25
|
|
|
|
mila83
|
IZVORNA PORUKA: veselica Mali mis ja sam mislila da si ti aktivna samo rano,rano ujutru lepo da si tu i uvece. Bas ! I ja se iznenadih kada sam te sad videla ovde Misu !
Šta je najljepše na svijetu? Upita dijete majku jedno veče. - Ti dok spavaš.- Zašto?-- Ti si jedina moja istina o kojoj ne razmišljam i dok te gledam kako spavaš znam da je to jedina slika na svijetu koja oslikava mir koji mi treba da bih bila sretna.
|
|
|
|
RE: Julsko druzenje na terasi (chat) 6.7.2015 21:40:24
|
|
|
|
mali_mis
|
Bila bih ja cesce da me ovo moje cudo pusti, ali nema sanse
|
|
|
|
RE: Julsko druzenje na terasi (chat) 6.7.2015 21:53:42
|
|
|
|
emicaa
|
Mali mišu sad me još nešto zanima,šta tebi taj švercer tačno nabavlja,mislim kakav duvan Ja nalakirala nokte pa kad se osuši lak rebam pripremit vodu za sutra,redovno je pijem PS: Ana vraćate li se u Kanadu?
< Poruku je uredio emicaa -- 6.7.2015 21:54:29 >
|
|
RE: Julsko druzenje na terasi (chat) 6.7.2015 23:04:02
|
|
|
|
veselicaa
|
Hhaha Emice,koje pitanje Ja se okupala,oprala kosu posle da se isfeniram,nalakiram nokte i ocupam obrve.Deca legla ali jos galame,nemaju nameru da spavaju.
|
|
|
|
RE: Julsko druzenje na terasi (chat) 6.7.2015 23:09:16
|
|
|
|
vikiveki
|
Moji su legli u krevet ali još nisu zaspali,trenutno vrište kao igraju se nečega pa se smeju
|
|
RE: Julsko druzenje na terasi (chat) 6.7.2015 23:14:54
|
|
|
|
mila83
|
Moji spavaju vec sat vremena.Mm i ja malo sedeli napolju,pa sad na spavanjac...sutra imam goste i dosta posla.Laku noc devojke !
Šta je najljepše na svijetu? Upita dijete majku jedno veče. - Ti dok spavaš.- Zašto?-- Ti si jedina moja istina o kojoj ne razmišljam i dok te gledam kako spavaš znam da je to jedina slika na svijetu koja oslikava mir koji mi treba da bih bila sretna.
|
|
|
|
RE: Julsko druzenje na terasi (chat) 6.7.2015 23:15:30
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Kod mene deca odavno spavaju. Smeje mi se mm sto je kniiga pored mene, a ja ovde citam. Inace bas je dosadna. Moram sutra da uzmem drugu kad mi ne prija. Bas mi je zao da je vratim neprocitanu.
|
|
RE: Julsko druzenje na terasi (chat) 6.7.2015 23:19:40
|
|
|
|
veselicaa
|
Sanjice odkako mi A na raspustu pomerile su vreme spavanja.Legnu isto u 10 pa im onda ja citam,pricamo i onda izadjem jer uvek tako radimo ali one nastave da pricaju,pa se smeju nesto i ostanu bas do kasno. Joj i ja ne volim kada moram da ostavim neku knjigu bez da je procitam.Retko mi se desava jer uglavnom znam sta volim da citam,ali desi se ponekad.
|
|
|
|
RE: Julsko druzenje na terasi (chat) 6.7.2015 23:25:44
|
|
|
|
vikiveki
|
Ma to sam i ja rekla od kako je počeo raspust i deca su se raspustila,legnu ali neće dugo dan zaspe,igraju se i pričaju...ja treba da isečem ono za detoks vodu,pa ću videti posle šta ću
|
|
RE: Julsko druzenje na terasi (chat) 6.7.2015 23:32:25
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Veselice kad odem u biblioteku uvek sam sa decom, pa na brzinu uzmem. A kad bibliotekarke pitam za neku preporuku gledaju me kao tele. Tesko im je da rade.
|
|
RE: Julsko druzenje na terasi (chat) 6.7.2015 23:36:39
|
|
|
|
veselicaa
|
Uh sto ja mrzim kada bibliotekarka pojma nema o svom poslu.Ovde kod nas i nema biblioteka pa uglavnom kupujem knjige a i rodjaci znaju sta volim pa ih cesto dobijam na poklon.Sreca uvek me pitaju kog pisca trenutno citam
< Poruku je uredio veselica -- 6.7.2015 23:37:15 >
|
|
|
|
RE: Julsko druzenje na terasi (chat) 6.7.2015 23:43:28
|
|
|
|
vikiveki
|
Ja kad idem u biblioteku obično od nekoga čujem za neku knjigu pa je u biblioteci samo tražim,nikada ih nisam pitala za preporuku,možda bi i mene gledali kao tebe,čudno. Moji zaspali,a i meni polako počinje da se spava,treba i ja da se sređujem...umorna sam a muž me čeka
|
|
RE: Julsko druzenje na terasi (chat) 7.7.2015 7:19:21
|
|
|
|
mali_mis
|
Jutro Cika od juce bio dobar, pa je pristao da se nadjemo malo blize nego sto je dogovoreno, jer je meni bilo frka da bauljam sama po mraku u 22h. I na kraju ispalo da je ovde kod mene mnogo mracnije nego tamo, a kao postavljali su neke dodatne svetiljke pre mesec dana. Emice
|
|
|
|
RE: Julsko druzenje na terasi (chat) 7.7.2015 7:30:09
|
|
|
|
vikiveki
|
Dobro jutro u kafanu,evo ja pijem prvu jutarnju kafu...izvolite
|
|
RE: Julsko druzenje na terasi (chat) 7.7.2015 7:43:55
|
|
|
|
emicaa
|
Dobro jutro,jaoo što sam ošamućena,sinoć kasno legla i eto ga Moram brzo tražit doručak,gladna sam vola bih pojela
|
Anketa
Млеко.
Admin
Које млеко је здравије давати детету после годину дана: