Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Julsko druzenje na terasi (chat) 7.7.2015 10:48:41
|
|
|
|
QueenJ
|
Dobar dan, žene moje drage! Ja sam juče bila preumorna da bih vam se javljala. Pre podne smo bile sa Sanjchezze i Elenim na kafici i ljuljanju. Pa sačekale mm da dođe sa posla i otišli na kupanje. Gradac je hladan, ali tako prija. Baš smo juče mm i ja pričali da moramo ponekad otići i na bazen zbog E. A ne volimo ni on, ni ja. Reka je zakon! Zato sam išla daa vidim kod Kineza neki bazenčić njoj, maleni, mobilni, da nosamo svuda. Baš su bezobrazni! 500 din. mali sa 2 prstenčića (za ovu namenu idealan), a 600 din. veći, za decu, što ja kažem- za u dvorište odličan! Sad čekam sveki da ostane sa E, ja da fotokopiram račune i predam, nisam se time još bavila, mrzelo me. I mm je danas imendan. Baš lepo. Kod nas se ne radi i posti se. pre neki dan me pita drugarica kako se borimo sami sa njih dvoje po vrucini i bez pomoci i tako to...ja kazem: "paaaaaaaaaaaaaa, kako osvane i probudimo se, jedva cekam noc da padne i polegamo svi opet" Klariiiiii
|
|
RE: Julsko druzenje na terasi (chat) 7.7.2015 10:52:35
|
|
|
|
Klarita
|
Kvin, zasto morate zbog E Ja ne volim decu u bazen i sem na moru ili po banjama, ne vodim ih po bazenima. Nikolaja nisam nijednom. Juce prvi put u dvoristu. Klara obozava, te gde god odemo ona nadje bazen da se kupa, ali je vec velika i ne mogu joj braniti, ali ne vodim ih na gradski bazen. Sta znam nekako se gadim I umalo da zaboravim, srecan imendan tm
< Poruku je uredio Klarita -- 7.7.2015 10:53:19 >
|
|
|
|
RE: Julsko druzenje na terasi (chat) 7.7.2015 10:58:47
|
|
|
|
vikiveki
|
Ja oribala veš sad čekam malo da odstojin u čistoj vodi pa da isperem..a deca su mi u bazenu na dvorištu. Kao i Klari ni ja do sada decu nikad nisam vodila na te jabvne bazene,a kod nas u bazenu se kupamo samo mi,i ako nekad dođu sestričina ili bratanac
|
|
RE: Julsko druzenje na terasi (chat) 7.7.2015 12:05:28
|
|
|
|
veselicaa
|
Evo i ja stigla. Klarita ja pre neki dan nisam smela da napisem da ja moju decu nikada nisam vodila na bazen,vidim svi vode,rekoh ispascu nemajka Sve mi se cini da je higijena jako slaba,ne znam ne bih mogla.Imaju u dvoristu onaj na naduvavanje i to je dosta. Ja tek sad sela,po kuci kao i svako jutro,pa sredi decu,daj im dorucak ja sam se vec umorila
|
|
|
|
RE: Julsko druzenje na terasi (chat) 7.7.2015 12:11:27
|
|
|
|
vikiveki
|
Veselice nisi jedina,već rekoh ni ja moju decu do sada nikad nisam vodila na javni bazen a ni na reku.Jedino sam eto preuzela rizik i vodila ih na more Ja danas iako je praznik moram da perem veš jer mi mašina opet stala na pola pranja...hoće vaš na vrućini da se usmrdi od stajanja vlažan,ne vredi mi da čekam majstora
|
|
RE: Julsko druzenje na terasi (chat) 7.7.2015 12:49:48
|
|
|
|
Kata90
|
Zenske sta radite.....jel vruce?ja vise ne mrdam napolje,dok ne zaladni malo..... Nisam ni ja za te bazene,jos kao dete sam pokupila neku koznu bolest,pa sam izlecila.....uzas.... Najbolje kuci u bazenu,uzivancija
|
|
RE: Julsko druzenje na terasi (chat) 7.7.2015 12:59:41
|
|
|
|
emicaa
|
Mi za vikend idemo na bazen,a možda ćemo i u četvrtak.Danas nisam radila.Pisala mi da ne dolazim ima stomačni virus pa da ne prenese i na mene.
|
|
RE: Julsko druzenje na terasi (chat) 7.7.2015 14:52:18
|
|
|
|
mali_mis
|
E tako, cudoviste zaspalo Sad da ispusim cigaru, pa da se bacim na ciscenje boranije za zamrzivac.
|
|
|
|
RE: Julsko druzenje na terasi (chat) 7.7.2015 14:55:47
|
|
|
|
vikiveki
|
Evo me ženske na terasi ja se od jutros malo okupala u znoju dok sam prala veš na ruke...već i ptice na grani znaju...pa sam se onda kupala u bazenu sa klincima,malo se kupamo pa malo izađemo da se sušimo...sada ušli u kuću treba ručak pripremiti
|
|
RE: Julsko druzenje na terasi (chat) 7.7.2015 17:11:30
|
|
|
|
bubulence
|
juuhuu zene jeli ostalo nesto od vas ili ste mi se istopile?? Queen a zasto mnorate na bazen? znas da je bazen prilicno los za decicu. nama je E imala stalno problema sa plucima kao beba i dr je uvek govorila da je vodimo na more kako znamo i da ni slucajno ne idemo na bazen... tako nam je govorila i dr pulmolog.... ali eno je E bas upravo na bazenu sa tatom dok se M i ja topimo polako... ako vam se ne javim uskoro znajte da od mene nista nije ostalo :D
|
|
|
|
RE: Julsko druzenje na terasi (chat) 7.7.2015 17:21:28
|
|
|
|
vikiveki
|
Bubi,pa gde si,nema te eh kamo sreće da se mi damo tako lako istopiti...da je tako lako niko ne bi imao viška kg Mi ručali a taja se sa klincima sada brčka u bazenu...meni nešto svega više dosta,odjednom sam upala u neku - fazu...razmišljam šta da uzmem da radim da se vratim na +
|
|
RE: Julsko druzenje na terasi (chat) 7.7.2015 17:26:07
|
|
|
|
bubulence
|
hihih viki, u pravu si, od topljenja izgled nema nista... a more se blizi. ne znam kako cu se skinuti u kupaci ... mozda obucem neki dzak za plazu ako nadjem odgovarajucu velicinu
|
|
|
|
RE: Julsko druzenje na terasi (chat) 7.7.2015 17:37:11
|
|
|
|
branki*
|
bubi,idete na more ovog leta?
|
|
RE: Julsko druzenje na terasi (chat) 7.7.2015 17:38:07
|
|
|
|
bubulence
|
u CG, idem da obidjem Luciju i Jabudicu ako se do tada porodi ...
|
|
|
|
RE: Julsko druzenje na terasi (chat) 7.7.2015 17:41:20
|
|
|
|
vikiveki
|
IZVORNA PORUKA: bubulence hihih viki, u pravu si, od topljenja izgled nema nista... a more se blizi. ne znam kako cu se skinuti u kupaci ... mozda obucem neki dzak za plazu ako nadjem odgovarajucu velicinu ako tebi treba džak onda računaj da meni trebaju makar dva takva džaka idem da pojem onu detoks vodu,da znate da pomaže
|
|
RE: Julsko druzenje na terasi (chat) 7.7.2015 17:41:55
|
|
|
|
branki*
|
IZVORNA PORUKA: bubulence u CG, idem da obidjem Luciju i Jabudicu ako se do tada porodi ... ako
|
|
RE: Julsko druzenje na terasi (chat) 7.7.2015 19:57:01
|
|
|
|
vikiveki
|
Ima li koga na našoj terasi? Ko je tu ,neka izvoli na jednu kafu
|
|
RE: Julsko druzenje na terasi (chat) 7.7.2015 20:55:50
|
|
|
|
branki*
|
vikiveki,hvala za kafu,bas bi mi prijala ja gledam moju seriju
|
|
RE: Julsko druzenje na terasi (chat) 7.7.2015 21:07:37
|
|
|
|
emicaa
|
I ja sam tu,upravo došla Bubi ja sam vidjela tvohe slike na fb i nisi debela uopšte Ja čekam mužića da dodje ispod tuša da popričamo
|
|
RE: Julsko druzenje na terasi (chat) 7.7.2015 21:17:19
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Dobro vece. Vratila sam kniigu u biblioteku i uzela drugu. Posle smo T i ja cekale mm i Sofiju da dodju. Kupili smo im Grubinove sandalice. Sad odose oni na vasar, jer je T zapela. Sofija spava, a i ja cu da prilegnem uz limun pivo. Bubi ma gde debela. Mene je juce prodavacica pitala da li sam trudna. Boze kako ljudi vole da ulaze u intimu. Kaze mm da mi se istice stomak, jer sam svuda normalna. Poludecu od stomaka. Slabo jedem i opet ide u stomak.
|
|
RE: Julsko druzenje na terasi (chat) 7.7.2015 21:25:53
|
|
|
|
amdn
|
dobro vece drage.mi bili posle posla na bazen,radni dan a guzvanjac... nema vee bilo je bas osvezavajuce, evo sad ispekla palacinke pa njupamo i da ja vidim sta se radi Klinac zapeo hoce da jede lazanje, pa sam mu od palacinki napravila kao lazanje, on se odusevio i pojeo bas veliki komad Emice uzivaj u tusiranju Sanjice boli te uvo sta drugi pricaju, nemoj se zamarati komentarima drugih, jedino ako tebi smeta to je bitno
|
|
|
|
RE: Julsko druzenje na terasi (chat) 7.7.2015 21:36:20
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Ma bas me briga sta drugi pricaju. Meni jako smeta i nervira. Krenucu od ponedeljka sa nekom dijwticom, pa cu videti. A inace ljudi bas daju sebi za pravo da komentarisu nekoga. U zivotu nisam nikome nista rekla da znam da ce da ga uvredi. Tako jutros posle sluzbe T se malo poigrala u crkvenom dvoristu. Decak koji se vrteo oko nje probao da joj otme hleb koji stavlja u usta, a posle je otpozadi uhvatio i stegao. Ima dve godine. Moja T stoji i ne brani se. Pritom majka razgovora mobilnim i ne reaguje. Morala sam da reagujem. Nista ona i dalje prica.
|
|
RE: Julsko druzenje na terasi (chat) 7.7.2015 21:43:06
|
|
|
|
vikiveki
|
IZVORNA PORUKA: Sanjica26 Bubi ma gde debela. Mene je juce prodavacica pitala da li sam trudna. Boze kako ljudi vole da ulaze u intimu. Kaze mm da mi se istice stomak, jer sam svuda normalna. Poludecu od stomaka. Slabo jedem i opet ide u stomak. sanjice moj stomak je juče komentarisala moja koleg. i isto me zezaju da sam trudna,jer mi isto tako stomak štrči,a štrči mi malo i od kile a malo više od naslaga oko te kile što se nakupilo a što ti kažeš ne znam šta se dešava,vrućine su ,ne jedem skoro ništa,samo voće i kuvanje,hleb pojedem dve ili tri kriške dnevno sa stomak još tu
|
|
RE: Julsko druzenje na terasi (chat) 7.7.2015 21:45:54
|
|
|
|
vikiveki
|
IZVORNA PORUKA: emicaa I ja sam tu,upravo došla Bubi ja sam vidjela tvohe slike na fb i nisi debela uopšte Ja čekam mužića da dodje ispod tuša da popričamo E ja ću mog večeras dugo čekati da dođe ispod tuša otišao malopre na čast ,kolega mu dobio sina posle duge borbe da ima dete,tako da će tu biti slavlja do sutra ako tako i treba,samo neka se bebironi rađaju
< Poruku je uredio vikiveki -- 7.7.2015 21:46:15 >
|
|
RE: Julsko druzenje na terasi (chat) 7.7.2015 21:48:18
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Mislim da je nama to ako neredovno jedemo. Uglavnom preskocim dorucak i onda se nakrkam za rucak i veceram kasno.
|
Anketa
Млеко.
Admin
Које млеко је здравије давати детету после годину дана: