Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Julsko druzenje na terasi (chat) 12.7.2015 23:33:12
|
|
|
|
vikiveki
|
Šta želite za posluženje?
|
|
RE: Julsko druzenje na terasi (chat) 12.7.2015 23:37:27
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Meni viki sladoled posto nisam bila tu kad si sluzila.
|
|
RE: Julsko druzenje na terasi (chat) 12.7.2015 23:40:21
|
|
|
|
veselicaa
|
Viki neki koktel da ostanemo sto duze na terasici
|
|
|
|
RE: Julsko druzenje na terasi (chat) 12.7.2015 23:43:04
|
|
|
|
mila83
|
Ma moze i sladoled i koktel
Šta je najljepše na svijetu? Upita dijete majku jedno veče. - Ti dok spavaš.- Zašto?-- Ti si jedina moja istina o kojoj ne razmišljam i dok te gledam kako spavaš znam da je to jedina slika na svijetu koja oslikava mir koji mi treba da bih bila sretna.
|
|
|
|
RE: Julsko druzenje na terasi (chat) 12.7.2015 23:45:47
|
|
|
|
vikiveki
|
Sanjice izvoli pa biraj koji ukus voliš
|
|
RE: Julsko druzenje na terasi (chat) 12.7.2015 23:46:58
|
|
|
|
vikiveki
|
A sad jedan koktelčić ili više,pa biraj koji ćeš Veselice
|
|
RE: Julsko druzenje na terasi (chat) 12.7.2015 23:47:33
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Kad pomenu mila koktel. Probala sam malo pre neki koktel na svadbi. To su izgleda deciji kokteli. Htela sam da se ispovracam.
|
|
RE: Julsko druzenje na terasi (chat) 12.7.2015 23:49:28
|
|
|
|
veselicaa
|
Uh Viki pa ti si superzena Kada si samo spremila sve ovo?Ja cu sva tri koktela a posto ima mnogo sladoleda,pomocicu Sanjici da pojede
|
|
|
|
RE: Julsko druzenje na terasi (chat) 12.7.2015 23:51:14
|
|
|
|
Kata90
|
ja sam popila kafu,sladoled i koktel prepustam vama
|
|
RE: Julsko druzenje na terasi (chat) 12.7.2015 23:51:26
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Meni je danas prvi dan mrsa tako da hiphurej za sladoled. Veselice sa zemljakinjom sve delim. I mozemo da stavimo preliv od cokolade.
|
|
RE: Julsko druzenje na terasi (chat) 12.7.2015 23:52:26
|
|
|
|
vikiveki
|
Ma stignem ja sve,evo sad ću i koktela i malo sladoleda uzeti
|
|
RE: Julsko druzenje na terasi (chat) 12.7.2015 23:53:42
|
|
|
|
veselicaa
|
IZVORNA PORUKA: Sanjica26 Meni je danas prvi dan mrsa tako da hiphurej za sladoled. Veselice sa zemljakinjom sve delim. I mozemo da stavimo preliv od cokolade. Sanjice Stavi draga i preliv,neka se gojimo,ko kaze da moramo u kupaci na plazu
< Poruku je uredio veselica -- 12.7.2015 23:54:33 >
|
|
|
|
RE: Julsko druzenje na terasi (chat) 12.7.2015 23:56:40
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Kad je bal, nek je bal. Ja cu moj stomacic da sakrijem jednodelnim fensi kupacim. posle ce da nam viki posudi herbafast
< Poruku je uredio Sanjica26 -- 12.7.2015 23:58:20 >
|
|
RE: Julsko druzenje na terasi (chat) 13.7.2015 0:02:01
|
|
|
|
veselicaa
|
Ja sam svoj Herbafast obecala zaovi,volim i ja jednodelne kupace ali ovaj koji imam bas naglasava stomak.Ma ima vremena do mora,smrsace se vec
|
|
|
|
RE: Julsko druzenje na terasi (chat) 13.7.2015 0:02:17
|
|
|
|
vikiveki
|
Bez preliva svakako sladoled ne ide ,evo jedan od jagode,čokoladu sam istrošila
|
|
RE: Julsko druzenje na terasi (chat) 13.7.2015 0:11:25
|
|
|
|
veselicaa
|
Ih bre Viki ti bas hoces da nas ugojis,jel cujes ti da moramo u kupaci da udjemo
|
|
|
|
RE: Julsko druzenje na terasi (chat) 13.7.2015 0:14:15
|
|
|
|
vikiveki
|
Ma uživajte,treba i ja da uđem u kupaći ali jednom se živi i uživa
|
|
RE: Julsko druzenje na terasi (chat) 13.7.2015 7:17:31
|
|
|
|
mali_mis
|
Jutro Juce dremam ispred tv, cujem spominje se Aca Lukas, i u momentu mi serpica padne na pamet
|
|
|
|
RE: Julsko druzenje na terasi (chat) 13.7.2015 7:59:27
|
|
|
|
emicaa
|
Dobro jutro i od mene. Vidim spominjete plažu i kupaće,jeste li čule za ono bolje se sedam dana sramotit na plaži nego cihele godine biti gladan
|
|
RE: Julsko druzenje na terasi (chat) 13.7.2015 8:11:01
|
|
|
|
vikiveki
|
emice,baš me slatko nasmeja...nisam čula za to ,ali ću se od sada držati toga Inače zaboravih da poželim dobro jutro svim prisutnim na terasi
|
|
RE: Julsko druzenje na terasi (chat) 13.7.2015 8:36:36
|
|
|
|
emicaa
|
I ja sam prošle sedmice čula za to,kad sam kukala kako ću na bazen sa ovolikim stomakom sveki mi to reče
|
|
RE: Julsko druzenje na terasi (chat) 13.7.2015 9:09:08
|
|
|
|
veselicaa
|
Dobro jutro,ispratila muza na put,otisao sa sveki koja treba da vadi neke dokumente,S se malopre probudila, ja sa njom po kuci,gledamo crtace i jedemo keks i mleko. Emice ovo je mnogo gobro,odsad cu i ja ovako da pricam.Eto meni jos jednog opravdanja da jedem uvece IZVORNA PORUKA: emicaa Vidim spominjete plažu i kupaće,jeste li čule za ono bolje se sedam dana sramotit na plaži nego cihele godine biti gladan
|
|
|
|
RE: Julsko druzenje na terasi (chat) 13.7.2015 9:10:18
|
|
|
|
veselicaa
|
A ima i ovo:
|
|
|
|
RE: Julsko druzenje na terasi (chat) 13.7.2015 9:15:25
|
|
|
|
wivern
|
Hihihihihihihihi, lepo me nasmejaste. Ma bolje i da sam debela nego nasminkana na plazi. Jao ide mi se na more, osecam se kao da nisam ni bila
|
|
RE: Julsko druzenje na terasi (chat) 13.7.2015 9:19:31
|
|
|
|
veselicaa
|
Wiv zeno pa gde si ti? Slabo te ima na nasoj terasici,falis da znas. IZVORNA PORUKA: wivern Ma bolje i da sam debela nego nasminkana na plazi. A sta kazes za stikle na plazi,vidjala sam ja i to
< Poruku je uredio veselica -- 13.7.2015 9:20:00 >
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec danaRingerajina tabela za praćenje plodnih danaŽelite da zatrudnite, a ne znate kad vam je ovulacija? Volite prirodni metod kontracepcije? Pratite plodne dane pomoću R...
Uobičajeni pregledi i analize u trudnoćiPred vama je spisak svih uobičajenih pregleda i analiza koje se rade u trudnoći i približni period kada se oni rade.
Mirne noći uz Nutrino Sleep WellRoditeljstvo sa sobom nosi mnogo emocija, a večernje rutine često mogu biti najosetljivije. Nutrino Sleep Well podržava ...
Moje dete ima vaške!Kada se spomenu vaške svi prevrnemo očima. Vrlo lako se prenose sa glave na glavu, pa se može desiti da ih dobijemo i vi...
Anketa
Млеко.
Admin
Које млеко је здравије давати детету после годину дана: