|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  30 31 [32] 33 34   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Julsko druzenje na terasi (chat)
13.7.2015 18:16:24   
veselicaa
I kod mene rr nije htela negde oko 3.Mada je nama struja nestala tacno u 3 evo tek sad dosla.
Muz sad udje u kucu,pravio neke stazice po dvoristu,da se odmori pa u setnjicu malo sa S.Stigao nam paket od babe,dobila prelepu gitaru za devojcice,sada samo zveci po kuci i dvoristu user posted image

(odgovor članu vikiveki)
Direktna veza do poruke: 776
13.7.2015 18:57:58   
vikiveki
Ja sad usla u kucu ,iskupala sam se samo tako. I deca su se kupala ali ja sam vise. Muz kad je dosao sa posla pricao mi da je cuo kako se u skupstini glasa o nekom zakonu koji bi svakoj majci as troje dece davao mesecno platu u visini republickog proseka do detetove 18 god.Je li neko od vas cuo nesto o tome?

Nije sreća u onome što imamo,nego u tome koga imamo...Sreća se nosi u duši a prepoznaje na licima

(odgovor članu veselicaa)
Direktna veza do poruke: 777
13.7.2015 19:01:06   
veselicaa
Cula sam ja,danima se na netu pise o tome.nema nista od toga,da znas.

(odgovor članu vikiveki)
Direktna veza do poruke: 778
13.7.2015 21:08:36   
emicaa
Evo i mene,uspavala T.Večeras nije htjela sa rajom,okačila se o meni i ne pušta,majmunče pravo user posted image
Pije li se išta ovde user posted image

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

Direktna veza do poruke: 779
13.7.2015 21:12:16   
veselicaa
Evo Emice da se opustis malo
user posted image

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 780
13.7.2015 21:25:17   
vikiveki
Evo i mene na koktel...malo da se opustim,mali mi razbio tabletuser posted image

Nije sreća u onome što imamo,nego u tome koga imamo...Sreća se nosi u duši a prepoznaje na licima

Direktna veza do poruke: 781
13.7.2015 21:35:41   
emicaa
Veselice hvala,da znaš da me drma nervoza kad pomislim šta mi je spremila za noćas user posted image

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

(odgovor članu vikiveki)
Direktna veza do poruke: 782
13.7.2015 21:40:08   
veselicaa
Emice sta je bilo?

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 783
13.7.2015 21:50:30   
Mala Elena
Vikiveki , steta , bas mi je zao. I nama je E bacila kriglu na tek kupljen tel koji u tom trenutku nije bio ni otplacen . Nekad sekunda mnogo kosta. .

Direktna veza do poruke: 784
13.7.2015 21:57:01   
vikiveki

IZVORNA PORUKA: emicaa

Veselice hvala,da znaš da me drma nervoza kad pomislim šta mi je spremila za noćas user posted image

user posted image misliš zato što će te opet buditi i neće hteti da spavauser posted image

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 785
13.7.2015 21:59:03   
veselicaa

IZVORNA PORUKA: vikiveki

Evo i mene na koktel...malo da se opustim,mali mi razbio tabletuser posted image

Viki zar ti nisi pre neki dan pisala da treba da popravis tablet?Bas mi je zao,ali sta ces sto akze me nekada je sekunda dovoljna da dete napravi neku stetu.

(odgovor članu vikiveki)
Direktna veza do poruke: 786
13.7.2015 21:59:22   
vikiveki

IZVORNA PORUKA: Mala Elena

Vikiveki , steta , bas mi je zao. I nama je E bacila kriglu na tek kupljen tel koji u tom trenutku nije bio ni otplacen . Nekad sekunda mnogo kosta. .

user posted image nisam ni ja tablet još otplatila,ne kažem radi tablet,ali sada ga niko više neće uzeti u razmatranje za reklamaciju ako se nešto drugo desi
Ali ne vredi se nervirati,što ti kažeš to su bile sekunde u pitanju

(odgovor članu Mala Elena)
Direktna veza do poruke: 787
13.7.2015 21:59:37   
amdn
evo me drage moje, vratila se iz galerije, srecna, ponosna, puna sebe,pozitivne kritike i samo pohvale, ima interesenata za kupovinu jeee
sad njupam pa cu uskoro u krevet bas sam umorna

(odgovor članu vikiveki)
Direktna veza do poruke: 788
13.7.2015 22:01:30   
emicaa
Veselice kao što Viki napisa opet neće spavati,uh jedva čekam da krene u školu kako ću je rado budit user posted image

(odgovor članu vikiveki)
Direktna veza do poruke: 789
13.7.2015 22:02:07   
vikiveki

IZVORNA PORUKA: veselica

IZVORNA PORUKA: vikiveki

Viki zar ti nisi pre neki dan pisala da treba da popravis tablet?Bas mi je zao,ali sta ces sto akze me nekada je sekunda dovoljna da dete napravi neku stetu.

Jesam tako rekla,zato što je tablet bio na opravci,uvažili su reklamaciju i popravili ga,jer nije bilo nikakvih mehaničkih oštećena bio je u pitanju neki flet kabl unutra...a sda je ekran napukao pa mi to za reklamaciju sigurno neće uvažiti

Direktna veza do poruke: 790
13.7.2015 22:03:35   
vikiveki

IZVORNA PORUKA: emicaa

Veselice kao što Viki napisa opet neće spavati,uh jedva čekam da krene u školu kako ću je rado budit user posted image

emicee kada počne rano da ustaje,videćeš kako će lepo spavati celu noć i još ujutru nećeš moći da je probudišuser posted image

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 791
13.7.2015 22:04:57   
veselicaa
Hahha Emice dobra si user posted image
Viki pa jel radi tablet ili ne?Sada ne mozes da ga popravis na garanciju to je sigurno.Moja drugarica ima tablet i nekoliko dana posle kupovine cerkica ga je ispustila i napukao je ekran ali radi normalno.

(odgovor članu vikiveki)
Direktna veza do poruke: 792
13.7.2015 22:47:00   
Kata90
Di ste kraljiceuser posted image

*****Svako dete je neprocenjivo vredno*****
*****Svako je Božije stvorenje*****

Direktna veza do poruke: 793
13.7.2015 22:49:28   
amdn
laku noc makike, odoh da spavam ceka me sutra naporan dan, uzivajte ko ostaje ovde,
saljem vam poljupce i zagrljaj jedan veeeliki user posted image

(odgovor članu Kata90)
Direktna veza do poruke: 794
13.7.2015 22:55:25   
Sanjica26 RR
Viki nama ekran nije radio. Pitao mm pretplaceni servis koliko kosta. Zamena kosta 120 evra. MM lepo narucio preko aliexspesa za 20 evra i sam namestio. user posted image

< Poruku je uredio Sanjica26 -- 13.7.2015 22:57:19 >

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu amdn)
Direktna veza do poruke: 795
13.7.2015 23:42:22   
vikiveki

IZVORNA PORUKA: veselica

Hahha Emice dobra si user posted image
Viki pa jel radi tablet ili ne?Sada ne mozes da ga popravis na garanciju to je sigurno.Moja drugarica ima tablet i nekoliko dana posle kupovine cerkica ga je ispustila i napukao je ekran ali radi normalno.

Ma radi tablet,nego mi krivo jer je naprskao malo ekran i sada to može da se širi dalje kada ga sledeći put slučajno ispuste.Sakrijem ja tablet od njih ali ga oni uvek nađu,ovaj stariji me špijunira gde ga ja ostavim pa posle uzme kada ja ne vidim,večita borba, a ima i lap top i komp na raspolaganju

Direktna veza do poruke: 796
13.7.2015 23:43:57   
vikiveki

IZVORNA PORUKA: Kata90

Di ste kraljiceuser posted image

Kraljice se polako spremaju na počinak,nešto počinje umor da me savlađuje

(odgovor članu Kata90)
Direktna veza do poruke: 797
14.7.2015 0:16:58   
vikiveki
Laku noć žene,ja sam gotova ,glava mi pada...sutra se družimo opet na terasi

(odgovor članu vikiveki)
Direktna veza do poruke: 798
14.7.2015 7:11:34   
mali_mis
Jutro user posted image

(odgovor članu vikiveki)
Direktna veza do poruke: 799
14.7.2015 7:12:02   
eca89
Drage, evo kafa!
user posted image

(odgovor članu vikiveki)
Direktna veza do poruke: 800
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  30 31 [32] 33 34   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  30 31 [32] 33 34   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Ringerajina tabela za praćenje plodnih dana
Želite da zatrudnite, a ne znate kad vam je ovulacija? Volite prirodni metod kontracepcije? Pratite plodne dane pomoću R...
Uobičajeni pregledi i analize u trudnoći
Pred vama je spisak svih uobičajenih pregleda i analiza koje se rade u trudnoći i približni period kada se oni rade.
Mirne noći uz Nutrino Sleep Well
Roditeljstvo sa sobom nosi mnogo emocija, a večernje rutine često mogu biti najosetljivije. Nutrino Sleep Well podržava ...
Moje dete ima vaške!
Kada se spomenu vaške svi prevrnemo očima. Vrlo lako se prenose sa glave na glavu, pa se može desiti da ih dobijemo i vi...
Preminula beba stara sedam meseci u Beogradu
Beba stara sedam meseci preminula je juče u bolnici u Beogradu, nakon što je tamo primljena u jako teškom zdravstvenom s...

Anketa

Млеко.
Admin

Које млеко је здравије давати детету после годину дана:

Click Here