|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  16 17 [18] 19 20   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Avgustovsko dRRuzenje na terasi (chat)
15.8.2015 23:37:35   
veselicaa
Gde ste zene,stigla sam da ponudim neko pice user posted image
Milicicak mi skoro treba da krecimo,ovaj moj muz toliki haos pravi da ga tih 2 dana ne podnosim.Emice tako ti je to sa noktima kada si domacicauser posted image

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 426
16.8.2015 7:10:01   
mali_mis
Jutro user posted image

(odgovor članu veselicaa)
Direktna veza do poruke: 427
16.8.2015 8:40:40   
Trcosava
Dobar daaaaan!!

Milkice srećna godišnjica sas zakašnjenje.

Kod nas dva dana ružnjikavo vreme. Tj juče pre podne još i iblo sunca i toplo, posle već kiša.

biser od dečka zaove mi je morao da ide na SAVU da proveri da li radi neki čamac igračka što je kupio (koji naravno nije radio) - kao da nije mogao u lavabou ili kadi da ga proba user posted image

Na Savi onda sretoh neku Beogađanku, site se ispričasmo. Njen muž otišao da peca i nestade čovek, ne vidimo ga. Posle nekog vremena pitam je ja ima li ga, a ona mrtva 'ladna ''ume da pliva'' user posted image slatko se ismejah

Ana je narvno odmah našla društvo - njenu ćerku, 8 god. Ima i sinčića, godište mm sestrića user posted image

I flunked anger management! }:->

(odgovor članu mali_mis)
Direktna veza do poruke: 428
16.8.2015 9:28:57   
emicaa
Dobro jutro,veselice uradiću ja nokte i on one špicaste pa tako na posao i oko djeteta user posted image
Trćo vidiš ipak se isplatilo što ste otišli user posted image

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 429
16.8.2015 11:36:49   
Kata90
Dobar dan,sta cinite?malopre sam pojela tanjir supe,i gola voda sam,strasno je toplo ne mozes ni jestiuser posted image user posted image
Mi juce bili na rodjendanu kod strike,kasno smo bas i dosli kuci,mali sikii i zaspo a i mm jos uvek spavaju......a mama odma na rr naravno,cim mogu eto meneuser posted image na terasi.

*****Svako dete je neprocenjivo vredno*****
*****Svako je Božije stvorenje*****

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 430
16.8.2015 20:02:36   
emicaa
Mi bili kod svekra na rodjendanu pa u šetnji.Kupila sam danas somersby da probam user posted image ali ovde ima samo od jabuke.

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

(odgovor članu Kata90)
Direktna veza do poruke: 431
16.8.2015 20:11:52   
wivern
Meni se tako jedu palacinke user posted image . Ubila bih za par palacinki sa dzemom od sipka ali mi se ne da da palim sporet na ovu vrucinu. Jeste pala kisa ali je jos uvek vruce.
Mada, ko zna..mozda i napravim user posted image
Emice meni je taj onako, najruzniji mi je blueberry.

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 432
16.8.2015 20:15:39   
emicaa
Wiv ja baš često pravim palačinke,ne smeta mi vrućina kad su oni u pitanju.
Pitam danas čiku u prodavnici imaju li druge ukuse i on mi kao ne,somersby je samo jabuka pa sad stvarno ne znam.

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 433
16.8.2015 20:19:06   
veselicaa
Emice nemoj te spicaste,joj kada ih vidim na nekoj zeni,uvek se pitam kako radi sa njim,ako uopste radi user posted image
Kod nas pada kisica,malo i grmelo,S se plasi grmljavine,pa je sedela kod mene u krilu sve dok nije prestalo.
Muz ode u setnju,deca se igraju lutkama,ja gledam tv,kuckam na rr i jedem onaj punjeni cokoladni keks.
Vidim jos aktuelan somersbi,ja probala od kruske i jabuke i onako mi,slabo ja volim takva pica.

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 434
16.8.2015 20:20:14   
Ana RR
Emice, ako nađeš od kruške obavezno probaj user posted image

Wiv, i meni se jedu palačinke, pravila sam džem od breskvi pa bih da probam user posted image a imam još i maple sirup ali nemam lešnike.

Lepo je osvežilo, sve sam otvorila i luftiram kuću. Konačno ćemo lepo spavati.

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 435
16.8.2015 20:40:10   
wivern
Anci evo tek sad uslo malo svezine u stan. Pravicu, definitivno user posted image
Danas sam se najela nekog rostilja a sada cu palacinki. user posted image
Meni su i ti spicasti ok, jedino sto ne volim su predugacki nokti. To me asocira na neke kandze.

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 436
16.8.2015 20:47:43   
Anoniman
Wiw da sam znala da ti posaljem jednu sa Kopaonika, meni tata kupio nutela, plazma, borovnice, evo jos mi je muka aahahahuser posted image

Ja obozavam somersby , kruska, cekam decembar, e tada cu da ga pijem, a vidim ima i neki novi Cider isto vocni, probao neko?

(odgovor članu wivern)
  Direktna veza do poruke: 437
16.8.2015 21:00:28   
Ana RR
Ja sam probala neki lime i menta, očekivala sam da bude super ali skroz je bzvz.

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 438
16.8.2015 21:08:20   
Ana RR
Popih ja tamno pivo, a što pijem antibiotike.... kreten.

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 439
16.8.2015 22:45:48   
emicaa
Ja probala i svidjelo mi se mnooogo user posted image e sad samo da nadjem i neki drugi ukus da usprobam,još ću se navući a inače ne pijem ništa alkoholno user posted image

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 440
17.8.2015 6:53:59   
milicicak
Jutar u kafanuuser posted image
Konacno moze da se dise :) i da se pegla :)
Kod nas standardno, mini buba budna od 5, ja raspremila masinu za sudove, rasirila ves, opeglala pola tone istog i imam jos toliko :)

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 441
17.8.2015 7:32:01   
mali_mis
Jutro user posted image
Juce mi je brat malo ispomerao zivce, pa sam citav dan bila nervozna, i kad je krenula ona kisa, tako mi je prijao njen zvuk.

(odgovor članu milicicak)
Direktna veza do poruke: 442
17.8.2015 8:03:47   
emicaa
Jutro,bježimo sa terase u kafanu da ne pokisnemo user posted image ovde od jutros 15 stepeni user posted image

(odgovor članu mali_mis)
Direktna veza do poruke: 443
17.8.2015 11:46:50   
wivern
I kod nas malo osvezilo. Taman da se spava bogovski. I da se pegla jos bogovskije user posted image

UM nisam ni pravila palacinke, sestric i mm odlucili da im se jedu kokice a onda me mrzelo da ih pravim samo za mene.

Honey, I'm Home

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 444
17.8.2015 16:18:30   
emicaa
Gdje ste žene,ima li kafe user posted image
Još 60 dana do mora user posted image

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 445
17.8.2015 18:00:52   
milicicak
Gde ste zene? Ima li koga na ovoj terasi? user posted image
Vidim i emici se svidja somersbi user posted image meni bi sad tako legao jedan dok pravim palacinke da lakse podnesem sporetsku vrelinu user posted image sad cu da posaljem ovo dvoje u prodavnicu

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 446
17.8.2015 18:43:00   
emicaa
Mili ti meni pošalji palačinak a ja tebi somersby user posted image jest da je jabuka a čini mi se da si pisala da i ti voliš krušku.

Direktna veza do poruke: 447
17.8.2015 18:58:13   
milicicak
Emice, hvala, ziva bila :)
Izvoli posluzi seuser posted image
Mm bio u prodavnici, rekla sam mu da necu preziveti pohovanje bez somersbija :)
Ziveli :)

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 448
17.8.2015 19:10:02   
emicaa
Sad mi se stvarno jedu a išijas me ubi,ne znam kako da ih pravim.

Direktna veza do poruke: 449
17.8.2015 19:26:22   
Trcosava
De ste žene???

Ja sam nadrkana, kao po običaju. Mislim ode zaova, sad se pokačih sa gospodinom oko mašine za veš. OPET! Blgo rečeno odlepiću.

Vi kako te?

I flunked anger management! }:->

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 450
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  16 17 [18] 19 20   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  16 17 [18] 19 20   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Ringerajina tabela za praćenje plodnih dana
Želite da zatrudnite, a ne znate kad vam je ovulacija? Volite prirodni metod kontracepcije? Pratite plodne dane pomoću R...
Uobičajeni pregledi i analize u trudnoći
Pred vama je spisak svih uobičajenih pregleda i analiza koje se rade u trudnoći i približni period kada se oni rade.
Mirne noći uz Nutrino Sleep Well
Roditeljstvo sa sobom nosi mnogo emocija, a večernje rutine često mogu biti najosetljivije. Nutrino Sleep Well podržava ...
Moje dete ima vaške!
Kada se spomenu vaške svi prevrnemo očima. Vrlo lako se prenose sa glave na glavu, pa se može desiti da ih dobijemo i vi...
Preminula beba stara sedam meseci u Beogradu
Beba stara sedam meseci preminula je juče u bolnici u Beogradu, nakon što je tamo primljena u jako teškom zdravstvenom s...

Anketa

Млеко.
Admin

Које млеко је здравије давати детету после годину дана:

Click Here