Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Avgustovsko dRRuzenje na terasi (chat) 25.8.2015 21:42:19
|
|
|
|
Ana RR
|
Hello Meni bi legla čaša vina ali mm zaboravio da kupi, ispraznio nam se šank ubiše me jajnici, danas mi je ovulacija, i razbija me. Malopre nas gledam, Mare na mom tabletu gleda crtani, mm u isto vreme radi na laptopu i desktopu, ja za svojim laptopom... najgori smo, majke mi.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Avgustovsko dRRuzenje na terasi (chat) 25.8.2015 21:45:13
|
|
|
|
milicicak
|
Ana, prava moderna porodica :) meni je to sasvim normalno :) Odoh da budim mm da napravi veceru, uspavala ga mini buba :)
|
|
|
|
RE: Avgustovsko dRRuzenje na terasi (chat) 25.8.2015 21:45:14
|
|
|
|
Buba Mira
|
Niste, mi smo gori Isto tako, svak kliktao svoje do malo pre. Ali ok je to, malo oduška svima. Pije mi se kafa u ovo doba
|
|
|
|
RE: Avgustovsko dRRuzenje na terasi (chat) 25.8.2015 22:00:30
|
|
|
|
branki*
|
I meni se pije kafa.ali,uz neku trac partiju sa drugaricom,moze i virtuelno
|
|
RE: Avgustovsko dRRuzenje na terasi (chat) 25.8.2015 22:02:56
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Hello, evo od mene jedan Sommersby od nara, obozavam ga! Mm jede spagete i sa Ivkom pored mene gleda crtani, ja ne gledam crtani ali sam ko sardina porodicno na kaucu sa Sommersbijem u ruci
< Poruku je uredio Ivanka 75 -- 25.8.2015 22:04:36 >
|
|
|
|
RE: Avgustovsko dRRuzenje na terasi (chat) 25.8.2015 22:07:21
|
|
|
|
mila83
|
Samo jedan kratak pozdrav zene od mene ! Ne pisem puno,ali mislim na vas jeste li mi sve dobro ? Moze i kafa i somersby
Šta je najljepše na svijetu? Upita dijete majku jedno veče. - Ti dok spavaš.- Zašto?-- Ti si jedina moja istina o kojoj ne razmišljam i dok te gledam kako spavaš znam da je to jedina slika na svijetu koja oslikava mir koji mi treba da bih bila sretna.
|
|
|
|
RE: Avgustovsko dRRuzenje na terasi (chat) 25.8.2015 22:22:34
|
|
|
|
milicicak
|
Moze somersbi :) i krofneee, jedu mi se krofneee :) Sad moram da smislim sta cu slatko da jedem :D
|
|
|
|
RE: Avgustovsko dRRuzenje na terasi (chat) 25.8.2015 22:24:43
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Jel ima neko recept za grcke krofne, one s plaze? Ja imam neki starostavni od moje bake ali nije isti.
|
|
|
|
RE: Avgustovsko dRRuzenje na terasi (chat) 25.8.2015 22:34:10
|
|
|
|
milicicak
|
A meni se bas jedu te bakine al ne umem da ih napravim :(
|
|
|
|
RE: Avgustovsko dRRuzenje na terasi (chat) 25.8.2015 22:36:07
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Ajde postavicu ja sutra recept za te bakine, mislim da je recept star bar 80 godina, porodicno nasledje
|
|
|
|
RE: Avgustovsko dRRuzenje na terasi (chat) 25.8.2015 22:39:41
|
|
|
|
bubulence
|
dobro vece! mi smo veceras munuli po pivce, mm obicno a ja sa grejpom... mnogo mi se dopalo... pre par dana je neko pitao za onaj novi carling ili kako se vec zove. mi ga uzeli na moru i ni malo mi se nije dopao, pre pre presladak je... mmmmm kakve krofne sada spominjete u ove sitne sate !!????
|
|
|
|
RE: Avgustovsko dRRuzenje na terasi (chat) 25.8.2015 22:41:45
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Krofne sa secerom i kremom!!!
|
|
|
|
RE: Avgustovsko dRRuzenje na terasi (chat) 25.8.2015 22:42:30
|
|
|
|
milicicak
|
Ivanka, hvala puno, al ne moras se cimati. Ionako ih necu praviti makar jos godinu dana :( osim ako u njih ne ide samo 200ml mleka :D
|
|
|
|
RE: Avgustovsko dRRuzenje na terasi (chat) 25.8.2015 22:50:53
|
|
|
|
bubulence
|
IZVORNA PORUKA: Ivanka 75 Krofne sa secerom i kremom!!! leeleeee... onako tople, da se krem topi :P ... mmmmmm... milicice mozda bi moglo sa vodom...
|
|
|
|
RE: Avgustovsko dRRuzenje na terasi (chat) 25.8.2015 22:52:21
|
|
|
|
Ivanka 75
|
IZVORNA PORUKA: milicicak Ivanka, hvala puno, al ne moras se cimati. Ionako ih necu praviti makar jos godinu dana :( osim ako u njih ne ide samo 200ml mleka :D Ide 500gr brasna i mleko da se zamesi. Starinski recept pa je otprilike, me pise koliko. Idu zumanca i mast, mislim da ne treba mnogo mleka. A bas me interesuje da li bi moglo da se zameni vodom ili sojinim mlekom? A da probas?
|
|
|
|
RE: Avgustovsko dRRuzenje na terasi (chat) 25.8.2015 22:55:28
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Eto vidis, ja i Bubi mislimo isto Pametne glavice! Ivka gledala pingvine sa madagaskara i zaspa ovde pored mene na kaucu. Uh, treba je preneti u krevet, svih 22kg i 120cm, ko da balvan nosim Ne zalim se, nego strah me tresnucu joj glavu o zid kroz predsoblje....
|
|
|
|
RE: Avgustovsko dRRuzenje na terasi (chat) 25.8.2015 22:56:41
|
|
|
|
milicicak
|
To bi onda bilo oko 250 ml mleka na tu kolicinu brasna, mogla bih da probam. Nije isto kad se pravi sa vodom, probala.
|
|
|
|
RE: Avgustovsko dRRuzenje na terasi (chat) 25.8.2015 22:59:09
|
|
|
|
Ivanka 75
|
A pola voda pola mleko?
|
|
|
|
RE: Avgustovsko dRRuzenje na terasi (chat) 25.8.2015 22:59:43
|
|
|
|
bubulence
|
IZVORNA PORUKA: Ivanka 75 Pametne glavice! em pametne , em lepe ...
|
|
|
|
RE: Avgustovsko dRRuzenje na terasi (chat) 25.8.2015 22:59:51
|
|
|
|
wivern
|
Ja se i dalje borim da uspavam ovo dete, al' kad zaspi onda sam gospodin čovek. Rekla sam mm da naruči pizzu, čeka me Somersby u frižideru i onda ću da zasednem za komp . Kad li će programeri završiti aplikaciju za mob, pa da mi bude lakše
|
|
RE: Avgustovsko dRRuzenje na terasi (chat) 25.8.2015 23:00:49
|
|
|
|
bubulence
|
wiv dobaci jedno parce pice! ja sam pravila prosle nedelje i pojela celu! svinjce....
|
|
|
|
RE: Avgustovsko dRRuzenje na terasi (chat) 25.8.2015 23:03:07
|
|
|
|
wivern
|
Bubi hoću, jede mi se ona sa 4 vrste sira. Nju sam naručila mm, ali vidim da je već 11 a on nije poručio. Znači patka
|
|
RE: Avgustovsko dRRuzenje na terasi (chat) 25.8.2015 23:04:20
|
|
|
|
milicicak
|
IZVORNA PORUKA: Ivanka 75 A pola voda pola mleko? To bi moglo :) Mene mn nakljukao lekovima, sad cu da se zanesvestim :) al ne odbijam ni pizzu. Covece, ko prase sam, samo mi se nesto masno jede :)
|
|
|
|
RE: Avgustovsko dRRuzenje na terasi (chat) 25.8.2015 23:04:45
|
|
|
|
Ivanka 75
|
IZVORNA PORUKA: bubulence IZVORNA PORUKA: Ivanka 75 Pametne glavice! em pametne , em lepe ... Da samo znate kakav bese tip u petak.... ahhh... da nisam udata i bar 20 godina mladja, al bi se provela!
|
|
|
|
RE: Avgustovsko dRRuzenje na terasi (chat) 25.8.2015 23:05:39
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Pa, ja krofne uglavnom pravim sa vodom zbog posta. Dobro vece. I meni se pije pivo, ali nemamo vise. Kod mene svi spavaju. Malo citam sta vi pisete, malo citam svoju knjigu.
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec danaRingerajina tabela za praćenje plodnih danaŽelite da zatrudnite, a ne znate kad vam je ovulacija? Volite prirodni metod kontracepcije? Pratite plodne dane pomoću R...
Uobičajeni pregledi i analize u trudnoćiPred vama je spisak svih uobičajenih pregleda i analiza koje se rade u trudnoći i približni period kada se oni rade.
Mirne noći uz Nutrino Sleep WellRoditeljstvo sa sobom nosi mnogo emocija, a večernje rutine često mogu biti najosetljivije. Nutrino Sleep Well podržava ...
Moje dete ima vaške!Kada se spomenu vaške svi prevrnemo očima. Vrlo lako se prenose sa glave na glavu, pa se može desiti da ih dobijemo i vi...
Anketa
Млеко.
Admin
Које млеко је здравије давати детету после годину дана: