|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  19 20 [21] 22 23   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: NovembaRRski bar
12.11.2015 10:21:30   
mila83
Zdravo zene! Vidim uzbudljivo kod vas ..Ja cu napisati samo dve reci : Stomacni virus ! Svi user posted image
Kao slomljena sam.

Šta je najljepše na svijetu? Upita dijete majku jedno veče. - Ti dok spavaš.- Zašto?-- Ti si jedina moja istina o kojoj ne razmišljam i dok te gledam kako spavaš znam da je to jedina slika na svijetu koja oslikava mir koji mi treba da bih bila sretna.

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 501
12.11.2015 10:47:01   
emicaa
Eeee mila šta vas snadje,baš mi je žao.
Mod bar ne možeš reći da ti je bilo dosadno user posted image
Od nedelje čekam da ovaj moj popakuje smeće i odnese i naravno on nišra.Sad sam ja umjesto njega pa sam prilegla steže me stomak.

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

(odgovor članu mila83)
Direktna veza do poruke: 502
12.11.2015 13:58:18   
emicaa
Gdje ste žene,lijepo vrijeme pa ste se opet rabježale,nema veze mogu ja i sama sa sobom pisati user posted image nego,treba mi Veselica pa ako je negdje vidite recite joj da je tražim user posted image

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 503
12.11.2015 17:08:01   
Leptiric123
Ljudi se plaše zubara, a ja frizera....user posted image

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 504
12.11.2015 19:19:00   
veselicaa

IZVORNA PORUKA: emicaa

Gdje ste žene,lijepo vrijeme pa ste se opet rabježale,nema veze mogu ja i sama sa sobom pisati user posted image nego,treba mi Veselica pa ako je negdje vidite recite joj da je tražim user posted image

Tu sam draga kazi sta treba user posted image
Ja odmaram tj saljem mejlove ali bar sedim user posted image Ceo dan po skolama,pa posle rucak,sredi kucu,deca isla na neku priredbu u Gracanici,dolazio Rasa Popov user posted image pa do malopre A pisala domaci sada obe gledaju Super spijunke.muz naravno izasao ali tako i treba user posted image
Leptiric zasto se plasis frizera,jel imas dugu kosu?Pitam jel ja imam,tj imala sam do pre neki dan jer sam se osisala i najveci strah mi je da me ne osisaju vise nego sto zelim.

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 505
12.11.2015 19:42:28   
milicicak
Stigoh kucici svojoj user posted image
Noge mi otpale danas user posted image

(odgovor članu veselicaa)
Direktna veza do poruke: 506
12.11.2015 19:50:33   
wivern
Evo meeee...
Branki da, ja ujutru dok setam psa citam sta ste pisale i javim se na brzinu user posted image
Au bre Mod, bas veselo.
Mila svi zivi muku muce sa stomacnim.
Nama prvi dan prosao ok, kaze mm.

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

(odgovor članu milicicak)
Direktna veza do poruke: 507
12.11.2015 20:06:38   
Sanjica26 RR
Nakrkala sam se pice, a sad treba da peglam. A tako mi se spava.

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 508
12.11.2015 20:30:09   
emicaa
Veselice čini mi se da si ti pisala da imaš fin recept za čupavce pa da mi pošalješ recept,nisam ih još nikad pravila pa bih sad isprobala user posted image

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 509
12.11.2015 20:50:10   
veselicaa

Veselice čini mi se da si ti pisala da imaš fin recept za čupavce pa da mi pošalješ recept,nisam ih još nikad pravila pa bih sad isprobala user posted image

Imam draga samo da spremim decu za krevet i da nadjem svesku i saljem ti u pp.Jel ti hitno da nadjem odmah ako planiras sada da ih pravis?

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 510
12.11.2015 20:55:38   
emicaa
Ma neee,treba mi za nedelju,treba mi za jednu trudnicu da je obradujem user posted image

Direktna veza do poruke: 511
12.11.2015 21:22:48   
amdn
Mila draga znam kako ti je , mi smo prelazali pre 2 nedelje i bas bilo haoticno.
Inace kod mene sve u naletima, jedno vreme nema nista, a onda ne mogu podici nos od obaveza.
Evo nas sad u Sokobanji, moji slave pa dosli da pomognemo:)

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 512
12.11.2015 22:51:38   
Kata90
Di ste,neko za caj?mene opet zeza grlo,mm pod gripom uzas,malisa nam zdrav sva sreca.

*****Svako dete je neprocenjivo vredno*****
*****Svako je Božije stvorenje*****

(odgovor članu amdn)
Direktna veza do poruke: 513
12.11.2015 23:02:45   
Ivanka 75
Naišla sam na članak, potkrepljuje moju trvrdnju da bolest na usta ulazi
ZAŠTO SE NEKA DECA REĐE RAZBOLJEVAJU?

Evo i ja sam večerala, odrađivala neke časove večeras jer mi je slava u ponedeljak pa neću raditi.
Večerala, mm se ukočio, mukica...

(odgovor članu Kata90)
Direktna veza do poruke: 514
12.11.2015 23:23:53   
veselicaa

Ma neee,treba mi za nedelju,treba mi za jednu trudnicu da je obradujem user posted image

Poslala sam ti recept u pp.
Ivanka i meni je slava u ponedeljak user posted image

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 515
12.11.2015 23:26:00   
Ivanka 75

IZVORNA PORUKA: veselica

Poslala sam ti recept u pp.
Ivanka i meni je slava u ponedeljak user posted image

Što bi reko moj kolega "slava nam" user posted image
Malo crnog humora user posted image
Srećna slava Vesela, ja ništa nisam počela da spremam, u subotu idem na seminar u BG, tek u nedelju mogu nešto ozbiljno da se pozabavim slavom. Imaće šta da se pojede i popije, nije da neće.
Pašću s nogu ali uspeću!

Direktna veza do poruke: 516
12.11.2015 23:30:48   
veselicaa
Ja sam zaduzena samo za kiflice,slana testa,rolate i kolace.Kako ne zivim u zajednici a slavimo kod svekijevaca,svi kazu da spremam i previseuser posted image

(odgovor članu Ivanka 75)
Direktna veza do poruke: 517
12.11.2015 23:35:58   
Ivanka 75

IZVORNA PORUKA: veselica

Ja sam zaduzena samo za kiflice,slana testa,rolate i kolace.Kako ne zivim u zajednici a slavimo kod svekijevaca,svi kazu da spremam i previseuser posted image

ja i sveki pokušale nekoliko puta da se dogovorimo oko spremanja, na kraju ispalo da ona uradi i moje deo pa ja ispadnem lenja, ona to i misli o meni, da se ne trudim nešto mnogo.
tako sam je ja pustila da za svoje goste sprema šta hoće ja za moje (jer oni doalze kod nas a gosti svekijevaca kod njih) ono što se mm i ja dogovorimo.
Kod nas čist minimalizam - predjelo, jelo (paprike, sarma, podvarak, ove godine će biti tavče, oko njega nemam mnogo posla) posle pečenje i torta i kraj.
Za rolate nemam vremena u nedelju.

Direktna veza do poruke: 518
12.11.2015 23:44:03   
veselicaa
Hhahha kod nas nije tako,mi sada kada smo bili u Nis bili kod tetke na slavu i cudili smo se rasporedu jela.Prvo meze,pite,pa rucak-paprike,sarma,pa pecenje i torta i to je to.Pa kud pecenje zadnje kada se najedemo sa svim ostalim,jel to neka fora da se manje pecenja pojede user posted image Ja sam slabo mezila,cuvala mesto za pecenje i tortu user posted image
Kod nas se prvo servira meze znaci suhomesnato-sunkarica,kulen,kackavalj,jos neke vrste sira,pecenica,suvi vrat,cajna,kuvana jaja i punjena i jos svasta nesto na onim ovalima,kiflice,projice,salate,tursija(sada jer je ima),slani rolati,kolaci.I onda se to polako jede,ispijaju se pica i posle 2,3 sata se lomi pogaca i postavlja vecera.Posle vecera torta i to je to.

Direktna veza do poruke: 519
13.11.2015 6:56:51   
wivern
Dobar jutar. Uh, pričale ste o hrani a ja gladna kao vuk.
Evo mene u standardnom izdanju, setnjica pa posao. Sinoć se komirala, zaspala pre 10 baš sam bila mrtva.

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

Direktna veza do poruke: 520
13.11.2015 7:49:07   
emicaa
Jutro,veselice divna si,djeluju baš jednostavno za na napeavit a meni tako i treba user posted image
Ja se od jutros osjećam kao klimakterična tetka a ne trudnica.Sve me žiga,hvataju me talasi vrućine,ma strašno user posted image

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 521
13.11.2015 14:23:32   
Ivanka 75
Nema nikoga za razgovor....user posted image

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 522
13.11.2015 14:44:26   
Modessty
eto ja kasno dođoh! user posted image
Čekam kraj, oću kući. Sva sam smorena i umorna

Imperfection is beauty, madness is genious, and its better to be absolutely ridiculous then to be absolutely boring.

Direktna veza do poruke: 523
13.11.2015 16:38:07   
emicaa
Evo i nas,išli kupit sestriću od mm poklon za rodjendan i Dodi novi toplomjer,neda više u guzi mjerit temperaturu user posted image
Ja opet malo prilegla,sad me želydac muči ili šta li je već,uglavnom nešto jest.

(odgovor članu Modessty)
Direktna veza do poruke: 524
13.11.2015 18:08:06   
mamin mish
Evo i mene.
Stigla napokon kuci sad da malo odmorim i da se hvatam posla. Teodora je danas imala priredbu u vrticu za bake i deke pa je posle otisla kod njih za vikend.
Jel neko za kafu ili caj?

16.09.2011 Tresla se gora, rodio se mamin mish

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 525
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  19 20 [21] 22 23   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  19 20 [21] 22 23   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Šta je AMH – i da li možemo uticati na nje...
Anti-Müllerian hormon (AMH) je važan marker koji pokazuje kapacitet jajnika i potencijal za proizvodnju jajnih ćelija. N...
Uobičajeni pregledi i analize u trudnoći
Pred vama je spisak svih uobičajenih pregleda i analiza koje se rade u trudnoći i približni period kada se oni rade.
Mirne noći uz Nutrino Sleep Well
Roditeljstvo sa sobom nosi mnogo emocija, a večernje rutine često mogu biti najosetljivije. Nutrino Sleep Well podržava ...
Moje dete ima vaške!
Kada se spomenu vaške svi prevrnemo očima. Vrlo lako se prenose sa glave na glavu, pa se može desiti da ih dobijemo i vi...
Preminula beba stara sedam meseci u Beogradu
Beba stara sedam meseci preminula je juče u bolnici u Beogradu, nakon što je tamo primljena u jako teškom zdravstvenom s...

Anketa

Мобилни телефон.
пеперутка16

Да ли сте заговорник куповине мобилних телефона за децу од 2, 3, 4 године...?

Click Here