|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  27 28 [29] 30 31   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: NovembaRRski bar
18.11.2015 8:49:23   
milicicak
Branki, moze kafa, moze vino :)
Emice, sad ce i kg i stomacic :)
Ja volem somersby :)

(odgovor članu mamin mish)
Direktna veza do poruke: 701
18.11.2015 8:50:12   
emicaa
Joj biću kao burence za rakiju,kakva sam bila sa 61 a sad mislim da ću i koju kilicu više dobit.Ali radujem se svakoj kilici.

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

(odgovor članu Klarita)
Direktna veza do poruke: 702
18.11.2015 8:50:49   
Leptiric123
Milicicak aj kod mene imam, snabdevena sam user posted image

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 703
18.11.2015 8:55:09   
branki*
Kakvo ,bre,burence,sa 61!kad je bal,nek je maskenbal,ja sam se u obe trudnoce preko 20 kila gojila,sirokouser posted image
More,kao lopta sam bila,gde li stadose toliki kilogrami u ovo moje sitno telo!

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu Leptiric123)
Direktna veza do poruke: 704
18.11.2015 8:56:26   
Leptiric123
Pustila sam muziku i odoh da počnem inače ništa neću stići...

Direktna veza do poruke: 705
18.11.2015 8:56:49   
veselicaa
Jutro zeneuser posted image Dete u vrticu,starije se budi pa da vezbamo engleski,ima pismeni danas.
Wiv draga user posted image
Nego kakve kg pominjete vi,Branki kakva 2 kg viska pa to se i ne vidi,Emica 49 cccc kao detence,Leptiric 56 pa vi ste bre manekenkeuser posted image Nego Leptiric jel ti muz radi negde terenski vec si pisala da si sama sa detetom?
Klarita lepo se provedi na rr druzenju,nadam se da cu te upoznati nekad.A za oblacenje neka suknja,haljina da iskoristis ovo lepo vreme.

< Poruku je uredio veselica -- 18.11.2015 8:58:36 >

(odgovor članu Klarita)
Direktna veza do poruke: 706
18.11.2015 9:03:28   
branki*
Leptiric,je l ti andjelija u vrticu?

branki

(odgovor članu veselicaa)
Direktna veza do poruke: 707
18.11.2015 9:37:24   
Leptiric123
Veselice radi radi, narednih godinu dana neće biti u zemlji, samo na odmor dolazi.

Branki jeste odvela sam je jutros, ja ću danas preskočiti inhalaciju da sredim da bi mogla da funkcionišem kad počnem da radim...izgurala sam celu granituru i oribala i izvukla igračke user posted image

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 708
18.11.2015 9:50:36   
Kata90
Dobar daaan user posted image
Wiw,draga ljubim te
Klarita,lepo druzenje vam zelim.....steta sto kod nas to niko ne organizuje bas bi volela upoznati rr drugareuser posted image
Ja sam juce bila u haosu sa spremanjem po kuci,prasine kolko hoces....najvise mrzim zimu zbog lozenja,i onda
svaki drugi dan moram usisavati zbog malog.

*****Svako dete je neprocenjivo vredno*****
*****Svako je Božije stvorenje*****

Direktna veza do poruke: 709
18.11.2015 9:55:38   
mali_mis
Jutro user posted image
Pijuckam kafu i uzivam dok se baraba nije probudio user posted image

(odgovor članu Kata90)
Direktna veza do poruke: 710
18.11.2015 10:12:23   
emicaa
Branki zaboravila si moju visinu,na 1.56 se primjeti svaki gram a ne 11 kg više user posted image

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

(odgovor članu mali_mis)
Direktna veza do poruke: 711
18.11.2015 10:19:29   
Leptiric123
uhvatilo me neko ludilo, slažem igračke sad i pravim selekciju, obično odnesem u vrtić sve što ne koristi da se tamo igraju, a sad kao sve nešto čuvam, trebaće mi za drugo...a drugo ni na vidiku user posted image

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 712
18.11.2015 10:26:55   
Mariya
Dan u kafanu!!
Mogla bih jednu zbuckanu 3u1,hoće li još neko?🍵

IZVORNA PORUKA: branki RR

A,sto sam ja,molicu lepo,prsla!in vino veritas!to je pice bogova,nista ja nisam izmislilauser posted image

Branki, carice!! user posted image
I ja sam danas na dijeti. Već tri dana me boli stomak i muka mi je.ne povraćam,nemam dijareju,zato mislim da nije stomačni virus. samo bolove u stomaku,zelucu i mučnine. Ujutro i uveče,uveče hoću da umrem koliko mi je lose. Nisam trudna 100 %.kontam da mi smeta nešto što jedem. Ali 3 dana da mi smeta?!?
Tako da sam jutros pojela svoj musli, to moram za doručak,a ostalo će biti voće,krompir,hleb,voda i čaj od kamilice.
Taman da skinem one 2 kile viška što su mi ostale od prvog porođaja user posted image

(odgovor članu Klarita)
Direktna veza do poruke: 713
18.11.2015 10:28:08   
branki*
Slutis,slutisuser posted image
Emice,nisam ni ja puno bolja,160,tacno.
Dojim boku,valjda ce se uspavati,kafa mi se hladi,mm radi sa bozom..kasnije ce mi doci tata i brat,moram i da stavim nesto za jelo.
Mariya,pa moguce da je neki stomacni,samo blazi oblik.ili ako si se prejedala ovih Dana,kao ja sto sam radilauser posted image

< Poruku je uredio branki RR -- 18.11.2015 10:30:48 >

branki

Direktna veza do poruke: 714
18.11.2015 10:48:28   
NadaR
Cao drugari user posted image
Sta se radi?

Kod nas zabavan dan KLIK Hvala Bogu , drugih problema nemamo . user posted image

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI!

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 715
18.11.2015 10:53:13   
Mariya
E dobro me podseti leptirica. Jel' mogu igračke da se odnesu u vrtiće?
Samo tako ih odneseš ili ima neka procedura,izjava šta ja znam?user posted image

(odgovor članu NadaR)
Direktna veza do poruke: 716
18.11.2015 11:00:55   
Leptiric123
Nema procedure bar ne kod nas, ja samo donesem vaspitačici, obično kad je uzimam, i dam joj, oni vide šta im treba šta ne nek bace...

(odgovor članu Mariya)
Direktna veza do poruke: 717
18.11.2015 12:08:28   
Leptiric123
aaaaaaaaa sela sam dok se osuse podovi...izgleda da stizem sve da završim do frizera, i solarijuma, to je moj sat odmora, relaksacije :)

Direktna veza do poruke: 718
18.11.2015 12:44:47   
Trcosava
Žene, ja da vi ma'nem pa idem polako sa malim napolje i verovatno po ćerku u školu. Da hvatamo sunce dok ga ima.

Inače Kato, kad krene loženje ja svaki dan usisavam, ako ne ceo stan onda barem dnevnu ili oko peći. Malom je zanimljiva em peć, em pepeo oko peći. Par puta sam mu do sad vadila koricu drveta iz usta, a o opiljcima od drveta oko peći neću pričam... I tako.

I flunked anger management! }:->

Direktna veza do poruke: 719
18.11.2015 12:56:36   
veselicaa
Ja usisavam dva puta dnevno obavezno,lozili ne lozili.Mala nam je dnevna pa smo tu po ceo dan,deca grickaju nesto svaki cas,oko sporeta radi i usisivac i krpa za brisanje.Sreca muz radi samo nocne smene,kuci je preko dana pa mu uvalim usisivac jednom dnevno user posted image
I kod nas lepo vreme,ja malopre dovela dete iz vrtica a jos malo idem da sacekam A iz skole,tezak joj ranac a daleko nam je skola.

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 720
18.11.2015 13:00:34   
emicaa
Evo i mene user posted image
Trudna sam definitivno ali kao što sam i mislila najviše šest sedmica tako da za dvije idem opet.Danas nije mogla ništa uradit osim pokazati mi tačkicu,uzeti krv i to je to.

(odgovor članu veselicaa)
Direktna veza do poruke: 721
18.11.2015 13:04:19   
eca89
Super, Emice onda ćeš za dvije sedmice čuti najljepši zvuk na svijetuuser posted image !

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 722
18.11.2015 13:04:24   
Modessty
emice čestitam!!!user posted image da častiš!

ja na poslu, klasika. Popodne mi dolazi drugarica sa devojčicama da se družimo ijedva čekam. Sva sam nešto bljaak

Imperfection is beauty, madness is genious, and its better to be absolutely ridiculous then to be absolutely boring.

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 723
18.11.2015 13:11:14   
Misha i Ljisha
user posted image Emice svaka cast. Da krene dete normalno da ti spava i da drugo bude spavalica user posted image

(odgovor članu Modessty)
Direktna veza do poruke: 724
18.11.2015 13:11:51   
emicaa
Mod naravno da častim user posted image za sad kafica,biće posle i nešto žestoko user posted image
user posted image
Ljišo ne nadam se puno user posted image

< Poruku je uredio emicaa -- 18.11.2015 13:12:47 >

(odgovor članu Modessty)
Direktna veza do poruke: 725
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  27 28 [29] 30 31   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  27 28 [29] 30 31   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Šta je AMH – i da li možemo uticati na nje...
Anti-Müllerian hormon (AMH) je važan marker koji pokazuje kapacitet jajnika i potencijal za proizvodnju jajnih ćelija. N...
Uobičajeni pregledi i analize u trudnoći
Pred vama je spisak svih uobičajenih pregleda i analiza koje se rade u trudnoći i približni period kada se oni rade.
Mirne noći uz Nutrino Sleep Well
Roditeljstvo sa sobom nosi mnogo emocija, a večernje rutine često mogu biti najosetljivije. Nutrino Sleep Well podržava ...
Moje dete ima vaške!
Kada se spomenu vaške svi prevrnemo očima. Vrlo lako se prenose sa glave na glavu, pa se može desiti da ih dobijemo i vi...
Preminula beba stara sedam meseci u Beogradu
Beba stara sedam meseci preminula je juče u bolnici u Beogradu, nakon što je tamo primljena u jako teškom zdravstvenom s...

Anketa

Мобилни телефон.
пеперутка16

Да ли сте заговорник куповине мобилних телефона за децу од 2, 3, 4 године...?

Click Here