|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  36 37 [38] 39 40   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: NovembaRRski bar
23.11.2015 21:08:34   
Sanjica26 RR
Emice, pa jesam. Uzela sam da peglam. Cekam da se malo opusti krema, pa da mazem.

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 926
23.11.2015 21:13:42   
branki*
Sanjice,ja procitala da si se opekla,uhuser posted image je l te boli?mozes i jekoderm da mazes.

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

Direktna veza do poruke: 927
23.11.2015 21:22:25   
Sanjica26 RR
Kad uzmem Sofi boli me. A ona non stop vice boji mamu. Hvala Bogu da je ona spavala inace bi bilo svasta.

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 928
23.11.2015 22:56:29   
bubulence
Sanjice srecan vam rodjendanko!!!
Wiv, 100x sam krenula da ti kucam poruku na fb pa odustala. Ne snalazim se u ovim situacijama. Ne znam sta bih rekla... drzi se draga... a za vodu... ja verujem u neke sile, ne verujem da je pas kriv...
Kato , moja Marija je 3dana imala T. Virus... danas nema T ali je povracala... kazu da tako bude i cetvrti dan su kao novi... tako da, brzo ce proci...

Direktna veza do poruke: 929
23.11.2015 23:27:02   
wivern
Bubi user posted image sve je jasno
Emice, bolje nego sto je ocekivano. Zivci su mi jos istrenirani user posted image A vec je uspela da mi polomi usisivac, svaki put kad dodje nesto nam unisti user posted image
Sanjice to je prava stvar
Jao zene kako sam umornaaaaaa, na oci ne vidim. A htela bih malo vremena za sebe. Imacu ga za jedno 6 godina

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

(odgovor članu bubulence)
Direktna veza do poruke: 930
24.11.2015 8:41:41   
emicaa
Dobro jutro,ustala sam prije pola sata i već pola sata se borim da ne odem zagrlit šolju.
Wiv i moj brat kad dodje obavezno nešto ravali,zadnji put je začepio wc šolju,bacao ubruse unutra.
Bubi ti nam rijetko svraćaš,trebaš to malo promijenit user posted image

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 931
24.11.2015 8:50:14   
Modessty
OOO dobro jutroooo!
Ne mogu bre da vas navatam, čas u mamama čas ste ovde user posted image
Kafa?
user posted image

Imperfection is beauty, madness is genious, and its better to be absolutely ridiculous then to be absolutely boring.

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 932
24.11.2015 9:04:18   
bubulence
Emice evo trudicu se user posted image .
Da ti zvanicno cestitam na trudnoci! Neka bude sto lepsa i laksa...

(odgovor članu Modessty)
Direktna veza do poruke: 933
24.11.2015 10:01:17   
emicaa
Hvala ti,biće to sve super user posted image
Mislim da mi je mama ljubomorna,čim se T dodje samnom mazit ona nju zove da se igraju user posted image

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Direktna veza do poruke: 934
24.11.2015 11:37:36   
Leptiric123
Jutro žene, meni danas prvi radni dan...user posted image posle dva meseca...privikavanje je počelo

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 935
24.11.2015 11:46:57   
Figaro88
Mi ustali u sest,Andrea kuci opet nesto bolesna,napolju uzasno,pada nesto-kisa,sneg...Ja isla do biblioteke,sad pijem kafu pa cu da zavrsavam neki sal koji pletem vec mesec dana,nikako da stignem...

Of course it is happening inside your head, but why on earth should that mean that it is not real?

(odgovor članu Leptiric123)
Direktna veza do poruke: 936
24.11.2015 16:37:29   
emicaa
Gdje ste,ja sa posla produžila do zaove da pričuvam indijančiće dok je ona otišla doktoru,sad došla kući.Glava mi puca.Posle trebam Dori otići kupit čizme a baš mi se neda.

(odgovor članu Figaro88)
Direktna veza do poruke: 937
24.11.2015 17:41:40   
Kata90
Vece zene........user posted image
Nama danas mnogo bolje,nema temp.
Jos smo i povracali i izbacio je ostatak slajma.....sad je super.
Bubi,stvarno te nije bilo duuugooo,svrati nam po nekad da popijemo nestouser posted image

*****Svako dete je neprocenjivo vredno*****
*****Svako je Božije stvorenje*****

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 938
24.11.2015 19:15:53   
17 joka
Vece drugari, uzasno je vreme i svi su bolesni pa je haos svuda

mi juce bili u BG lepo nam je bilo, ja sam pila kaficu sa Les.i Dunjicom i bilo nam je bas lepo

dosla sam sa posla mrtva umorna, odmah isli do grada placalli racune sad stigli kuci ,, tako mi treba bokal kafe user posted image

Što duže čekaš na nesto , više ceniš kad to dobiješ.Jer sve što je vredno imati ....VREDNO JE I ČEKATI...

(odgovor članu Kata90)
Direktna veza do poruke: 939
24.11.2015 22:11:23   
bubulence
Dobro vece. Evo mene Kato opet ... ali nesto je slabo mase u baru...
nije valjda da spavate?

(odgovor članu 17 joka)
Direktna veza do poruke: 940
24.11.2015 22:13:43   
emicaa
Ja upravo legla,još vidim ima li ovde išta novo i begam.
Najela sam se sladoleda kao prasac,popila malo kole i super mi user posted image

Direktna veza do poruke: 941
24.11.2015 22:19:37   
17 joka
ja sam danas toliko zdrala kao prase sam, stomak mi ko da sam 5 mesec ma haos i zato posto sam ovih dana jela ko nezdrava narednih 155 dana wsam na dijetiuser posted image

Što duže čekaš na nesto , više ceniš kad to dobiješ.Jer sve što je vredno imati ....VREDNO JE I ČEKATI...

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 942
24.11.2015 22:21:19   
emicaa
Ih joko kakva dijeta,imaš pravo koji dan zaboravit na kalorije user posted image

(odgovor članu 17 joka)
Direktna veza do poruke: 943
24.11.2015 22:40:56   
17 joka
opustim se ja malo vise i eto dva tri kg. e pa nece da moze tako nego lepo na dijetu svaki dan 750 kalorija vezbice i za to vreme skinem 5-7 kg taman mi toliko treeba do 50

e bice kuku prva tri dana ali da trpim i cutim kad se zezam i zderem

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 944
25.11.2015 6:22:42   
wivern
Dobro jutro u kafanu.
Ja razvaljena, što od dijareje što od nespavanja.
Kao zombii sam. A zvuci iz stomaka su skandalozni, juče sam pocela piti enterofuril ali moram uvesti i neki probiotik. Ovo je zlo.
Želim vam lep dan danas.

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

(odgovor članu 17 joka)
Direktna veza do poruke: 945
25.11.2015 7:02:44   
branki*
Wiv,valjda ce proci brzo,sta drugo,grlim te!
Ajde kafa da se kuva,ja isto lose spavala,kasno legla,budila se,nece ni kafa da mi pomogne danas...

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 946
25.11.2015 8:10:42   
mali_mis
Jutro user posted image
Zaspala sam oko 3, do 2 sam crtala neku semu za heklanje cebenceta, tj. Miki Maus je na njoj, pa sam morala svaku kockicu posebno. A to ne mogu kad je A. budan.

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 947
25.11.2015 8:10:47   
Leptiric123
user posted image dobro jutro

Kod mene radno, i baš mi se sviđa nekako, dosadno je biti po ceo dan kući...
Ubila me je A i noćas i preksinoć sa suvim kašljem, osećam se kao neki travar sa medom, čajevima, sirupima, špricevima...user posted image

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 948
25.11.2015 8:19:37   
Trcosava
Mišu, ti si bre obećala svako jutro kafu!!

Kude je?

I flunked anger management! }:->

(odgovor članu Leptiric123)
Direktna veza do poruke: 949
25.11.2015 8:20:54   
mali_mis
Cekaj dok se vratim u fazon user posted image

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 950
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  36 37 [38] 39 40   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  36 37 [38] 39 40   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Šta je AMH – i da li možemo uticati na nje...
Anti-Müllerian hormon (AMH) je važan marker koji pokazuje kapacitet jajnika i potencijal za proizvodnju jajnih ćelija. N...
Uobičajeni pregledi i analize u trudnoći
Pred vama je spisak svih uobičajenih pregleda i analiza koje se rade u trudnoći i približni period kada se oni rade.
Mirne noći uz Nutrino Sleep Well
Roditeljstvo sa sobom nosi mnogo emocija, a večernje rutine često mogu biti najosetljivije. Nutrino Sleep Well podržava ...
Moje dete ima vaške!
Kada se spomenu vaške svi prevrnemo očima. Vrlo lako se prenose sa glave na glavu, pa se može desiti da ih dobijemo i vi...
Nauka proglasila najlepše žensko ime na svetu
Ime Sofija, koje potiče iz starogrčkog i znači „mudrost“, godinama unazad važi za jedno od najlepših i najpopularnijih i...

Anketa

Мобилни телефон.
пеперутка16

Да ли сте заговорник куповине мобилних телефона за децу од 2, 3, 4 године...?

Click Here