Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Ferrero Rocher praznična iznenađenja na R... 24.12.2015 9:17:02
|
|
|
|
mila83
|
Ima bas lepih ideja,ovo za bambus si se super set_ila Bibi ! Nasa kutija iznenadjenja Ukrasili smo kutiju od obuce,sa ukrasnim i belim papirom,unutra ce biti razne sitnice,od slatkisa pa do zenskih stvarcica,porukica…za nasu keku
< Poruku je uredio mila83 -- 24.12.2015 9:27:40 >
Šta je najljepše na svijetu? Upita dijete majku jedno veče. - Ti dok spavaš.- Zašto?-- Ti si jedina moja istina o kojoj ne razmišljam i dok te gledam kako spavaš znam da je to jedina slika na svijetu koja oslikava mir koji mi treba da bih bila sretna.
|
|
|
|
RE: Ferrero Rocher praznična iznenađenja na R... 24.12.2015 10:00:30
|
|
|
|
vikiveki
|
Mila za kutiju iznenađenja...dala si mi ideju da i mi našoj keki napravimo takvu kutiju na poklon
|
|
RE: Ferrero Rocher praznična iznenađenja na R... 24.12.2015 11:45:46
|
|
|
|
veselicaa
|
IZVORNA PORUKA: marketing RR Oni koji traže nešto malo drugačije od klasične jelke mogu da upotrebe ispunjeno origami drvo da bi sto sa poklonima pretvorili u nešto što ljupko privlači pogled. PROČITAJ VIŠE ... Ovo je prelepo i bas lako,videcu da napravim. Zene super su vam dekoracije,Milicicak ti si pravi profi,vidi se da imas dara. Posebno mi se svidjaju cestitke
|
|
|
|
RE: Ferrero Rocher praznična iznenađenja na R... 24.12.2015 12:24:39
|
|
|
|
vikiveki
|
Evo malo čestitki od prošle godine, i ove planiram ovakve da pravim
|
|
RE: Ferrero Rocher praznična iznenađenja na R... 24.12.2015 12:34:54
|
|
|
|
Anarunika
|
Bibi i meni je bambus jako dobra ideja i lepo ste ga ukrasili. Mila, kutija je baš nežna i snežna Viki sad ću i ovu čestitku morati da pravim odlična ideja! Evo naših jelki mada sam ih već okačila u temi Moja jelka. klinci su okitili onu napolju homemade ukrasima. 85.htm] [/url ] A klinci su iz vrtića doneli svoje dekoracije : Aki je napravio svećnjak od čaše i bele tempere pretpostavljam: Ika je napravio snežnu "kuglu" sa robotom unutra : A napravili smo i još par čestitiki: karton,lepak,makaze,dugmići,šljokice,perlice,čipka,tempere,dečije šakice... A ove jednostrane čestitke smo iskoristili i za dekoraciju frižidera
< Poruku je uredio Anarunika -- 24.12.2015 12:46:56 >
|
|
|
|
RE: Ferrero Rocher praznična iznenađenja na R... 24.12.2015 12:40:10
|
|
|
|
vikiveki
|
Jesu te čestitke sa jelkom lake za pravljenje i predivne su. Evo naše jelke koju sam kitila u vrtiću
|
|
RE: Ferrero Rocher praznična iznenađenja na R... 24.12.2015 13:00:29
|
|
|
|
Trcosava
|
IZVORNA PORUKA: veselica IZVORNA PORUKA: marketing RR Oni koji traže nešto malo drugačije od klasične jelke mogu da upotrebe ispunjeno origami drvo da bi sto sa poklonima pretvorili u nešto što ljupko privlači pogled. PROČITAJ VIŠE ... Ovo je prelepo i bas lako,videcu da napravim. Zene super su vam dekoracije,Milicicak ti si pravi profi,vidi se da imas dara. Posebno mi se svidjaju cestitke Veselice, ja sinoć probala i ne umem! Da li sam toliko glupa ili šta, sve u svemu, dalje od savijanja papira uzduž i popreko te po dijagonalama nisam stigla, a mnogo mi se đa ideja
|
|
RE: Ferrero Rocher praznična iznenađenja na R... 24.12.2015 13:16:36
|
|
|
|
veselicaa
|
Trco ako ti nisi uspela,a vidim da si napravila super pahuljice od papira pa je jasno da si vesta,onda ja da i ne pokusavam da se ne brukam i nerviram uzalud.Meni izgledalo lako ali sada kada cujem ovo od tebe,razmisljam se dal' da pokusam.
|
|
|
|
RE: Ferrero Rocher praznična iznenađenja na R... 24.12.2015 13:26:26
|
|
|
|
tekilica
|
Verujem da ste videle one led balone. Mi ih juce kupili, obicni baloni, samo sa led lampicom unutra i onda lampica menja boju. Za mrak je milina, Nedica se odusevila. I kupili, naravno, veliko pakovanje balona. Svuda ih kacimo, najcesce za plafon, na ukrasnoj traci, i onda budu kao viseci. Naravno, razlicite duzine trake, bas bude lepo...
|
|
|
|
RE: Ferrero Rocher praznična iznenađenja na R... 24.12.2015 13:34:01
|
|
|
|
Trcosava
|
IZVORNA PORUKA: veselica Trco ako ti nisi uspela,a vidim da si napravila super pahuljice od papira pa je jasno da si vesta,onda ja da i ne pokusavam da se ne brukam i nerviram uzalud.Meni izgledalo lako ali sada kada cujem ovo od tebe,razmisljam se dal' da pokusam. Ne mora da znači, ja sam oduvek bila praktični tip, teorija mi nikad nije išla. Te tako lakše kapiram iz videa, nego sa slika i uputstva. Probaj, pa ako ti uspe onaj sledeći deo, tj savijanje u piramidu, da tako kažem, javi
|
|
RE: Ferrero Rocher praznična iznenađenja na R... 24.12.2015 13:45:29
|
|
|
|
vikiveki
|
Ja sam baš planirala da probam da ih napravim, ali sada neću ni da pokušavam, ako je teško neću imati vremena
|
|
RE: Ferrero Rocher praznična iznenađenja na R... 24.12.2015 13:49:53
|
|
|
|
Bibilib
|
Tekilice kolko ste placali te balone sa lampicom?
|
|
RE: Ferrero Rocher praznična iznenađenja na R... 24.12.2015 14:00:50
|
|
|
|
vikiveki
|
Mene zanima gde ste kupili te balone ?
|
|
RE: Ferrero Rocher praznična iznenađenja na R... 24.12.2015 14:20:52
|
|
|
|
Anarunika
|
I mi smo kupili balone,bez lampice. Klincima nije zabava bez balona,ali još ih nismo naduvali da ne popucaju do Novaka
|
|
|
|
RE: Ferrero Rocher praznična iznenađenja na R... 24.12.2015 14:37:46
|
|
|
|
Mala Elena
|
Evo svega po malo, od cestitki, deda mraza, bombonica, jelkica sa strasom...i Eleninog praznicnog sesirica...
|
|
|
|
RE: Ferrero Rocher praznična iznenađenja na R... 24.12.2015 14:56:27
|
|
|
|
Anarunika
|
Lepo ME.Šeširić je super! Evo napravih origami jelkicu,nije teško Veselice i Trco samo moraš da prizoveš origami biće u sebi . Realno vreme izrade 10-ak minuta. Sada još i da je napunim ferrerom ili rafaelom
|
|
|
|
RE: Ferrero Rocher praznična iznenađenja na R... 24.12.2015 17:42:04
|
|
|
|
Bibilib
|
ME lepe jelkice i cestitke Anarunika originalna jelkica za Ferero a moze i naravno i Rafaelo
|
|
RE: Ferrero Rocher praznična iznenađenja na R... 24.12.2015 18:15:12
|
|
|
|
vikiveki
|
ME šeširić je ispao odličan. Anarunika, znači treba samo malo da imamo strpljenja i pronaćićimo origami majstora u sebi.Tvoja jelkica je fantazija
|
|
RE: Ferrero Rocher praznična iznenađenja na R... 24.12.2015 18:22:54
|
|
|
|
vikiveki
|
evo da ubacim još jednu sliku pahuljice koju sam pravila pre neki dan
|
|
RE: Ferrero Rocher praznična iznenađenja na R... 24.12.2015 19:05:08
|
|
|
|
tekilica
|
Nase tri kapice :) Nas Snesko sa led lampicom, ima da se kupe raznih boja, svetlucavi lepak...nista previse, ali svakog dana po nesto novo :) Probah da napravim lampicu od tegle, ali smesno mi je ispalo. Ko ima vestiju ruku, 3D leptirice nalepite na teglicu, oko otvora na tegli obmotajte zicu na koju zakacite isto neki ukras od papira (Buba Maricu, leptiric), ali tako da visi sa zice...i unutra stavite svecicu. Za mrak je milina :) I da, sesiric je presladak, a jelkica je odlicna! Bas je lepo!
< Poruku je uredio tekilica -- 24.12.2015 19:07:18 >
|
|
|
|
RE: Ferrero Rocher praznična iznenađenja na R... 24.12.2015 19:19:45
|
|
|
|
vikiveki
|
tekilice meni se sviđa tvoja tegla: Evo čestitki od pre neki dan koje sam pravila sa ćerkom
|
|
RE: Ferrero Rocher praznična iznenađenja na R... 24.12.2015 19:31:16
|
|
|
|
veselicaa
|
Anarunika super ti je ispalo.Ja stala kod sedmog koraka i ni makac
|
|
|
|
RE: Ferrero Rocher praznična iznenađenja na R... 24.12.2015 21:45:39
|
|
|
|
nikiteki
|
Sve je super ispalo ja evo sad pravim dekoracije jos sutra imam radionicu kod obe cerke
|
|
|
|
RE: Ferrero Rocher praznična iznenađenja na R... 24.12.2015 22:05:46
|
|
|
|
vikiveki
|
Kod mene je sada radionica u toku,pravim čestitke za naše RR drugare svakakve ideje mi se motaju po glavi.
|
|
RE: Ferrero Rocher praznična iznenađenja na R... 24.12.2015 22:26:24
|
|
|
|
nikiteki
|
|
|
|
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?