BubaBubica
|
Evo i mene lep, prelep dan napolju! Samo da Buba odgleda Mašu, begamo napolje. Alex čekamo zajedno sa tobom, javljaj stanje obavezno! Voci slobodno piši, mogu da zamislim koliko ti je teško, ali kao što kažeš, imaš puno obaveza, prelepih obaveza pred sobom, brzo će to Ostale su kiflice, izvolite Ja jedva čekam to sortiranje i sređivanje stvarčica, samo da konačno i definitivno potvrdimo da je dečkić pa da od tetke sa tavana donesemo stvari da vidimo šta ima a šta će nam faliti. Ja sam inače kao njihova sestra, jer je mama najstarija a ima još 5 sestara koje su meni više kao sestre jer su dosta mlađe od mame, pravo bogastvo! I tako delimo garderobicu, od mojih sestara od tetke ide garderobica kod nas, jer su moje devojčice najmlađe, a garderobica od dečaka idu kod tetke koja i živi blizu mene, ona ima najmlađeg dečaka iz familije koji ide sa mojom starijom ćerkom u vrtić Kad se skupimo na rođendanima, ima sedmoro dece sličnog uzrasta kao moje devojke, moja braća i sestre od tetki, baš smo velika familija. To je takoreći ''druga tura'' braća i sestara, ima ''tura'' oko mog uzrasta i ima tura 10 godina mlađih od mene Jako jako sam srećna što moje devojke odrastaju sa mojima, pravi su zvrci E sad sam ga razvukla hehehe Danas zamalo da povraćam, nije mi bilo muka nego osećaj kao da mi je neko odjednom zglječio želudac rukom, sav sadržaj je hteo napolje, a popila sam pre toga vodu sa kapsulom vitamina.
|