mtajcica83
|
IZVORNA PORUKA: Lu IZVORNA PORUKA: mtajcica83 Bea, jedna sam od zena pomoraca i nije nimalo lako...Pogotovo sa djetetom ili vise.Nije ni najmanje lako odvajanje ni njega kao muza ni kao oca..Govorim u svoje ime...Moj svrco vec odavno kapira sve i kad se spomene brod kaze tata ne mora da ide na brod,,ja necu pokone ..Mnogo je tesko gledati ga tuznog tih prvih nekoliko dok se ne adaptiras malo na situaciju, posle udjes u stos, i otac i majka si sve dok on nije tu, pomiris se sa sudbinom da nece biti tu za rodjendane(ne sve), Ngodine, Boziec, i ostale praznike, ali eto.To je velika zrtva i ne bi svaka zena mogla to da izdrzi.Ja to podnosim na najbolji moguci nacin, mada postoje trenuci kad bi neznam ni ja koje pare na svijet dala da je tada uz mene...Nekako naidje period da ti jednostavno dosadi na svudje ides sama sa djeteom, na rodjendane, na okupljanja razna, u igraonice u setnju..Ali eto kazem...covjek se navikne.. ..Velika je to zrtva cijele porodice. mtajcice, ovo kao da sam ja pisala, mm nije pomorac ali viđamo se na 2,5-3 mjeseca, ponekad samo češće. Bio je samo na prvom sinovom rođendanu a sad ćemu 7...Tako skoro 10 godina braka a 8 prije toga veze. Kako vrijeme prolazimo sve je veća ljubav ja to osjećam i nema te daljine koja bi mogla da je uništi. Neke druge stvari utiču na vezu i ne kažem da se i nama neće 100% desiti neki problem ali to svakako nije daljina. Mtajcice nisam čitala o čemu se radi ali nadam se da ćete riješiti vaše probleme Lu, da, u pravu si gdje je prava ljubav godinama samo moze da bude jos veca..To sto mm plovi i sto sam rekla da mislim da je mozda i to jedna od stvari zbog kojih smo dosli tu gdje smo govori ocigledno o tome da jednostavno nismo jedno za drugo niti smo oboje dovoljno jaki da neke prepreke prevazidjemo......Cim nesto ne funkcionise samo se nizaju stvari..Pisala sam u drugoj temi kako i koliko provodimo vremena dok je kuci...Mislim da se nama jednostavno nije dalo ,,,od samoga starta veze..Osim djeteta, ova veza i brak nista dobro mi nije donijelo..No dobro to je vec za drugu neku temu.