|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  9 10 [11] 12 13   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Napiši iskustvo i CortinaT krem stiže na ...
15.1.2017 23:06:55   
marketing RR

Dragi naši,

Napisali ste pregršt sjajnih iskustava te naš dragi sponzor - kompanija Lifemedic, nikako nije mogao da se odluči za 3 pobednika, stoga će ovaj put biti nagrađeno četvoro vas user posted image

(odgovor članu Dragce86)
Direktna veza do poruke: 251
   RE: Napiši iskustvo i CortinaT krem stiže na ...
15.1.2017 23:20:33   
marketing RR

Prvi dobitnik CortinaT kreme za mesec decembar user posted image

IZVORNA PORUKA: JelenaRelja

Mama sam 9-omesecnog Relje koji ima ekcem. Prvi put se pojavio preko leta, nisam zelela nista mazati jer je dosta mali bio. Kako je krenula zima, ekcem se sirio, na rukicama, nogicama, ledjima, licu... Veliki protivnik jake kozmetike za bebe ali jednostavno morala sam nesto preduzeti. Krenula sam sa istrazivanjem trzista u potrazi za prirodnom kozmetikom, koja ne sadrzi kotikosteroide i naisla sam na CortinaT kremu, nastavila sam sa istrazivanjem i citanjem iskustava drugih mama i svi su hvalili kremu...i dalje sam ostala neodlucna. Posavetovala sam se sa pedijatrom, koji je dao zeleno svetlo. Kupila sam kremicu. Prvo mazanje, ja pratim kako je ce sve proci, koze je omeskala i nije vise suva. Drugo mazanje, smanjuje se crvenilo i nakon treceg mazanja je sve nestalo. Ja sam ostala bez teksta, jednostavno nisam verovala da to moze tek tako proci... PREZADOVOLjNa sam. I na kraju poruka za sve mame koju su ne poverljive kao sto sam ja bila: Ako vam dete ima problem sa ekcemom, bez razmisljanja koristite CortinaT kremu, nece te se pokajati!


(odgovor članu JelenaRelja)
Direktna veza do poruke: 252
   RE: Napiši iskustvo i CortinaT krem stiže na ...
15.1.2017 23:21:13   
marketing RR

Drugi dobitnik CortinaT kreme za mesec decembar user posted image

IZVORNA PORUKA: MaraNata

Dobro veče. Ja sam majka desetomesečne devojčice, koja ima osetljivu kožu sklonu alergijama i ekcemima. Sa tri meseca prvi put smo se susrele sa ekcemom. Slučajno sam saznala za CortinaT kremu i mpgu da kažem da sam bila iznenađena i oduševljenja efektom. Ne samo da je ekcem nestao, već je bebina koža postala otpornija. CortinaT je postao obavezan u bebinoj kozmetici, za slučaj da se ekcem ponovo pojavi. Mama Marijana i beba Natalija user posted image user posted image


(odgovor članu MaraNata)
Direktna veza do poruke: 253
   RE: Napiši iskustvo i CortinaT krem stiže na ...
15.1.2017 23:22:03   
marketing RR

Treći dobitnik CortinaT kreme za mesec decembar user posted image

IZVORNA PORUKA: Beba Elena

Ovako. Vuk je po rodjenu imao ekcem i to na levom obrazu. Medjutim, iako mi je 2 dete, ja sam mislila da je to od porodjaja ili neka vrsta hemangioma koja ce se povuci, jer je cerkica to imala na ledjima...a posto je rodjen u zimu, mislila sam da je to i od hladnoce, suvog vazduha, pa muzeve brade i sl. Kad smo otisli na prvu kontrolu kod pedijatra, objasnila mi je da je to ekcem i kako da se nosimo sa tim. Tu sam dobila sve preporuke za CORTINAT, a i bila sam iskreno odmah ZA, jer kad sam cula koja firma proizvodi, sve mi je bilo jasno. PHARMALIFE je firma za primer i iskreno, bez ikakvog preterivanja, mogu reci da mi imamo u kuci njihovu malu apoteku, nesto smo kupovali sami, a nesto smo osvojili i na RR - da se ne lazemo, i to je za mene totalno najvece otkrice ikada. To je nesto sto svako ko ima decu mora da poseduje u svojoj kucnoj apoteci, jer oni toliko dobro uticu na zdravlje dece, da sam ja bez reci. Stvarno su tu reci suvisne. Sad, kad pogledam iza sebe, ja prosto ne znam kako bih moju decu podizala bez ovih proizvoda.
Sto se tice Cortinat kreme, ja sam stvarno zadovoljna, ne razumem se bas u stadijume ekcema, ali ovaj sto je Vuk imao na levom obrazu po rodjenu, pa se javljao, nestajao i tako u krug, uz Cortinat kremu je to maltene gotovo svedeno na minimum minimuma. Prezadovoljni svi! A plus miris kreme je isto tako savrsen, ko god ga uzme, kaze vi ste ga naparfemisali, to mi je tek plus, jer sam ja od onih mama koje vole da su im deca od glave do pete skockana koliko god je to moguce.
Sad kako je ponovo krenula zima, tako je ekcem ponovo krenuo da radi, jos Vuk stavlja sve zivo u usta, pa ga jos vise drazi, a kako smo mi sad ostali bez ove magicne kreme, ja se sa zadovoljstvom prijavljujem za istu, i verujem u praznicnu magiju i da ce Deda Mraz doci sa kremom do nas, za spas u pravi cas.

A, ako sam dobro porcitala u prijavi, moze i pitanje doktoru, a ono bi glasilo ovako:
da li stalnom i samo konstantnom upotrebom kreme Cortinat moze doci do prezadovoljavanja koze i smanjenje efekta ove kreme?
HVALA UNAPRED.
POZDRAV SVIMA.


(odgovor članu Beba Elena)
Direktna veza do poruke: 254
   RE: Napiši iskustvo i CortinaT krem stiže na ...
15.1.2017 23:22:59   
marketing RR

Četvrti dobitnik CortinaT kreme za mesec decembar user posted image

IZVORNA PORUKA: Bloger

Za Cortina T kremu znam jos od plasiranja na našem tržištu jer sam po struci farmaceutuser posted image , u moru preparata protiv ekcema pacijenti su zbunjeni sta da kupe za lečenje ekcema oni se najčešće obraćaju nama za preporuku. Tako sam ja svojim pacijentaima počela da preporučujem Cortina T :zato sto mi se dopao sastav preparata, moze da se duže koristi za razliku od drugih preparata, bezbedan je i veličina tube, pacijenti ga mogu koristiti slobodno bez bojazni da ce se istrošiti brzo. Povratne informacije od strane pacijenata su bile odlične.Pre par meseci postala sam mama i vec se susrela sa ekcemom kod bebe, javio se na obrzicima u vidu malog kržica ni jednog trena se nisam dvoumim sta da radim, krenula sam bebici da mazemo kremu Cortina T i naravno uspeh nije izostao, mazala sam je svake večeri posle kupanja u tankom sloju. Beba nema ekcem vise a Cortina t je sastavni deo nase kucne apotekeuser posted image


(odgovor članu Bloger)
Direktna veza do poruke: 255
   RE: Napiši iskustvo i CortinaT krem stiže na ...
15.1.2017 23:25:38   
marketing RR


Dragi dobitnici, pošaljite nam na pp podatke: ime, prezime, adresa u Srbiji i broj telefona,

Čestitamo još jednom na osvajanju sjajne CortinaT kreme user posted image

(odgovor članu marketing RR)
Direktna veza do poruke: 256
   RE: Napiši iskustvo i CortinaT krem stiže na ...
16.1.2017 11:03:52   
IvanaSK RR
Čestitamo user posted image

_____________________________

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu marketing RR)
Direktna veza do poruke: 257
   RE: Napiši iskustvo i CortinaT krem stiže na ...
16.1.2017 11:52:35   
nikiteki
Cestitam

(odgovor članu IvanaSK RR)
Direktna veza do poruke: 258
   RE: Napiši iskustvo i CortinaT krem stiže na ...
16.1.2017 16:59:28   
LauraAndrija
Cestitam!user posted image

(odgovor članu nikiteki)
Direktna veza do poruke: 259
   RE: Napiši iskustvo i CortinaT krem stiže na ...
19.1.2017 18:40:32   
Beba Elena
Hvala vam puno. Malo kasnije odgovaram, jer sam u bolnici sa cerkicom, zapaljenje levog plucnog krila...ulepsali ste nam malo dan i hvala vam na tome.

(odgovor članu LauraAndrija)
Direktna veza do poruke: 260
   RE: Napiši iskustvo i CortinaT krem stiže na ...
20.1.2017 9:19:04   
Sanjalicaaa
Da napisem i nase iskustvo sa CortinaT kremom. Prvi put smo je sada koristili. Nikada dosad se nismo susreli sa ekcemom.
Pre nekih 10-15ak dana Iliji se pojavilo crvenilo na obrazima, prvo kao mali krugovi a zatim je pocelo da se siri. Koza mu je bila jako crvena, hrapava i tackasta. Nasa dr nam je rekla da je u pitanju ekcem i prepisala neku kremu. S obzirom da sam cula da mame dosta hvale ovu kremu pitala sam je da prvo probamo sa Cortinat kremom. Prvih tri dana je izgledalo da se sitacija ne menja, medjutim cetvrti dan se videlo poboljasnje, nakon 5-6 dana skroz je nestalo crvenilo. Mazala sam mu 3 puta dnevno. Vise je cak i ne mazemo.
Sve pohvale za Cortinat kremu! Koliko su je mame ovde nahvalile, nisam ni ocekivala nesto manje. user posted image

_____________________________

Ali, ja sam sanjalica. Verujem u nestvarno. Verujem u ono "ali" svaki put kada mi kažu da se ne zavaravam. Jer nemoguće postaje moguće, ako dovoljno želiš.

(odgovor članu Beba Elena)
Direktna veza do poruke: 261
   RE: Napiši iskustvo i CortinaT krem stiže na ...
21.1.2017 20:57:22   
JelenaRelja
Malo kasnim sa odgovorom... Hvala puno!

(odgovor članu Sanjalicaaa)
Direktna veza do poruke: 262
   RE: Napiši iskustvo i CortinaT krem stiže na ...
24.1.2017 20:47:01   
Duškić
Cestitam dobitnicima!!!user posted image

(odgovor članu JelenaRelja)
Direktna veza do poruke: 263
   RE: Napiši iskustvo i CortinaT krem stiže na ...
26.1.2017 21:03:14   
MaraNata
Dobro veče. Ja se izvinjavam a kasnom odgovaranju. Hvala vam, bas ste me iznenadili. Zahvaljujem još jednom u moje i u Natalijino ime.user posted image

(odgovor članu Duškić)
Direktna veza do poruke: 264
   RE: Napiši iskustvo i CortinaT krem stiže na ...
28.1.2017 13:48:13   
branki*
kortinat je krema za koju sam prvi put cula ovde na ringeraji.koristili smo je u dva navrata za sina koji ima ekcem skoro od rodjenja kao i brojene intolerancije na odredjenu hranu,znaci koza mu je jako osetljiva.kod kortinata mi se najvise dopada sto nije kortiko preparat,jer nas svi upozoravaju da kortiko steroide ne koristimo ,pogotovo ne cesto.tako da bez bojazni,mazem kortinat krem.dopada mi se i to sto se lako razmazuje,brzo ga upija koza i ima lep miris.cena mu je prihvatljiva,obzirom da slicni preparati kostaju duplo vise.tako da mi imamo lepo i pozitivno iskustvo sa kortinat kremom.

_____________________________

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu MaraNata)
Direktna veza do poruke: 265
   RE: Napiši iskustvo i CortinaT krem stiže na ...
29.1.2017 18:07:06   
degu
Ja sam Cortinatom prezadovoljna. Koristimo ga redovno. Cerka ima suvu kozu, promenili smo puno krema, a samo se na Cortinatu zadrzali. Moram da kazem da sam bila sumnjicava, delovala mi je kao lagana,mirisljava kremicai nista vise. Sve kreme do tad koje smo koristili su bile masne i teske, ali nisu pomagale nimalo. Cortinat joj pomaze i kod ekcema, suve koze koja je svrbi, pa se dete uporno cese i napravi rane. Od kad koristimo Cortinat, perutanje i svrab su nestali. Takodje smo imali par osipa letos na koznim prevojima i tu nam je Cortinat pomagao. Moje dete je sklono alergijama i desava seda se po guzi ospe od neke hrane. I kod takvih "krupnijih" osipa je Cortinat brzo resavao stvar. Takodje i ja imam ekcem na rukama i Cortinat je jedina krema koja nije na bazi kortikosteroida da mi pomaze. Cortinat je postao obavezan deo nase kucne apoteke, a slobodno mogu reci i kozmetike jer divno mirise.

< Poruku je uredio degu -- 29.1.2017 18:09:16 >


_____________________________

Samo pozitivne misli privlače pozitivne stvari :)

U srcu moje mame i moje srce kuca <3

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 266
   RE: Napiši iskustvo i CortinaT krem stiže na ...
31.1.2017 0:18:27   
stihijaš
Moj djecak ima prilično suhu kozu, crvenilo i hrapavost kože, voljela bi probati CortinaT kada ga već toliko hvalite. Osobito što mame pišu da je za djeciju kozu idealna, a i za nas odrasle kad zatreba. A i to sto kazete da lijepo mirise mi se isto dopada.

(odgovor članu marketing RR)
Direktna veza do poruke: 267
   RE: Napiši iskustvo i CortinaT krem stiže na ...
31.1.2017 7:49:34   
MishMash
Naše iskustvo sa CortinaT kremom je odlično!
Prvi put sam na forumu čula za nju i pošto su iskustva bila pozitivna, odlučila sam da je i sama isprobam.
Divno miriše, tekstura je odlična i dopada mi se što se lako razmazuje.
Uspešno smo rešili problem suve kože na obrazima i laktovima kod dečice, a suprugu i meni koža ruku nikada nije bila nežnija!
Zaista sve preporuke za ovu kremu, pokriva širok spektar dermatoloških problema za više nego pristojnu cenu.user posted image

_____________________________

"Live the life you love, love the life you live"

(odgovor članu stihijaš)
Direktna veza do poruke: 268
   RE: Napiši iskustvo i CortinaT krem stiže na ...
31.1.2017 12:29:58   
Duškić
Cortina T je fenomenalna..kod crvenila i ojeda koristim je i stalno mackam svoju sestomesecnu bebu ..Cim nam guza malo pocrveni namazemo i mirni smo. Ranije su ojedi bili strasni kod starijeg deteta, ali sad to resavamo bez muke i stresa. A preporucila sam je skoro sestri koja takodje ima dvoje male dece..Bila je skepticna, povezala je naziv sa kortikosteroidima...Uputila sam je na vas sajt ' Ringeraja' gde moze da procita sve o kvalitetu i sastavu "pharmalife" proizvoda.

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 269
   RE: Napiši iskustvo i CortinaT krem stiže na ...
31.1.2017 13:11:45   
mikimimi
Počeli smo da koristimo CortinaT skoro mesec dana. Ekcem vise nije toliko suv i crven.Za sada nam pomaze iskreno se nadam da ce se povuci u potpunosti. Prepisan nam je da ga mazemo 5-6 puta u toku dana. Slušajući iskustva drugih mama,nadam se da ce nas problem sa ekcemom biti brzo resen uz CortinaT. Imamo ga po čitavim nožicama malo po stomaku,rukama i obrazima. Beba ima 21 mesec.

< Poruku je uredio mikimimi -- 31.1.2017 13:13:30 >

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 270
   RE: Napiši iskustvo i CortinaT krem stiže na ...
31.1.2017 21:43:33   
marketing RR
Dragi Ringerajci,

Dobrodošli u temu pod sponzorstvom kompanije Lifemedic, distributera Pharmalife proizvoda, u okviru koje ćemo razgovarati o ekcemu-dermatititsu, davati savete, deliti iskustva i odgovarati na vaša pitanja (na pitanja odgovara dr Mirjana Mišić).

Pozivamo vas da napišete svoje iskustvo u korišćenju CortinaT krema, a jako će nas obradovati ukoliko nam pošaljete i fotografiju svog mališana sa CortinaT-om.

Želimo da čujemo vaše utiske, šta je to što vam se dopada kod CortinaT-a, na koji način je pomogao vama i/ili članovima vaše porodice, jer vaša iskustva nam znače da budemo još bolji i radimo na kvalitetu naših proizvoda. Upravo to i jeste naša misija - da CortinaT pomaže i postane omiljeni i neizostavni član vaše porododične apoteke.


Pisanjem svog iskustva (i postavljanjem fotografije ukoliko želite) konkurišete za Cortinat krem (mesečno 3 korisnika na Ringeraji osvajaju CortinaT).

Na kraju svakog meseca, žiri (koji čine direktor kompanije Lifemedic i direktor Ringeraja.rs) odabraće tri pobednika kojima će CortinaT krem biti poslat na kućnu adresu (o trošku sponzora). Konkurisanje, podrazumeva da će vaše iskustvo biti objavljeno na sajtu kompanije Lifemedic, odnosno da će fotografija ukrasiti isti sajt.

Takođe, molimo vas da nam putem privatne poruke, na nalog marketing RR, pošaljete svoje ime prezime, kako bi vaša iskustva bila verodostojna odnosno objavljena sa potpisom, na sajtu sponzora - Lifemedic.




Šta je ekcem?

Ekcem je najčešće oboljenje kože. Svake godine je sve veći broj obolelih kod nas i u svetu. Taj porast je posledica sve većeg zagadjenja sredine i prisustva mnogih alergena u vazduhu i hrani, svakodnevne izloženosti hemijskim supstancama (sapuni, detrdženti, kozmetički preparati...) Takođe poznati okidači su stres i pad imuniteta. Prisutni genetski–nasledni faktori povećavaju mogućnost pojave ekcema i ozbiljnost simptoma.

Ekcem–dermatitis je hronično oboljenje kože koje se odlikuje stalnim zapaljenjem sa karakterističnim simptomima : crvenilo, jak svrab, perutanje, ispucalost i suvoća kože.

Ekcem–dermatitis pogađa dečiju populaciju (atopijski dermatitis) tako i odrasle (kontaktni, seborejični dermatitis)

Najčešće se leči uz pomoć kortikosteroida, međutim postoji i prirodno rešenje.


Pomoć iz prirode CORTINAT krem 75ml(bez kortikosteroida)

Kompanija Pharmalife research, Italija, u saradnji sa INSTITUTOM EMPOLI, proizvela je prirodnu kremu bez kortikosteroida - Cortinat krem, koja brzo i efikasno otklanja simptome EKCEMA –Atopijskog dermatitisa kao što su crvenilo,svrab i suvoću kod ispucale i nadražene kože a ujedno neguje i štiti kožu od ponovne pojave simptoma.


Za decu od rođenja ( 0 meseci ) i za odrasle.


PROČITAJTE VIŠE ...



Efikasnost CORTINAT krema se zasniva na udruženom delovanju aktivnih principa iz 6 biljnih ekstrakata i ulja.: Liquorice (Glycyrhiza glabra ), Bacopa Monnieri, Oryza sativa bran oil, Onopordum acanthium, Bisabolol, Alantoin

user posted image


Radujemo se unapred vašim iskustvima, porukama, sugestijama i očekujemo pitanja vezano za ekcem/dermatitis i upotrebu CortinaT krema, na koja vam i dalje odgovara dr. Mirjana Mišić.

(odgovor članu mikimimi)
Direktna veza do poruke: 271
   RE: Napiši iskustvo i CortinaT krem stiže na ...
1.2.2017 13:05:18   
caca81
Moj sin (8 god) je usled niskih spoljnih temperatura 1. put dobio crvenilo na obrazima i bradi, striktno ograničeno, a zatim mu se i na butinama pojavilo ograničeno crvenilo, praćeno svrabom i peckanjem. RR često čitam, pa sam i videla CortinaT krem i odlučila da isprobam, s obzirom da je na biljnoj bazi, i rezultat je bio taj - da je crvenilo i "alergija" na hladnoću nestalo potpuno za 5 dana. Sada je taj krem redovan u našoj kućnoj apoteci i toplo ga svima preporučujemo za navedene promene na koži.

(odgovor članu marketing RR)
Direktna veza do poruke: 272
   RE: Napiši iskustvo i CortinaT krem stiže na ...
3.2.2017 12:48:22   
JelenaRelja
Kremica stigla! Hvala Pharmalif-u i portalu Ringeraja! user posted image user posted image

(odgovor članu caca81)
Direktna veza do poruke: 273
   RE: Napiši iskustvo i CortinaT krem stiže na ...
3.2.2017 13:32:51   
Bloger
Hvala RingerajA i kompaniji pharmalife na poklonu!!! Kremica CortinaT je stigla Veliki pozdrav

(odgovor članu IvanaSK RR)
Direktna veza do poruke: 274
   RE: Napiši iskustvo i CortinaT krem stiže na ...
3.2.2017 14:10:39   
sonjii
Mi imamo bas veliki problem sa ekcemom.Moj beban ima osam mjeseci i od petog mjeseca muke mucimo.Ne znam vise koje kreme nismo dobili, od pedijatra, dermatologa, pokusaj sa prirodnim melemima.Na kratko se povuce i sve ispocetka.Pokusala bih i sa CortinaT kremom, jer, sta je jos jedna u moru svih ovih koje imo kod kuce.Citajuci iskustva vezana za tu kremu, odlucila sam da pokusam. user posted image

(odgovor članu LauraAndrija)
Direktna veza do poruke: 275
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  9 10 [11] 12 13   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  9 10 [11] 12 13   Sledeća stranica >   >>
Idi na:







Šta određuje krvnu grupu bebe?
Roditelje često zanima koje će krvne grupe biti njihovo dete, naročito ako je jedan od roditelja Rh negativan. Pogledajt...
OJED I OSIP: KAKO LEČITI, A KAKO SPREČITI?
Posle nekoliko dana ovog kombinovanog tretmana (pranje, sušenje i mazanje, uz redovno menjanje pelena), kod većine beba ...



Anketa

Да сазнате...
пеперутка16

...да носите тројке, шта бисте радили?

Click Here