Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Razgovori mama 04/16 [chat] 16.4.2016 8:39:56
|
|
|
|
nikiteki
|
Maraj znaci more? Bas lepo za mališana i pasoš. Žene zna li neko jer se sirup aerius kupuje ili ide na recept
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 04/16 [chat] 16.4.2016 8:42:29
|
|
|
|
Maraj
|
Hvala niki. Vise se obradovah L pasosu , nego odlasku na more ja stvarno ne znam za sirup...
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 04/16 [chat] 16.4.2016 9:13:50
|
|
|
|
suzi kju
|
E drage, jutros je bolje, nema temperaturu, Anđa je dobro za sad, nadam se da će nju da mimoiđe.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 04/16 [chat] 16.4.2016 9:15:16
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Pa probaj, ja mislim da mozes i da ga kupis! Ja od jutros drugu masinu vesa sirim...i tako svaki dan... nema sta nisam oprala....prolecno ciscenje
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 04/16 [chat] 16.4.2016 9:20:50
|
|
|
|
Sanjalicaaa
|
Suzi, da brzo ozdravite. Maraj, super za pasoš. Mi smo G vadili sa tri meseca, jedva su ga slikali. Nisu mogli da uhvate okice. Niki, ne znam ni ja za sirup. Mada nešto mislim da se kupuje.
|
|
RE: Razgovori mama 04/16 [chat] 16.4.2016 9:54:55
|
|
|
|
branki*
|
Kupuje se aerius koliko znam. Jutro,mame!zavrsili sa doruckom...
|
|
RE: Razgovori mama 04/16 [chat] 16.4.2016 14:21:04
|
|
|
|
Sanjalicaaa
|
Ne znam gde da postavim pitanje. Može li beba da pređe granicu sa Bosnom bez pasoša?
|
|
RE: Razgovori mama 04/16 [chat] 16.4.2016 14:59:49
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Zenske vracam se sa ispita. Polozila sam. Mm je u poslednje vreme bas cesto za curama. Jutros mi pise sta je sve radio. Kaze pije kafu stojeci Samo je dodao da je meni tako svaki dan. Sirup moze i bez recepta. Moram i ja da dam Sofiji. Ujelo ke nesto i nateklo je bas to mesto.
|
|
RE: Razgovori mama 04/16 [chat] 16.4.2016 15:12:53
|
|
|
|
eca89
|
IZVORNA PORUKA: Sanjica26 Zenske vracam se sa ispita. Polozila sam. Mm je u poslednje vreme bas cesto za curama. Jutros mi pise sta je sve radio. Kaze pije kafu stojeci Samo je dodao da je meni tako svaki dan. Bravo Sanjica za ispit, a i za muža !
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 04/16 [chat] 16.4.2016 15:40:58
|
|
|
|
ivaMark
|
Sanjalice, treba ti pasos za bebe. Luki smo vadili kada je imao mesec dana, mozete to da zamislite, ahhahaha.... Sanjice, svaka cast za obaaaa
|
|
RE: Razgovori mama 04/16 [chat] 16.4.2016 16:31:45
|
|
|
|
eca89
|
Iva moja curica nije imala ni mjesec kad smo joj vadili pasos, a vrijedi 3god.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 04/16 [chat] 16.4.2016 17:11:08
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Sanjice, čestitke za ispit, eto vidis da si ipak dovoljno ucila :) Sanjalice, mi smo prelazili u Bosnu bez pasosa, samo sa izvodom, ali pre par godina je to bilo.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 04/16 [chat] 16.4.2016 17:13:14
|
|
|
|
vocicana
|
mame ne stizem da se javljam, uhodavanje. Imam strasan mastitis, primam penicilin, dojimo, placemo spavkamo, sve vas ljubim.
|
|
RE: Razgovori mama 04/16 [chat] 16.4.2016 17:51:40
|
|
|
|
Maraj
|
Voci ti se i javis ja mislim da sam se javila tek posle par nedelja koliko sam sva bila pogubljena
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 04/16 [chat] 16.4.2016 18:46:34
|
|
|
|
amelia
|
Sanjice cestitam voci ti imas vremena i da se javis ja nisam mogla mesec dva ni u wc da idem odmah se mali budio i plakao a nista ga osim (.) nije smirivalo pa jel imam pumpicu da viska mleka izmlazas ja sam se isto tako u picetku dosta namucila grudi uvek tvrde pune mleko curi bolovi ispucane bradavice. Ali svremenom se to sredi. Mi trebamo isto da vadimo pasos A a ne znam kada cemo sve nesto odugovlacimo
|
|
RE: Razgovori mama 04/16 [chat] 16.4.2016 19:55:34
|
|
|
|
Sanjalicaaa
|
Sanjice, čestitke za ispit! Voci
|
|
RE: Razgovori mama 04/16 [chat] 16.4.2016 20:29:51
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Voci, ljubimo te i sto pre da se grudi srede!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 04/16 [chat] 16.4.2016 21:46:35
|
|
|
|
branki*
|
Cao,mame,bili na jezeru,pa do mojih,sad deca polegala.. Sanjice Voci,pisi u temi detaljnije kad srignes,samo se masiraj i neka sto cesce sisa,grlim te!
|
|
RE: Razgovori mama 04/16 [chat] 16.4.2016 23:03:44
|
|
|
|
nikiteki
|
Vocicana samo sto vise masiraj grudi i izmuzavaj se. za tebe sto pre da se to sredi, ljubi bebicu.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 04/16 [chat] 17.4.2016 8:26:06
|
|
|
|
jess021
|
Mamike, dobro jutro! L i tata jos spavaju, ja pijem kafu. Sanjice, bravo za ispit i sve pohvale za tm Bila sam ubedjena da ce i danas biti lep dan, a ono nesto sucmurasto, valjda ce se izvedriti. Veceras na koncert, bas se radujem
|
|
RE: Razgovori mama 04/16 [chat] 17.4.2016 8:38:36
|
|
|
|
nikiteki
|
Dobro jutro! Sanjice za ispit
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 04/16 [chat] 17.4.2016 8:49:06
|
|
|
|
emicaa
|
Jutro mamice,opet sam tu Kašljem ne prestajem,sutra ću zvati doktora da odem da mi nešto da ili uradi jer opet povraćam od kašlja.T je super,damica se šišala i oduševila se,posle bila samnom u kozmetičkom kod moje drugarice i raspametila se načisto od sreće Sanjalice treba pasoš,ali to je čas posla da središ Sanjice bravo i za tebe i tm
|
|
RE: Razgovori mama 04/16 [chat] 17.4.2016 10:45:28
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Dobar dan. Jess bas sam pomislila na tebe kad sam cula za koncert. Uzivaj. Mi krenusmo kod mojih na rodjendan.
|
|
RE: Razgovori mama 04/16 [chat] 17.4.2016 12:08:34
|
|
|
|
branki*
|
Jess,lepo se provedi na koncertu! Sanjice,isto i vi! Mi bili u nabavci,pa do parkica i sad usli.ja uspavljujem bokicu,pa imam da zavrsim pasulj,umesila i testo za kroasane,naraslo je,treba da ga premazujem margatinom sad,a imam i ves da prostrem,nisam stigla jutros.jeste sucmurasto,ali je sparno,bar kod nas.kasnije mi dolazi brat i snaja i mala s.
|
|
RE: Razgovori mama 04/16 [chat] 17.4.2016 12:29:40
|
|
|
|
vonavoj
|
Gde ste mamike? Mi se borimo sa tackicom u uhu.kao upala..vec nedelje..sad je dobila kapi za usi..i aerius i broncamil.a nema ni sline.niti kaslje..ali krecu trojke! Suzi.kako vama tako cesto daju analize krvi.mokrace..kod nas se to nikad ne radi...a kako pedijatar ne moze usi da vidi..to mi nije jasno!
|
|
|
Anketa
Мажење беба.
пеперутка16
Да ли ваше бебе (6-12 месеци) воле да се мазе? Моја чак ни не слуша, само ме одгурује, пење се по мени, вуче,... чак ни не жели да се носи, само гледа да побегне. То ми је стварно чудно.. Какве су ваше?