|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  20 21 [22] 23 24   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Trudnice (1-42 nedelje) 05/16 [chat]
26.5.2016 8:25:31   
emicaa
Jutro,ovde skoro da se i ne piše.Juče mi je bilo mnogo loše,preležala sam svaku sekundu kad me T nije tražila.Ako opet moradnem primati pojma nemam kako ću.Odoh nam sad spremit nešto da doručkujemo pa u prodavnicu.

_____________________________

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

(odgovor članu pngpme)
Direktna veza do poruke: 526
   RE: Trudnice (1-42 nedelje) 05/16 [chat]
26.5.2016 8:57:59   
BubaBubica
Ola trudničice, evo i mene, umesto da spremam kuću ja sedim i buljim u komp user posted image Moram podhitno da se aktiviram. Buba otišla na izlet, oko pola četri se vraćaju.

Emice kakvu si infuziju primala? Znam da je za anemiju ali da li su ti davali gvožđe ili?

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 527
   RE: Trudnice (1-42 nedelje) 05/16 [chat]
26.5.2016 9:14:55   
emicaa
Bubice i ja sebe tjeram da se pokrenem da nešto uradim user posted image Željezo su mi dali,nadam se da je jedna dosta user posted image
Kako napreduješ sa nakitom?

_____________________________

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

(odgovor članu BubaBubica)
Direktna veza do poruke: 528
   RE: Trudnice (1-42 nedelje) 05/16 [chat]
26.5.2016 12:14:35   
sansa
Pozdrav trudnice moje drage...znaci ne mogu da verujem u kakavoj mi zemlji zivimo..meni je pre dva dana i posle tacno 6 god od zavrsenog fakulteta u roku i sa ocenom preko 8 i naravno posle 6 godina bezuspesne potrage za poslom stiglo da vratim za dva meseca studentski kredit u celosti u iznosu od 110hiljada..jer mi zaboga nisu odobrili da ne vracam kredit iako sam iimala uslovve oni su kao meni slali da nisu odobrili i da placam rate mada to ni meni ni bilo kome drugome nije stiglo nikada za sve ove godine i njih ne zanima nista samo da im isplatim ja to do septembra bas kad treba da se porodim...znaci pukla sam ejjj gde da nadjem odjednom tolike pare ..molila da mi odloze zbog trudnoce a ona snajka mi se izdrala da nju to ne zanima...sad cu da se zajmim i molim nekog da skrpim da vratim a detetu kad se rodi dace mi deciji od 2500 mesecno i to mozda
Pokri se sa usi zemljo Srbijo!!!

_____________________________

jedan je krevet a nas je dvoje za devet meseci bice nas troje :-)))))

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 529
   RE: Trudnice (1-42 nedelje) 05/16 [chat]
26.5.2016 12:30:12   
MishMash
Hello stomačići!

Ja danima pokušavam da se ulogujem i napišem koju, ali me odmah izbaci. Pročitah samo poslednju stranu, pošto baš sporo otvara. Šta sam propustila?

Emice, kad imaš kontrolu? Meni je dr prepisala neke kapsule, to sam popila i nadam se da neću morati više. Idem sutra da proverim krvnu sliku. Jedem proso, blitvu, zelje, spanać, suve šljive, orahe... Nadam se da pomaže user posted image

Dete u vrtiću, a ja danguba samo pravim neke spiskove, a ne mrdam user posted image Našla sam super sajtove sa besplatnim kursevima, pa planiram da se edukujem kad sam već kod kuće.

Bili smo na UZ, bebica lepo napreduje i izgleda će biti bata. Pre neki dan sam oset_ila "leptiriće", javlja seuser posted image

Sansa, ne znam šta da ti kažem, posavetuj se sa nekim stručnim. U mom gradu postoji besplatna pravna pomoć, a znam da posle nekog vremena dug zastareva ako u međuvremenu ne pošalju opomenu. Stvarno užas!

A dečiji dodatak mi je bolna tačka. Mi živimo privatno, prijavljeni oboje na minimalac i nemamo pravo na dečiji dodatak. Znam mnoge koji imaju daleko veća primanja i nekretnine u vlasništvu i imaju pravo na dečiji dodatak.

< Poruku je uredio MishMash -- 26.5.2016 12:35:22 >


_____________________________

"Live the life you love, love the life you live"

(odgovor članu sansa)
Direktna veza do poruke: 530
   RE: Trudnice (1-42 nedelje) 05/16 [chat]
26.5.2016 13:44:10   
BubaBubica
Joj sansa stvarno imamo državu samo da se stidiš! user posted image pa mora da postoji neko rešenje, ovo ili u medije pa nek se češu gde ih ne svrbi! Idioti!
Ja se samo nadam da neće ukinuti ove novčane naknade koje dobivaju majke za treće dete, inače možemo da se pozdravimo sa zidanjem dečijih soba. Posao da nađu neće, a ovakve gluposti rade bez imalo griže savesti. Stvarno sam besna.

Emice evo stojim, ništa, stigla kartica, zaboravila sam da uplatim koji euro da verifikujem na Paypalu, pa čekam sledeću kontrolu da odem u susedno selo i u banku. A i fale mi neke sitnice da mogu da pravim nakit, uvek nešto, dođe mi da se roknem eto. Sve mi je bezveze i ništa ne mogu da završim ono što želim da počnem, ponekad mi je toliko fustrirajuće da poželim da odustanem ali ne mogu, navikla sam da moram nešto da čačkam i ne mogu posle nekoliko godina rada sa nakitom da jednostavno samo batalim.

(odgovor članu MishMash)
Direktna veza do poruke: 531
   RE: Trudnice (1-42 nedelje) 05/16 [chat]
26.5.2016 21:48:03   
IvanaSK RR
Drage, drzite se.
Moja bebica je napredovala samo 40 grama od ponedeljka, a imam osecaj da je non stop na grudima i da je non stop budim. Idemo opet sledeće nedelje na kontrolu. Mozda cu i dohranu uvesti posle sisanja, videcu. Bas sam smorena.

(odgovor članu BubaBubica)
Direktna veza do poruke: 532
   RE: Trudnice (1-42 nedelje) 05/16 [chat]
26.5.2016 22:48:38   
marijana22
Dobro veče

Ivanauser posted image izdrži. bitno je da napredujeuser posted image . Vidi posavetuj se sa nekim oko dojenja,. Ne znam šta bih ti rekla

Sansa raspitaj se kod advokata ili negde već, kakvo crno pozajmljivanje pred porođaj. Ljudi duguju mulione, atebe će neko da cima za manje od 1000e. Kako trudnoća napreduje?

Bubice javljaj kako je bilo na izletu.

(odgovor članu IvanaSK RR)
Direktna veza do poruke: 533
   RE: Trudnice (1-42 nedelje) 05/16 [chat]
26.5.2016 23:52:47   
BubaBubica
IvanaSK bebice napreduju u skokovima, nemoj da brineš videćeš i sama na sledećoj kontroli user posted image za sada nemoj da joj uvodiš dohranu jer možeš da joj poremetiš crevnu floru, pošto je još jako mala, znam slučaj jer su mislili da im je beba gladna, dali dohranu da bi posle beba sve ispovraćala, pa su nastavili isključivo dojenje.

Sansa da li imaš rešenje ili neki papir, dokaz da su ti bili odobrili kredit da ga ne vraćaš?

Marijana hvala ti što brineš, eto bespotrebno sam brinula, devojka se vratila živa i zdrava i puuuna utisaka, bili u pozorištu Puž i oduševljena je predstavom, a i Adom i videla je i bombardovane zgrade i vozove... user posted image Sva je pod utiskom i ceo dan je pričala o tome.


Ja sam opet spremala kuću, sutra me čekaju prozori i menjanje posteljine i brisanje kuhinjskih elemenata... Kupatilo... user posted image

(odgovor članu marijana22)
Direktna veza do poruke: 534
   RE: Trudnice (1-42 nedelje) 05/16 [chat]
27.5.2016 9:07:48   
Milena18
Dobro jutro, trudničice!

Ivana user posted image Ja nemam iskustva sa dojenjem i uopšte bebama, pa ti ne mogu reći ništa što će ti pomoći, ali svakako se nadam da će se na sledećoj kontroli pokazati da je više napredovala. A šta je rekao lekar?

Sansa, meni je isto tako par godina nakon diplomiranja stigla Opomena pred tužbu za vraćanje studentskog kredita, ali ja se nisam mnogo obazirala na to. Uplaćivala sam po hiljadu-dve dinara mesečno, kako sam kad mogla, dok nisam sve isplatila. Nekad sam preskakala i po par meseci, ali me svejedno višu nisu kontaktirali od kako sam počela da uplaćujem. Ja ti ne bih savetovala ni da se zadužuješ ni da platiš celu sumu odjednom sad kad ti je novac najpotrebniji, ali najbolje je da porazgovaraš sa pravnikom ako imaš nekoga u okolini.

(odgovor članu BubaBubica)
Direktna veza do poruke: 535
   RE: Trudnice (1-42 nedelje) 05/16 [chat]
27.5.2016 9:19:58   
BubaBubica
Jutro devojke, mada sam budna već odavno, ispratila moju veliku devojku u vrtić, danas ima rođendan user posted image 7 godina, velika devojka! A sad, sređivanje. Skuvala sam đumbir čaj, samo da popijem pa se bacam na posao.

Mislim da se cura u stomaku okrenula glavom dole, jer me više od nedelju dana udara samo iznad pupka, nema više udaraca u bešiku i grlić. Samo neka tako i ostane, sad će rebra da mi razvali ali neka user posted image

Lep dan napolju, iskoristite ga lepo user posted image

(odgovor članu Milena18)
Direktna veza do poruke: 536
   RE: Trudnice (1-42 nedelje) 05/16 [chat]
27.5.2016 9:34:07   
Visnjabg
Dobro jutro trudnice!
Sansa koja banka je u pitanju koja ti je dala novac?
Ivana znam za situaciju gde je beba 100 gr napredovala za tipa dve nedelje i vise pa su joj uveli dohranu, sve ce to biti u redu nemoj da se nerviras. Strpljivo, videces na sl.kontroli sta ce ti savetovati.
Ja idem po doznake i rezultate laboratorije.

(odgovor članu BubaBubica)
Direktna veza do poruke: 537
   RE: Trudnice (1-42 nedelje) 05/16 [chat]
27.5.2016 9:44:11   
Milena18
Srećan rođendan, Bubice user posted image Lepo ga provedite!

I moja beba sve češće udara visoko. Juče mi je ceo dan bio neki njen deo tela ispod rebara, onako tvrd, ne znam da li je to guza user posted image

(odgovor članu Visnjabg)
Direktna veza do poruke: 538
   RE: Trudnice (1-42 nedelje) 05/16 [chat]
27.5.2016 10:07:33   
Sandricak
Jutro od nas... nadam se sa me nece izbacivati kao juce... user posted image
Kod nas vreme prelepo pa smo uglavnom napolju, sutra ce Marko kod mojih do nedelje, a od ponedeljka u vrtic..
Ivana bice to ok, tako je bilo sa mojim bratom, slabo napredovao u pocetku, posle dosao skok u napredovanju i bilo sve ok...
Da li neka od vas zna gde da nadjem zeleni markizet materijal za zavese u NS? U Suknu nema user posted image

_____________________________

,,Život guta one koji se boje!``

(odgovor članu Milena18)
Direktna veza do poruke: 539
   RE: Trudnice (1-42 nedelje) 05/16 [chat]
27.5.2016 10:32:37   
pngpme
Ivana, čuvaj taj dragocjeni pozitivni duh koji te krasi! Napredovaće, svaka beba ima svoj put, mama mi je uvijek pričala kako sam ja koja sam imala 4250g na rođenju na prvoj ili drugoj kontroli najmanje napredovala, sve su me sitnje bebe stigle, ona samo što se nije onesvijestila, mislila je da nešto sigurno nije u redu, ali svako dijete je za sebe. Nemam nikakve savjete jer nemam iskustva, ali samo pokušaj što manje da se nerviraš, ako možeš, svaka zdrava beba je porasla, pa će i mala A... user posted image Je li živahna, vitalna, mrvica mala?

Ja sam se sad vratila sa pregleda i moja loptica je već teška 2500g user posted image . Kaže doktorica, ne znam ništa, samo beba vam sigurno neće biti sitna. Okrenuta je i dalje glavicom na dole, nadam se da se neće okretati uzevši u obzir da je sve veća i veća...

Bubi, baš mi je drago da se divno provela. Veliki je to događaj za dijete. 7 godina, mašala, neka je srećan!

(odgovor članu Sandricak)
Direktna veza do poruke: 540
   RE: Trudnice (1-42 nedelje) 05/16 [chat]
27.5.2016 10:52:09   
IvanaSK RR
Ma, ja samo mislim da je ona mala i da nema mnogo snage za sisanje. Nocas sam joj davala posle podoja svoje mleko na flasicu i uglavnom je pila, ali onda bas odvali sa spavanjem i nece nikako da jede za dva ipo sata. (inace su mi rekli da je budim na dva sata).
Sto se tice dohrane, ona je skoro sve vreme u bolnici bila na dohrani, jer sam ja bila sest dana u soku-intezivnoj.

(odgovor članu pngpme)
Direktna veza do poruke: 541
   RE: Trudnice (1-42 nedelje) 05/16 [chat]
27.5.2016 10:56:53   
emicaa
Stomačići samo da vam mahnem,Dodica mi je bolesna pa sam se baš smorila a hormoni me ubiše.Samo bih plakala.
Ivana od mojekume bratičina je rodjena u osmom mjesecu,bila još mršavija nego tvoja A.Inače je mjesec dana starija od Dore a izgleda kao da je bar godinu starija,u zubima je može nosati.
Bubice srećan rodjendan tvojoj mini bubici

_____________________________

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

(odgovor članu IvanaSK RR)
Direktna veza do poruke: 542
   RE: Trudnice (1-42 nedelje) 05/16 [chat]
27.5.2016 11:06:58   
pngpme
Možda joj nije puno potrebno jer je sitna i zasiti se brzo, uspava se i ne traži hranu. Trebaće puno strpljenja dok se ubuci, ali doći će i to. Šta kaže doktor, kad idete na kontrolu? Polako, doći će sve na svoje, velika pohvala što si održala mlijeko dok je ona bila na dohrani i dok ste bile razdvojene!

Emice, šta kaže doktor za temperaturu? Neka brzo ozdravi!

< Poruku je uredio pngpme -- 27.5.2016 11:08:41 >

(odgovor članu IvanaSK RR)
Direktna veza do poruke: 543
   RE: Trudnice (1-42 nedelje) 05/16 [chat]
27.5.2016 11:10:35   
marijana22
Dobor jutro dobar dan

Ivana kao što rekoh bitno je da je bar malo napredovala. Verovatno je još slabašna pa ne može mnogo da siki, zato i treba što češće da joj nudiš siku. Budi uporna, izdrži. Imaš na netu savete kako razbuditi uspavanu bebu pa pogledaj malo

Bubuce srećan rođendan velikoj bubi. Rekoh ti da bez razloga brineš, njima su ti izleti uživancija

Emice da brzo ozdravite

ja malo sredila po kući pa sam uzela da završim deci kuhinju od kartona. Bože nemam talenta ič za ove ručne radove, al dobro deca ionako ne primećuju to

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 544
   RE: Trudnice (1-42 nedelje) 05/16 [chat]
27.5.2016 11:22:30   
IvanaSK RR
Bubi, srecan rodjendan!
Videcemo sta cu.... Ona je inače, super. I zilava i borbena. Glavicu bas čvrsto drzi.

(odgovor članu marijana22)
Direktna veza do poruke: 545
   RE: Trudnice (1-42 nedelje) 05/16 [chat]
27.5.2016 14:50:24   
BubaBubica
Hvala vam devojke user posted image

Ja sam već pala na nos, izribala sam sve roletne i sad brišem prozore, odavno nisam ovako detaljno umivala samo stakla i ramove samo sa sprejom za prozore, sad vodom pa sprejom za prozore, užas. Ipak ću sutra kupatilo i kuhinju, puno će mi biti ovo, stvarno sam umorna i ne bih da rizikujem da se porodim posle rođendana. user posted image Još ne znam ni šta ću za jelo, želela bih nešto da imam i za sutra ali nemam ideje.

Posle idemo kod tetke da beremo mlade orahe da pravimo orahovaču i samleću mlade orahe u med za decu.

Sad gledam papir od pregleda i vidim da će ove srede biti 4 nedelje kako sam bila poslednji put na kontroli user posted image kad pre, ja mislila da je prošlo nekih dve tri nedelje. Moram da zakažem pregled za sredu.

(odgovor članu IvanaSK RR)
Direktna veza do poruke: 546
   RE: Trudnice (1-42 nedelje) 05/16 [chat]
27.5.2016 15:10:31   
Visnjabg
Bubi srecan rodjendan, da je zdrava i srecna!
Ja dosla od lekara, uz mamavit da pijem i gvozdje i vit.c zbog anemije. Skinula sam nakit jer sam pocela da oticem, maleolusi mi se ne vide na stopalima.

(odgovor članu BubaBubica)
Direktna veza do poruke: 547
   RE: Trudnice (1-42 nedelje) 05/16 [chat]
27.5.2016 16:40:29   
emicaa
Png virus je spopao,sreća pa nije nikakva upala.
I ja sam oprala prozore,balkonska vrata sam ostavila jer čuvam djecu u ponedeljak pa da ne pravim dupli posao,ledja opet ubijaju ali za sat idem na masažu.
Bubi ni sama ne znam šta ćemo za večeru,možda naručit pice,to mi je najbrže user posted image

_____________________________

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

(odgovor članu Visnjabg)
Direktna veza do poruke: 548
   RE: Trudnice (1-42 nedelje) 05/16 [chat]
27.5.2016 16:51:39   
Ella2407
Mahanjee djevojkee
Samo da vas pozdraviiiimm
Jos uvijek dolazim sebi od jucerasnjeg putaa
Bas smo se nahodali po Splitu
Jos smo do auta imali malo i uzbrdo
Mislila saam da cu se raspast
Jutros sam opet na pojacu islaa
Nasla sam nekoh haljina da mi mogu sad za ljetaa
Evo i ja cu morat da poskidam prstenje
Al nije ovo kod mene oticanje ovo je hran
Hahaha
Sva sam nadosla kao hljeeb
Jedva cekam da smrsam aBdaa
PusicAa

_____________________________

Volim što se volimo!!!

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 549
   RE: Trudnice (1-42 nedelje) 05/16 [chat]
27.5.2016 20:11:35   
pngpme
Kad smo kod oticanja i nakita, ja nisam nešto naročito otekla, kilogrami su upitni, ali nisu još kritični, ali ima već 2 mjeseca kako sam ja skinula prstenje jer sam imala užasno loš osjećaj da ću da legnem sa normalnim prstima, a probudim se sa kobasicama sa usječenim prstenjem koje mora da se kida. Da se ne bih stresirala, prstenje je skinuto, a mogla bih i sad da ga nosim...

(odgovor članu Ella2407)
Direktna veza do poruke: 550
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  20 21 [22] 23 24   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  20 21 [22] 23 24   Sledeća stranica >   >>
Idi na:







Kako da se budući tata poveže sa bebom u s...
I budući očevi su uzbuđeni zbog dolaska bebe na svet, ali imaju manje prilika da zaista osete kako malo biće raste. Dok ...
Dobijanje na težini po nedeljama trudnoće
Koliko je preporučljivo ugojiti se u trudnoći i zbog čega kilogrami tako naglo rastu?



image
AnaTamara
Preporuka budućim mamama!
Porođaj je sve bliže, pripremaju se stvarčice, između ostalog i Fitolat, koji mi je mnogo pomogao sa prvim detetom, uspeli smo da uspostavimo laktaciju!  Više >>
image

Anketa

Нос.
пеперутка16

Како чистите нос мале деце?

Click Here