|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  12 13 [14] 15 16   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: OktobaRRska kafanica
5.10.2016 16:48:39   
Milena18
Ivana, super za kontrolu! I čestitam na novoj malenoj drugarici!

Ja mislim da nikad u životu nisam probala Red Bull, a sad kad pričate o njemu, pila bih ga user posted image Sve mi se pije što ne smem, a najviše tekila. Ejjj kafanooo...

(odgovor članu Khaleesi)
Direktna veza do poruke: 326
5.10.2016 17:17:43   
IvanaSK RR
Khalessei, pijem ja i previse tecnosti. Ne opterećujem se vise, hoce- hoce, nece-nece. Bolje i ta četiri meseca nego nista. A da ne pričam da je bilo i mucenje, non stop je bila na grudima. Sa jedne strane mi je i laknulo, sa druge mi je zao.
Milena, uzmi neko pivce, dobro je za mleko user posted image

(odgovor članu Milena18)
Direktna veza do poruke: 327
5.10.2016 17:30:27   
veselicaa
Ivana sta da radis,u tvom slucaju beba se pita,ona je odlucila da joj se radije jede nego sisa.Samo neka ona napreduje,nije vazno ako nece da sisa.
N.spava,ja malo pisem domaci sa decom,kuvam cajeve,inhaliram,brisnem nesto po kuci,haos.S.i dalje kaslje i bas joj glas zaribao.

(odgovor članu IvanaSK RR)
Direktna veza do poruke: 328
5.10.2016 17:36:45   
emicaa
Ivana bolje ista nego nista.
Ja pravim veceru,zvala mamu i dobro sam se iznervirala.Volim je ko boga ali ona samo kuka kako je bolesna,i za koga god da pitam kako je ona opet pocne o sebi kukati.pa majku i ja sam bolesnai nije joj gore nego meni jer su mi ie i dijete bolesno i za drugo se jos ne zna ali neee,njoj je najgore user posted image

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

(odgovor članu veselicaa)
Direktna veza do poruke: 329
5.10.2016 18:06:43   
IvanaSK RR
Ma, ne mogu više da se nerviram i razmisljam. Ne znam sta sam sve isprobala, mislim da jos jedino na plafonu nisam pokusala da je dojimuser posted image
Mozda ce neko da osudjuje, ali svako ima pravo na svoje mišljenje.
Emice, mene isto moja mama izludi, ali za druge stvari.
Veselice, dodji i kod mene malo da brišeš i sredis :)

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 330
5.10.2016 18:28:43   
NadaR
Hej drugari user posted image
Mene M ubio u pojam ali skroooz user posted image Ima sutra kontrolni i apsolutno nije zainteresovan . Sve nesto zbrza . Sve ce pogrijesiti .
user posted image

Od sve muke zderem minjon kocke i gledam Fine living. Poslala sam ga da sredjuje sobu. U pola 8 mu trening.

Moja stara majka ima takodje te momente - kuku, jadna ja user posted image

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI!

Direktna veza do poruke: 331
5.10.2016 18:48:47   
Animsaj9
Ivana ne znam sta da ti kazem, mozda je samo faza, proci ce je, a mozda i nece da siki, moj D je imao momente da sam sebe gadi kad stavi silu u usta do povracanja, da mu sve odvlači paznju kad sisa, da sisa nemirno... ja kazem to dr ona kaze meni mozda nemas dovoljno mleka, reko kako nemam, pa ne bi on napredovao ( tad je samo sisao)... pa kao daj mu ad. Ja nisam htela, a hvala Bogu evo jos siki, jednostavno sam se pomirila sa tim da je takav ne siki mirno ima neke svoje faze prodju ga...

(odgovor članu NadaR)
Direktna veza do poruke: 332
5.10.2016 19:06:32   
IvanaSK RR
Meni je doktorka danas rekla da beba verovatno hoce konkretno da jedeuser posted image
Ne pije ona puno mleka ni na flasicu, ali zato pirincane kasice i krompir, a danas i šargarepu ubija kako jede.

Što se tice kontrolnog i ucenja, ja bolje da ćutim, kod nas je ratno stanje od septembra do juna. Isto sve brza i nikako da ga nateramo da razmišlja.

(odgovor članu Animsaj9)
Direktna veza do poruke: 333
5.10.2016 20:20:46   
emicaa
Dijete mi gleda one direction i ne trepce.Nevjerovatno koliko ih voli.Zna i kako se koji zove.
A to za ucenje sta da vam kazem,mozete se vi nervirati koliko hocete ali ako ih ne zanima tako ce uvijek biti.

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Direktna veza do poruke: 334
5.10.2016 20:23:51   
lesica
Helouuu mačke!

Šta se radi?

Je l ko za pitu i jogurt?

"Majkooooo, bič pliiiiz!!!"

JER SMO TAKO U MOGUĆNOSTI

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 335
5.10.2016 20:25:58   
suzi kju
Ja jok, jela sam krofne a kremom user posted image
Biću krmača!!!
Ja mogu neku krofnu da vam dobacim i sok, da častim, kupila sam haljinu i cipele!

(odgovor članu lesica)
Direktna veza do poruke: 336
5.10.2016 20:37:59   
Sandricak
evo i mene veceras... MM otisao sa kumom u teretanu, I zaspao, Marko gleda crtac i ceka da se ceskamo.... Bila sa MAkijem popodne kod zubara, sad vecerala pa sam ljuta na sebe... od kada sam dosla iz porodilista ugojila sam se 1.5kg, umesto da smrsam ja povecavam zadnjicu user posted image ... od sutra necu ni da jedem, zadnjih par dana mi samo du*e viri iz frizidera...

Ivana, bravo za drugaricu... Dobro nam dosla...user posted image i bravo za kontrolu... Mi idemo sutra u 14h.. valjda cemo napokon primiti prvu vakcinu...
A sto se tice odbijanja mleka, od moje drugarice mali, on je rodjen 05.08. odbija dohranu vec danima, mleka ima malo izmuzla je 75ml, to posisa, a dohranu nece... a do pre par dana je super jeo. mozda su takve neke faze, ko ce ga znati...user posted image

,,Život guta one koji se boje!``

(odgovor članu suzi kju)
Direktna veza do poruke: 337
5.10.2016 20:45:32   
Khaleesi
Vece zene.
Ivana moja bebe voli slaninu i jaja skroz konkretno. Dok stariju jurim sa kajganom bebe cepa. Ali zato nece griz kasice i ostale muljaze... samo konkretno...
To od bebe do bebeuser posted image

(odgovor članu Sandricak)
Direktna veza do poruke: 338
5.10.2016 20:48:43   
IvanaSK RR
Nek jedu samo :) Naravno, ne mislim da joj dajem sarmu sada :)

(odgovor članu Khaleesi)
Direktna veza do poruke: 339
5.10.2016 21:27:38   
Animsaj9
gledam film na rts i ne trepcem

Direktna veza do poruke: 340
5.10.2016 21:50:45   
Anck Su Nmaun
Koji film? Nama iskljucili kablovsku user posted image

(odgovor članu Animsaj9)
Direktna veza do poruke: 341
5.10.2016 22:08:26   
emicaa
Mah mah iz kreveta,cekam mm da mi ceska ledja i da se onesvjestim user posted image
Dogovorite se sta hocete ujutru za dorucak,ja spremam user posted image

(odgovor članu Anck Su Nmaun)
Direktna veza do poruke: 342
5.10.2016 22:24:01   
vocicana
Cesttitke za nasu drugaricu, neka je ziva i zdrava.
Mi smo zaspali davno, a sada cu ja Emice da dam muzu ledja, da ih malo ceska, pa da se slogiram.
Da znate kako ja volim NS, koliko volim taj grad.
Ivana samo da lepo ona raste i napreduje, pa sta da radis, fino je izdrzala kako si pisala da nece.
Lesi ja hocu pitu i jogurt. To ce kod mene biti za dorucak sutra.

< Poruku je uredio vocicana RR -- 5.10.2016 22:28:30 >

Tri svecice upaljene jedna za drugom u noci...prva da ti vidim lice, druga da ti vidim usne, treca da ti vidim oci...
Jer smo tako u mogucnosti!!!

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 343
5.10.2016 22:43:17   
Khaleesi
Mi cemo palacinke za dorucak preteklo od vecere, dosta sam napekla pa ko voli nek izvoli. Sa dzemom od kajsija, domaci dzem naravno...
Odoh da spavam i ja.
Laku noc zenske

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 344
5.10.2016 22:45:11   
Anck Su Nmaun
Moooze pita, odavno je nisam pravila mmmmm

(odgovor članu Khaleesi)
Direktna veza do poruke: 345
5.10.2016 22:56:34   
bubulence
Vece zene.
Toliko ste pisale da nema sanse da citam. Mi isli u NS da kupimo Emi jaknu. Na kraju sam potroslila celu mm platu a od jakne ni traga ni glasa.
Sada odoh da sredim stan. Sutra sam prepuna obavezama...
Sve vas ljubim

Direktna veza do poruke: 346
5.10.2016 23:00:31   
Anck Su Nmaun
Bubbi nisi bila mozda u Bigu da trazis jaknu? Ucinilo mi se da sam te videla?

< Poruku je uredio Anck Su Nmaun -- 5.10.2016 23:01:55 >

(odgovor članu bubulence)
Direktna veza do poruke: 347
5.10.2016 23:02:16   
Animsaj9
moze ujutru palenta.... ja je mogu uvek

Direktna veza do poruke: 348
6.10.2016 7:26:37   
Khaleesi

IZVORNA PORUKA: bubulence

Vece zene.
Toliko ste pisale da nema sanse da citam. Mi isli u NS da kupimo Emi jaknu. Na kraju sam potroslila celu mm platu a od jakne ni traga ni glasa.
Sada odoh da sredim stan. Sutra sam prepuna obavezama...
Sve vas ljubim

Jutro maame kuvak kafu ko je za koju...user posted image
Podseti me bubulence na vecite jurnjave za jaknama pred zimu...
Ja sada kad odem na more u Grcku obavezno kupim jaknu kome hvali... Tako smo i ove godine uzeli svima po jaknu, ja sam uzsla dve ...user posted image

(odgovor članu bubulence)
Direktna veza do poruke: 349
6.10.2016 7:34:16   
Anck Su Nmaun
Jutroooi
Moze jedna kafa na terasi user posted image

(odgovor članu Khaleesi)
Direktna veza do poruke: 350
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  12 13 [14] 15 16   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  12 13 [14] 15 16   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Šta je AMH – i da li možemo uticati na nje...
Anti-Müllerian hormon (AMH) je važan marker koji pokazuje kapacitet jajnika i potencijal za proizvodnju jajnih ćelija. N...
Uobičajeni pregledi i analize u trudnoći
Pred vama je spisak svih uobičajenih pregleda i analiza koje se rade u trudnoći i približni period kada se oni rade.
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moje dete ima vaške!
Kada se spomenu vaške svi prevrnemo očima. Vrlo lako se prenose sa glave na glavu, pa se može desiti da ih dobijemo i vi...
KONKURS: Kako sve stižeš, sve postižeš i z...
Baš ovde i baš sada, želimo da vas čujemo. Da, sve vas - hrabre, požrtvovane, predane mame! Svojim iskustvima motivišite...

Anketa

Прање зуба.
Admin

Када сте почели да перете зубе својој деци?

Click Here