|
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 5.10.2016 7:37:01
|
|
|
|
Khaleesi
|
Jutro vidim vi se sinoc opijali Mi sad ustali. Beba ustane i stavi svoju glavu meni na usta da je ljubim Danas idemo da vidimo za neke cipelice ili cizmice sta vec...
|
|
|
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 5.10.2016 7:55:28
|
|
|
|
wivern
|
Gde ste žene. Jedva ustajem od umora . Ovaj jedan slobodan dan je ništa, ne može se čovek lepo odmoriti. A vreme je zlo, ovi kreteni ne greju. M se sinoć budio na svaka dva sata, trazio da ga nosim da se uspava. Sad na oči ne vidim. Mrzim zimu, mrziiiiiim. Šta obući sada?
|
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 5.10.2016 8:09:38
|
|
|
|
vocicana
|
Ovo je komotno za zimsku jaknu, jos kada pomislim na kosavu i duvanje po Bg-u, ne zavidim vam ni malo. Wiv, brate...sestro...sve znam. Ovu decu zeke i ove promene vremena. Ja ne znam sta da kazem vise. Moj D kao da je u trofaznu struju ukljucen od nervoze kada se sprema promena vremena
|
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 5.10.2016 8:11:37
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Napon zaspao. bas je nervozaaa E sad na miru da popijem kaHvu Vreme je katasrofaaa!
|
|
|
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 5.10.2016 8:12:44
|
|
|
|
Khaleesi
|
Jij i ova moja beba se sinoc budila ... jutros ne znam kako sam ustala.... Wiv iskoristi za sebe slododan dan.... uzivaj malo...
|
|
|
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 5.10.2016 8:14:53
|
|
|
|
suzi kju
|
Jutro, ja kuvam kafu! Tati mi je danas rođendan, a on i dalje u bolnici, sama da sve bude kako treba pa ćemo proslaviti kad izađe. Zima mnogo brrrrr!!!
|
|
|
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 5.10.2016 8:17:17
|
|
|
|
Mala Elena
|
Voci, daaa, bas je hladno ujutro. Juce sam oko 9h izasla sa P kao do marketa, i vratila se odmah, znaci zaledila sam se. Pa smo isle kasnije dok je ugrejalo... Wiv, napravi neki lep jesenji kolac i uzivaj sa M...
|
|
|
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 5.10.2016 8:19:47
|
|
|
|
emicaa
|
Dobro jutro,ovde je hladno kao da ce snijeg.A prije dvije sedmice smo setkali u kratkom. Osiguranje nam poslalo izvjestaj,racun za doru iz bolnice je 34 000 franaka,jedva cekam da vidim koliko ce biti za mene Ma samo o kafi ujutru,a dorucak nista
|
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 5.10.2016 8:48:21
|
|
|
|
mali_mis
|
Jutro I kod mene je hladno, ne bas puno jer je stan fino ususkan, ali nije prijatno, pogotovo nocu. A se digao u 1, i do 2 je gledao crtane. Svaka koska me boli, ali ne zbog A. i njegovog guzenja, vec zato sto sam se pokrila jorganom koji je toliko tezak da ne mogu da mrdnem. I ako ovi manijaci danas ne pocnu tople probe, spalicu ih na lomaci Ah, da, taj divan pms.
|
|
|
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 5.10.2016 9:19:29
|
|
|
|
bubulence
|
Dobro jutro! Miisuuu jesi kupila stan? Hajde da ti prodam moj. Nemam vise zivce za podstanare. Prodacemo ga za bilo koje pare.... Sta radite zene? Ja odvela decu u vrtic, isla do dr. Sada idem opet u vrtic jer prave neki vasar povodom decije nedelje...
|
|
|
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 5.10.2016 9:31:44
|
|
|
|
veselicaa
|
Bubi jel si dobro,bila si do dr? Moja A.ode u skolu,bolje je,S.spava jos vidim ne cuje se,izgleda joj dosta bolje u odnosu na juce,N.spava,muz ode poslom,a posle ide za Nis,odkako sam se porodila cini mi se jedan dan nije bio kuci,stalno ima neke obaveze i odsutan je po ceo dan. Ivancice ne bre nisam ljubomorna,volim i ja te vase teme,a sad kad su mi deca bolje praticu vas u stopu
< Poruku je uredio veselica -- 5.10.2016 9:32:56 >
|
|
|
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 5.10.2016 9:38:44
|
|
|
|
bubulence
|
Veselice islasam da mi daju uput za gastroenterologa opet... Smorila sam se vise od lekova i bolova. Moraju nekako da me poprave. A treba da idem i kod ginekologa. Nisam isla od porodjaja ni jednom. A sada sam dobila cetvrti put od 9.avgusta... Nesto mi tu ne stima
|
|
|
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 5.10.2016 9:50:53
|
|
|
|
veselicaa
|
Uh bre draga.Mm ima problema sa zelucem stalno pije neke lekove i onaj sumeci ranitidin ali nikako da ode do gastroenterologa.Nadam se da ces naci neko resenje da prestane da te muci vise.A sto se tice dobijanja i ja sam tako prosle godine,bas bezveze dobijala,cak sam ostala trudna dok su mi ciklusi bili haos.Najbolje je da proveris sve,mi zene od obaveza zaboravimo i da odemo na kontrolu posle porodjaja.
|
|
|
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 5.10.2016 9:55:54
|
|
|
|
mali_mis
|
IZVORNA PORUKA: bubulence Dobro jutro! Miisuuu jesi kupila stan? Hajde da ti prodam moj. Nemam vise zivce za podstanare. Prodacemo ga za bilo koje pare.... Sta radite zene? Ja odvela decu u vrtic, isla do dr. Sada idem opet u vrtic jer prave neki vasar povodom decije nedelje... Ma jok, oteglo se u pm. Jos uvek smo podstanari na N. Detelinari, al sad makar znam kad budemo kupovali stan, definitivno ce biti na Naselju ili Limanima, tamo ima drveca, ovde goli beton.
|
|
|
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 5.10.2016 10:24:26
|
|
|
|
Animsaj9
|
zene samo da vam mahnem, ja jurim srrvisera za grejanje, znaci topimo se u kuci, ne mozemo da smanjimo temperaturu... pišem vam kasnije ako se ne istopim
|
|
|
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 5.10.2016 10:40:56
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
M. Misu pa ti smi u blizini sugradjanko moja. Naselje i Limani su ubedljivo najlepsi za zivljenje u NS. meni je ta Detelinara uzasss uzasaaa, toliko sve nakrcano, vecito guzva a parking ces pre naci u centru nego na Detelinari , grozno. Uspavah bebca, sad bih mogla jednu kafu. Bas bi mi prijala, usisala sam citav stan doruckovala... eh sad malo dusom da danem.
|
|
|
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 5.10.2016 10:46:48
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Mi dosli sa kontrole. Sve super. Suzi, srećan tati rodjendan i da mu stignu rezultati koji kazu da je dobro. U pola deset smo dobili drugaricu tesku 3700 gr i dugacku 52 cm. Jeeeeeeeeeeee
|
|
|
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 5.10.2016 10:51:02
|
|
|
|
eca89
|
Super Ivana, samo neka je sve! Neka je sa srećom, da je živa i zdrava!
|
|
|
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 5.10.2016 11:02:51
|
|
|
|
emicaa
|
Oo Ivana pa to velika djevojcica,jel se namucila?Od sinoc se poradja. Jao gladna sam kao vuk a nisam stigla doruckovati i sad moram jos sat cekati.
|
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 5.10.2016 11:04:23
|
|
|
|
Animsaj9
|
Super Ivana, cestitamo Emice ajde sa mnom ja evo jedem kajganu
|
|
|
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 5.10.2016 11:08:28
|
|
|
|
suzi kju
|
E neka je živa i zdrava devojčica!!!
|
|
|
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 5.10.2016 11:09:08
|
|
|
|
Khaleesi
|
Emice pa nemate osiguranje da plati bolnicu? Ja sam rodila 3910 i 4650 bebe, osim sto je druga malo teze izasla nije bilo strasno... Ivana super za drugaricu Mi jos nismo poceli da grejemo. U stanu imamo kotao na el energiju alia aon mnogo trosi. Zato smo uzeli TA peci pa na to se grejali. Nije uopste skupo. I mnogo bolje od centralnog... Placas kad grejes a grejes kad hoces. Po mom misljenju lopovi su strasni za ono naplacivanje cele godine
|
|
|
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 5.10.2016 11:09:58
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Emice, brat od moje drugarice je rodjen sa 5200gr, tako da i ona ima predispozicije da nosi velike bebe :) Termin joj je bio za dve nedelje. Trajalo je celu noc, ali su dobro. I beba je podznak Skorpija, kao i ja Ni ja jos nisam doruckovala
|
|
|
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 5.10.2016 11:22:18
|
|
|
|
veselicaa
|
Khalesi svaka cast,4650 a ja mislila da ja radjam male dzinove Ivana super za dr,neka je ziva i zdrava cerkica tvojoj dugarici.
|
|
|
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 5.10.2016 11:52:20
|
|
|
|
Animsaj9
|
od moje kume sestra ima decaka i devojcicu on je imao 4700 a ona 5100, obojr prirodno rodila
|
|
|
|
Anketa
metod vaspitavanjava.caDa li mislite da ste dovoljno mudri da bez batina ,dodjete do resenja lepog vaspitanja, svog deteta?Mislila sam da jesam (
18%)

Jesam (
17%)

Trudim se (
52%)

Nisam (
12%)
Ukupan broj glasova: 128Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!