Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 21.10.2016 14:20:28
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Opaaa, kafanaaaaa, hocu i jaa! Farke i neka simpa majica i to je to. Sandricak, meni je pritisak ili nizak ili normalan, a od kraja trudnoće visok. Sad je uglavnom normalan, ali se desi ponekad da bude malo povišen.
|
|
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 21.10.2016 14:47:09
|
|
|
|
mamin mish
|
Wiv hocu i ja u kafanu. Ja jos uvek pijem onu prvu kafu i to ladnu i cekam mm da dodje sa posla pa da skuvam drugu. A ovo moje dete kaslje li kaslje.
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 21.10.2016 14:54:10
|
|
|
|
emicaa
|
Ivana cak je i on bio dobar,samo se budio da jede idva puta i jednom ga nosic probudio Ja vise ne bih znala kako da se ponasam u kafani
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 21.10.2016 15:00:08
|
|
|
|
branki*
|
Zenske,da se javim,citala sta ste pisale,dosla s posla,uzela decu,samlevena je blaga rec.
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 21.10.2016 15:56:26
|
|
|
|
Khaleesi
|
Mi bili pa seku u vrtic. Mame kako se cisti sudomasina sa onom Somat tecnoscu? Na bocici nigde ne pise gde se sipa... Zanam da se ukljucuje prazna ali gde ide tecnost?
|
|
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 21.10.2016 16:19:19
|
|
|
|
emicaa
|
Khalessi ovde se samo skine onaj ljepljivi papir i stavi se tamo gdje idu viljuske i nozevi.okrenes naopako i eto ga
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 21.10.2016 16:27:04
|
|
|
|
suzi kju
|
Uh kafana, rado bih išla... Meni je bilo fenomenalno na svadbi, mogla bih opet negde...
|
|
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 21.10.2016 16:34:01
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Helooo moze kafaa? Da nahranim malisu i stavljam
|
|
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 21.10.2016 17:14:16
|
|
|
|
MasnaMasnica
|
Sve neke uniforme. Mm u sivom i ja peglam😣😢 Ja cu sada da popijem kafu. Stigle nam haljinice, jos detalji , ja sam odusevljena...😍😍😍
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 21.10.2016 17:21:55
|
|
|
|
Khaleesi
|
Emice hvala. Videla sam neke kao tablete za ciscenje ali ovo prvi put vidim
|
|
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 21.10.2016 17:24:52
|
|
|
|
Sanjalicaaa
|
Mašinice, jel se to za rođendan spremate? Gde si naručila haljinice? Daj slike.
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 21.10.2016 17:31:24
|
|
|
|
veselicaa
|
Evo i mene.Uh sta sam sve propustila Wiv srecan rodjendan draga,Eco srecna godisnjica,Um sretno sa ucenjem da sto pre zavrsis fax Ja standardno po kuci,sa decom,velike smizle u skoli,mala samo dojenje,presvlacenje i mazenje,mm samo skita negde,ima sto obaveza u danu,mislim da cu ga ujesti koliko sam nekada ljubomorna sto i ja ne mogu negde da idem Um jel se to spremate za rodjendane?Gde si narucila,kod Ninie mozda?Tamo si prosle godine za U,bas se secam
|
|
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 21.10.2016 17:43:11
|
|
|
|
MasnaMasnica
|
Daa spremamo se za rodjendan.😍 Sada nije Ninia, iskreno ni jedna mi nije mi nije bila 100%way. Mada bile su tu sa cenom. Stavicu slicicu.
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 21.10.2016 17:44:02
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Jao Veselice ja se kao malo dete radujem kad idem negde iz kuce Uhvatila me neka nervoza izasla sam na terasu da zapalim.i zavrsim kadu koju pijem od pre podne
|
|
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 21.10.2016 20:54:12
|
|
|
|
mamin mish
|
Dobro vece! Ima li koga u kafani. Ja sam mrtva. Tje napokon zaspala. Poludela je danas od mene i inhalacije a ja od njenog kaslja. Jel neko z casu vina.
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 21.10.2016 20:57:13
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Tu sam i ja... vidi se samo Novosadjanke za cirku spremne..gde je ostatak ekipe?
|
|
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 21.10.2016 21:03:56
|
|
|
|
Animsaj9
|
gde ste zene , petak vece u kafani . Ja i D bili kod mojih , dok smo se spakovali da krenemo kuci trebao nam je sleper . Zaboravila sam kod njih mob pa mi sve cudno
|
|
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 21.10.2016 21:12:56
|
|
|
|
Khaleesi
|
Vece u kafanu Ja pocela sa mm vino da pijem Da se opustimo malo
|
|
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 21.10.2016 21:17:45
|
|
|
|
branki*
|
Ako,ako,opustite se Evo i mene
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 21.10.2016 21:28:29
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Mm na fudbal..moracu. sama da se opijam
|
|
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 21.10.2016 21:29:13
|
|
|
|
mamin mish
|
Mm zaspao u dnevnoj sobi dok sam se ja tusirala. Opet nocas spavam sama. A na pokon sam uspela da izbacim dete iz spavace. Bas nemam srece. Anck Izgleda nama Novosadjankama takav dan da se same opijamo
< Poruku je uredio mamin mish -- 21.10.2016 21:30:37 >
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 21.10.2016 21:36:19
|
|
|
|
Khaleesi
|
Da se pridruzim vama u opijanju sad i ja. Gospodin je zaspao
|
|
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 21.10.2016 21:39:57
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Ja zaspala i pade mi daljinski i trgla se... sad sam iskokala kokice i trazim neki film...ima li nesto da valja?
|
|
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 21.10.2016 21:40:22
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Dajte to vino! Pridruzujem se.
|
|
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 21.10.2016 21:45:45
|
|
|
|
mamin mish
|
Izvolte vince Jel' ima neki dobar film veceras? Nesto mi se ne spava.
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec danaŠta je AMH – i da li možemo uticati na nje...Anti-Müllerian hormon (AMH) je važan marker koji pokazuje kapacitet jajnika i potencijal za proizvodnju jajnih ćelija. N...
Uobičajeni pregledi i analize u trudnoćiPred vama je spisak svih uobičajenih pregleda i analiza koje se rade u trudnoći i približni period kada se oni rade.
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moje dete ima vaške!Kada se spomenu vaške svi prevrnemo očima. Vrlo lako se prenose sa glave na glavu, pa se može desiti da ih dobijemo i vi...
dudas
Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!
"Dobro veče, od sad ovde nema zime, Imuno je moje ime. Vitamini, minerali-sve staje u gutljaj mali. Popij mene, mala vilo, nazdravlje ti bilo!"
"Imaćemo još jednog gosta, pomoći će vili dosta. Evo ga, tu je"-Imuno reče.
"Uđi, uđi, druže moj, dobi li protiv kašlja boj?"
"Znaš, Imuno-Broncamil se smeška, kakva je to borba teška. Uspeo sam, za kašalj sam tata mata!"
I odjednom neko pokuca na vrata.
"Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!"
Istina je sve što kaže Apis gola, jako brzo rešiće vas bola.
"Gde li nam je Fitobalm, kud se dede, ne videh ga od prošle srede? "Sad će doći"- Imuno reče. "Ima li šta od zapušenog nosića preče?"
"Kuc, kuc, stigao sam"- Fitobalm se javi. "Mala vilo, odmah me pod nosić stavi. Jel osećaš borovine moć? Sada lepo diši i spavaj, laku noć!"
I tako Pharmalife družina ova isprati vilu u carstvo snova.
Više >>
Anketa
играонице
пеперутка16
Колико често водите своју децу у играонице?