Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
|
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Pitajte Pampers pedijatra 19.3.2026 9:41:37
|
|
|
|
Pampers pedijatar
|
IZVORNA PORUKA: marketing RR Bebu sam iskljucivo dojila i u drugom mesecu nije dobila ni grama. 5 dana sam kombinovala dojenje i dohranu od 60ml po obroku (7 obroka u 24h) i na sledecem merenju, nakon tih 5 dana beba je bila 800g teza. Da li mi mozete objasniti kako se to desilo i da li sam nekako bebu ostetila sto sam iskljucivo dojila i nije dodala tada? Zaboravite na grame, vazno je da je dojite, beba nije aparat po meri pa da mora dobijati uvek isto, opustite se to je sasvim uredu napredovanje.
|
|
|
|
|
RE: Pitajte Pampers pedijatra 19.3.2026 9:44:01
|
|
|
|
Pampers pedijatar
|
IZVORNA PORUKA: marketing RR Najcesci uzrok upale uha kod dece je povecan treci krajnik, sta vam je rekao ORL na pregledu. Uzrok upale uha u najvecem procentu su virusi, daju se antibiotici da ne dodje do bakterijske infekcije i zbog sirenja infekcije na mozak. Molim vas odvedite dete na pregled kod decijeg ORL lekara u IMD. Da li je faza da dijete od 2 godine odbija hranu iako je od početka uvođenja čvrste hrane jeo sve kao da ima gadjenje svelo se na par namjernica ? Hvala Deca su vam cudo, moguce je da menjaju navike tek tako, polako procice.
|
|
|
|
|
RE: Pitajte Pampers pedijatra 19.3.2026 9:48:06
|
|
|
|
Pampers pedijatar
|
IZVORNA PORUKA: marketing RR pozdrav beba 4 mjeseca noću se budi s plačom ili vrištanjem teško se smiri i teško zaspi da li je moguce da su zubi ili skok u razvoju ili nešto drugo Uzroka je mnogo, pospatrajte dete, prigrlite ga uz sebe kada tako pocne da vristi i bude uznemireno. Ako se to ponavlja potrazite, obavezno, misljenje decijeg neurologa.
|
|
|
|
|
RE: Pitajte Pampers pedijatra 19.3.2026 9:56:47
|
|
|
|
Pampers pedijatar
|
IZVORNA PORUKA: marketing RR ostovanje. U pitanju je beba od 2 meseca. Konstantno se zadavljuje pljuvackom i često bljucka mleko. Samo doji. Dešava se i u snu da se zadavi, pa se uplaši. Šta uraditi i šta to može biti? Napreduje lepo. Hvala Vazno je da doji, bljuckanje je uobicajeno kod beba, a to povremeno otezano gutanje i zadavljivanje morate voditi racuna, podici, probuditi i prigrliti. Ako to ucesta morate se javiti lekaru. Posmatrajte da li se javlja cesce ili se proredjuje.
|
|
|
|
|
RE: Pitajte Pampers pedijatra 19.3.2026 10:01:30
|
|
|
|
Pampers pedijatar
|
IZVORNA PORUKA: marketing RR Pitanje, beba 5,5 meseci nosic je zapusen vec par dana i izvlačimo sekret iz nosa nekoliko puta dnevno noskom, ali se pojavila sluz u stolici, isključivo dojena beba, kaki svaki eventualno svaki drugi dan, da li sekret iz nosa moze biti razlog pojave sluzave stolice? Takodje zubici ga veoma muce, po ceo dan grize sve sto stigne, od pljuvačke se ospe i oko usta, da li ima razloga da sumnjamo na alergiju. Nemlecnu ishranu tek planiramo, dva dana smo davali po kasicicu bundeve ali je bebac drugi dan nakon 12h od kasice povratio u mlazu mleko nakon dojenja, pa sam pauzirala uvodjenje na par dana. Bebe izbacuju sluz putem stolice, zato ste to primetili. Dojte je, polako sa nemlecnom ishranom, da li se zacinili tu bundevu i posolili, bebe imaju culo ukusa kao i mi. Sacekajte jesce sve kasnije.
|
|
|
|
|
RE: Pitajte Pampers pedijatra 19.3.2026 10:06:24
|
|
|
|
Pampers pedijatar
|
IZVORNA PORUKA: marketing RR Pozdrav. Zasto nijedan neurolog ili psihijatar ne daje uput za eventualno ispitivanje deficita nekog vitamina kod dece sa F83, razvojnom disfazijom? Da li je folna kiselina, b12,itd... mozda jos nesto od suplemenata znacajno za poboljšanje kognitivnih funkcija jer se u svetu o tome vec uveliko prica... Ja stvarno nisam upucena sta treba davati deci u toj situaciji, ali znam da je davanje Bevipleks vit.blagotvorno za vise funkcija, dajte mu i vit, D, dobar je za mnogo funkcija. Dajte ta oba preparata pomazu.
|
|
|
|
|
RE: Pitajte Pampers pedijatra 19.3.2026 10:14:52
|
|
|
|
Pampers pedijatar
|
IZVORNA PORUKA: marketing RR Decaku 6 godina dok spava krene krv iz nos..da li je to normalno? Sta uraditi? Curenje krvi iz nosa kod decaka je cesce. Uzrok moze biti malokrvnost, krvni splet u nosnoj sluznici koji se povredi ili infekcija nosne sluznice pa taj splet postaje osetljiviji, nedostatak nekog faktora koagulacije i nasledje od roditelja. Uradite KKS, pregled kod ORL lekara, vreme krvavljena i koagulacije i vidite da li je neko od vas bio takav. ako je sve uredu postoji preparat u vidu masti koji ste stavlja u noc, ali prvo uradite sve
|
|
|
|
Anketa
Секс.
пеперутка16
После секса са мужем, ти?