Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Razgovori mama 11/16 18.11.2016 14:15:31
|
|
|
|
branki*
|
ivancice,ja sam i za kafu i za cokoladu! cekamm mm da dodje sa bokom kuci da rucamo,otisao da plati racune i da nju uzme iz obdanista i nema ih jos.dan je lep i suncan,ja prostrla ves,presla sa bozom neke recenice..mozda kasnije umesim oni vocine kifle.mada,kao sam resila da ne jedem videcu.
|
|
RE: Razgovori mama 11/16 18.11.2016 14:21:29
|
|
|
|
Ed83
|
Dobar dan, mamitee .. petak je, jupiiii.... vikend dosao, moze da se luta ... Ivana, mislim i ja da su zubi.. na mestu gornje dve jedinice, bas je nateklo... Ajd' valjda ce uskoro izaci, pa da se odmorimo malo.. Milena, bravo za bebaru i prvo okretanje Odoh sad da pravim rucak, muz dolazi kasnije kuci pa ne moze on..pih
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/16 18.11.2016 14:48:31
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Stize i kafa i čokolada :) Branki, a sto ne jedes? Ed, ja spremila kao neki paprikas,mrzi me sve danas.
|
|
RE: Razgovori mama 11/16 18.11.2016 15:02:23
|
|
|
|
Maraj
|
Me u piramidi ima radnja koja prodaje sve za rodjendane. Ujedno imaju razne balone i pune ih helijumom.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/16 18.11.2016 15:02:54
|
|
|
|
emicaa
|
Ja nudim medena srca Veceru nemamo,ne znam ni sta da pravim.Stomak me boli pa sam bljaks
|
|
RE: Razgovori mama 11/16 18.11.2016 16:08:59
|
|
|
|
Maraj
|
Me , evo rovarila sam po netu. Nasla sam ih. klik
< Poruku je uredio Maraj -- 18.11.2016 16:09:40 >
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/16 18.11.2016 16:48:57
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Ehh sedoh da popijem na miru kafu na terasi. Oseca se miris jeseno..ono..lisce i to Bili u setnjici dva sata bas smo uzivali, sad sam im skuvala puding , bebi na spavanjac. Suzi, tako i treba, kakva losa majka sto se pre naviknu to je bolje..veruj mi! I za tebe i za njih. Posle gledaj da ne izostaju jako puno,mislim u pocetku jer onda znaju da se odviknu pa opet muke.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/16 18.11.2016 17:36:03
|
|
|
|
serpica
|
Mamike
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/16 18.11.2016 20:50:50
|
|
|
|
branki*
|
gde ste,mame!ja opet gledam andjelku na prvom
|
|
RE: Razgovori mama 11/16 18.11.2016 20:53:49
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Kod nas sad dosla struja taman nestala kad je bilo vreme kupanja i vecere. V zaspao inace bi morao hladno mleko da pije, vec sam krenula na svecu da mu grejem mleko kad je stigla... bem ti u kom veku zivimo
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/16 18.11.2016 21:01:17
|
|
|
|
Animsaj9
|
branki gledas dok ne naucis napamet mi se okupali , mm dosao sa posla, sad cemo da veceramo pa da malo odmaram .On sutra radi ceo dan , pa cemo bii sami .
|
|
RE: Razgovori mama 11/16 18.11.2016 22:29:41
|
|
|
|
Maraj
|
Vece mame. Moji momci polegali , odoh i ja. Lake snove...
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/16 18.11.2016 23:41:36
|
|
|
|
Mariya
|
Veče mame! Moji već svi spavaju, i ja sam umorna ali eto ipak sam budna. Ubi me kiselina,i prepone i stomak čari trudnoće Zamislite, jutros mi dolazi H iz sobe u kuhinju, gura prst u nosić i kenjka. Odmah mi je prošlo kroz glavu da je nešto stavila u nos. Pitam je šta je,kaže bum nos. Jesi ga udarila,kaže ne. Jesi stavila nešto u nos? Klimne glavom da jeste,onda kaže ne i mlati glavom levo desno, kao ne. Jesi gurnula olovku,ona opet ne. I ja da joj očistim noskom, malo slina ali ništa. I 2 sata nakon toga zove me svekrva da vidim nešto. Kaže kad je pila čaj na slamčicu, izduvala je iz nosa perlicu L i ona su se igrale sa perlicama i sve su velike,ta jedna jedina je manja i okrugla i mala se seti da je stavi u nos kakva sreća pa je izduvala! Još mi gadura mala kaže da jeste,pa nije ništa stavila u nos
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/16 19.11.2016 7:10:26
|
|
|
|
branki*
|
jao,boze,mariya,ja bih presvisnula-1covece,sta im pada na pamet! jutro,mame!deca se probudila,pa nema spavaanja ni meni...kuvam kafu.
|
|
RE: Razgovori mama 11/16 19.11.2016 7:24:31
|
|
|
|
eca89
|
Dobro jutro mamike, moji jos spavaju, a ja sam se probudila! Marya i ja bih se bas prepala, uffff! Nego, mamike izgleda da cu dobiti posao, pa cemo se onda slabije kuckati! Koliko zelim raditi, toliko mi ke zao zbog A. !
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/16 19.11.2016 7:37:22
|
|
|
|
branki*
|
eco,ozbiljno!pa,to je super vest gde,sta?
|
|
RE: Razgovori mama 11/16 19.11.2016 7:39:47
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Dobro jutro. Eco, bas mi je drago! Treba ma da izađemo iz kuce..
|
|
RE: Razgovori mama 11/16 19.11.2016 10:00:21
|
|
|
|
sonyasha
|
Dobro jutro!!! Da ne zaboravim, našla sam zlatne balone na bulevaru u knjižari iznad Batutove ali u paketu sa joś 7 raznobojnih. Vrebala sam ove isporuke balona i helijum i sve to i ipak mi je ispalo preeèskupo! Tako da sam kupila 40 smajli, srećan eođoš i običnig balona pa ćemo "da prostite" da duvamo Svima nam curka nos, Vojin promukao , nema boljeg trenutka danas Taš, jedva čekam!!! Lep dan ženske!
|
|
RE: Razgovori mama 11/16 19.11.2016 11:31:28
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Dan mamike..mi uzivamo u setnjici po ovom divnom danu..ljubac za sve!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/16 19.11.2016 11:45:56
|
|
|
|
suzi kju
|
Dan mame. Eco to su divne vesti! Mi uspavali decu, ja da malo sredim kosu,pa cemo kad se probude negde u setnju, solucija nam je taš ili knez, treba da se odlučim
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/16 19.11.2016 11:58:59
|
|
|
|
vocicana
|
Dobar dan mame. Samo vi set_ajte, mi cemo kasnije. Jedva cekam iz kuce da izadjem. Branki moj akiflice i ja cu ih kasnije napraviti, ali sa picapunjenjem, kupio je mm neku pecenicu, ona ne da je slana, nego se momentalno orosis u znoj kada je u usta savis, testo necu da solim pa samo taj pica fil i gruvaj. To cu kasnije posle podne. Eco, pa to su divne vesti, neka ti je sa srecom.Znam da ce ti biti tesko, ali radices, eeej covece, pa to je super! Ostale vas.
< Poruku je uredio vocicana RR -- 19.11.2016 12:21:10 >
|
|
RE: Razgovori mama 11/16 19.11.2016 12:19:21
|
|
|
|
eca89
|
Pa, nije jos sigurno, isla sam na razgovor. To je fabrika, pakuje se razna roba, radi se u smjenama. Meni bi samo odgovarala prva i treca, ko zna hoce li moci tako! Sa druge strane mm je jos ma bolovanju, ne moze rukom nista, pa je se ufrkao kako ce je u vrtic odvesti, pocinje me nervirati. A, daleko je to od moje struke, tuga, ali eto bolje ista, nego nista! Iskreno dosadila mi je kuca, otupljela sam totalno! Plata je onako fina !
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/16 19.11.2016 16:53:01
|
|
|
|
Maraj
|
Dan mame. Mi kod mojih. Rucali. L i mm zaspalibpa ja da vidim sta ima kod vas... eco ma super za posao. Svaka zena treba da radi tj da ima svoj dinar sto bi moja mama rekla. Kakav god da je posao...dok ne iskrsne bolji. Samo da se ne sedi kuci i da imas svoj dinar. mi danas isli do akse. Na snizenju je Chicco . Kupili smo L cipele iako nismo planirali. 25% su snizene. Bas lep popust. A izgleda da su ove sto je imao , vec prerastao , pa smo mu kupili 24 broj bas mu raste nogica. Nek je ziv i zdrav , al on ne nosi obucu ni mesec dana , odma mu treba sledeci broj.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/16 19.11.2016 17:51:17
|
|
|
|
emicaa
|
Eco odlicno bi bilo kad bi pocela A za muza,navikni se jer ce te sve vise nervirati sa tim.Ti kad bi slomila nogu njemu bi opet bilo gore,musko ti je to
|
|
RE: Razgovori mama 11/16 19.11.2016 17:54:11
|
|
|
|
branki*
|
super,ecka,bitno je da se uklopis i da je plata ok,bice malo zeznuto,ali kako svima,tako i vama bas si me obradovala!
|
Anketa
Ime za decakaminnaKoje ime vam se vise svidjaMihajlo (
69%)

Vladimir (
31%)
Ukupan broj glasova: 88Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!