Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 27.12.2016 9:20:45
|
|
|
|
Sanjalicaaa
|
Dobar dan, Ivana, evo sluzim krompirusu. Voci, kakva je to poslastica? Sanjice, jeste bile kod lekara?
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 27.12.2016 9:51:04
|
|
|
|
suzi kju
|
Jutrooooo Voci daj recept, ja obozavam kremaste torte njam njam...
|
|
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 27.12.2016 9:53:21
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Sanjalice bili smo. Pisala sam u razgovorima. Sofi pocetak bronhitisa. Teodora upala grla.
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 27.12.2016 10:59:36
|
|
|
|
emicaa
|
Anck pita me muz od cega je je umro,kazem mu ili sida ili se predozirao.Kad eto ipak nije to izgleda.Mada,ko ce njima vjerovati. Kad rucamo idemo kupovati poklone i stvari za paketice
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 27.12.2016 11:10:08
|
|
|
|
mali_mis
|
Jutro
|
|
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 27.12.2016 12:44:16
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
IZVORNA PORUKA: Mala Elena Anck, ti dojis? Sme li onda Aspirin c ? Ja nisam pila te praskaste tipa Coldrex...samo Panadol . Jutro svima, spremih kafu i jos uvek pokusavam da dodjem sebi. Ne dojim. Aspirin C je sumeca. Panadol sam.koristila one sto se sisaju kad me je grlo bolelo ne znam da li pomazu kod prehlade.
|
|
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 27.12.2016 14:25:19
|
|
|
|
vocicana
|
Recept cu sa slikom da stavim u nase recepte ovde. Lagano je za spremanje, nema pecenja samo se krem kuva, malo crne malo bele cokolade i hladan dodje kao sladoled. Uh uh jedv acekam da krenem. Samo da se gosn probudi da ruca, kada se on narucka, ja sam onda slobodna da delujem. Izlazimo u ssetnjicu danas obavezno. Dan je izmisljen!
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 27.12.2016 14:31:54
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Onda pozurite dan kratko traje U stvari na zalost, kod nas vec nema sunca
|
|
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 27.12.2016 14:44:03
|
|
|
|
vocicana
|
A to ce i kod nas tako da se samo spusti za jedno 2 sata.
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 27.12.2016 15:01:17
|
|
|
|
Animsaj9
|
i kod nas je vetar poceo da duva, mi smo se prosetali malo do mojih
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 27.12.2016 15:58:26
|
|
|
|
suzi kju
|
smo bile napolju nekih 45 min. Sad da ruckaju pa da stavim musaku za nas. A pre musake jedna kafa ili ipak čaj, videću. Voci to mora da je bas baa dobar kolac-torta, cim ae bw peče. Takve najviše volim i jedva cekam recept.
|
|
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 27.12.2016 16:15:15
|
|
|
|
Sanjalicaaa
|
Sanjice, nadam se da ce vas brzo proci. Kod nas ceo dan duva vetar. Moja deca tek sad zaspala. Pusticu ih pola sata-sat jer posle idemo na neki rodjendan pa da ne bi bili premoreni. Kosti me bole i misici.
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 27.12.2016 16:19:23
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Da, i ovde ceo dan duva vetar, ali nije mnogo hladno. I ja volim kremaste torte, kolace...
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 27.12.2016 16:20:42
|
|
|
|
Sanjalicaaa
|
I ja vooolim. Pogotovo kad neko drugi spremi, a ja njupam
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 27.12.2016 16:36:21
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Ja samo te kremaste i volim. Suve ne volim.
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 27.12.2016 17:58:25
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Pa gde ste bre svi.. nigde nikoga. Moramo opet neku nagradnu igru organozovati Moji momci zaspali, ja oprala kosu i odmaram. Sklepah sad jednu cokoladu ....ups Tako mi je mirno i tiho kad nema devojcica, ali mogu reci da sam odmorila, kakva mi je bila prosla nedelja... haos!
|
|
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 27.12.2016 18:07:05
|
|
|
|
mali_mis
|
Zar ne ide 3 smajlija po postu? meni se pije pivo.
|
|
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 27.12.2016 18:08:43
|
|
|
|
Animsaj9
|
to Anck izaziva
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 27.12.2016 18:10:23
|
|
|
|
Sanjalicaaa
|
Nisam znala za to pravilo. Što se ograničava broj smajlova? Mi krenuli do grada, pa na rođendan. Nadam se da će biti neki posni kolačić. Baš mi se jede nešto slatko.
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 27.12.2016 18:11:55
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Hihihh moram malo da podignem atmosferu Misu... za tebe....
|
|
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 27.12.2016 18:13:25
|
|
|
|
mali_mis
|
Hvala Anck Sanjalice pise negde u pravilima, mrzi me da trazim
|
|
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 27.12.2016 18:16:17
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Ma jeste... tri smajlija, zabranjeno pisanje velikim slovima, dva posta za redom i tako to... Al zasmejala sam se pa se zaboravila
|
|
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 27.12.2016 18:26:17
|
|
|
|
emicaa
|
Ja ne biram kad je slatko u pitanju,ne mora biti kremasto uopste Mrzim kolone,oticu gdje treba samo da ne stojim u koloni,anas smo oko sat cekali
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 27.12.2016 21:13:04
|
|
|
|
Animsaj9
|
Vece u kafani juuuhuu ima li koga?
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 27.12.2016 21:14:16
|
|
|
|
branki*
|
ima mene,juhuuu kuvam toplu cokoladu upravo,posto nemam alkohol koji volim
|
Anketa
Rodjendan - rodjendaonica ili kucatekilicaDa li drugare vase dece (male, do 4 godine) pozivate na rodjendan u rodjendanonicu ili pravite kucnu varijantu zurke?rodjendaonica (
60%)

kuca (
25%)

ne pravimo zurku za drugare (
15%)
Ukupan broj glasova: 100Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!