|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  24 25 [26] 27 28   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: JanuaRRski baRR
21.1.2017 9:13:13   
Sanjica26 RR
Branki, nas unisti skola sa virusima. I mene cim smo krenuli pocelo grlo da boli i uvo. Sad je malko bolje.

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 626
21.1.2017 9:22:49   
vocicana
Dobro jutro mame.
Vi mame sto radite u skolicama, da mi budete dobro. Sto pre! Brankiuser posted image ukljuci malo fb.
Mi smo dobro, on je juce jeo kao pirana, sve mi je muka bilo sta je sve pojeo. Spavao fino, danas isto milijardu obaveza imam, ali neka se samo kupuje sminkica, zadovoljna sam.
Ivana, da izljubis macu, kakva je medena, kao buvica, da je covek samo davi i stipka.

Tri svecice upaljene jedna za drugom u noci...prva da ti vidim lice, druga da ti vidim usne, treca da ti vidim oci...
Jer smo tako u mogucnosti!!!

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 627
21.1.2017 9:36:35   
wivern
Dobro jutro
Suzi kako ste danas?
Ja nadrndano, u ponedeljak na posao user posted image

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 628
21.1.2017 9:40:09   
vocicana
Suzi mi smo online, javljaj kako je malena. Grlim vas obe!

Tri svecice upaljene jedna za drugom u noci...prva da ti vidim lice, druga da ti vidim usne, treca da ti vidim oci...

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 629
21.1.2017 9:43:55   
mali_mis
Jutro user posted image
Suzi user posted image

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 630
21.1.2017 9:48:58   
Sanjalicaaa
Dobro jutro.
Suzi, kako ste? Kako je protekla noc?

Ali, ja sam sanjalica. Verujem u nestvarno. Verujem u ono "ali" svaki put kada mi kažu da se ne zavaravam. Jer nemoguće postaje moguće, ako dovoljno želiš.

(odgovor članu mali_mis)
Direktna veza do poruke: 631
21.1.2017 9:51:53   
IvanaSK RR
Jutro.
Suzi, kako ste?
Branki, kako si ti?

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu Sanjalicaaa)
Direktna veza do poruke: 632
21.1.2017 10:06:09   
suzi kju
Toliko sam razdražljiva da sam zaplakala čitajući postove u kojima pitate kako smo.
Evo je mukica zaspala je,istraumirana je bas,bockali su je bezbroj puta, cim vidi sestru počinje da plače.
Prima treću bocu infuzije,temperatura 38,8
I Ema ima temperaturu, jutros dva proliva i jednom povratila, docice i ona ovde pretpostavljam.

(odgovor članu IvanaSK RR)
Direktna veza do poruke: 633
21.1.2017 10:32:52   
milicicak
Suzi user posted image jako mi je zao sto su bolesne, drzi se, brzo ce to proci. Znam da kosta zivaca i da ti je jako tesko ali bolje da je u bolnici pod kontrolom dr.
Mi smo konacno raskitili jelku user posted image sad malo da se provrtimo po kuci pa idemo u parkic na sankanje

(odgovor članu suzi kju)
Direktna veza do poruke: 634
21.1.2017 11:13:19   
wivern
Suzi jos malo pa cete kuci... user posted image
Mili sta ima kod tebe? Svi se sankate ili samo mini buba user posted image

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

(odgovor članu milicicak)
Direktna veza do poruke: 635
21.1.2017 11:49:51   
IvanaSK RR
Suzi, i ja sam sa sinom bila u bolnici zbog stomacnog virusa i temperature. Bili smo na institutu. Drugu noc je i mene uhvatilo povracanje, a naravno nista nisu smeli da mi daju. Nije bilo kreveta - fotelje za mene, tih dana sam "spavala" na stolici... Sve te razumem, i dalje su mi te slike u glavi, on bled ko krpa, nemocan, uplakan, stalno na infuzijama... Mislim na vas i zelim vam da sto pre odete kuci. 😘

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 636
21.1.2017 11:53:21   
Sanjalicaaa
Suzi, grlisa i od nas user posted image Znam da je pretesko, takav je to vremenski period, mali su, nemaju imunitet, idu u vrtic... Kad napune 3 god bude malo lakse.

Ali, ja sam sanjalica. Verujem u nestvarno. Verujem u ono "ali" svaki put kada mi kažu da se ne zavaravam. Jer nemoguće postaje moguće, ako dovoljno želiš.

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 637
21.1.2017 13:30:56   
lesica
Ahoj!
Ja se nakuvah i naspremah kao da mi je poslednje user posted image

Suzi, drzi se... ja mrzim bolnice, a unazad godinu i kusur smo bili redovni gosti user posted image

"Majkooooo, bič pliiiiz!!!"

JER SMO TAKO U MOGUĆNOSTI

(odgovor članu Sanjalicaaa)
Direktna veza do poruke: 638
21.1.2017 15:48:31   
emicaa
Suzi samo a bude bolje brzo,srecom ona se toga nece sjecati.Mnogo mi je zao,sve te razumijem.
Ja pravim rucak/veceru.Isli smo da kupim nove serpe pa na kraju kupih ormaric za kupatilo user posted image

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

(odgovor članu lesica)
Direktna veza do poruke: 639
21.1.2017 18:27:01   
branki*
do 2 sata nisam ustala iz kreveta,samo do vca.sad sam malo bolje,ali ne sjajno,krsta me ubijaju,obmotala sam ih salom nekim,kao mi lakse tako..muz odveo boku kod svekrve,a ja do sad vezbala sa b.sad kad dodju,da jedu svi i neka spavaju.
ukljucicu malo fb,ja to ponekad ukljucim da vidim ima li nesto novo i iskljucim opet.
suzi,jeste,mi smo stalno gomilom dece okruzene.

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 640
21.1.2017 19:38:37   
veselicaa
Gde ste zene?Nema me odavno,vidim da i ovde dosta vas muku mucu sa stomacnim,moja A.ga je imala,ccetiri dana nije jela,proliv povracanje na dan Bozica je mm vodio kod dr.Ja sam ga dobila za Bozic,tri dana sam bila u krevetu,boleo me stomak tako jako da sam jedva izdrzala,Sta da pricam kada sam muza zvala iz trece da mi ukljuci infuziju.Cim sam ja ustala on se razboleo pa i on na infuziji zavrsio.Mnogo gadan virus.jedva ga mi odrasli prebrodimo a tek decica.Meni najveci problem bilo dojenje,plasila sam se da mi mleko ne prestane nalivala sam se kiselom vodom jer sam samo nju mogla sa podnesem.
Suzi da brzo ozdravi lepotica,znam kako ti je ja sam bila sa mojima u bolnici nekoliko puta,dusa te boli kada ih bockaju i kada placu.Ali samo da ona sto pre bude dobro,deca sve zaborave a nama ostaju traume.Ja sam mesecima posle izlaska iz bolnice sanjala svasta i budila se okupana znojem.
Bila malopre kod drugarice tj rodjake,trudna je treba u junu da se porodi,bas smo se lepo ispricale.A.i S.se igarju,danas isle u skolu nadoknadjivale jedan petak sto nisu isli jer im grejanje nije radilo.U skoli su obe super,S bas hvali uciteljica a uopste ne radim sa njom,ne stizem nikako.
Branki brzo ozdravi dragauser posted image

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 641
22.1.2017 6:03:05   
branki*
Hvala,veselice i super za cerke,takve su,bravo!
Ja se probudila,ne ustajem iz kreveta...
Ima li budnih?

branki

(odgovor članu veselicaa)
Direktna veza do poruke: 642
22.1.2017 7:08:13   
suzi kju
Ih Branki jos pitas.
Imam nenormalnu cimerku i nocas sam se posvadjala s njom.
Dete joj ima 13 meseci a ima i bebicu od dva meseca kod kuće. I znate ono kad nekog pogledaš i vidis mu ludilo u očima, e takva je ona.
Ona kaze da je on decak i da nije vise beba i da nece da ga tretira kao bebu.
Dete tera nocu da jede na silu,otvara mu usta,gura kasicicu,strasno.
Noćas je celu noc preplakao jer "ona ima svoje principe i nece da ga drzi"
Ama zeno bozja u bolnici si i remetiš mir ostale dece. Ja taman njih dve uspavam on počne da se dere,onda se ona dere na njega,poludela sam.
Onda mu pusti crtani i pojača na maksimum, zamolim je da utisa,kaze nece onda čuti.
I da,on je zamenio dan za noc i neka ga neka se igra.
Sad spavaju a spavaju i moja deca,pa kad se probude ja pravim zurku, pustam crtani i pojačavam lap top na maksimum i treskam vratima svakih par minuta.

< Poruku je uredio suzi kju -- 22.1.2017 7:10:55 >

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 643
22.1.2017 7:09:44   
suzi kju
Inace Anjda ne prima vise infuziju,juče je počela pp malo da ručka a Emica je joa na infuziji pa ćemo videti kasnije da li ce ruckati.
Ema nije imala nocas temperaturu a Andja ima i dalje.

(odgovor članu suzi kju)
Direktna veza do poruke: 644
22.1.2017 7:49:30   
branki*
suzi,da l je moguce..ajoojuser posted image ludilo u ocima!budi ga nocu da mu daje da jede kasicu ?a,gde lezite,u kojoj bolnici?bas gadan virususer posted image da ozdrave sto preuser posted image

branki

(odgovor članu suzi kju)
Direktna veza do poruke: 645
22.1.2017 8:40:42   
suzi kju
Ma da,lujka. A budi ga da jede ili kasicu ili kiflu neku ili keks i mleko.
A kad su trebali da nas prime u Tirsovoj nije bilo mesta pa su nam nasli mesto u Olge Dedijer na Bogosloviji (gradska bolnica-istureno odeljenje)
Nadam se da ce ovo brzo proći pa da jps brze zaboravimo.

Ništa nisam zapamtila sto sam procitala. Grlisa za vas i mislim na vas. Sad mi je i svekrva tu pa je lakše mnogo. .

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 646
22.1.2017 8:52:45   
vocicana
Hej....Suziuser posted image ko sve radja decu, boze me oprosti! Ali takvih ludaka ima svuda. Brzo da brisete kuci.
Branki, tebi zelim da te taj bol popusti, majko mila.
Ja sam popila jednu, stavljam jos jednu. Izvolite. CEka me dan za skitanje, juce stala nisam ceo dan, kucu sam sredila picikato, oprala masina da povadim stavri, ruckove sam naspremala, danas idem kod mame sa malim i da prodajemo malouser posted image .
Emice, ti si moj idol, kupila za kupatilo stocic hahhahaaa.

(odgovor članu suzi kju)
Direktna veza do poruke: 647
22.1.2017 9:41:17   
branki*
hvala,voci,bolje je,ali opet tinja.a,ja sam citala ,cini mi se ovde na nekoj temi ili ne znam,bas jedno uzasno iskustvo u bolnici olga dedijer.kako je tamo,suzi,jesi zadovoljna?

branki

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 648
22.1.2017 9:42:38   
wivern
Gde ste zene...
Suzi to ti je kad neko negde procita "ne zuimaj ga na ruke razmazices ga" pa krene da upraznjava neopevane gluposti. Ja cu tek sad kaficu skuvati.

Honey, I'm Home

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 649
22.1.2017 9:45:45   
Sanjica26 RR
Suzi, jos malo i kuci.
Jadno dete. Stvarno kakvih roditelja ima.user posted image
Meni ovaj vikend prodje u sredjivanju.

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 650
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  24 25 [26] 27 28   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  24 25 [26] 27 28   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Šta je AMH – i da li možemo uticati na nje...
Anti-Müllerian hormon (AMH) je važan marker koji pokazuje kapacitet jajnika i potencijal za proizvodnju jajnih ćelija. N...
Uobičajeni pregledi i analize u trudnoći
Pred vama je spisak svih uobičajenih pregleda i analiza koje se rade u trudnoći i približni period kada se oni rade.
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moje dete ima vaške!
Kada se spomenu vaške svi prevrnemo očima. Vrlo lako se prenose sa glave na glavu, pa se može desiti da ih dobijemo i vi...
KONKURS: Kako sve stižeš, sve postižeš i z...
Baš ovde i baš sada, želimo da vas čujemo. Da, sve vas - hrabre, požrtvovane, predane mame! Svojim iskustvima motivišite...

image
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti. Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata. Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!  Više >>
image

Anketa

флашица.
пеперутка16

Моја мала има 2 године и користи флашицу, у дилеми сам како и када да почнем да је одвикавам, помозите ми.

Click Here