|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  7 8 [9] 10 11   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: FebRRuarska čavRRljaonica!
7.2.2017 12:55:26   
suzi kju
Jao i mi moramo nekako damse iskombinujemo i odemo.
Ja imam preko posla (sindikata) svake druge godine gratis more za mene i decu a za muza da platim ali je u pitanju grčka, ostale destinaciju su nam predaleko zbog dece, ali mm ne voli grčku.
Ono bas voli crnogorsko primorje. Vuče me ovaj gratis za grčku a ide mi se negde gde će da prija i meni i muzu i deci.
U suštini meni je bitno samo da sam na moru user posted image

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 201
7.2.2017 12:58:27   
branki*
voci,ja i ne razmisljam o ciklusu,postoji primolut nor i to mi je resenje,pila sam ga pred vto.
suzi,idite,iskombinujte.meni nije toliko bitno gde,samo da idemo,a mm je bitno,on sve gleda,devica.

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu suzi kju)
Direktna veza do poruke: 202
7.2.2017 12:59:23   
emicaa
Jao Branki ne spominji mi more,radujem mu se kao dijete novoj igracki user posted image
Jedva cekam ljeto ustvari,haljinice,sandalice,bazen,vrucina...Jos samo 4 mjeseca i eto nam juna user posted image

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

(odgovor članu suzi kju)
Direktna veza do poruke: 203
7.2.2017 13:01:59   
vocicana
Nego Branki, mnogo dugo cu morati da ga pijem, ja zbog toga, nisam do sada pila. Posle ce biti haos, ali zelim da budem opustena na moru, da se slatko nauzivamo. Svima ce biti sjajno, osecam.

Tri svecice upaljene jedna za drugom u noci...prva da ti vidim lice, druga da ti vidim usne, treca da ti vidim oci...
Jer smo tako u mogucnosti!!!

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 204
7.2.2017 13:03:19   
Sanjica26 RR
Brabki, tvoj muz je devica kao ja. user posted image

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 205
7.2.2017 13:05:55   
branki*
voci,ja sam ga pila pred vto i dok sam ga pila,odlagala sam ciklus,ima i tema ovde na rr,a ti to i znas,iz te struke si.
sanjice,znam da ste vas dvoje deviceuser posted image komplikatori i detaljistiuser posted image

branki

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 206
7.2.2017 13:07:33   
Sanjica26 RR
Znam da ludis pored takvog. I moj muz ludi pored meneuser posted image

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 207
7.2.2017 13:07:50   
suzi kju
Sanjice deca su ti kao anđeli 😍😍
A ti si bas lepa žena!
Moja rođena sestra je devica user posted image

< Poruku je uredio suzi kju -- 7.2.2017 13:08:39 >

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 208
7.2.2017 13:09:38   
branki*
ja ovom mom kazem da device samo sa devicama treba da se vencavaju,jedino se oni medjusobno razumejuuser posted image

branki

(odgovor članu suzi kju)
Direktna veza do poruke: 209
7.2.2017 13:10:42   
suzi kju
IZVORNA PORUKA: branki RR

ja ovom mom kazem da device samo sa devicama treba da se vencavaju,jedino se oni medjusobno razumejuuser posted image

Što bi značilo da se ti i Sanjica samo zamenite user posted image

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 210
7.2.2017 13:13:36   
branki*
hahaha,sizi,e bas me nasmejauser posted image sanjice,da,onda da te optuzuje kako si plitka pamet kao mene,mada vi biste se verovatno kapirali!

branki

(odgovor članu suzi kju)
Direktna veza do poruke: 211
7.2.2017 13:15:38   
vocicana
Moj tata je devica, sa muskim devicama ne mogu, sa zenskim sve zavisi koja su dekada. Al on je naporan i tezak strasno, moj tata.

< Poruku je uredio vocicana RR -- 7.2.2017 13:20:06 >

Tri svecice upaljene jedna za drugom u noci...prva da ti vidim lice, druga da ti vidim usne, treca da ti vidim oci...

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 212
7.2.2017 13:17:04   
Sanjica26 RR
To mi se vec ne svidja sto kaze. user posted image Ja sam prihvatila da ne mogu da budu kao ja detaljista. Mm jeste za neke stvari i gori je od mene. Imam kolegu koji je devica ali onda kad njega vidim utesim se sobom. On je sto puta gori od mene.user posted image
Suzi, hvala.
Voci, vidis da ti ja odgovaramuser posted image

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 213
7.2.2017 13:21:41   
Sanjica26 RR
I moj brat je devica. Mislim da je to slucaj sa muskarcima devicama.user posted image

Direktna veza do poruke: 214
7.2.2017 13:22:22   
vocicana
Sve zenske device da, ja sam detaljista takodje, ali on je katastrofa, zapravo ovako da ga opisem, uz svo merenje, u njegovom redu ne smes da napravis nered, jer ako je zgodno da jedna cipela stoji na sred predsoblja sa vrhom okrenutim na severnui stranu svaku milimetarsku promenu ce primettiti i to bude katastrofa! A kod zena bre nisam primetila da su bas takve. user posted image

Direktna veza do poruke: 215
7.2.2017 13:45:01   
Rosita
Gde ste devojke! Ja evo uzeh nesto da radim za posao, dete sam dala u vrtic, sinoc smo se bas posvadjali jer nikako da nauci da nam ne upada u rec kad pricamo i ja sam preterala, nisam htela da mu citam pred spavanje, on tvrdoglav ode u krevet i pokri se, ali poce da jeca, uh, bilo mi ga je zao pa smo se posle dugo mazili i razgovarali.... i tako.
Joj, ja sam devica, tesko je biti devica i sa devicom. Sitnicavost, pedanterija, mada nisam toliko stroga prema drugima... u razgovoru stalno insistiram na preciznosti i mm cest kaze da kad prica sa mnom oseca se kao da je na sudu user posted image . A od planiranja i detaljisanja bude mi zlo tako da se jako trudim da te osobine iskorigujem, mnogo su mi dobra ali i nevolja donele...
Ljubim vas.

Očiju tvojih da nije
Ne bi bilo neba
U malom našem stanu

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 216
7.2.2017 13:46:08   
lesica
Ahoj!

Ste dobre?
Napolju hladno, smrljavo i fuj. Ja se konacno dokopah vremena pa cekam u dz-a upute za Lenku za preglede pred skolu, i taman i za kontrolu kod endokrinologa da pokupim. Posle po klince u vrtic i takoc veselju nikad kraja.

"Majkooooo, bič pliiiiz!!!"

JER SMO TAKO U MOGUĆNOSTI

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 217
7.2.2017 14:03:02   
branki*
rosi,i ti devicauser posted image
les,gde ste,je ls u sad svi zdravo?je l to lenki za skolu spremas?leti vreme...
meni se bi+oka probudila,naravno uz vristanje,da malo sredim po stanu,mada je cisto i tako..cekamo mm.

branki

(odgovor članu lesica)
Direktna veza do poruke: 218
7.2.2017 14:39:30   
emicaa
Moj Davidenko spava a Dora se igra sa auticima.Jutros bilo suncano a sad samo kisa sto nije pocela.
Ja ne vjerujem previse u to oko horoskopa,kakav si takav si.Nema tu neke filozofije.
Moja kuma je jarac,svugje pisu da se blizanci i jarcevi niako ne slazu a nas dvije se u zivotu nismo posvadjale,razmisljamo kao jedna osoba.Imam jos dosta primjera ali eto izabrah ovaj

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 219
7.2.2017 15:55:00   
suzi kju
Ja čak ni ne znam neke posebne karakteristike hor.znakova
Čitala sam za blizance da su dvolicni, a mm je blizanac i jedno ogromno dobro od čoveka, on definitivno nema gram dvolicnosti u sebi .
A za ostale bas ne znam ništa posebno. ..

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 220
7.2.2017 16:16:55   
emicaa
Suzi i ja sam blizanac i stvarno nisam dvolicna,mislim svako za sebe nebi rekao ali stvarno nisam takva.Jedino sto je tacno za blizance,bar u mom slucaju a to je da su dobri govornici i da vole pricati user posted image

(odgovor članu suzi kju)
Direktna veza do poruke: 221
7.2.2017 18:05:53   
mati
Zdravo mamike. I mm je blizanac, nije dvolican i nista ga sem porodice ne interesuje, mislim na traceve i tudje zivote. A ja sam vodolija i mislim da smo dobri ljudi, ali malo vise za druge nego za sebe.
Napokon sam ppdigla lk, od jula prosle god user posted image

Vidi mama, Kica KOKAGAJ!
A sta je to mama Maja? Sta je to?
Mao...

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 222
7.2.2017 18:07:48   
IvanaSK RR
Mati, mi vodolije smo divne user posted image
Ova Emica je, bre, dvolicna samo tako, znam je ja u dusuuser posted image

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu mati)
Direktna veza do poruke: 223
7.2.2017 18:25:50   
Ana RR
user posted image user posted image

Ja sam bik/jarac i priznajem, nisam laka za održavanje user posted image mm je riba, emotivac, sa njim je lako ali ja ga mučim user posted image a Mare je lav, tvrdoglavi emotivac user posted image

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu IvanaSK RR)
Direktna veza do poruke: 224
7.2.2017 19:13:33   
eca89
Mm i Anastasija su vodolije, a ja sam bikuser posted image !

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 225
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  7 8 [9] 10 11   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  7 8 [9] 10 11   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Šta je AMH – i da li možemo uticati na nje...
Anti-Müllerian hormon (AMH) je važan marker koji pokazuje kapacitet jajnika i potencijal za proizvodnju jajnih ćelija. N...
Uobičajeni pregledi i analize u trudnoći
Pred vama je spisak svih uobičajenih pregleda i analiza koje se rade u trudnoći i približni period kada se oni rade.
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moje dete ima vaške!
Kada se spomenu vaške svi prevrnemo očima. Vrlo lako se prenose sa glave na glavu, pa se može desiti da ih dobijemo i vi...
KONKURS: Kako sve stižeš, sve postižeš i z...
Baš ovde i baš sada, želimo da vas čujemo. Da, sve vas - hrabre, požrtvovane, predane mame! Svojim iskustvima motivišite...

Anketa

Da vam se jako svidja ime Aurora, jel bi nazvali tako dete?
pisuljica

mozda je jako cudno

Da (32%)

Ne (68%)

Ukupan broj glasova: 158

Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi svoju anketu!
Click Here