Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Čekamo II crtice 03/17 chat 28.2.2017 21:14:37
|
|
|
|
vocicana
|
Crticeeeee idemo da se veselimooo!!!! Mart je prolece, hormoni poludeli, pamet negde ostavite voljenje i pravljenje beba!!! Navijam jako za sve vas!
|
|
RE: Čekamo II crtice 03/17 chat 28.2.2017 21:16:44
|
|
|
|
Ana RR
|
Devojke, šaljite datume, prazan nam je spisak
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 03/17 chat 28.2.2017 21:37:27
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Crtice, zelim vam da se u ovom mesecu preselite u trudnicke teme!
|
|
RE: Čekamo II crtice 03/17 chat 28.2.2017 21:47:15
|
|
|
|
emicaa
|
Brzo brzo popunite prazna mjesta kod trudnica
|
|
RE: Čekamo II crtice 03/17 chat 1.3.2017 10:06:16
|
|
|
|
sanjaos75
|
dobro jutro drage moje cekalice... . ovulacija mi je bila 22.02 ,bili smo vredni . Za sada se temperatura odrzava visoko,pa videcemo sta ce biti..nesto sam ubedjena da cu kooooonacno ugledati i da 12.03. nece stici ,posto mi je do sad bila kao svajcarac
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 03/17 chat 1.3.2017 13:26:18
|
|
|
|
Majena_022
|
Drage moje, evo i ja sam rešila konačno da vam se pridružim, iako vas duže vreme čitam. U iščekivanju . Ovulacija bila 27.02.uz pomoc Femare, pa sada čekamo 14.03. i nadamo se
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 03/17 chat 1.3.2017 13:28:54
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Majena 022,dobro dosla! Sto pre da ugledas dve crtice!
|
|
RE: Čekamo II crtice 03/17 chat 1.3.2017 14:14:10
|
|
|
|
Lili_lili
|
I ja sam bila vrijedna za vrijeme ovulacije... pa sad ceeeekam. Imam neke čudne bolove na sredini stomaka oko pupka... malo zažiga jajnik... ovul.mi je bila prošlu srijedu-četvrtak... imala saam simptome kao da ću svaki minut dobiti i danas sam otrčala u wc jer sam mislila ono gotovo je dobila sam kad ono sekret mliječno bijeli i to baš dosta... kao i kad kod ovulacije samo iscuri... da li je to neki simptom za nešto ili... ja neću da dobijeeeem... 💙
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 03/17 chat 1.3.2017 17:51:49
|
|
|
|
Bejbili*
|
paa cao drage moje. evo i ja da se javim ff mi registrovao ovulaciju pre tri dana bas onda kad sam je i ocekivala. muckali smo vece prije pa se nadam najboljem. nadam se da ce i meni ovaj mjesec srecu donijeti jer sam u martu pre 5godina zatrudnila sa svojom princezom
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 03/17 chat 1.3.2017 22:02:26
|
|
|
|
buba.marica
|
wooohooo zaživela temica :) evo i ja da se zapljunem !!! bejbili bice i ovog marta ma videcete ima da pocistimo ovaj mesec temicu cekalica i da ase sve djuture preselimo u Majena_022 dobrodoslaaaa :) Vocicana tek sad videh post u prethodnoj temici i nadam se i ja da cu da padnem u nesvest od srece kad sve krene kako treba :) Nekako me prolece uvek natera da budem ultra optimisticna i srecna i bas sam se nekako prepustila, sta bude bic ei kako bude tako mora ... sta znam tako je najbolje dosta sam tugovaala i propatila sad je red da sve bude ok i nikako drugacije !
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 03/17 chat 1.3.2017 22:28:59
|
|
|
|
vocicana
|
Dobro dosla Majena 022, pisi sa nama, razmenjuj iskustva, sve sto znamo reci cemo i pomoci, sta ne znamo naci cemo odgovor. Srecnoooo!!! Buba marice moja, volim kada ovako pljusti pozitiva u tvom postu, tako i treba, razmisljaj pozitivno, sve ce biti u redu. Bas se radujem sto si sa nama. Vi ste jos uvek u Slo?
|
|
RE: Čekamo II crtice 03/17 chat 2.3.2017 7:30:12
|
|
|
|
krin 40
|
Jutro čekalice😃Samo da virnem šta ima novo i da Vam poželim mnogooo sreće sa mućkanjem u martu.Šetajte,upijajte prirodni D vitamin iz sunca napolju.Vreme je da bar još dve-tri predjete u temu za trudnice.Ispraznila se.Čekamo Vas😃
< Poruku je uredio krin 40 -- 2.3.2017 7:31:50 >
|
|
RE: Čekamo II crtice 03/17 chat 3.3.2017 23:21:11
|
|
|
|
buba.marica
|
jesmo Vocicana jos uvek Pa red je da pljusit pozitiva dosta je bilo mraka
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 03/17 chat 4.3.2017 9:19:43
|
|
|
|
sanjaos75
|
Dobro jutro cekalice....kako ste danas?
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 03/17 chat 4.3.2017 10:04:05
|
|
|
|
vocicana
|
Cekalice, da li ste se dovoljno inspirisale sa ranim prolecem...? Mmmmm, kko ce biti puno pozitivnih testica, jedva cekam. Ljubim vas!!!
|
|
RE: Čekamo II crtice 03/17 chat 6.3.2017 9:05:48
|
|
|
|
sanjaos75
|
Dobro jutro cekalice moje drage... . Danas mi je 12 dpo, ne znam kako se suzdrzavam da ne uradim test .
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 03/17 chat 6.3.2017 9:25:59
|
|
|
|
Lili_lili
|
Jutrooooo... meni je danas 11 dan od ovulacije... nzm da li da radim test ili da još čekam... 2-3 dana sam poslije ovul.imala bolove kao Pms sad ništa... juče sam imala u dva navrata toliki grc u stomaku (nzm kako da objasnim drugacije) i raspada mi se donji dio leđa i kad sjedim i ležim... i imam onako po malo mliječnog sekreta... pa ti Bože budi sad pametan šta mi je 😀😀😀
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 03/17 chat 6.3.2017 10:30:42
|
|
|
|
sanjaos75
|
Lili draga,i kod mene je tako,ubise me ledja,mada me stomak ne boli kao u PMS-u,vise je to neka neprijatnost,ne mogu to da opisem,obicmo sam pred jako nervozna i sve mi smeta,a trenutno se za svaku sitnicu zaplacem. Sacekacu 14 dpo pa cu raditi test.
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 03/17 chat 6.3.2017 10:34:12
|
|
|
|
Lili_lili
|
Uh... da čekamo zajedno do 12. 😃 ima da izbudalim do 14og... 😓😀😀
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 03/17 chat 6.3.2017 11:30:18
|
|
|
|
vocicana
|
Ih zamislite dva para kako cu od srece skakati, hajde hajde, muckalice muckajte.
|
|
RE: Čekamo II crtice 03/17 chat 6.3.2017 14:30:44
|
|
|
|
Mala Elena
|
Sanjao75, a zasto se suzdrzavas, odradi test! Kakve su ti temperature, izbaci nam slicicu ili graf u bazalnoj da vidimo!? Puno srece vam zelim, cekalice
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 03/17 chat 6.3.2017 14:43:48
|
|
|
|
emicaa
|
Elena ja mislila ti cekas crtice pa udjoh da vidim sta pises
|
|
RE: Čekamo II crtice 03/17 chat 6.3.2017 16:28:08
|
|
|
|
sanjaos75
|
ME izbacila sam graf na bazalnoj,pogledaj,bas me interesuje jos necije misljenje....imam neki osecaj da se konacno sve poklopilo i da cu ovaj mesec konacno ugledati
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 03/17 chat 7.3.2017 9:33:34
|
|
|
|
Mala Elena
|
Evo sad vidim poruku, idem u temu...
|
|
|
Anketa
Прање зуба.
Admin
Када сте почели да перете зубе својој деци?