Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Čekamo II crtice 03/17 chat 29.3.2017 17:51:35
|
|
|
|
Mariya
|
Masnice Baš mi je drago, čestitam!
< Poruku je uredio Mariya -- 29.3.2017 17:52:05 >
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 03/17 chat 29.3.2017 21:34:29
|
|
|
|
leptir 40
|
Drage trudilice pozdrav. Čestitam ponovo Bejbili , a i tebi Masnice.Uživajte u svojim crticama
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 03/17 chat 30.3.2017 7:59:33
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Masnice Leptir 40, kako si ti?
|
|
RE: Čekamo II crtice 03/17 chat 30.3.2017 15:35:17
|
|
|
|
Skakljiva
|
Krin, Maslačak, bila sam kod gin, kaže da su hormoni odlični. Prolaktin kaže zavisi od trenutnog raspoloženja, dovoljno je sasvim malo stresa (ustati na lijevu nogu) da izađe iz normalnih granica, i da je ovo moje upravo od toga, a da se tek oko 1000 smatra povišenim.. AMH kaže nema potrebe da radimo jer mi je na uzv vidjela itekako dovoljan broj folikula... Pošto je sve ok, sad kaže da se opustim nekoliko mjeseci i da što češće mućkamo Držite mi palčeve, a trudnice moje drage slobodno me vucite za nos
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 03/17 chat 30.3.2017 20:01:00
|
|
|
|
Mala Elena
|
Masnice, Bejbili cestitam od srca! Ja naredne nedelje idem kod dr. Sve tri smo tu negde, bice nam slican termin
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 03/17 chat 31.3.2017 8:44:07
|
|
|
|
krin 40
|
Škakljiva držim ti palčeve jako,naravno i ostalim crticama.Mogao bi i tvoj dragi da odradi spermogram pa ste "mirni".Leprtiru šta ima kod tebe?❤
< Poruku je uredio krin 40 -- 31.3.2017 8:45:39 >
|
|
RE: Čekamo II crtice 03/17 chat 31.3.2017 14:32:56
|
|
|
|
Skakljiva
|
Draga Krin, pokrili smo i spermogram - uredan. Mogao bi bolje, ali i sa ovim gin rekla da može napraviti 10 djece reko merni dosta dvoje-troje, a ostale nek pravi sa drugim ženama, neću se ljutiti nego, mislim da bih mu mogla smućkati med i sve one afrodizijake (bademe, orahe i sl). Negdje sam to pročitala al moram naći.. Hvala draga, i idemo djevojke od sutra u april i nek nam je svima srećan i berićetan
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 03/17 chat 31.3.2017 23:14:28
|
|
|
|
branki*
|
april
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubriciRingerajina tabela za praćenje plodnih danaŽelite da zatrudnite, a ne znate kad vam je ovulacija? Volite prirodni metod kontracepcije? Pratite plodne dane pomoću R...
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda.
Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka.
Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug.
Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije.
Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.
Više >>
Anketa
Прање зуба.
Admin
Када сте почели да перете зубе својој деци?