|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  7 8 [9] 10 11   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Junski baRR
11.6.2017 15:06:14   
Anck Su Nmaun
Dan mame
Mi jutros skitali malo, pa bili moji. Tata namestao T gume. Na bajsu jer su vec strulile. Ne mogu da verujem a biciklo staro samo 4 god. Mislila sam da to duze traje.
Juce mi pukle papuce ...sad nemam ni jedne onako za nazuvanje..malo da odmorimo pa odoh u shoping.

(odgovor članu IvanaSK RR)
Direktna veza do poruke: 201
11.6.2017 15:22:07   
IvanaSK RR
Anck, mom sinu mnogooo krace gume traju, zbog "pajkanca" user posted image

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu Anck Su Nmaun)
Direktna veza do poruke: 202
11.6.2017 15:25:33   
vocicana
Dobar dan zene, evo me, samo sto se nije probudo, jedva cekam da ga gnjavim.
Rucak imamo i za njega i za nas, samo jos da se pripremim psihicki za posao, druga noc u tri dana. Pa opet dva odmaram, beba ide sa tataom i sveki na Zlatibor 17-tog, na 5 dana. Planiram sta cu da pakujem...sta ce da se jede.

Tri svecice upaljene jedna za drugom u noci...prva da ti vidim lice, druga da ti vidim usne, treca da ti vidim oci...
Jer smo tako u mogucnosti!!!

Direktna veza do poruke: 203
11.6.2017 15:26:06   
Anck Su Nmaun
One jesu bile malo.izlizane od prosle.god. a sad.su toliko strulile da.je.inutrasnja izasla i pukla..ma haos. Tata mi kaze pa to nije.kao nekad.kvalitet. sad joj je on kupio neke kao naj bolje da me pitas koje nemam pojma ne razumem se user posted image i odmah on dosao da.unuki namesti da.ima da vozi ❤

Direktna veza do poruke: 204
11.6.2017 15:31:56   
Sanjica26 RR
Ja sam sad zakljucila da nemam nijedne sandale. Ama bas nijedne. A nema ni T. Kaze mm jel si zakljucila da i meni trebajuuser posted image Ne nosi on sandale. Smetaju mu.
Mi rucali i sad polako spremanje kod prijatelja.

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

Direktna veza do poruke: 205
11.6.2017 15:35:03   
Anck Su Nmaun
Mi svi polegali posle rucka...V i T se igraju po krevetu sem H ona je kaznjena u sobi

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 206
11.6.2017 15:49:39   
IvanaSK RR
Anck,sto je kaznjena?user posted image
Ni ja nisam nesto u plusu sa sandalama,ali izdrzace ove stare,ionako cu vise obuvati patike da mogu lepo trckarati za macomuser posted image

Direktna veza do poruke: 207
11.6.2017 15:54:29   
Sanjica26 RR
Ivana, ja bas nemam nikakve. Prosle godine sy mi se odvalile.
Imam neke od veridbe i one su prsle posto se vezuju.
Ne znam gde da uzmem pare, a ja cesto idem negde. U crkvu ne mogu u patikama.
Moje gledaju crtani.

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Direktna veza do poruke: 208
11.6.2017 15:57:59   
Anck Su Nmaun
Ja sandale.i starke.za auto a.napolju uvek papuce. Jako jako volim sandale.sad.imam dvoje. A starkice cu nove da uzmem kad dodjemo s mora...sad.nema...sad stednja user posted image

Direktna veza do poruke: 209
11.6.2017 15:59:49   
Anck Su Nmaun
Ivana..kaznjena jer se citavo jutro njari . I sad filozofira nece meso da pojede...nisam htela da se raspravljam samo sam je poslala u sobu ..i sve joj je ukinuto.

Direktna veza do poruke: 210
11.6.2017 16:42:10   
IvanaSK RR
Ja sam htela sina da kaznim preko telefona, dosadno mu, zamisli. Baka nesto radi i ne moze sad da ga vodi napolje nego tek u sest, a deda i moj muz otisli na sahranu. I on je nadrndan. A uskoro ce i da jedu, a on nece da jede, jer je jeo kuci (u 12h).
Uf!! user posted image

Direktna veza do poruke: 211
11.6.2017 17:27:44   
Ana RR
Mi skitali (Mare i ja sa mojom mamom), grad je pun, ali PUN Velšana, svi u crvenim dresovima. Napunili su kafiće, restorane, čitav Knez i Kalemegdan, sve se crveni user posted image

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Direktna veza do poruke: 212
11.6.2017 17:43:51   
IvanaSK RR
Joj, Ana, mogu misliti kako ce biti lepa utakmica :( Sin i muz su trebali da idu veceras, komsija radi tamo obezbedjenje pa je trebao da ih uvede, njih i njegovog sina. Zato je Stefan i nadrndan, preplakao je jutros sto nece ici.

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 213
11.6.2017 17:45:04   
Ana RR
Baš mi je žao, jbg.

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Direktna veza do poruke: 214
11.6.2017 18:56:49   
IvanaSK RR
Ma, i meni je zao, al dobro, bice prilike.
Inace, poneo je medalje u Loznicu i muz mi malo pre kaže "gleda Stefan one medalje na grudima, dirka ih i kaze" za ovo se zivi" ". Rekla sam muzu da mu kaze da se za petice u skoli ziviuser posted image

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 215
11.6.2017 22:04:57   
Sanjica26 RR
Zna Stefan za sta se zivi. user posted image

< Poruku je uredio Sanjica26 RR -- 11.6.2017 22:40:56 >

Direktna veza do poruke: 216
11.6.2017 22:31:29   
Anck Su Nmaun
Vece u kafani
Ja popih jedan Twist limun baas mi je prijalo odavno nisam pila.
Sad sam.legla i uspavljujem se uz mob user posted image

Direktna veza do poruke: 217
11.6.2017 22:36:32   
IvanaSK RR
Sanjice, od septembra ce da zivi za trenutak kad ne uciuser posted image
Ja čekam kraj utakmice pa odoh u krevet.

Direktna veza do poruke: 218
11.6.2017 22:41:51   
Sanjica26 RR
Ivana, cek tek je poceo raspust.user posted image Kukacu i ja dvostruko kad T krene u skolu.

Direktna veza do poruke: 219
11.6.2017 22:52:40   
IvanaSK RR
Aa, pa napravili smo raspored i za raspust, ucice se matematika i citati knjige i prepricavatiuser posted image nema opuštanja user posted image

Direktna veza do poruke: 220
11.6.2017 23:05:04   
Sanjica26 RR
Nemojte molim vas da se previse opustateuser posted image

Direktna veza do poruke: 221
12.6.2017 3:24:56   
IvanaSK RR
Dobro jutro user posted image
Nadam se da ce maca opet zaspati i da kasnije pijemo kafuuser posted image

Direktna veza do poruke: 222
12.6.2017 6:58:30   
medamisko
Dobro jutro svima. Bas sam umorna, a jutros prevozom na posao, po svoj prilici kasnim. Možda bih čaj mogla da popijem.
pozdrav

Direktna veza do poruke: 223
12.6.2017 7:32:59   
emicaa
Dobro jutro,srecko se probudio u pola 7.Inace spava do pola 8 pa se pitam sta mu bi user posted image
Moze kafica user posted image

user posted image

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

(odgovor članu medamisko)
Direktna veza do poruke: 224
12.6.2017 7:45:02   
Sanjica26 RR
Dobro jutro.
Ivana, vidim da si imala rano budjenje.

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 225
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  7 8 [9] 10 11   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  7 8 [9] 10 11   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Šta je AMH – i da li možemo uticati na nje...
Anti-Müllerian hormon (AMH) je važan marker koji pokazuje kapacitet jajnika i potencijal za proizvodnju jajnih ćelija. N...
Uobičajeni pregledi i analize u trudnoći
Pred vama je spisak svih uobičajenih pregleda i analiza koje se rade u trudnoći i približni period kada se oni rade.
Bebin plač i grčevi: naša neispričana priča
Mirna beba koja samo sisa i spava..promeškolji se po koji put, pa nastavi da pajki. Budi se da siki, i podeli mami i tat...
Moje dete ima vaške!
Kada se spomenu vaške svi prevrnemo očima. Vrlo lako se prenose sa glave na glavu, pa se može desiti da ih dobijemo i vi...
Nauka proglasila najlepše žensko ime na svetu
Ime Sofija, koje potiče iz starogrčkog i znači „mudrost“, godinama unazad važi za jedno od najlepših i najpopularnijih i...

Anketa

Како се решити цуцле?
пеперутка16

Моја ћерка (23 месеца) користи цуцлу само ноћу када иде на спавање. У вртићу је одвикавана од цуцле поподневном дремком, тако да мислим да је време да се потпуно реши цуцле. Како сте помогли детету да се реши цуцле?

Click Here