Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Razgovori mama 06/17 [chat] 13.6.2017 11:13:32
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Ovo moje malo cudo vija moje noge po krevetu Nismo isli napolje nesto mi se ne da, bas nemam volje. Kasnije... pa se.vrtimo po stanu. Ja dobila pa.mi se ne vozi ni bajs. Inace juce T bila.zavrsna priredba u vrticu , bilo je predivno! Pala.je i po koja suza
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 06/17 [chat] 13.6.2017 11:19:53
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Anck, i ja sam juce dobila, isto sam bljak. A za priredbu, mislim da su takve situacije idealne za suze
|
|
RE: Razgovori mama 06/17 [chat] 13.6.2017 11:24:20
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Joj cak je i dvoje dece zaplakalo.. Ovaj moj majistor.je prvo drndao vrata od tus kabine a sad drnda vrata od ormara ova klizna.. dok ne rasturi nista nije uradio.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 06/17 [chat] 13.6.2017 12:20:30
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Trebala sam oboje dece za redom, ovako jedno pa ono lomilo, kad je porastao promenili, kupili... Sad opet ispocetka
|
|
RE: Razgovori mama 06/17 [chat] 13.6.2017 13:56:43
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
E pa to, i mi smo dosta stvari izmenjali. Ja htela i tepih jer je vec nikakav, izbledeo od pranja a one flekale li na sve strane, a mama mi rece jesi luda , pa sad dok on porsste bice svega i stvarno zena u pravu. Odustala sam.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 06/17 [chat] 13.6.2017 14:07:51
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Dobar dan. I ja sam dobila. I dalje mi se muti. Spremljen rucak. Sad ce i mm. T sam citala knjigu. Ova mala nikako da zaspi,
< Poruku je uredio Sanjica26 RR -- 13.6.2017 14:15:49 >
|
|
RE: Razgovori mama 06/17 [chat] 13.6.2017 14:18:34
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Samo da javim, za one koji su se sprdali sa mojom "jafa " dijetom da sam skinula jednu kilu i nastavljamo i dalje
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 06/17 [chat] 13.6.2017 14:59:40
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Sanjice, jel mozes da legnes da odmoris? Anck, bravo. Hocu i ja jafa dijetu
|
|
RE: Razgovori mama 06/17 [chat] 13.6.2017 16:19:47
|
|
|
|
suzi kju
|
Dobar dan drage. Ja došla s posla, uzela decu iz vrtica i evo igramo se,kasnije ćemo napolje. Prodali smo auto sada smo u potrazi za nekim većim . Anck odlična ti je "jafa" dijeta
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 06/17 [chat] 13.6.2017 16:31:14
|
|
|
|
Duškić
|
Cao, mame. Sve nesto ne stizem da kuckam. Ceo dan po dz. I na kraju virusna infekcija, a samo inhalacija. ..a on osut ceo, kaslje..hm.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 06/17 [chat] 13.6.2017 16:46:34
|
|
|
|
emicaa
|
Anck ja bih samo jafu ja sam razmisljala da kupimo novu sofu za novi stan i odustala,dok David ne poraste nista ne kupujem novo osim ono sto ne moze dohvatit
|
|
RE: Razgovori mama 06/17 [chat] 13.6.2017 16:51:27
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
I ja bih samo jafu. Sofi jos uvek spava. Malo kasni sa ruckom.
|
|
RE: Razgovori mama 06/17 [chat] 13.6.2017 17:24:06
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Mi smo.imali ugaonu garnituru koja je bila natopljena mlekom, sokovima i povrackama. Pre dve god uzeli koznu garnituru..milina za odrzavanje! Jooj kakva vrucincina napolju..nemogu V nigde da izvedem...poludece u kuci. T ode na trening a H kod zubara. Mi opet ostadosmo u stanu
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 06/17 [chat] 13.6.2017 18:11:41
|
|
|
|
emicaa
|
Anck i kod nas je kozna iako ih ja u stvari i ne volim bas.Ali dok su ovako mali prakticnije je. Mm i ja pijemo kafu,pocela sam piti sa njim kad se vrati sa posla. David opet nervozan,nikako da ga oraspolozim.
|
|
RE: Razgovori mama 06/17 [chat] 13.6.2017 18:24:57
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Ma ja je ne bih menjala ni za sta na svetu
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 06/17 [chat] 13.6.2017 19:15:29
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Ja nikako ne volim koznu garnituru, nemam pojma zasto. Moja maca hoda po celoj kuci sama i samo se smejulji i pravi važna
|
|
RE: Razgovori mama 06/17 [chat] 13.6.2017 19:28:04
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Meni je i lepsa i laksa za odrzavanje. Mi bili napolju curavih pola sata i pao i pocepao usnu , sad je kao it rata dosao.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 06/17 [chat] 13.6.2017 19:29:57
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Anck, jel mnogo? Moja je juce opet urnisala prst koji je vec povredila, krvarilo samo tako.
|
|
RE: Razgovori mama 06/17 [chat] 13.6.2017 19:48:39
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Mi smo vecerali. Seli mm i ja na terasu, ali T je dosla da i ona sedi. Sad oblacenje i spavanjac.
|
|
RE: Razgovori mama 06/17 [chat] 13.6.2017 20:29:27
|
|
|
|
Duškić
|
I mi bili napolje, sad odmaram. D gleda crtani, a bebac jedva zaspao. Anck, valjda nije mnogo?
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 06/17 [chat] 13.6.2017 20:35:47
|
|
|
|
emicaa
|
T izasla ispred zgrade sa neko dvoje djece(od komsinicinog brata djeca) i sad nece unutra.Moram je jos i istusirati a jos je dole 🙄 Ivana sta je maci sa prstom?
|
|
RE: Razgovori mama 06/17 [chat] 13.6.2017 21:12:41
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Emice, ona je skoro, recimo ogulila nekako prst i juce opet tu ranu isto tako, raskrvarila bas, bas.
|
|
RE: Razgovori mama 06/17 [chat] 13.6.2017 21:22:16
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
O mace malo. Emi, pustas Doru samu sa njima?
|
|
RE: Razgovori mama 06/17 [chat] 13.6.2017 22:01:56
|
|
|
|
Milena18
|
Ćao! Ivana, bravo za malu hodalicu! Nadam se da je prstić ne boli mnogo. Anck, da brzo prođe. Mi se vratili iz večernje šetnje, okupali M, tj. više je ona nas kupala ali nema veze, sad već spava. Planiramo da joj kupimo neki bazenčić kad toliko voli da šljapka.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 06/17 [chat] 13.6.2017 22:32:39
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Milence, ne boli je mnogo, ali je bas plakala Znas kako je smesna dok ulazi u sobu, vc, sva važna Kupi malo bazence i nek uziva lepotica. Inace, moja jos ne spava
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubriciPrekretnice u razvoju deteta (od rođenja d...Od momenta kada žena ostane u drugom stanju, roditelji stalno nešto iščekuju vezano za dete. Da osete pokrete u stomaku,...
Sanidej
Želela bih da podelim svoje pozitivno skustvo sa Cortinat kremom.
Cortinat sam počela da koristim kada je beba imala problem sa pelenskim ojedom. Delovao je brzo i posle nekoliko mazanja ublažio crvenilo i regenerisao oštećenu dečiju kožu. Nije prošlo mnogo i ponovo sam se vratila ovoj sjajnoj kremi. Stres i hronični umor bili su uvod za muku koja me je zadesila-seboreični dermatitis na licu. Koža je bila ispucala i ljuspasta, svrbela je i crvenela se. Izgledala sam uzasno, tako sam se i osećala. Cortinat mi je posle svega 3 dana terapije doneo olakšanje- svrab je prošao, crvenilo se smanjilo, kao i perutanje kože. Problem sa ovom bolešću je što se često vraća, ali znam da ću uz pomoć Cortinat kreme uspeti da ublažim simptome. Ova sjajna krema mi je pomogla i nakon ujeda komaraca smanjivši otok i crvenilo. Zbog toga je moj izbor uvek Cortinat krema, boljeg prijatelja koža nema.
Više >>
Anketa
флашица.
пеперутка16
Моја мала има 2 године и користи флашицу, у дилеми сам како и када да почнем да је одвикавам, помозите ми.