Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Razgovori mama 06/17 [chat] 13.6.2017 22:52:18
|
|
|
|
emicaa
|
Sanjice ona je bila kod sveki i cujem je ispred zgrade,izvirim sa balkona i pitam gdje je baba kad sveki se javlja sa svog balkona vidi se odatle sve tako da nemam brige. Ivana kiseli li se maca u bazenu,ja samo cekam da se David smjedne kupati,vjerovatno ce i spavati u njemu.Nevjerovatno koliko voli vodu.Ja perem sudje on kao hipnotisan gleda,cim zatvorim cesmu odma plac
|
|
RE: Razgovori mama 06/17 [chat] 13.6.2017 23:11:24
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Nikako da joj kupim bazencic. Pre neki dan sam je stavila u lavor i na terasu, ona izbaci svu vodu i ode iz lavora Moracu ovih dana po bazen. David je mica, dobrica 😙
|
|
RE: Razgovori mama 06/17 [chat] 13.6.2017 23:21:33
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Maca, blesavica. Emi, super kad je vidis. Ove moje ne smem da pustim, jer ispred zgrade samo dolaze automobili da se parkiraju. Mada, kad sam sa njima one se same sklanjaju. Ali opet... Trenutak nepaznje. Neka ih one sa mnom i sa mm. Ja cu da poludim.Prvo dok sam bila na terasi i citala cujem decu kako galame. Oni skacu kod kontenjera i bacaju papire na auto parkiran. Viknem i oteram ih. Gde sy im roditelji. Posle odem u sobu i taman zaspim cujem neko dete place. Umiri se. Opet cujem plakanje i tada opet izadjem na terasu. Jedna zena kod kontenjera, a ova druga je ceka sa detetom koje vristi iz sve snage. Dolaze komunalci i one brzo odose. Sad sam se rasanila i nema mk spavanje.
|
|
RE: Razgovori mama 06/17 [chat] 14.6.2017 0:24:51
|
|
|
|
Mariya
|
Veče mame! Mi bili na priredbi u vrtiću pa posle za Ns, i Lu je išla sa nama, dobila je 3 para papuča Umorna sam kao ker. Oči mi se sklapaju. A sutra opet ustajanje, u pola 6. IZVORNA PORUKA: IvanaSK RR Ja nikako ne volim koznu garnituru, nemam pojma zasto. Zato što se zalepiš za nju ni ja ne volim, baš zbog toga. I mi smo se dogovorili da ćemo prvo prebaciti decu u sobe, onda ćemo liferovati igračke iz dnevne, a kad i L poraste pa prestanu svo troje da piške kake,povraćaju i prosipaju po ugaonoj, tad ćemo je zameniti. Btw ivana mi moramo na raspust, ovo je seoski vrtić pa ne radi cele godine. A vreme terapije ne možemo da menjamo već kako nam oni daju termin.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 06/17 [chat] 14.6.2017 6:47:12
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Dobro jutro. Mariya, bzvz je to i za termine i za vrtić Trebali bi da izadju u susret sto se tice termina, ipak je beba u pitanju. Mi ustali u sest, a gospođica je zaspala oko 23:15h
|
|
RE: Razgovori mama 06/17 [chat] 14.6.2017 7:04:27
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Jutro i ovde Malisa se nesto nocas budio..malo plakao kroz san. Spava mi se T danas tj. Veceras takmicenje
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 06/17 [chat] 14.6.2017 7:58:30
|
|
|
|
emicaa
|
Jutro,mi se probudili prije 15 minuta.Ja se osjecao kao da cijelu noc nisam oka sklopila. O ugaonim bi trebale nastaviti u temi Sanjice nama ne idu auta pred zgradu,pa sam mirna.Sa druge strane su parkinzi.ali opet ne bih je smjela pustiti da bude bez nadzora ispred..
|
|
RE: Razgovori mama 06/17 [chat] 14.6.2017 8:23:22
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Cuj ti Emicu, mi bas ne znamo o ugaonoj i temi Anck, srecno veceras!
|
|
RE: Razgovori mama 06/17 [chat] 14.6.2017 8:47:38
|
|
|
|
mama Jo
|
Reklamiranje je zabranjeno
< Poruku je uredio Sanjica26 RR -- 14.6.2017 11:01:30 >
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 06/17 [chat] 14.6.2017 12:07:57
|
|
|
|
Mariya
|
Dan mame. Mi bili na kontroli, super je. Toliko je dobar da je zaslužio još 2 x po 3 nedelje Kaže dr da super napreduje pa da onda intenzivno radimo, do njegovih 6meseci ćemo ovako, posle 6 meseci, zavisno od napretka ćemo na pauzu. Znači do septembra sam sigurno u Novom sadu... Ivana oni imaju neki svoj način rada, od 7-11 i od 15-19 rade stacionar (one koji leže u bolnici, od 11 do 15 dnevne bolnice, a ostale uglave u preostale slobodne termine. Izlaze mi u susret što te termine spajaju pa smo gotovi za 2 sata. Vrtić mi već nedostaje Mada su otišle obe kod svekrve pa će se tamo zabavljati danas. Inače ne ulaze u kuću do mraka. Sama sam sa L, moram da izmislim nešto za ručak.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 06/17 [chat] 14.6.2017 12:13:00
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Mariya, meni skola ne nedostaje mada, vrtic da :) Bas glupo sto su takvi terminologija...
|
|
RE: Razgovori mama 06/17 [chat] 14.6.2017 12:13:41
|
|
|
|
emicaa
|
IZVORNA PORUKA: IvanaSK RR Cuj ti Emicu, mi bas ne znamo o ugaonoj i temi Ivana
|
|
RE: Razgovori mama 06/17 [chat] 14.6.2017 12:14:13
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Hvala Ivana ... jedva cekam Mi stigli iz voznje, evo V mi ssad cupa ruke ne da mi da kucam
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 06/17 [chat] 14.6.2017 12:18:06
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
IZVORNA PORUKA: emicaa RR IZVORNA PORUKA: IvanaSK RR Cuj ti Emicu, mi bas ne znamo o ugaonoj i temi Ivana jojjj kad se modovi dohvate hiihihihih
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 06/17 [chat] 14.6.2017 12:22:28
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Anck, znam, i mi smo se bas navikli na utakmice, turnire, a sad nema nista, osim treninga, do septembra. Emice, da se dohvatimo?
|
|
RE: Razgovori mama 06/17 [chat] 14.6.2017 12:24:33
|
|
|
|
emicaa
|
Hvatamo se hvatamo
|
|
RE: Razgovori mama 06/17 [chat] 14.6.2017 12:26:43
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Ivana ja jedva cekam svako njeno takmicenje a evo u poslednjih 3 meseca ih je bas bilo, ali mislim da smo je perforsirali malo. Svakako sad do jeseni nema takmicenja pa nek oladi.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 06/17 [chat] 14.6.2017 12:32:31
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Anck, zasto mislis da ste je preforsirali?
|
|
RE: Razgovori mama 06/17 [chat] 14.6.2017 19:43:32
|
|
|
|
emicaa
|
David je opet mnogo nervozan,odbija i da jede.Pije vodu sto je najbitnije.Do kad ce ovo vise da traje. Ivana jel Stefan spreman
|
|
RE: Razgovori mama 06/17 [chat] 14.6.2017 21:28:49
|
|
|
|
Milena18
|
Veče! Mariya, super što tako lepo ide to sa ručicom! Anck, srećno na takmičenju! Ivana, kad Stefan ide na pripreme? M je preskočila popodnevno spavanje, bila je nervozna kao đavo u šetnji, i evo pre par minuta zaspala. To je za nju rano, videćemo dokle će trajati. Počela je da se pušta po korak-dva, onako oprezno, smešna mi je kad ne uspe da održi ravnotežu pa padne na dupence
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 06/17 [chat] 14.6.2017 21:35:35
|
|
|
|
suzi kju
|
Drage da vam poželim laku noć i lepe snove i da se naspavate. Ja prošle noći je nisam spavala bi sat vremena. Izludele su me skroz, do te mere da sam ,kada sam iz uspavala, izašla i sedela na terasi i plakala. Bas me je stigao umor i nespavanje, jedva funkcionišem. Malopre su zaspale ja se okupala pa da legnem, mm nema još s posla, a trebalo bi sutra ili prekosutra da ode do svojih da završi neki posao. Moje mackice pokupile konjuktivitis u vrticu, bas mi ih je žao kada ih samo pogledam. Malopre A imala neku temperaturu do 37,8 ne znam šta ili bi. Ako muž ne putuje sutra ostaće kod kuce da se malo oporave. Mariya kako ti je sestra? Ljubim va sve!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 06/17 [chat] 14.6.2017 21:45:19
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Suzi, kako ces onda ako su pokupile? Sa time ih ne bi trebalo pustati da se ne pogorsa. Moje su brzo zaspale.Razmisljam.se da ih posaljem kod mojih. T mi prica kako cuva mladju decu u vrticu. Od kad su se zavrsile obaveze sa predskolskim njima je dosadno.
|
|
RE: Razgovori mama 06/17 [chat] 14.6.2017 22:10:21
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Suzi draga potpuno te razumem, i ka nekad dosjem do tacke.pucanja. Mi stigli sa takmicenja, deca spavaju. Ja legla.bas sam nesto umorna. Ljubav moja osvojila.bronzu
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 06/17 [chat] 14.6.2017 22:22:24
|
|
|
|
Milena18
|
Čestitam, Anck! Suzi, valjda će uskoro početi bolje da spavaju. One bude jedna drugu?
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 06/17 [chat] 14.6.2017 23:06:34
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Anck, bravo Stefan krece sutra popodne :) Moja maca je preplakala skoro ceo dan
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubriciŠta određuje krvnu grupu bebe?Roditelje često zanima koje će krvne grupe biti njihovo dete, naročito ako je jedan od roditelja Rh negativan. Pogledajt...
Anketa
флашица.
пеперутка16
Моја мала има 2 године и користи флашицу, у дилеми сам како и када да почнем да је одвикавам, помозите ми.