Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Razgovori mama 06/17 [chat] 22.6.2017 18:33:27
|
|
|
|
Mariya
|
Samo da mališa učvrsti i pakujem ormar
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 06/17 [chat] 22.6.2017 20:58:50
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Jesi sredila ormar? :)
|
|
RE: Razgovori mama 06/17 [chat] 22.6.2017 21:23:02
|
|
|
|
Milena18
|
Sanjice, lepo se provedi! Ja sam danas konačno sredila bebin ormarić. Mmmm, mafini, baš bih mogla i ja da ih pravim, nego onaj silikonski kalup mi se nešto zeznuo, lepi se testo za njega. Trebalo bi da kupim novi. Mi oko pola 9 došli iz šetnje, grad je pun dece, baš je lepo. M sad siki, počela je sve ranije da ide na spavanje, ali se ranije i budi ujutru.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 06/17 [chat] 22.6.2017 21:34:54
|
|
|
|
suzi kju
|
Mame dobro veče i laku noć. Sad kontam da se ja javljam samo uveče kada uspavam decu i odvojim desetak minuta "za sebe"kada legnem onako kao muškarača neka, dignem noge i raširim ih i tako odmaram ,onda odoh pod tuš i u krevet. Mm sutra slobodan pa će on voditi decu tako da ću spavati koji minut duže. Voci kada stiže sin? Ivana a tvoj kada dolazi?
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 06/17 [chat] 22.6.2017 21:36:57
|
|
|
|
jess021
|
Evo i mene, napokon da nesto napisem. Preletela sam malo sta ste pisale. Znam ja ko misli na mene, Marya I mi smo bili malo prehladjeni, samo nos, ali Miluska se bas namuci zbog nosa. Inace smo super. Lenka je skinula pelene, Mili zubi rastu kao kokice, evo i obe gornje dvojke izlaze. Ja sam dobro, bas sam fino smrsala, ostalo mi jos nekih 7-8kg i super. E sa, upisala sam ih u vrtic, s tim da ce Mila tek na prolece. Ljubim vas sve. Pisem mozda jos kasnije
|
|
RE: Razgovori mama 06/17 [chat] 22.6.2017 21:54:40
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Jess, mislimo i mi ostali Suzuu, Vocin sin stize sutra, moj prekosutra :) Odoh i ja u krevet, bas sam smlacena.
|
|
RE: Razgovori mama 06/17 [chat] 23.6.2017 0:01:05
|
|
|
|
jess021
|
Ivana
|
|
RE: Razgovori mama 06/17 [chat] 23.6.2017 6:12:48
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Dobro jutro. Ajde, vojsko, ustaj Kao sto vidite bas smo lepo spavali Jess, pisi cesce ❤
|
|
RE: Razgovori mama 06/17 [chat] 23.6.2017 6:48:34
|
|
|
|
emicaa
|
Ivana ja sa sam tu.Nesto ne mogu spavati
|
|
RE: Razgovori mama 06/17 [chat] 23.6.2017 6:58:34
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Dobro jutro i ovde svim ranoraniocima
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 06/17 [chat] 23.6.2017 6:59:26
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Emice, tako ti je to kad udjes u cetvrtu deceniju
|
|
RE: Razgovori mama 06/17 [chat] 23.6.2017 7:22:30
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Dobro jutro. Moja deca odose. Ja rasklanjam po kuci, pa na sednicu. Kad dodjem kuci da spremam rucak i da decu pakujem.
|
|
RE: Razgovori mama 06/17 [chat] 23.6.2017 7:34:07
|
|
|
|
emicaa
|
Sanjice putujete negdje? Ivana nije do mene i mojih godinica.Do bebe je
|
|
RE: Razgovori mama 06/17 [chat] 23.6.2017 7:35:56
|
|
|
|
Duškić
|
Dobro jutro. Znaci Voci i Ivana , jos malo i stizu sincici. Moj malac ustao u cik zore..valjda mu je vruce. Sad ce opet da dremne samo pisti..uh
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 06/17 [chat] 23.6.2017 7:44:16
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Emi, idemo kod mojih na cuvanje. Do Sofijinog ultrazvuka ce da ostanu. Zao nam je vise da budu u vrticu da se cvare. U prepodnevnim casovima nema ko da ih cuva. Ja jos uvek radim.
|
|
RE: Razgovori mama 06/17 [chat] 23.6.2017 8:02:32
|
|
|
|
Duškić
|
Pa bolje, moji su mali.cerkica bi rado isla u selo..
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 06/17 [chat] 23.6.2017 9:24:19
|
|
|
|
Sandricak
|
Dan mame... moj muz je stigao :-) bas sam se obradovala. Sinovi jutros poranili taju da vide, Ilija ustao u 5, a Maki u pola sedam....Danas u pola 12 vodim Makija kod lekara da mu orepise nesto za nos i taj sekret sto iskasljava... poludecu vise, kad pocne da kaslje kao da ce da se ugusi...
|
|
RE: Razgovori mama 06/17 [chat] 23.6.2017 9:34:24
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Sandricak, koliko vec ima sekret?
|
|
RE: Razgovori mama 06/17 [chat] 23.6.2017 10:57:46
|
|
|
|
pipi_coco
|
Dobar dan mamasite moj sinak spava, ja ukljucila klimu i opružila se. Imala bih tonu posla, ali mi je zabranjeno da radim, pa mogu samo da meditiram ovako ommm....ommmm.. I ja razmatram da malog posaljem kod svojih malo na par dana i hoce on nije to problem, a ja svakako treba da mirujem, ali mi nešto teško da se odvojim od njega, hormoni me drmaju isto sam poluluda. Nisam pametna šta da radim, ovde mu je vruce i ja ne mogu da mu se posvetim koliko bi trebalo, a tesko bi mi nešto bilo da nije tu
|
|
RE: Razgovori mama 06/17 [chat] 23.6.2017 11:04:11
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Upravo usla u kucu. Pakleno je. Mi prvi put saljemo decu kod mojih. Nismo do sada. Sad su dovoljno velike da bi isle. Moram da ubacim u petu i da spremim rucak. Posle da popakujem decu. Mama im sredjuje sobu za spavanje. Moju i sestrinu devojacku.
|
|
RE: Razgovori mama 06/17 [chat] 23.6.2017 11:08:11
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Pipi, posalji ga, bre, na par dana. Ako hoce da ide što da ne.
|
|
RE: Razgovori mama 06/17 [chat] 23.6.2017 11:15:08
|
|
|
|
pipi_coco
|
ma hoce on i lijepo mu bude, gore su mu i tetke ( i moja i sestra od mm) i mnogo je manje vruce nego ovde, ali meni je u mozgu centar za zdravo rasuđivanje ocito blokiran od silnog progesterona valjda, pa mi nešto unaprijed teško što nece biti sa mnom
|
|
RE: Razgovori mama 06/17 [chat] 23.6.2017 11:36:49
|
|
|
|
Duškić
|
Ja meditiram..isto , ukljucila klimu i pijem Nes! Malac zaspao..
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 06/17 [chat] 23.6.2017 11:37:42
|
|
|
|
emicaa
|
Pipi ja te potpuno razumijem Srecko zaspao a Doda vadi dusu kumi.Ja idmaram
|
|
RE: Razgovori mama 06/17 [chat] 23.6.2017 12:03:48
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Pustite decu da uzivaju bez vas malo
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubriciPodgrevanje maminog (humanog) mlekaPonekad, u izuzetno retkim situacijama neophodan je dodatak mleka uz dojenje. Kako majčino (humano) mleko nema gotovo ni...
Šta određuje krvnu grupu bebe?Roditelje često zanima koje će krvne grupe biti njihovo dete, naročito ako je jedan od roditelja Rh negativan. Pogledajt...
Anketa
флашица.
пеперутка16
Моја мала има 2 године и користи флашицу, у дилеми сам како и када да почнем да је одвикавам, помозите ми.