Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Razgovori mama 06/17 [chat] 27.6.2017 9:00:15
|
|
|
|
Duškić
|
Jutro. Mi jos u 6h ustali. D nije htela u vrtic ali je.m ipak odveo. Cini mi se da je baas vruce.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 06/17 [chat] 27.6.2017 10:25:27
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Moja deca vise ne idu u vrtic kad se vrate.Sofija ce od septembra u vrtic, a T krece u skolu.
|
|
RE: Razgovori mama 06/17 [chat] 27.6.2017 11:29:04
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Helo mamike i ovde Ja cekam danas roditeljski da pokupujem joa sitnica sto mi treba za more. A sad se spremam odoh do dr. Da pi da uput za ocno il kozno...ocoravicu
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 06/17 [chat] 27.6.2017 11:46:10
|
|
|
|
Milena18
|
Anck, kad putujete? Ja čekam u vrtiću da potpišem ugovor, gužva je neverovatna. Da pohvalim moju bebićku, već dve noći spava po 8 sati u kontinuitetu
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 06/17 [chat] 27.6.2017 12:36:23
|
|
|
|
vocicana
|
Dobar dan mame. noc je do 1 tako ruzno izgledala, da sam mislila da ce nasrtati do jutra, medjutim, smirili su se. Toliko o tome. Malisa spava, sami smo do veceras, spremam, neki pilav, da otkacim danas i sutra,. Anck, zavidim ti, svima koji idete na more, mi tek za dva meseca. Milenice, maca spava, bravo bravo! Jeste za pohvalu. Mackica lepotica.
|
|
RE: Razgovori mama 06/17 [chat] 27.6.2017 12:40:03
|
|
|
|
Duškić
|
Voci, samo te nerviraju.. Milena, to je itekako za pohvalu! Mi se budimo tj.malac vise puta
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 06/17 [chat] 27.6.2017 12:42:14
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Voci, ti makar ides na more Milena, aj da se menjamo za bebe
|
|
RE: Razgovori mama 06/17 [chat] 27.6.2017 12:43:09
|
|
|
|
vocicana
|
Ma jok Duskicu, nego mi samo strasno bude zao Damjana ujutru, jer sam samlevena. Evo ni sada ne spavam, spremam rucak, moram i kopsu da ofarbam, odvratna sam sebi samoj. Iv kupamo se i za vas. Sledece godine da obavezno opletete i vi!
|
|
RE: Razgovori mama 06/17 [chat] 27.6.2017 12:45:02
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Завидим и ја на мору. Ми ћемо сад на купањац. Само да ми буде готова пица.
|
|
RE: Razgovori mama 06/17 [chat] 27.6.2017 12:51:28
|
|
|
|
Duškić
|
A da sad se setih da sam citala da ides na more, ali nesto duze ako se dobro secam.. Pa njih, guzice male, bas briga u kom smo mi 'mame", stanju, mora ta energija da se izbaci i zadovolje njihovi hirovi i potrebe..ali to tako ide..Ljub za decicu. Ni ja necu na more ove god.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 06/17 [chat] 27.6.2017 12:56:33
|
|
|
|
pipi_coco
|
pozdrav mamice moj mali osta kod mojih par dana i vec mi fali, ali znam da mu je s njima lijepo i da mu ništa ne fali, da svi igraju oko njega ja sse izležavam, skidam serije sa neta i tako ni mi ne idemo ove godine pravo na more, ali trknut cemo koji put na kupanje,jer nam je blizu, pa i to je nešto kako vi podnosite ove tropske vrucine ?
|
|
RE: Razgovori mama 06/17 [chat] 27.6.2017 13:02:24
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Pipi, podnosimo tako sto pustimo klimu ili se kupamo Naše letovanje ce biti na bazenu ili Adi :)
|
|
RE: Razgovori mama 06/17 [chat] 27.6.2017 13:12:22
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
IZVORNA PORUKA: Milena18 Anck, kad putujete? Ja čekam u vrtiću da potpišem ugovor, gužva je neverovatna. Da pohvalim moju bebićku, već dve noći spava po 8 sati u kontinuitetu Ma Atos..jeedva cekam.ove poslednje sve nedelje se bas oduzile
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 06/17 [chat] 27.6.2017 13:12:40
|
|
|
|
vocicana
|
Ni bazen nisam videla. Noge bele kao sir, gore me je sunce uhvatilo, bas sam dobro pocrnela. Idemo Duskicu, dve smene smo spojili, jer sl godine, zdravlja boze, idemo na turu po zapadnoj EVropi, da vidim nesto, to sto sam videla i putovala je smesno. Hvala mom dragom muzu, za sve.
|
|
RE: Razgovori mama 06/17 [chat] 27.6.2017 13:14:57
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Meni se osladio bazen sad bih sralno isla samo da ne sedim u kuci al hoces....ne moze
< Poruku je uredio Anck Su Nmaun -- 27.6.2017 13:18:26 >
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 06/17 [chat] 27.6.2017 23:55:24
|
|
|
|
Mariya
|
Veče mame! Mi bili danas u Segedinu, našetali smo se, imam upalu mišića u nogama I da vam ne pričam da sam preumorna i jedva držim oći otvorene. Samo mi pada glava. Jao zavidim vama što idete na more... Ove godine ne idemo. Planiramo sledeće. Dotad bazen ugrejala se voda u njemu, sutra su najavili pakao, tako da će bazen biti isproban
< Poruku je uredio Mariya -- 28.6.2017 0:01:24 >
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 06/17 [chat] 28.6.2017 5:48:50
|
|
|
|
Duškić
|
Jutro i ovde. Mi idemo popodne na kupanje..Imam u subotu rodj. Morala bih da skoknem da kupim nesto. Mada mozda i preko neta porucim nesto...
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 06/17 [chat] 28.6.2017 7:00:22
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Jutro
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 06/17 [chat] 28.6.2017 8:07:17
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Nigde nikoga? Mi budni od četiri i evo jos ne spava
|
|
RE: Razgovori mama 06/17 [chat] 28.6.2017 8:21:27
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Dobro jutro i ovde. Mi smo juce isli na bazene. Onda mi je uvece dosla drugarica. Danas mirujemo. Cuvamo pare da vodimo decu u Arandjelovac u akva park. Tek avgusta kad sve zavrsimo sa Sofijom kod dr. Ivana, jel Macu nesto muci, pa se tako rano budi.
|
|
RE: Razgovori mama 06/17 [chat] 28.6.2017 8:51:21
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Sanjice, i mi cemo u Akva park, al tek kad se muz vrati sa terena. Imam jos nekoliko besplatnih karti za bazen pa cu sina mozda voditi sama. A maca je sinoc zaspala u 20:15h, pa se valjda naspavala Izlazi joj dvojka, beli se vec danima.
|
|
RE: Razgovori mama 06/17 [chat] 28.6.2017 8:54:22
|
|
|
|
Duškić
|
IZVORNA PORUKA: IvanaSK RR Nigde nikoga? Mi budni od četiri i evo jos ne spava Tako i mi od 5h..malo dremnuo i evo sunta po stanu...
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 06/17 [chat] 28.6.2017 9:00:48
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Ajde sa nama Kad vec ne mozemo na more barem ovo.
|
|
RE: Razgovori mama 06/17 [chat] 28.6.2017 10:15:59
|
|
|
|
Sandricak
|
Jutro mame... ja bih tako isla negde na suncanje kraj vode danas, ali ne mogu sama sa obojicom... a mm bas nije zainteresoxan za vrucinu... Ja popila kafu Ilija zaspao,a Maki skace po tati :-)
|
|
RE: Razgovori mama 06/17 [chat] 28.6.2017 11:00:16
|
|
|
|
Milena18
|
IZVORNA PORUKA: IvanaSK RR Milena, aj da se menjamo za bebe Ne bih se ja uzdala u ovo moje čudo, začas na to promeni. Ja još nisam navikla, i dalje se budim Dobar dan, mame! Kako ste? Ja sam malopre svirala M gitaru i dam njoj da pipne žice, a ona povukla jako, pa se uplašila, jedva sam je smirila. Pre neki dan se uplašila od zvuka spuštanja venecijanera. Ponaša se kao harambašica, a u stvari je zečić.
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubriciNa jagode telo brzo i burno reagujeAlergije na hranu najčešće se ispoljavaju osipom na koži, otokom i stomačnim problemima. Jagodičasto voće najčešće izazi...
Anketa
флашица.
пеперутка16
Моја мала има 2 године и користи флашицу, у дилеми сам како и када да почнем да је одвикавам, помозите ми.