|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  14 15 [16] 17 18   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: JuLski baRR
14.7.2017 19:40:32   
veselicaa
Sanjalice moze ako imas malo manju od doncafe solje,ali ne bas onu malu,a brasno psenicno.

< Poruku je uredio veselica -- 14.7.2017 19:41:11 >

(odgovor članu Sanjalicaaa)
Direktna veza do poruke: 376
14.7.2017 20:45:11   
Ana RR
Veselice, to je baš dobra fora user posted image ovaj moj i ne zna šta je koka kola user posted image on je tražio tortu gusarski brod tako da moram da ispunim želju user posted image nju ću skroz čokoladnu, za decu. I još jednu za nas matore. Prošle godine sam pravila dve torte i mafine, ne znam da li ću mafine ove godine.

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu veselicaa)
Direktna veza do poruke: 377
14.7.2017 20:49:01   
Ana RR
Ja tortilje pravim samo od brašna, ulja i vode (hladne). Naravno, so. Ali mislim da ću za rođendan kupiti gotove jer ne znam koliko ću imati vremena da se zezam sa tim. Treba da napravim i nadev za tortilje, bruskete, zalogajčiće...

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 378
14.7.2017 21:13:36   
emicaa
Vesi prekopirala sam recept i u temu tortilje da nam se ne zagubi user posted image
Sanjice,zeno pa gdje to da zaboravis.Ja sam u soku user posted image

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 379
14.7.2017 22:21:58   
Sanjalicaaa
E hvala, Veselice.
Ana, jednom sam probala tako da zamesim i nisu mi uspele.

Moji klinci spavaju.

Ali, ja sam sanjalica. Verujem u nestvarno. Verujem u ono "ali" svaki put kada mi kažu da se ne zavaravam. Jer nemoguće postaje moguće, ako dovoljno želiš.

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 380
15.7.2017 2:04:43   
emicaa
Ne mogu da spavam.Jedva sam zaspala oko 12 pa sam se posle par minuta probudila da pijem vodu.opet sam zaspala na pola sata i probudio se David.Njega sam uspavljivala do pola dva i od tad nista.

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Direktna veza do poruke: 381
15.7.2017 7:11:43   
Sandricak
Dobro jutro zene... moj mali sin i ja u dvoristu, pijem kafu, a on zeza... ustao baja u 6... ali je zato prvi put prespavao citavu noc pupupu... user posted image
Danas ce mi doci tetka sa cerkom da vide Iliju, moram nesto da smuckam...
Krin draga, super nacin za odlaganje mece, ali mozda za desetak god ako se usudim...tek mi je 28 :-)
Videcu sta cu, mislim da cu rizikovati...

,,Život guta one koji se boje!``

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 382
15.7.2017 7:55:17   
krin 40
Dobro jutro.Maza moja sisala pa opet zaspala.Mm radi pa sam ga spustila kod mene u krevet da se mazimo kada se probudi.Zakazali smo krštenje za 13.8 u
manastiru Vujan kod Čačka.Tada ćemo svakako tamo na desetak dana.Obožavam moj kraj.Ima više od 15 manastira.Jedva smo se odlucili za jedan❤

ako muskarac zeli da mu zena bude andjeo mora da stvori raj za nju,andjeli ne zive u paklu

(odgovor članu Sandricak)
Direktna veza do poruke: 383
15.7.2017 9:28:32   
emicaa
Dobro jutro,zaspala sam u pola 4 ustala u 8 user posted image
Krin super za krstenje,brzo ce to

(odgovor članu krin 40)
Direktna veza do poruke: 384
15.7.2017 9:52:30   
krin 40
Emice kakvu si to žurku pravila do 4h?😃

ako muskarac zeli da mu zena bude andjeo mora da stvori raj za nju,andjeli ne zive u paklu

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 385
15.7.2017 10:58:29   
Ana RR

IZVORNA PORUKA: Sanjalicaaa

E hvala, Veselice.

Moji klinci spavaju.

Stvarno? Baš svašta, pa to je klasično testo za picu, fokaču... probaj naan onda, ima recepata i sa praškom za pecivo, mada originalno ide sa kvascem. Mi baš volimo i često pravim, unutra ubaciš fil kakav hoćeš ili samo burgere napraviš.

Direktna veza do poruke: 386
15.7.2017 11:44:08   
Sanjalicaaa

IZVORNA PORUKA: Ana RR

IZVORNA PORUKA: Sanjalicaaa

E hvala, Veselice.

Moji klinci spavaju.

Stvarno? Baš svašta, pa to je klasično testo za picu, fokaču... probaj naan onda, ima recepata i sa praškom za pecivo, mada originalno ide sa kvascem. Mi baš volimo i često pravim, unutra ubaciš fil kakav hoćeš ili samo burgere napraviš.

Da, trebalo bi da je tako jednostavno. Koristila sam kukuruzno brašno i sećam se da mi se testo mrvilo. Možda zbog brašna.
Jel ti koristiš kukuruzno ili pšenično?

Ali, ja sam sanjalica. Verujem u nestvarno. Verujem u ono "ali" svaki put kada mi kažu da se ne zavaravam. Jer nemoguće postaje moguće, ako dovoljno želiš.

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 387
15.7.2017 12:00:09   
veselicaa
Ana ja tako mesim kore za pitu,ali sa mlakom vodom.Sanjalice mora da je do brasna,za kukuruzno treba prasak za pecivo a za psenicno ne mora.
Mi u kuci celo jutro,duva vetar bas.A. se sprema,ide na svadbu sa babom,Nina se igra na podu,ja spremam rucak.
Krin super za krstenjeuser posted image

Direktna veza do poruke: 388
15.7.2017 12:56:44   
emicaa

IZVORNA PORUKA: krin 40

Emice kakvu si to žurku pravila do 4h?😃

Krin sama sa sobom user posted image

(odgovor članu krin 40)
Direktna veza do poruke: 389
15.7.2017 14:12:36   
vocicana
Tih bre Emi, sama sa sobom user posted image

Dobar dan zene, evo mene na poslu, pada se javim posle par dana, jernemam praznog hoda nikako.
Malisu sam uspavala, sada degustiram kaficu, baka ceka za pregled. Krin divno zakrstenje, bas je to najlepse nesto!

Tri svecice upaljene jedna za drugom u noci...prva da ti vidim lice, druga da ti vidim usne, treca da ti vidim oci...
Jer smo tako u mogucnosti!!!

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 390
15.7.2017 14:14:39   
Ana RR
Sanjalice, pšenično brašno koristim. Mislim da ovo naše kukuruzno nije idealno za tortilje, oni koriste neko posebno brašno za kukuruzne tortilje.

Direktna veza do poruke: 391
15.7.2017 14:21:51   
vocicana
Ana rado bi bila tvoj gost user posted image

Tri svecice upaljene jedna za drugom u noci...prva da ti vidim lice, druga da ti vidim usne, treca da ti vidim oci...

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 392
15.7.2017 15:56:59   
veselicaa
Emice bila si u dobrom drustvu user posted image
Voci :*
Mi rucali malopre,sada da napravim kolac sa makom,bas mi se jede.S u bazenu,Nina se igra a A. verovatno djuska na svadbiuser posted image

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 393
15.7.2017 16:49:57   
vocicana
Jao Vesela ne udaraj mi zazubice.... Jao sto danima planiram da nesto slatko napravim i nikako. Mozei sa makom, moze i neki cupavac, obozavam cupavce...moze i nesto kremasto sa cokoladom, one monte kocke, moje ledene kocke...mmmm

Direktna veza do poruke: 394
15.7.2017 17:13:59   
veselicaa
Voci upravo sam ga zavrsilauser posted image
Hoces recept za cupavce,imam odlican pitaj Emicu i Ivanuuser posted image

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 395
15.7.2017 18:42:45   
vocicana
E pa stvarno. Na fb salji rcp!

Direktna veza do poruke: 396
15.7.2017 18:58:16   
veselicaa

IZVORNA PORUKA: vocicana RR

E pa stvarno. Na fb salji rcp!

Vazi :*

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 397
15.7.2017 19:52:50   
emicaa
Jao Voci tvoji cupavci su savrseni.Mi bili u setnji,vecerali i odoh Dori pripremiti kupku.

Direktna veza do poruke: 398
15.7.2017 20:59:19   
IvanaSK RR
Dobro vece. Mi smo malo lutali danas.
Ovaj mob je užas, baterija je katastrofa.
Zao mi mace moje, drzala je loptu i pala, ogulila nosić, malo obraz i celo.

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 399
15.7.2017 21:37:43   
emicaa
Jao pilence milo user posted image
Doda upravo zaspala,cini mi se da i mm upravo izadje iz sobe od Davida.Ja lezim kod Dode i tjeram se da ustanem.
Jesu li kod vas i dalje vrucine?

(odgovor članu IvanaSK RR)
Direktna veza do poruke: 400
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  14 15 [16] 17 18   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  14 15 [16] 17 18   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Šta je AMH – i da li možemo uticati na nje...
Anti-Müllerian hormon (AMH) je važan marker koji pokazuje kapacitet jajnika i potencijal za proizvodnju jajnih ćelija. N...
Uobičajeni pregledi i analize u trudnoći
Pred vama je spisak svih uobičajenih pregleda i analiza koje se rade u trudnoći i približni period kada se oni rade.
Bebin plač i grčevi: naša neispričana priča
Mirna beba koja samo sisa i spava..promeškolji se po koji put, pa nastavi da pajki. Budi se da siki, i podeli mami i tat...
Moje dete ima vaške!
Kada se spomenu vaške svi prevrnemo očima. Vrlo lako se prenose sa glave na glavu, pa se može desiti da ih dobijemo i vi...
Nauka proglasila najlepše žensko ime na svetu
Ime Sofija, koje potiče iz starogrčkog i znači „mudrost“, godinama unazad važi za jedno od najlepših i najpopularnijih i...

Anketa

Како се решити цуцле?
пеперутка16

Моја ћерка (23 месеца) користи цуцлу само ноћу када иде на спавање. У вртићу је одвикавана од цуцле поподневном дремком, тако да мислим да је време да се потпуно реши цуцле. Како сте помогли детету да се реши цуцле?

Click Here