|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  16 17 [18] 19 20   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: JuLski baRR
16.7.2017 19:51:14   
veselicaa
Gde ste,nema vas?
Ja uspavala Ninu,danas joj izgleda dan za spavanje.smizle gledaju crtace,mm trazi cuclu sa mini mouse da nam kupi u Nisu,sad sam mu rekla kakvu user posted image

(odgovor članu dddaca)
Direktna veza do poruke: 426
16.7.2017 20:11:42   
Duškić
Ja uspavala bebca. Sad malo da kuckam. Ovoj maloj se ide sutra u vrtic, ali nemamo potvrdu a i kaslje. Hladno, sad moze i caj da se pije hehe..

(odgovor članu veselicaa)
Direktna veza do poruke: 427
16.7.2017 20:34:43   
vocicana
Dobro vece., evo me na poslu, pa da se ukljucvim u kuckanje.
Maca pala? Srce moje lepo. Proci ce donedelje, pa da kitty zablista. Ljubim je u nosic.
Krin, kod mene osim mame i sveki i to po jednom, niko nije dolazio, svi znaju kako je, tako da mi niko nije smetao. A znam da se smoris, stvarno je mali. Videce gaima vremena.
Moj cvetic je danas bio dobar,ima novosti, idem u temu.

Tri svecice upaljene jedna za drugom u noci...prva da ti vidim lice, druga da ti vidim usne, treca da ti vidim oci...
Jer smo tako u mogucnosti!!!

(odgovor članu Duškić)
Direktna veza do poruke: 428
16.7.2017 21:26:24   
emicaa
Ja se cijeli dan borim sa lubenicom,stvarno sam svinja user posted image
Srecko danas jednom spavao,isli smo na igraliste.Ali toliko je przilo da smo bili pola sata i pobjegli kuci.Kod nas u stanu bilo svjeze pa nismo ni skontali koliko je toplo.Posle nam bilo krivo sto nismo otisli na bazen.

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 429
16.7.2017 21:46:08   
veselicaa
Emice samo ti jediuser posted image Kod nas bas hladno.
Nina danas dosta spavala,ne verujem da ce se uskoro uspavati.

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 430
16.7.2017 22:12:55   
vocicana
Meni je zao sto malog nisam izvela negde danas.Ali sutra cemo setati za sve novce. Opet krece vrucincina

Tri svecice upaljene jedna za drugom u noci...prva da ti vidim lice, druga da ti vidim usne, treca da ti vidim oci...

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 431
17.7.2017 3:45:40   
vocicana
Samo cu na samus ebe da se nadovezem, dobroijutro, ko je za sta, veoma sam voljna da konobarisem.

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 432
17.7.2017 6:59:48   
emicaa
Dobro jutro.Ja bih jos spavala ali nece moci.
Veceras sveki dobija kljuc od novog stana pa cemo odma svi kod nje na kafu 😂

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 433
17.7.2017 7:42:09   
Duškić

Jutro svima! Mi doruckovali, pa sad kafica!

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 434
17.7.2017 9:00:05   
emicaa
Sto je fino do 9 sredit cijeli stan.Cak sam i podove prebrisala.Sad da ima dam dorucak pa da se mazimo.Posle idem na posao pa cemo u setnju.

(odgovor članu Duškić)
Direktna veza do poruke: 435
17.7.2017 9:33:23   
krin 40
Pošto sam juče imala goste izvela sam D u šetnju od deset a tata oribao ceo stan😃Jeee živeo tata..ja danima nešto briskam ali on ga je skockao za časopis❤

ako muskarac zeli da mu zena bude andjeo mora da stvori raj za nju,andjeli ne zive u paklu

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 436
17.7.2017 11:16:07   
dddaca
Dobar dan zenice! Evo nas na igralistu. Imam rucak od juce tako da ne moram da kuvam, pa cemo ostati malo duze.

(odgovor članu krin 40)
Direktna veza do poruke: 437
17.7.2017 11:18:17   
dddaca
user posted image Krin, bravo za tatu! Kad bi i nas samo hteo tako

(odgovor članu dddaca)
Direktna veza do poruke: 438
17.7.2017 11:23:16   
Duškić
Bravo za muza
KRINuser posted image user posted image
Mi sad planiramo do.parka ali ne mogu muza da probudim radio je nocnu .

(odgovor članu dddaca)
Direktna veza do poruke: 439
17.7.2017 12:32:55   
emicaa
Mi necemo nigdje,vruce je a igraliste po cijeli dan na suncu.Nema veze,nacemo zabavu i u stanu.
Srecko se sad probudio pa se umiljava kao mace ☺️

(odgovor članu Duškić)
Direktna veza do poruke: 440
17.7.2017 13:01:01   
Sanjica26 RR
Mi smo se sad vratile iz setnje. Zvala nas je drugarica da se vidimo. Nismo se dugo videle. Bila je na Malti. Septembra ide u Abu Dabi sa deckom. On tamo zivi. Izvela nas je na kolace. Spakovala sam decu i ja cu da legnem. Soava mi se

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 441
17.7.2017 13:03:51   
Anck Su Nmaun
Ja se evo vec smorih na igralistu...spavala bihuser posted image

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 442
17.7.2017 14:01:35   
krin 40
Mi se sad vratili iz šetnje.Baš je prijatno vreme.Šetali po Knezu.Duci dremkao u kolicima ja popila kaficu.Sad da smutim nešto za klopu

ako muskarac zeli da mu zena bude andjeo mora da stvori raj za nju,andjeli ne zive u paklu

(odgovor članu Anck Su Nmaun)
Direktna veza do poruke: 443
17.7.2017 14:08:26   
veselicaa
Kod nas hladno bas i duva vetar,nije za setnju izvela Ninu u dvoriste i odmah usle u kucu.Sada spava,ja pijem kaficu od juce nisam,mm nije tu.
Ja za rucak pile i krompirice.

(odgovor članu krin 40)
Direktna veza do poruke: 444
17.7.2017 14:46:27   
dddaca
Moja je navikla da ruca oko 13.00 - 13.30 i to me ubija. Cim doruckuje bacam se na kuvanje rucka pa trk na igraliste, pa u prodavnicu. Bas bi bilo dobro kad bi htela da ruca posle dremke oko 4-5, ali ne vredi.

(odgovor članu veselicaa)
Direktna veza do poruke: 445
17.7.2017 15:07:25   
Sandricak
Hej zene... I spava pa ce da ruca kad se probudi, mm i ja leskarimo gledamo tv i ja kuckam... Maki puca nekom puskom... Emice ja se isto borim sa lubenicom malo-malo.. user posted image

,,Život guta one koji se boje!``

(odgovor članu dddaca)
Direktna veza do poruke: 446
17.7.2017 15:10:28   
dddaca
Ja navalila na neke sljive, doneo nam stric iz sela i nikako da stanem. A one krupne, pa slatke

(odgovor članu Sandricak)
Direktna veza do poruke: 447
17.7.2017 16:50:46   
emicaa
Ja zavrsila veceru,pripremila salatu pa cim mm stigne idemo kod sveki i posle da nam je sve spremno za veceru.
Srecko opet prikunjao a Dora se kiseli u kadi.

(odgovor članu dddaca)
Direktna veza do poruke: 448
17.7.2017 16:56:53   
Sanjica26 RR
Meni se i dalje spava. user posted image

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 449
17.7.2017 17:16:43   
veselicaa
Ja dojim Ninu,muz posao iz Nisa.Deca otisla kod babe,dosadno im u kuci,napolju ne mogu vetar.
Cistila sam boraniju,joj ala je to dosadnouser posted image

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 450
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  16 17 [18] 19 20   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  16 17 [18] 19 20   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Šta je AMH – i da li možemo uticati na nje...
Anti-Müllerian hormon (AMH) je važan marker koji pokazuje kapacitet jajnika i potencijal za proizvodnju jajnih ćelija. N...
Uobičajeni pregledi i analize u trudnoći
Pred vama je spisak svih uobičajenih pregleda i analiza koje se rade u trudnoći i približni period kada se oni rade.
Bebin plač i grčevi: naša neispričana priča
Mirna beba koja samo sisa i spava..promeškolji se po koji put, pa nastavi da pajki. Budi se da siki, i podeli mami i tat...
Moje dete ima vaške!
Kada se spomenu vaške svi prevrnemo očima. Vrlo lako se prenose sa glave na glavu, pa se može desiti da ih dobijemo i vi...
Nauka proglasila najlepše žensko ime na svetu
Ime Sofija, koje potiče iz starogrčkog i znači „mudrost“, godinama unazad važi za jedno od najlepših i najpopularnijih i...

Anketa

Како се решити цуцле?
пеперутка16

Моја ћерка (23 месеца) користи цуцлу само ноћу када иде на спавање. У вртићу је одвикавана од цуцле поподневном дремком, тако да мислим да је време да се потпуно реши цуцле. Како сте помогли детету да се реши цуцле?

Click Here