Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: SeptembaRRska bastica 26.9.2017 8:24:14
|
|
|
|
isidora88
|
Jutro. Moj ves se susi 3.dan, sad treba novi da rasirim Sva sam nesto nikakva, i nerviram se sto se sin uspavao i nije doruckovao, a ne znam hoce li u skoli jesti uzinu jer ako je hleb sa nekim namazom, on ce ostati gladan, muke sa njegovim jelom
|
|
RE: SeptembaRRska bastica 26.9.2017 8:30:05
|
|
|
|
krin 40
|
O vešu mi ništa ne govorite.Evo opet mi radi mašina
|
|
RE: SeptembaRRska bastica 26.9.2017 8:39:11
|
|
|
|
Sarav
|
Dobro jutro. Evo i ja raširila veš da se suši. Slučajno provalim pre neki dan da mi se veš kad je unutra najbrže suši u hodniku Danas je toplo, pa sam izbacila napolje. Krin, ja bih kafu sa mlekom.
|
|
RE: SeptembaRRska bastica 26.9.2017 8:53:03
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Ja cu se podaaaviti u vesu! Isto, susilica mi stajala dva dana u spavacoj kad je bila ova kisurina nikako da se osusi a cekaju jos 3 masine. Sad cekam ovaj da skidam, masina i korpa pune...UbiBIcu se
|
|
|
|
RE: SeptembaRRska bastica 26.9.2017 9:30:58
|
|
|
|
emicaa
|
jutro,ja sjela da odmorim.Nesto sam narogusena muke sa vesom,ja sam u nedelju prala,juce pokupila,jos da ispeglam sto treba.Do petka ga vise ne pipam
|
|
RE: SeptembaRRska bastica 26.9.2017 10:22:16
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Devojke, sluzim medenjake. Evo i puslice uskoro. Danas je dan za slatko Emice, cokim te ja da ne budes narogusena!
|
|
RE: SeptembaRRska bastica 26.9.2017 10:31:08
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Ja pijem nes. Medenjake ne volim I ja da slozim sad ves. Mirna sam do veceras kad cu da peglam.
|
|
RE: SeptembaRRska bastica 26.9.2017 10:34:34
|
|
|
|
Tatjana.87
|
Ivana Sk samo reci gde si da doletim
|
|
|
|
RE: SeptembaRRska bastica 26.9.2017 10:39:26
|
|
|
|
Sarav
|
Ivana, po kom receptu praviš medenjake? Jel budu kao oni kupljeni?
|
|
RE: SeptembaRRska bastica 26.9.2017 12:04:38
|
|
|
|
krin 40
|
Meni može samo malo vode,opet nas zavrnuli
|
|
RE: SeptembaRRska bastica 26.9.2017 13:11:11
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Opet nemas vodu?!?!? Sarav, bas cu staviti u recepte. Mogu da budu i skroz tanki, hrskavi, a mogu biti i malo deblji. Tatjana, saljem ti post expresom
|
|
RE: SeptembaRRska bastica 26.9.2017 13:31:24
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
U ja sam u poslednje vreme poludela sa spremanjem , juce sam pravila pancerote...razvalili smo se! A za medenjake ce mi trebati dobar recept tamo pred NG Pravila jednom pretprosle god cini mi se, bili su ok, al moze to i bolje
|
|
|
|
RE: SeptembaRRska bastica 26.9.2017 14:02:19
|
|
|
|
krin 40
|
Nema Ivana.Virnula sam u recept...probaćemo.Volim ja i medenjake
|
|
RE: SeptembaRRska bastica 26.9.2017 14:05:01
|
|
|
|
emicaa
|
gdje ste,ja pravim pus pauzu.Cekam da se srecko probudi pa cemo kod sveki n kafu,mislili u setnju ali kisa pada. Ivana odrogusila sam se
|
|
RE: SeptembaRRska bastica 26.9.2017 14:09:57
|
|
|
|
krin 40
|
Emice što si bila narogušena?Ti me asociraš na more.Valjda što si poslednja bila
|
|
RE: SeptembaRRska bastica 26.9.2017 19:35:27
|
|
|
|
Duškić
|
Dajte nesto kremasto, citam pominjete neke kolace.
|
|
|
|
RE: SeptembaRRska bastica 26.9.2017 20:42:25
|
|
|
|
emicaa
|
Krin cesto ja budem ujutru narogusena,pogotovo ako ne spavam nocu.A imace sam kao melem za ranu
|
|
RE: SeptembaRRska bastica 26.9.2017 20:47:02
|
|
|
|
krin 40
|
bleso..i ja sam ti isto melem za ranu
|
|
RE: SeptembaRRska bastica 27.9.2017 8:45:56
|
|
|
|
krin 40
|
Dobro jutro.Ja jutros kuvam čaj
|
|
RE: SeptembaRRska bastica 27.9.2017 8:55:44
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Jutro. Ja cu onda kafu. Ali imam lep, domaći med za caj Emice, ko te ne zna skupo bi te platio
|
|
RE: SeptembaRRska bastica 27.9.2017 8:58:16
|
|
|
|
krin 40
|
Kuvam i kafu.Ja tebi kafu a ti meni med .Mi smo naš pojeli.Doneću iz Ča u oktobru
|
|
RE: SeptembaRRska bastica 27.9.2017 9:04:13
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Ovaj med je Sanjicin :) E ja sam muzu sinoc pravila posne medenjake da ima danas na poslu. I posto je rekao da slobodno mogu biti manje sladji, ja ubacim manje secera, ali posto je bilo jedanaest uvece ne znam ni koliko sam ubacila. Na kraju su jedva slatki
|
|
RE: SeptembaRRska bastica 27.9.2017 9:06:43
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Jutrooo Danas ja castim, imamo rodjendanka!
|
|
|
|
RE: SeptembaRRska bastica 27.9.2017 10:00:18
|
|
|
|
emicaa
|
jutro. Anck srecan vam rodjendan 😊 Ivana ti se ne javljaj,iste smo
|
|
RE: SeptembaRRska bastica 27.9.2017 10:04:57
|
|
|
|
krin 40
|
Anck srećan vam rodjendan i ovde.Eee to su prave žene što prave medenjake u 23h a ne mečke kao ja što spavaju u 21h
|
Anketa
Како се решити цуцле?
пеперутка16
Моја ћерка (23 месеца) користи цуцлу само ноћу када иде на спавање. У вртићу је одвикавана од цуцле поподневном дремком, тако да мислим да је време да се потпуно реши цуцле. Како сте помогли детету да се реши цуцле?