Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Razgovori mama 09/17 [chat] 28.9.2017 8:15:56
|
|
|
|
krin 40
|
Dobro jutro..Kako ste danas?Moj nos curi ali nema temperature.Izgleda da neće ni biti.Borim se.D kija,bori se i on
|
|
RE: Razgovori mama 09/17 [chat] 28.9.2017 8:43:20
|
|
|
|
Duškić
|
Borci. . Mi zaribali dobro. Inhalirala sam ga pre 6h ne moze da dise, da spava. A kaslje promuklo. Nervira me nova pedijatrica , mislim da cu da je promenim. Pozdrav mamite.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 09/17 [chat] 28.9.2017 9:03:30
|
|
|
|
Milena18
|
Jutrić! Svi su zaribali, strašno. I M i dalje kašljuca i nos joj curi, nisam je odvela u vrtić ni danas. Krin, držim fige, javi kako je prošao sin na razgovoru.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 09/17 [chat] 28.9.2017 9:16:44
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Dobro jutro. Moja Sofi je danas kod kuce. Moram malo da je sacuvam od ovih virusa. Gledacu sutra posto imam jedan cas da ostane kod kuce. I ovako mm uzima T taman ce Sofi da bude sa njim.
|
|
RE: Razgovori mama 09/17 [chat] 28.9.2017 9:40:44
|
|
|
|
suzi kju
|
Dobro jutro, ustala sam odavno, ali dok sam spremila decu odvela ih u vrtic i vratila prođe jutro. Nemam ja oovde nikog ko bi uleteo da pripomogne i pričuva decu ,daleko su i moji i muzevljevi, tako da je avet na meni i muzu, zato će mi i oporavak biti znatno duži. Popodne ću kod ortopeda pa ćemo videti šta kaže. Brz oporavak prehladjenima, ne dajte se.
< Poruku je uredio suzi kju -- 28.9.2017 9:41:34 >
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 09/17 [chat] 28.9.2017 9:47:03
|
|
|
|
krin 40
|
Suzi razumem te skroz.Tako je i meni od kada smo se doselili u Bgd.N je i sa pet god ostajala sama kući subotom .Milena hvala.Ostali bolesnici i ranjenici što pre da se oporavite❤
|
|
RE: Razgovori mama 09/17 [chat] 28.9.2017 11:41:36
|
|
|
|
emicaa
|
mamite masem vam.Prodje mi jutro dok sam trepnula. Dora od jutros kaslje,nadam se da ce ostati na tom.Bila joj jutros rodica pa su se grlile kao blesave,pozelila se djeca ☺️ Suzi javi nam sta kaze ortoped.
|
|
RE: Razgovori mama 09/17 [chat] 28.9.2017 15:46:44
|
|
|
|
dddaca
|
Zdravo mame, Sta je ovo, svi ste bolesni? Malopre sam usla u kucu. Bila u kupovini, nakupovala neke krpice za malenu. I ona kija celo pre podne i nocas je bas nemirno spavala, plasim se da ce i nju nesto da uhvati. Nadam se samo da nece biti nista ozbiljno
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 09/17 [chat] 28.9.2017 18:02:18
|
|
|
|
Tatjana.87
|
Cao dRRugari joj svi prehladjeni brzo da nam ozdravite! Napolju neko varljivo vreme,ne zna covek kako da se obuce
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 09/17 [chat] 28.9.2017 19:54:59
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Juhu, kako ste mi? Prehladjeni brzo ozdravite.
|
|
RE: Razgovori mama 09/17 [chat] 28.9.2017 19:56:40
|
|
|
|
krin 40
|
Ivana pretekosmo i danas
|
|
RE: Razgovori mama 09/17 [chat] 28.9.2017 21:00:43
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Dobro vece. Deca spavaju. Ja da pogledam jos nesto i da dovrsim knjigy.
|
|
RE: Razgovori mama 09/17 [chat] 28.9.2017 21:36:13
|
|
|
|
mama krava
|
Nema me baš dugo...i uželela sam se ovih priča. Ćao, ćao drugari!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 09/17 [chat] 28.9.2017 21:58:36
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
mama krava, pa gde si ti? Bas te dugo nema.
|
|
RE: Razgovori mama 09/17 [chat] 28.9.2017 22:01:11
|
|
|
|
mama krava
|
Posao, škola, ja sam zaglavila neke fizkalne terapije...nemam vremena nikako. Viđam neke cure po gradu pa mi prepričavaju šta se obde dogadja ponekad. A i njih srećem slučajno... Potrudiću se da budem redovnija.💙
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 09/17 [chat] 29.9.2017 8:16:44
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
MK, dodji nam cesce Dobro jutro. Kako ste nocas, jutros?
|
|
RE: Razgovori mama 09/17 [chat] 29.9.2017 8:25:41
|
|
|
|
krin 40
|
Dobro jutro..D kija.Nosić mu je prohodan(za sada)..ja sam groznoo.Glava me boli.Danas mi je treći dan.Valjda ću sutra biti zdrava
|
|
RE: Razgovori mama 09/17 [chat] 29.9.2017 8:37:34
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Krin, vitamina c sto vise. Limunade mnogo, a uzmi i tablete. Ako imas i magnezijum, uzmi i njega.
|
|
RE: Razgovori mama 09/17 [chat] 29.9.2017 8:59:47
|
|
|
|
suzi kju
|
Dobro jutro, spavala sam do sad oleeeee. Noćas i nisam bas najtrajnije spavala ali jutros nadoknadila. Mm odveo mackice u vrtic pa se ja komirala. E sinoć sam bila kod ortopeda, malo su mi bolje fiksirali prst,bila su fiksirana dva , sada tri . Prepisao mi je i neke tablete za smanjenje otoka i podliva. Kaže da su ti prelomi zeznuti i da mi to neće proći za mesec ipo dana. Tako. .. Kaže da se odmaram sto vise, ali to je sa dve šašave mackice nemoguća misija.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 09/17 [chat] 29.9.2017 9:51:33
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Dobar dan. Sofi i ja smo ostale kod kuce. Duze smo spavali. Ja sad njima da zbrckam rucak i nesto nama. Malo cu i da peglam. Znaci moram u petu da ubacim. Posle na cas.
|
|
RE: Razgovori mama 09/17 [chat] 29.9.2017 10:27:33
|
|
|
|
emicaa
|
jutro,ja stedila stan pa sad da odmorim.Noc uzas,Doru budio kasalj a Davida crvi u guzi
|
|
RE: Razgovori mama 09/17 [chat] 29.9.2017 12:59:27
|
|
|
|
Ana RR
|
Suzi, baš si se usrećila sa prstom užas.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 09/17 [chat] 29.9.2017 16:02:50
|
|
|
|
Sarav
|
Dobar dan. Mene od jutros stigao stomačni virus, jedva sam izašla iz kupatila. Sreća pa je mm danas u hitnoj pa sam svratila da me stavi na noge. Sad mi je bolje, hvala Bogu, jer su ženskice kući. Suzi, čitam i saosećam u vezi preloma, bila sam u sličnoj situaciji. Nadam se da ćeš brzo da budeš bolje❤️
|
|
RE: Razgovori mama 09/17 [chat] 29.9.2017 16:43:50
|
|
|
|
krin 40
|
Sarav i ti u klub bolesnih?Mi smo sad tek ušli u kuću.Jedva sam i došla i iznela D uz stepenice.Kese će mm kad dodje sa posla.Nekada se zapitam da li sve porodice ovoliko hrane kupuju i ovoliko troše na namirnice
|
|
RE: Razgovori mama 09/17 [chat] 29.9.2017 19:21:35
|
|
|
|
Sarav
|
Ma da, i ja stomak mi se zalepio za kičmu.. Sad mi je bolje pa bih pojela sve što imam u kući a ne smem. Trošimo i mi dosta na hranu, ali sigurno neuporedivo manje jer su nam i deca mala.
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubriciPrekretnice u razvoju deteta (od rođenja d...Od momenta kada žena ostane u drugom stanju, roditelji stalno nešto iščekuju vezano za dete. Da osete pokrete u stomaku,...
AnaTamara
Preporuka budućim mamama!
Porođaj je sve bliže, pripremaju se stvarčice, između ostalog i Fitolat, koji mi je mnogo pomogao sa prvim detetom, uspeli smo da uspostavimo laktaciju!
Više >>
Anketa
Прање зуба.
Admin
Када сте почели да перете зубе својој деци?