|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: [1] 2 3 4 5   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Abortus
8.9.2008 10:29:50   
boba i vlada
Poštovani, obraćamoo vam se ovim putem u nadi da ćete mi pomoći...
Imam ljubavnu romansu sa lubavi iz školskih dana, ta naša romansa traje godinu dana.Sve je bilo kao iz bajke dok jedan dan nisam posumnjala da sam u drugom stanju.To bi bila izuzetna vest, ali niz i splet okolnosti u kojima se nalazimo i on i ja ne dozvoljavaju da se ta trudnoća izvede do kraja.Pošto smo i on i ja u braku te je na taj način ne moguće bilo šta reći.Moj suprug je doktor zivimo u braku osam godina i on ne može da ima dece.Pošto je moj suprug poznat i priznat u svom poslu, iskreno se bojim da idem na abortus kako on ne bi saznao te vas ovim putem molimo da nam pomognete.Da li postoji nekakav  siguran način da se to izvede određenim lekovima ili slično ili da se izazove spontani pobačaj, ali da to ostane u tajnosti kako bi samo nas dvoje znali.Molimo vas ako ste u mogućnosti da nam pomognete,bili bi vam oboje zahvalni, malo je nezgodna situacija u kojoj se nalazimo.Molimo sve koji su u mogućnosti ili znaju nekakav savet da nam se jave.Unapred hvala, s poštovanjem srećni i zaljubljeni!user posted image

< Poruku je uredio Lilly RR -- 11.12.2010 17:53:16 >
Direktna veza do poruke: 1
   RE: Poštovani, obraćam Vam se ovim putem u na...
8.9.2008 12:03:36   
Lu
Uz dužno poštovanje,mislim da pogrešno razmišljate.
Zašto ste se odmah odlučili na abortus,i to na neki primitivni način koji vam može ugroziti život.
Imate vezu koja traje godinu dana,pokušajte razgovarati,zapitajte se dali se volite,dali želite da se rastanete od muža ako ste nesretni,jer sretni niste kad vam treba netko drugi.
A ako želite ostati sa svojim mužem trebate biti iskreni snjim jer jedino tako ćete biti smireni i nećete cijeli život morati nešto kriti od njega i strahovati da se neotkrije.
A sada najvažnije,dali je to malo stvorenje zaslužilo takvu kaznu da ga ubijete???
Dobro razmislite dok još imate vremena,kajanje boli jako i neprođe nekada za cijeli život, razmislite malo koliko će radosti ta bebica da unese u vaš život i biti će vam zahvalna do kraja života,jer ništa na svijetu majci nije vrijednije od njenog djeteta,nijedna ljubav nije tolika,vjerujte mi.
Ja vas potpuno razumijem bila sam u sličnoj situaciji,znam kako se grozno sad osjećate i kako se lomite,nemojte pogrešno skrenuti,jer nikada sebi nećete oprostiti,biće teško ali učinite pravu stvar,a ja sam sigurna da vaše srce zna što je to.
Molim vas razmislite još jednom i porazgovarajte sa svojim mužem,nakraju i ako vas ostavi,ništa nije vrijedno vašeg djeteta.


(odgovor članu boba i vlada)
Direktna veza do poruke: 2
   RE: Poštovani, obraćam Vam se ovim putem u na...
8.9.2008 14:09:51   
prase
U potpunosti se slazem sa lu! Abortus nikada nije bio, niti ce ikada biti, jedini izbor. Razmislite o svim aspektima, pogotovo savetujem da se stavi ruka na srce i otkriju pravi razlozi. Da, zivot ce vam se iz korena promeniti i verovatno ce vas muz napustiti. Da, mozda otac deteta nece ostaviti svoju zenu da bi bio sa vama. To sigurno otvara i milion drugih pitanja. Ali takodje vazi i ovo: niti jedna zena koja razmislja o abortusu i odustane od toga se ne pokaje, dok se svaka koja kroz to prodje pokaje i to debelo.

Uz ovaj odgovor moram da napisem i sledece: ovaj forum je posvecen ljudima koji zele trudnocu i decu. Ova tema na forumu je pokrenuta za one ljude koji su pokusali, ali su izgubili bebu. Njima sigurno nije potrebno da citaju o problemima onih koji su slucajno zaceli bebu a sada zele da je se rese. Na kraju krajeva, to nije potrebno ni meni ni drugim trudnicama. Mozda bi sve izgledalo drugacije da ste klinci, ali niste. Ovako je potpuno van pameti pricati o zaljubljenosti, sreci i abortusu u jednom paketu.

(odgovor članu Lu)
Direktna veza do poruke: 3
   RE: Poštovani, obraćam Vam se ovim putem u na...
8.9.2008 15:23:33   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: prase

Ovako je potpuno van pameti pricati o zaljubljenosti, sreci i abortusu u jednom paketu.



Moram da kažem da je ovo jedina rečenica sa kojom se zaista slažem. Taj kraj pisma zaista zvuči grozno, ustvari to SREĆNI nakon izražene želje za abortusom-to mi zvuči grozno. user posted image

ALI

Zar je ovo sajt samo za žene koje žele dete? Jel zaista jeste? Ili je i za probleme druge vrste? Za sve probleme vezane za trudnoću?

Takođe mislim da ako ste zaljubljeni (odnosi se na bobu i vladu), i zaista vam je lepo zajedno, i ako vam je Sudbina, Bog (ili već nešto u šta verujete) podarilo dete... jel to nije neki znak? Slažem se da treba razmisliti, ali, kao što je prase rekla-nisu klinci, pa pretpostavljam da su razmislili.

Sve u svemu-ne znam da vam pomognem... o svemu tome ste trebali misliti malo ranije! 


< Poruku je uredio Tasha -- 8.9.2008 15:24:55 >

(odgovor članu prase)
  Direktna veza do poruke: 4
   RE: Poštovani, obraćam Vam se ovim putem u na...
8.9.2008 17:22:17   
MERYEN
Ti si za mene ne moralna zena,nemam komentara za takve stvari mozda sam ja zatucana,svi mi volimo da flertijemo ali ti godinu dana imas odnose sa drugim covekom i trudna si jos kiretaza uzas,sve se sazna kad tad,zato zadrzi dete,mislim da u svemu ti gubis kad izadje sve na videlo,a mozda zelis kiretazu zato sto ti je muz ugledan lekar pa se plasis da izgubis sve ono sto ti je on pruzio i pruza, e da nisi jedina imala sam vise takvih situacija u kojima su gibile samo zene.......

pozzzz malo sam se zanela kao da sam u sudnici.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 5
   RE: Poštovani, obraćam Vam se ovim putem u na...
9.9.2008 10:45:30   
boba i vlada
Lako je vama pričati i osudjivati,kada živite u normalnom braku.Ali ako živite u braku sa nenormalnim čovekom, koji kada sam jednom otišla kod svojih roditelja u nameri da ću ga napustiti, dašao i skoro demolirao kuću i prebio me.Uz pretnju da ako se to još jednom ponovi da će me ubiti, čak i ako samo pomislim na to.Slučaj sam prijavila policiji,ali on ima svoje ljude i tamo.Kada bi i vi živeli u braku sa takvim čovekom kao što je on, pitala bi vas.Živim za tih sat,dva nežnosti i ljibavi koje doživim i to mi je sve.Možda ovo nije pravi korak, na koji sam se uputila ali moram,zato me nemojte osudjivati već ako možete pomozite mi.Svako ima pravo na svoje mišljenje, hvala vam svima na dobronamernim savetima.Bila bi najsrećnija da mogu da dobijem razvod i rodim to dete, ali budala bi me ubio.

(odgovor članu MERYEN)
Direktna veza do poruke: 6
   RE: Poštovani, obraćam Vam se ovim putem u na...
9.9.2008 11:14:14   
Anoniman
Ja te ne osuđujem.

Smatram da nije moja stvar dal ti varaš muža ili ne (totalno nevezano za to dal je on kreten ili je dobrica)-jednostavno me se ne tiče. Znam da ja svog ne varam, i to je jedino što mi je bitno.

Što se abortusa tiče-ne volim kada neko kaže da je plod od par nedelja beba. Da se razumemo-to je plod koji može da postane beba, ali pošto zakon dozvoljava kiretažu do 12 nedelje, a ne dozvoljava ubistvo čoveka, znači da plod do 12 nedelje nije čovek (beba). Ja razumem da neko na to drugačije gleda-ovo je moje viđenje, koje bi možda, pod uticajem hormona, u trudnoći bilo malo drugačije. Ali smatram da svi mi sami sebi krojimo sudbinu, kajemo se zbog ovog ili onog... i u datom momentu biramo ono što mislimo da je najbolje za nas.

I dalje ne znam da vam pomognem. Možda da u nekom drugom gradu to odradite?

(odgovor članu boba i vlada)
  Direktna veza do poruke: 7
   RE: Poštovani, obraćam Vam se ovim putem u na...
9.9.2008 11:52:43   
boba i vlada
Hvala ti, u svakom slučaju.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 8
   RE: Poštovani, obraćam Vam se ovim putem u na...
9.9.2008 13:09:55   
guppy RR
bobo i vlado, nisam tu da osuđujem ni vas, ni situaciju, ni priču.
Samo možda iskreno iz srca ne bih volela, da BILO KO na ovom forumu napiše, kako sa lekovima ili nekim drugim sredstvima učiniti, da dođe do abortusa :( Molila bi samo za toliko pažnje i srca do onih, koji su nesrećnim slučajem izgubili bebu.

Ja razumem vaš bol, i molila bi članove, koji znaju kako da "pomognu", da se jave bobi i vladi preko privatne poruke.
Hvala.

(odgovor članu boba i vlada)
Direktna veza do poruke: 9
   RE: Poštovani, obraćam Vam se ovim putem u na...
9.9.2008 15:08:43   
una77
Ne znam kako da vam pomognem verujem da je teska situacija u kojoj ste se nasli. Ako je vas muz takav napasnik dali ste razmisljali da se sklonite u Sigurnu kucu i da ostanete tamo duze vreme i rodite to dete. Socijalna ustanova u mestu u kom zivite ili da odete u neko drugo vece mesto dalje od vaseg gde zivite i potrazite pomoc. Nisam sigurna ali kazu da se u sigurnoj kuci moze ostati nekoliko meseci i da onda vidite sta cete. Jer da ceo zivot zivite sa nekim ko je takav .... Zelim vam da se taj problem resi najbolje za vas!

(odgovor članu boba i vlada)
Direktna veza do poruke: 10
   RE: Poštovani, obraćam Vam se ovim putem u na...
9.9.2008 16:12:09   
Lu
E ja sad moram ponovo da se javim,prije svega u potpunosti poržavam ovo što je Guppi

(odgovor članu una77)
Direktna veza do poruke: 11
   RE: Poštovani, obraćam Vam se ovim putem u na...
9.9.2008 16:23:29   
Lu
Ispričavam se greška.
Guppy u pravu si,mislim da nikome nebi ni palo napamet da daje takve savjete na ovom forumu.
Nakon ovog drugog posta Vlade i Bobe,nije mi asno ako je on toliki nasilnik i štite ga sve institucije,kako si ga smjela varati i to godinu dana?
Nitko nekaže da ti nemaš pravo na ljubav i nježnost ali ako misliš da si to pronašla zašto onda niste zajedno,vaša ljubav bi trebala da bude jača od svega, da vas veže,očito da nije tako a u vaše razloge neću ulaziti,mada  je sve jasno.
Da li te netko osuđuje ili ne,to bi ti sada trebalo biti najmanje važno,trebaš misliti na svoj i djetetov život.
Nikada nije kasno krenuti ispočetka jer koliko sam shvatila po tvom opisu vašeg braka,u tom braku nemaš ništa za čime bi žalila,prema tome glavu gore,u teškoj si situaciji,izbori se za sebe.
Učini nešto pozitivno u svome životu,nešto čime ćeš se ponositi,o čemu ćeš s ponosom pričati svome djetetu.

(odgovor članu Lu)
Direktna veza do poruke: 12
   RE: Poštovani, obraćam Vam se ovim putem u na...
10.9.2008 10:32:20   
boba i vlada
Hvala svima na prijateljskim savetima, ali moj zivot je ne[to drugo.Ne zelim nikome da zivi zivotom kakvim ja zivim.Mada se ipak nasao jedan covek koji me voli i razume, ali se bojim za njega.Nadam se  da cu naci resenje mojoj situaciji, svima vam zelim zdravlja,ljubavi,srece i  sve sto pozelite.Boba

(odgovor članu Lu)
Direktna veza do poruke: 13
   RE: Poštovani, obraćam Vam se ovim putem u na...
10.9.2008 12:05:04   
Lu
Ne draga,ti samo misliš da je tvoj slučaj jedini,ima takvih i gorih slučajeva pa žene postupe ispravno,ali OK,ako si odlučila tvoj život tvoja stvar,samo neznam što si onda pokušala da nađeš na ovome forumu.
Svi koji smo ti se javili mislimo ti dobro jer zato smo mi ovdje,da si pomažemo u teškim situacijama,ali ti si očito samo tražila način i opravdanje za ono što ćeš učiniti,e pa drago mi je na kraju da ga nisi dobila od nas ovdje.
U svakom slučaju želim ti da pronađeš sreću u svom životu!

(odgovor članu boba i vlada)
Direktna veza do poruke: 14
   RE: Poštovani, obraćam Vam se ovim putem u na...
16.9.2008 12:29:47   
boba i vlada
Javi se kada budes mogla.Pozdrav Boba

(odgovor članu Lu)
Direktna veza do poruke: 15
   RE: Poštovani, obraćam Vam se ovim putem u na...
16.9.2008 12:31:47   
boba i vlada
Una 77 javi se kada budes u mogucnosti.Pozdrav

(odgovor članu boba i vlada)
Direktna veza do poruke: 16
   RE: Poštovani, obraćam Vam se ovim putem u na...
5.11.2008 13:43:23   
Anoniman
Jel neko zna šta je bilo sa ovim slučajem?

Isekla sam se danas, čitam Blic, članak "Lekar ubio ženu i onda skočio sa 11 sprata", samo inicijali su u pitanju, jedan od inicijala imena "B" (što se meni uklopilo u ovo "boba i vlada"). Međutim, čitajući članak shvatim da je taj bračni par (sada pokojni) ostvaio za sobom 3 deteta (čini mi se 3 sina), i onda shvatim da to nije ova priča jer u ovoj priči nije bilo dece.

Može odgovor i na pp, ako vam je neugodno javno.  

(odgovor članu boba i vlada)
  Direktna veza do poruke: 17
   RE: Poštovani, obraćam Vam se ovim putem u na...
5.11.2008 18:51:10   
Lu
Hej i ja sam danas upravo razmišljala o ovome slučaju,i nikako da odem na ovu temu i baš me zanima kako je sve prošlo sa Bobom i Vladom i njihovom bebicom.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 18
   RE: Poštovani, obraćam Vam se ovim putem u na...
5.11.2008 19:00:53   
Anoniman
Ako sam dobro upućena, ako nije pobacila, sada je u 5om mesecu...

Baš bih volela da nam se javi i kaže da se sve na kraju dobro završilo... user posted image

(odgovor članu Lu)
  Direktna veza do poruke: 19
   RE: Poštovani, obraćam Vam se ovim putem u na...
5.11.2008 19:08:46   
Lu
Da...baš je tužna ova priča a ima ovakvih slučajeva puno oko nas i mnogo je više žena kojima internet nije dostupan,što li sve one trpe i nevide izlazauser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 20
   RE: Poštovani, obraćam Vam se ovim putem u na...
6.11.2008 19:47:44   
guppy RR
user posted image

(odgovor članu Lu)
Direktna veza do poruke: 21
   RE: Poštovani, obraćam Vam se ovim putem u na...
15.11.2008 21:09:54   
saka
Ako ste zaista zaljubljeni,onda je ovo prava stvar.Ostavite muza i budite srecni sa Vladom.Imate napokon priliku da budete majka,i to sa covekom koga volite.Zasto onda lazete sebe i muza?Razgovarajte otvoreno sa njim,ne morate mu bas odmah reci da ste trudni,al najvaznije je da ga ostavite sto pre.
Ako bas ne zelite,to znaci da ta ljubav zaista nije prava,jer ako rizikujete zivot deteta da bi ostali u braku sa nekim koga ne volite,onda je to stvarno malo apsurdno.
Ako bas zelite abortus,otidjite u neki drugi grad,privatno,pa abortirajte.Uzmite sestrinu,drugaricinu ili sl.,knjizicu,samo da vam je ista krvna grupa,mada ja mislim da je to kukavicki i glupo.Izvini ako sam previse iskrena.U svakom slucaju,zelim Vam sve najbolje,i da doneses pravu odluku,a po meni to je..user posted image

< Poruku je uredio saka -- 15.11.2008 21:18:55 >

(odgovor članu guppy RR)
Direktna veza do poruke: 22
   RE: Poštovani, obraćam Vam se ovim putem u na...
15.11.2008 21:20:30   
saka
moj odgovor je prekasno stigaouser posted image Nadam se da se sve dobro zavrsilo...i da ce nam se Boba uskoro javiti,sa dobrom vestiuser posted image

(odgovor članu saka)
Direktna veza do poruke: 23
   RE: Poštovani, obraćam Vam se ovim putem u na...
31.1.2009 13:07:27   
dali
CAO ,VOLELA BIH DA MI POMOGNETE. 10.12 SAM IYGUBILA BEBU U DEVETOM MESECU TRUDNOCE -A TO MI JE I TRECA IZGUBLJENA BEBA. OD PORODJAJA JE PROSLO SVEGA DVA MESECA,A JA SUMNJAM DA SAM TRUDNA .RADILA SAM TEST ,ALI NA NJEMU SE JAVLJA DRUGA CRTA JEDVA VIDLJIVA. PRVI PUT SA JAVLJAM I NADAM SA DA CETE DA MI POMOGNETEuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu boba i vlada)
Direktna veza do poruke: 24
   RE: Poštovani, obraćam Vam se ovim putem u na...
31.1.2009 13:21:54   
guppy RR
dali, kakvu pomoć tražiš?

(odgovor članu dali)
Direktna veza do poruke: 25
Stranica:   [1] 2 3 4 5   Sledeća stranica >   >>
Stranica: [1] 2 3 4 5   Sledeća stranica >   >>
Idi na:







Uobičajeni pregledi i analize u trudnoći
Pred vama je spisak svih uobičajenih pregleda i analiza koje se rade u trudnoći i približni period kada se oni rade.
Dobijanje na težini po nedeljama trudnoće
Koliko je preporučljivo ugojiti se u trudnoći i zbog čega kilogrami tako naglo rastu?



Anketa

Трудноћа.
пеперутка16

Који део трудноће вам се највише допао или Најлакши?

Click Here