Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Oktobarska kafanica 6.10.2017 11:59:37
|
|
|
|
Sarav
|
Dobar dan. Maramice trošimo kao da slonu brišem nos. Beba kija celo jutro, nos zapušen i plače ja spremam koliko mogu, gosti nam stižu popodne a tata radi ceo dan. Ne znam gde pre dok ne krenem po Sofi u vrtić
< Poruku je uredio Sarav -- 6.10.2017 12:01:04 >
|
|
RE: Oktobarska kafanica 6.10.2017 12:01:15
|
|
|
|
Dragica Draga
|
Uf, odmah krenite sa inhalacijom, za svaki slucaj, i samo vadite te slinice, da ga sto pre prodje...
|
|
|
|
RE: Oktobarska kafanica 6.10.2017 12:04:04
|
|
|
|
vocicana
|
Ovo je hit majke mi, moje dete se zakasljalo nije, niti kihnulo, a svaki putgrlo, katastrofa!!! Bas sam se smorila, bas. Ne volim kada se ovako vezuju infekcije. Amozda dobije grip, nemam pojma vise majke mi.
|
|
RE: Oktobarska kafanica 6.10.2017 12:05:25
|
|
|
|
Dragica Draga
|
Vocicana jel pijete mozda nesto za imunitet?
|
|
|
|
RE: Oktobarska kafanica 6.10.2017 12:22:43
|
|
|
|
krin 40
|
Voći daj mu sladoled.Moj S je imao slične probleme kada je bio mali.Posle hiljadite poset_e domu zdravlja dr nas poslao na sladoled.Zvuči šašavo.Sad gledam na fb dve poznanice se zaposlile u PIO .Ljudi kome se to plaća da platim i ja
< Poruku je uredio krin 40 -- 6.10.2017 12:25:10 >
|
|
RE: Oktobarska kafanica 6.10.2017 12:27:37
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Sladoled je majka.
|
|
RE: Oktobarska kafanica 6.10.2017 12:40:32
|
|
|
|
vocicana
|
Danas opet pocinjemo Immuno sirup, pa davidimo. Bas je nikakav. Asladoled bi vrv hteo, pojeo.
|
|
RE: Oktobarska kafanica 6.10.2017 12:44:13
|
|
|
|
emicaa
|
i mene glava bolucka ali vjerovatno zbog ciklusa.Ivana bjezi kod mene na tri dana Krin to za sladoled sam i ja cula. Dora hoce palacinke za veceru a ima proliv 😞
|
|
RE: Oktobarska kafanica 6.10.2017 12:45:56
|
|
|
|
vocicana
|
Pa spremi joj, neka jede, probaj, mozda nece da joj smeta.
|
|
RE: Oktobarska kafanica 6.10.2017 12:49:57
|
|
|
|
krin 40
|
To za sladoled je provereno na mom sinu Po "tom receptu" je posle N jela zimi kada god poželi i nikada nije imala problem sa grlom.Isprobaj.❤Emi daj detetu palačinke.U najgorem slučaju će da ih iskaki
|
|
RE: Oktobarska kafanica 6.10.2017 13:01:22
|
|
|
|
Ana RR
|
Pa kanađani uvek u frizu imaju popsicle (ledeni sladoled) za klince kad ih boli grlo.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Oktobarska kafanica 6.10.2017 13:41:15
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Ana, kod nas, Srba nema zimi sladoleda Emice, daj joj palacinku. I eto me na koji dan :)
|
|
RE: Oktobarska kafanica 6.10.2017 13:46:57
|
|
|
|
Dragica Draga
|
Zene sjajne ste 😊
|
|
|
|
RE: Oktobarska kafanica 6.10.2017 15:24:00
|
|
|
|
Ana RR
|
IZVORNA PORUKA: IvanaSK RR Ana, kod nas, Srba nema zimi sladoleda Emice, daj joj palacinku. I eto me na koji dan :) Kako bre, nema? Mi jedemo čitave godine to nam je omiljeni slatkiš
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Oktobarska kafanica 6.10.2017 15:33:38
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
I mi ih jedemo kad god nam se jede.
|
|
RE: Oktobarska kafanica 6.10.2017 15:42:34
|
|
|
|
emicaa
|
i mi sladoled jedemo cijelu godinu evo sad mi se jede ali ne mogu izlaziti pada kisa. Vec sam joj obecala da cemo jesti palacinke za veceru,njoj cu staviti i bananu
|
|
RE: Oktobarska kafanica 6.10.2017 15:53:08
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
I meni se jedu palacinke, ali me mrzi da silazim do prodavnice. Sutra cu kad ne postim.
|
|
RE: Oktobarska kafanica 6.10.2017 16:51:57
|
|
|
|
veselicaa
|
Sladoled cele zime,pravim sama a i kupujemo. Kod nas kisa,vetar,a celo jutro setala bebu,bilo super vreme.Koja promena. Mi rucali,smizle se igraju sa Ninom,ja pijem kaficu sa mm. Sta se pije kod vas?
|
|
|
|
RE: Oktobarska kafanica 6.10.2017 16:59:13
|
|
|
|
Sarav
|
I ni jedemo stalno sladoled, pa nam džaba jer smo svi slinavi. Voci, jeste li radili bris grla skoro? Ja moju stariju vakcinisala protiv pneumokoka a čest je izazivač tonzilitisa i otitisa. Ne znam, samo mi je palo na pamet.
|
|
RE: Oktobarska kafanica 6.10.2017 16:59:18
|
|
|
|
Dragica Draga
|
Malo limunadice, vitamina za popodne, i liker od aronije 😊
|
|
|
|
RE: Oktobarska kafanica 6.10.2017 17:41:07
|
|
|
|
Duškić
|
Svud virusi. Muka mi je vec, a tek sledi zima ooOO. Ispratili svekrvu i bili do DZ, sad smo pili kaficu.
|
|
|
|
RE: Oktobarska kafanica 6.10.2017 18:21:55
|
|
|
|
Dragica Draga
|
Da, stvarno, prvo zahladjenje i odmah talas virusa... Nadamonse da ce onda uskoro i neki jak mraz pa da poubija te viruscine u vazduhu
|
|
|
|
RE: Oktobarska kafanica 6.10.2017 18:24:18
|
|
|
|
dddaca
|
Dobro vece. Vidim spominje se neki liker od aronije. Dragice jel moze to malo da se proba Evo, sad ste mi dale ideju za sladoled. Imam neki u zamrzivacu, vec desetak dana. Neverovatno, da se toliko zadrzao.
|
|
|
|
RE: Oktobarska kafanica 6.10.2017 18:24:55
|
|
|
|
dddaca
|
Kakav sad mraz , dovoljno je hladno i ovako. Ja se smrzoh
|
|
|
|
RE: Oktobarska kafanica 6.10.2017 19:54:19
|
|
|
|
Mala Elena
|
Voci, samo ga grlo boli? Jeste li bili kod dr? Sad sam popila kafu pa pokusavam da se izborim sa decom.
|
|
|
Anketa
Како се решити цуцле?
пеперутка16
Моја ћерка (23 месеца) користи цуцлу само ноћу када иде на спавање. У вртићу је одвикавана од цуцле поподневном дремком, тако да мислим да је време да се потпуно реши цуцле. Како сте помогли детету да се реши цуцле?