Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Oktobarska kafanica 4.10.2017 8:02:41
|
|
|
|
krin 40
|
Dobro jutroo..gde je kiša
|
|
RE: Oktobarska kafanica 4.10.2017 8:08:52
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Krin, kad si sinoc zaspala? Pocela je sinoc oko pola deset da pada. Masnice, ja imam caj od jabuke i cimeta
|
|
RE: Oktobarska kafanica 4.10.2017 8:12:19
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Mislis Sanjice
|
|
RE: Oktobarska kafanica 4.10.2017 8:18:41
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
IZVORNA PORUKA: Sanjica26 RR Mislis Sanjice Sanjice, Sanjice, ne znam zasto pomislih na Masnicu
|
|
RE: Oktobarska kafanica 4.10.2017 9:29:11
|
|
|
|
Mala Elena
|
Jos nisam popila kafu. Doruckovah na brzinu, P nije htela, jos je drzi mleko od jutros. Ivana, i mi treba da pomeramo namestaj i ocistimo pa da stavimo tepih. Voci, isto imamo non stop troskove oko auta. Uskoro oko 100e...taman legnu pare, vec su isplanirane da odu.
|
|
|
|
RE: Oktobarska kafanica 4.10.2017 10:01:19
|
|
|
|
emicaa
|
gdje ste djevojke.Meni jutros dolazio moler da vidi neku fleku na zieu,ugledao sliku od mm pa kaze da su isli zajedno u skolu.Malo smo onda popricali.Posle podne moram do prodavnice,damo da ne nestane ovo sunce. Sanjice od kad si promjenila avatar i ja stalno mislim da si Masnica.
|
|
RE: Oktobarska kafanica 4.10.2017 10:05:15
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Pa jes ne mozete samo da se vi modirate sa avatarima. Stoji mi onaj sto godina. Rekoh aj malo da i ja promenim.
|
|
RE: Oktobarska kafanica 4.10.2017 10:12:16
|
|
|
|
emicaa
|
e da,ti si onaj bas imala dugo.Zato se sad ne mozemo naviknemo.
|
|
RE: Oktobarska kafanica 4.10.2017 12:11:59
|
|
|
|
veselicaa
|
Samo se modirajte Uspavljujem Ninu,smizle u skoli,idemo kasnije da kupimo neke sitnice,bas mi se seta stalno smo kuci. Kod nas lep dan i danas.
|
|
|
|
RE: Oktobarska kafanica 4.10.2017 14:29:34
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Gde ste zene? Ja cekam da bude gotov rucak, pa da jedemo.
|
|
RE: Oktobarska kafanica 4.10.2017 14:37:01
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
E pa da, verovatno zbog avatara sam pomislila. Sin vezba matematiku za kontrolni, maca spavala sat ipo. Nema nam lutanja cim se uci
|
|
RE: Oktobarska kafanica 4.10.2017 14:38:04
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Ne smes da ga ostavis?
|
|
RE: Oktobarska kafanica 4.10.2017 15:29:34
|
|
|
|
MamaNecaVo
|
Mi se borimo sa tepisima po stanu. Konacno sam nasla gde ima komora za susenje. Cekas celo leto,da bi ih prao na zimu.
|
|
|
|
RE: Oktobarska kafanica 4.10.2017 15:46:28
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
IZVORNA PORUKA: Sanjica26 RR Ne smes da ga ostavis? Smem. Ali nece sam uciti.
|
|
RE: Oktobarska kafanica 4.10.2017 16:57:48
|
|
|
|
veselicaa
|
Ivana ma izadjite bar malo. Mi bili u setnju,do Waikikija,kupila A jaknicu,Nini kupila neki unihop,mada slab bio izbor,neke sitnice za kucu.Sada smizle pisu domaci,muz drema,ja da uspavam bebu ali nece pa se igra na podu.
|
|
|
|
RE: Oktobarska kafanica 4.10.2017 18:04:49
|
|
|
|
emicaa
|
mm pijemo kaficu,hoce neko sa nama. pecem pitu sa jabukama pa nudim i to
|
|
RE: Oktobarska kafanica 4.10.2017 20:04:32
|
|
|
|
Ana RR
|
Emice, ja nudim vino i pitu sa višnjama
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Oktobarska kafanica 4.10.2017 21:26:38
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Mi smo bili na treningu. Sad uspavah macu. Da dam sinu veceru, sredim malo kucu i u krevet.
|
|
RE: Oktobarska kafanica 4.10.2017 21:53:46
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Mi u pola noci pijemo nes.
|
|
RE: Oktobarska kafanica 5.10.2017 7:15:01
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Dobro jutro. Kafa se pije. Ajde mame i vi.
|
|
RE: Oktobarska kafanica 5.10.2017 7:42:46
|
|
|
|
emicaa
|
jutro,mi se razvlacimo po krevetu.Sve su prilike da ce me glad istjerati
|
|
RE: Oktobarska kafanica 5.10.2017 7:54:46
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Mene istera maca, ujutru je gladna
|
|
RE: Oktobarska kafanica 5.10.2017 8:10:22
|
|
|
|
krin 40
|
Dobro jutro.Mene su isterali moji spavači koje budim svako jutro.Duci naravno spava.Dajte neku kafu.Ja danas pakujem sutra putujemo u Ča na rodjendan
|
|
RE: Oktobarska kafanica 5.10.2017 8:16:33
|
|
|
|
Mala Elena
|
Emice ja vec pojela Lion
|
|
|
|
RE: Oktobarska kafanica 5.10.2017 12:38:23
|
|
|
|
veselicaa
|
Gde ste zene? Ja ispratila S u skolu,povela i Ninu,u povratku se uspavala i malopre se probudila. Sad da zavrsim jos ponesto pa opet po S,danas je dan za setnju nikako mi se ne sedi kuci.
|
|
|
Anketa
Како се решити цуцле?
пеперутка16
Моја ћерка (23 месеца) користи цуцлу само ноћу када иде на спавање. У вртићу је одвикавана од цуцле поподневном дремком, тако да мислим да је време да се потпуно реши цуцле. Како сте помогли детету да се реши цуцле?