Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Oktobarska kafanica 8.10.2017 18:57:18
|
|
|
|
krin 40
|
Žene samo da mahnem.Mi stigli iz Ča.Baš je bilo lepo.Povela sam na kraju Ducija na rodjendan sa idejom da se slikamo i budemo pola sata.Medjutim ostali smo do kupanja.On je bio oduševljen i sa laserima po plafonu i muzikom i svo vreme je zverkao iz kolica😁
|
|
RE: Oktobarska kafanica 8.10.2017 19:42:19
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Ma stvarno? Bebu u haos i galamu?? Cccc, kako si to dopustila?
|
|
RE: Oktobarska kafanica 8.10.2017 20:15:04
|
|
|
|
vocicana
|
Bravo za Duconija, srcemalo, neka je uzivao. Isto moje dete, nije se bunio kada smoisliu galamu. Dobro vece devojke, ja sam na poslu, naravno, kuci nemam sansu ni da bacim pogled na forum, radim trecu , idemo do povracanja.
|
|
RE: Oktobarska kafanica 8.10.2017 20:52:51
|
|
|
|
krin 40
|
Voći i mene je iznenadio.U životu nisam decu vodila ni kada su bili stariji Ivana sve si bila u pravu
|
|
RE: Oktobarska kafanica 8.10.2017 21:14:26
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Zar si sumnjala u mene? Ma, bre, nece im nista faliti jedan dan u ko zna koliko vremena. Ja inhaliram macu, a ona peva pod ovom maskom
|
|
RE: Oktobarska kafanica 8.10.2017 21:16:59
|
|
|
|
medamisko
|
Bas nista, a da mu ne odgovara pokazao bi ti on. Sutra ponedeljak
|
|
|
|
RE: Oktobarska kafanica 8.10.2017 21:22:06
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Jel ajajaja? Moje spavaju.
|
|
RE: Oktobarska kafanica 8.10.2017 21:32:46
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Jeste, Sanjice, bilo je i to na repertoaru Jes, sutra ponedeljak, bljak.
|
|
RE: Oktobarska kafanica 8.10.2017 21:44:30
|
|
|
|
vocicana
|
Ajajajajjaja, hahahaa, mackica peva, mogu da je samo zamislim. Jao mrzim trecu smenu iz dubine duse. Fuj!!!
|
|
RE: Oktobarska kafanica 8.10.2017 22:17:29
|
|
|
|
Dragica Draga
|
Laku noc drage zene... sutra ponedeljkak, ali proci ce brzo i on 😁 Lepe snove vam zelim 😘
|
|
|
|
RE: Oktobarska kafanica 9.10.2017 8:03:46
|
|
|
|
emicaa
|
ju ju ju jedva nadjoh kafance koliko se pisalo. Dobro jutro,mi budni.Dusa mi spava,jedva cekam veceras da opet zaspim.
|
|
RE: Oktobarska kafanica 9.10.2017 8:37:36
|
|
|
|
Dragica Draga
|
Jutro 😊 A jedva cekamo opet noc da svi zaspu 😊 Malena od dve god.bas zafrkava sa spavanjem, nece pre ponoci pa to ti je ... joj sto me izmuci sinoc
|
|
|
|
RE: Oktobarska kafanica 9.10.2017 8:56:56
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Dobro jutro. Emi, nova nagradna je na pomolu Ispeglala sam neke stvari. Sad da dovrsim rucak, pa na posao
|
|
RE: Oktobarska kafanica 9.10.2017 9:03:38
|
|
|
|
lesica
|
Ahoj, tiho u kafani od jutros Ja kasnim, uspavali smo se jutros što mrzim kad mi tako počne radna nedelja, no šta je tu je. Žao mi samo L, do večeras će biti u školi (boravak + nastava) Ko šta pije, da vam dobacim iz prevoza
|
|
RE: Oktobarska kafanica 9.10.2017 9:10:56
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Dobro jutro i ovde. Les, dobaci neki burek Maca doručkovala, sin i ja cemo videti sta cemo. Verovatno kajganu.
|
|
RE: Oktobarska kafanica 9.10.2017 9:11:43
|
|
|
|
bubulence
|
Dobro jutro!
|
|
|
|
RE: Oktobarska kafanica 9.10.2017 9:18:50
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Jutro, Bubi, sta se radi?
|
|
RE: Oktobarska kafanica 9.10.2017 9:22:21
|
|
|
|
bubulence
|
Razmisljam, da li nesto raditi ili ici na nokte....
|
|
|
|
RE: Oktobarska kafanica 9.10.2017 9:29:04
|
|
|
|
emicaa
|
Idi na nokte,nisi luda da radis ja jos trebam usisati stan ostalo je gotovo. Ko je spomenuo burek?
|
|
RE: Oktobarska kafanica 9.10.2017 9:33:25
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Ja sam jela proju. Ja kad bih se razmisljala da li da cistim ili da idem da sredjujem nokte uvek bih se odlucila za drugo.
< Poruku je uredio Sanjica26 RR -- 9.10.2017 9:34:03 >
|
|
RE: Oktobarska kafanica 9.10.2017 9:33:42
|
|
|
|
bubulence
|
Pih, nema danas slobodan termin... Ipak cu morati nesto da radim... I ja bih burek, prazan i mastan
|
|
|
|
RE: Oktobarska kafanica 9.10.2017 9:44:33
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Ja bih sa sirom ili mesom
|
|
RE: Oktobarska kafanica 9.10.2017 10:44:55
|
|
|
|
Mala Elena
|
Bubi, imam ja parce gibanice za tebe! Jutro svima!
|
|
|
|
RE: Oktobarska kafanica 9.10.2017 11:08:34
|
|
|
|
emicaa
|
Ivana burek je burek samo kad je sa mesom,ostali su pite e jos da prebrisem podove kad mi srecko zaspi i zavrsila sam sa poslovima danas.
|
|
RE: Oktobarska kafanica 9.10.2017 11:41:28
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Hahaha, ipak sam doruckovala kajganu
|
Anketa
Како се решити цуцле?
пеперутка16
Моја ћерка (23 месеца) користи цуцлу само ноћу када иде на спавање. У вртићу је одвикавана од цуцле поподневном дремком, тако да мислим да је време да се потпуно реши цуцле. Како сте помогли детету да се реши цуцле?