Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Razgovori mama 10/17 [chat] 13.10.2017 18:41:44
|
|
|
|
Dragica Draga
|
Bravo Krin za S., drzimo fige i dalje, i cekamo u utorak lepe vesti 😊 Tako sam i ja danas, odspavala bih i duze, ali se J.probudila 😊 Sklopila sam oci samo malo da ih odmorim, trgla se posle pola sata 😂
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/17 [chat] 13.10.2017 20:15:22
|
|
|
|
Sarav
|
Dobro veče mame. Ne stižem da se javim, pročitam po nešto. Vidim deca su bolje, Sanjice kako napredujete sa bronhitisom? Ozdravite što pre. Mariya, bravo za bebana. Vodili danas P kod pedijatra, više ne znam šta da radim sa njom. Ima konjukzivitis, pelenski osip, slinavi i kašlje. Dobro bar više nema temperaturu. I ne spava uopšte. Po celu noć se derbija, ne pomaže ni sisa, ni ninanje u rukama, ma ništa. Tako vrišti po sat vremena pa se uspava i kroz neko vreme opet. Stalno se set_im Degu - još samo malo..
< Poruku je uredio Sarav -- 13.10.2017 20:16:29 >
|
|
RE: Razgovori mama 10/17 [chat] 13.10.2017 20:56:25
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Cao mamite Ja mrtva u krevetu vec. T radila.domaci sad predvece pa.se.nalozile.da rade jos nesto. Voli detee da radi domaci 😂 Onda uzele radne listove. A H jos slabije cita pa.me.stalno nesto zapitkuje a ja mrtva umorna. Jedva ih nagovorila da ostave to za sutra i da idu na spavanje.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/17 [chat] 13.10.2017 21:06:02
|
|
|
|
vocicana
|
Dobro vece mame. Ja stigla na posao, nisam stala danas, a kako mi se cini ni ovde nece bitibolja situacija. Decica vidim sareno, nadam se da svi brzo izadju iz kriza, krenule su respiratorne inffekcije, sada ce biti zurka do kraja januara. Moj sin ostao sa sveki, spava kod nas, dobar je bio. Setali, ja sredjivala malo neke sitnice po stanu, nista i ne mogu od ovih rana. Skinula sam mladeze, dva komada, isecena sam kao da su mi kicmu transplantirali.
|
|
RE: Razgovori mama 10/17 [chat] 13.10.2017 21:30:28
|
|
|
|
Sarav
|
O, Voci, bravo Piši u temi kad stigne PH. Ne videh kad si skidala?
|
|
RE: Razgovori mama 10/17 [chat] 13.10.2017 21:51:32
|
|
|
|
Dragica Draga
|
Vocicana - jel bolelo skidanje mladeza??
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/17 [chat] 13.10.2017 22:02:21
|
|
|
|
medamisko
|
Dobro vece. Ja imam iznad usne veci mladez. I na ledjim jedan. Ostali su uglavnom manji. Mama ima bas puno, skoro sam je nagovarala da svrati do dz da joj pogledaju. Proci ce. Spaljivala sam jednom bradavicu, bas je bilo grozno, neprijatno.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/17 [chat] 13.10.2017 22:16:42
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Sarav, napredujemo sa bronhitisom kako ne napredujemo. Mnogo je bolje nego sto je bilo. Sad odmah zrelo kaslje.
|
|
RE: Razgovori mama 10/17 [chat] 13.10.2017 22:19:50
|
|
|
|
vocicana
|
E ja povredila mladez, kao da sam naslutila pisuci u temi, sada cu se tamoprebaciti da ne idemo u off.
|
|
RE: Razgovori mama 10/17 [chat] 14.10.2017 0:14:10
|
|
|
|
Mariya
|
Veče mame! Evo i nas, svi smo bolesni I malci mi se razboleli, i ja, a danas počeo i muž. Baš je žurka Emice sestra je dobro. Od sl.nedelje kreće na preglede pošto je na polovini pa ćemo videti. Da je vidite, nikad ne biste rekli da ide na hemioterapiju. Dobro je podnosi. Milena i moje su sisale 14 meseci. Ni L ne planiram duže Danas sam ga prvi put ostavila na duže vreme. Čak 5,5 sati je bio bez mene! (ili ja bez njega) išli smo mm i ja u Suboticu. Srećom mališa je spavao do pola 11, kad je ustao doručkovao i taman smi stigli kući kad je bilo vreme za sledeći podoj. Jao te sreće kad me je video mnogo je sladak! Sarav, poznato mi je to što pišeš, mnoge noći su nam takve.
< Poruku je uredio Mariya -- 14.10.2017 0:17:23 >
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/17 [chat] 14.10.2017 7:05:22
|
|
|
|
degu
|
I mibsmo isto bolesni. Dida vec 3 nedelje slini, kaslje, nikako da prodje, nadovezala su joj se 2 virusa bez pauze a nama sa pauzama. Ja sam vec 4 dana promukla skroz, nos zapusen, kasljem. A evo sad i B jadan pun slina. Spavanja nema. Mm je radio 3 nocne, pa iz nocne u drugu, iz druge u prvu tako da nije mogao ni da me odmeni makar malo da ga drzi u rukama on. Jedino tako mu se malo procisti nos. Dignuto mu je uzglavlje, ispiram nos, izvlacim sline, al opet se budi,krklja, place svaki cas. Ne mozemo prezdraviti ove vrticke viruse nikako. Milena devojka je odlucila, spremna je, raduj se novim fazama, novoj bliskosti koju cete izgraditi. 14 meseci dojenja, divno, vreme je za novi stepenik u vasim zivotima, jedan nivo uspesno zavrsen Ja sam T dojila 18 meseci, njega jedva cekam da prestanen, al je postao zalepljen za sisu.
|
|
RE: Razgovori mama 10/17 [chat] 14.10.2017 8:40:50
|
|
|
|
Mala Elena
|
Degu, svaka cast za 18 m dojenja! Ja godinu dana i to mi je puna kapa ... Voci, oporavices se, moja sestra je skidala i ok je sve bilo... Ja odoh smutiti projaru za dorucak.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/17 [chat] 14.10.2017 8:46:34
|
|
|
|
krin 40
|
Dobro jutro.Da svi brzo ozdrave.Vidim da ima mnogo prehladjenih.Mariya drago mi je što sestra dobro podnosi terapiju.Moj tata je sve gore.Ja mislim da ću D bez problema prestati da dojim kada za to dodje vreme.On je skroz drugačiha beba od brata i sestre.Sa njima je prekid bio strašan.D ne jede noću od šeste nedelje.Obožava kašiku i sve što mu spremim.Nadam se da će i to ići glatko
|
|
RE: Razgovori mama 10/17 [chat] 14.10.2017 9:50:32
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Dobro jutro i ovde. Jao, al ima bolesnih, ozdravite sto pre. Mariya, drago mi je zbog sestre. A i od vašeg malog odvajanja
|
|
RE: Razgovori mama 10/17 [chat] 14.10.2017 9:54:20
|
|
|
|
Dragica Draga
|
Jutro drage 😊 Izgleda da i mi ulazimo u klub prehladjenih 🤔 Sinoc joj se odjednom zapusio nosic, jedva je zaspala, ali nije se budila lepo je spavala... od jutros vidim da curka... A taman smo isplanirali danas u soping... Kako ste vi? Kakvi su vasi planovi za danas? Za vikend?
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/17 [chat] 14.10.2017 10:28:46
|
|
|
|
suzi kju
|
Jutro i ovde. Mariya super za sestru, bas mi je drago. Krin šta je sa tvojim tatom? Naši planovi za danas su odmaranje i šetnja a sutra je mm dežuran pa smo nas tri same, pravicemo žurku, pozvaćemo neke momke i tako Izvolite, sve ste pozvane.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/17 [chat] 14.10.2017 11:04:39
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Suzi, pozovi ih vise, stizemo sutra
|
|
RE: Razgovori mama 10/17 [chat] 14.10.2017 11:26:27
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Dobar dan. Ja poranila. Ispekla gibanicu. Vodila T na ples. Sad mm ode sa njima u setnju, a ja da dovrsim rucak. Uzivajte danas je bas divan dan.
|
|
RE: Razgovori mama 10/17 [chat] 14.10.2017 13:33:12
|
|
|
|
Dragica Draga
|
Mmmm, mi smo sinoc za veceru gibu jeli, ostalo malo i za dorucak 😊 Bas lep dan, mi smo uspeli da kdemo da se ponovimo i kupimo cipelice, nosic curka i suze okice, to se garant malo naladila sto bi rekli... Danas cemo malo kulirati, sutra imamo rodjus kod malog brata i bas bih volela da idemo...
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/17 [chat] 14.10.2017 14:29:22
|
|
|
|
vocicana
|
Suzi Ja zavrsila trecu, grozna je bila, jedva cekam da zakuca sneg, bas sam umorna. Malisa zaspao, ja sada malo da se javim, nista ne kuvam, gostujemo danas. Za5 ana moji slave i mami nesto ako mogu da pomognem. Decica moja lepa, daj boze svi da te viruse pregrmite sto pre. Nisam u toku Krin, sta je sa ocem? Maryia bas lepo za sestru, samo da sve bude dobro.
|
|
RE: Razgovori mama 10/17 [chat] 14.10.2017 16:48:44
|
|
|
|
krin 40
|
Dobar dan..ja nahranila ukućane pa ću sada na feniranje i sredjivanje obrva.Joj tata se bori sa kancerom već duže vreme.Pa je operisao i jetru..pa sad nova hemio.Grozno je podneo.Pa se pre par dana i voda u plućima pojavila.I tu je imao intervenciju.Ma uzas je.Nema ni 45 kg.Ni na rodjendan nije mogao.Ponekad pomislim da bi mu lakše palo da umre i da se odmori
|
|
RE: Razgovori mama 10/17 [chat] 14.10.2017 18:00:41
|
|
|
|
Dragica Draga
|
Joj Krin 😣 I moj svekar slicno... sad od ponedeljka krece na novu turu hemio... s tim sto sada ima problema i sa prostatom, a pre neki dan su mu skinuli longetu jer je nezgodno stao na nogu, povredio je i takav hematom mu se stvorio da je mogao da umre od toga, bukvalno u 5 do 12 je otisao doktoru. Na jetri se isto nesto pojavilo... ma uzas. Uspeva nekako bar da odrzi koliko-toliko pozitivno raspolozenje.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/17 [chat] 14.10.2017 18:23:46
|
|
|
|
suzi kju
|
Dragice, Krin, gde vam primaju očevi hemio? Bas mi je zao, Krin tu si u pravu, to su bas teške muke, bas se mnogo muče. Ja radim na onkoloskom institutu pa zato znam koliko ljudi pate. ..
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/17 [chat] 14.10.2017 19:28:32
|
|
|
|
krin 40
|
Moj je tata u Ča Suzi.U Bgd u je operisan.Oba puta.Prvo debelo crevo pa jetra.Uvek se setim mog pokojnog dede koji je bio veliki boem.Posle drugog srčanog udara opet izašao u kafanu na tamburaše.Baba ga psovala a on kaže:"Bolje da umrem od dobrog provoda i uz muziku nego da ležim u krevetu i mučim se od nekih boleština".Bio je sto posto u pravu
|
|
RE: Razgovori mama 10/17 [chat] 14.10.2017 20:45:09
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Krin, jeste deda bio u pravu Muz namesta bojler, ako bude imao vremena pogledace mi i fen veceras.
|
Anketa
najlepse ime za cerkolina pisuljica:)))nijedno (
33%)

Hana (
31%)

Adrijana (
15%)

Lara (
21%)
Ukupan broj glasova: 146Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!