Mariya
|
Veče mame! I mi polegali svi, svi u carstvu snova, a ja čekam da mališa učvrsti san. Jer se do ponoći probudi barem 5-6 puta, džabe mi je leći jer će me svakako probuditi nekoliko puta. Svako veče isto. Sisa, zaspi, i onda kreće plač. Plače u snu, baca se, pa ga onda držim u naručju a on se dernja , ne znam zašto i više stvarno ne znam šta da mu radim kad se izviče zaspi i tad ga ubacim u krevetac. I onda tako celu noć ponekad, nekad samo 28 puta Juče mu je izašao 4.zub, i spavali smo od pola 12 do pola 7, prvi put nakon više nedelja!! I sad škrguće zubima, joj, ježim se konstantno plus i grize dok se ne navikne na novi zub. Kako su bolesnici, mame i dečica? I kod nas je Lu slinava, mene boli grlo, H kija, samo da L ne dobije. Inače imam sjajnu vest, do januara smo slobodni, nema terapije Danas smo bili na kontroli, kaže dr da je super, vežbanje u kućnim uslovima, da puzi što više pa ćemo u januaru videti kako i šta dalje. Ja još uvek ne verujem, moram da prespavam,da mi se slegne, da shvatim da možemo da živimo normalno. Njemu ruka još nije 100%, ja bih rekla 75%, ali radi sve što treba da radi u ovom uzrastu.
|