|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  7 8 [9] 10 11   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori mama 10/17 [chat]
11.10.2017 9:54:10   
Nema novih poruka
IvanaSK RR
Dobro jutro.
Moja jos slinavi, ali nije strasno. Sin završava radove iz likovnog, a nju ne mogu da odlepim od vrata njegove sobe.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 201
11.10.2017 11:02:57   
Nema novih poruka
emicaa
Mi smo standardno lose spavali,ovoje se budili po dva puta.Jedno zaspi a drugo se probudi.Dora je ustala u 6 ali je gledala crtani pa sam ja jos malo preklopila sa Davidom.
Sanjice nadam se da ce joj brzo biti bolje.

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

(odgovor članu IvanaSK RR)
Direktna veza do poruke: 202
11.10.2017 14:24:26   
Nema novih poruka
Sanjica26 RR
Mi dobismo bronhitis. Morala sam da je vodim kod privatnog, jer ocigledno u domu zdravlja su gluvi.user posted image
Sad sam na pauzi, pa idem nazad u skolu.

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 203
11.10.2017 14:32:53   
Nema novih poruka
Mala Elena
Sanjice, ti si iz Bg? U kojem dz se leci? Trebala vam je dati uput za dalje ako nije bila sigurna.user posted image
Svasta sam odradila po kuci. Spakovala opet deciji ormaric i konacno sklonila letnje stvari. Gde ih vi odlazete?

Direktna veza do poruke: 204
11.10.2017 14:43:44   
Nema novih poruka
isidora88
Sanjice da brzo ozdrave user posted image
Jao mi sa stvarima i igrackama ne znamo gde cemo, prvom prilikom moram napraviti jos 2 plakara i neki sanduk za igracke, decija soba kao igraonica, krcata igrackama a ruzno deluje jer sve stoji po korpama i kutijama, bas mi treba neki prostor za odlaganje

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

(odgovor članu Mala Elena)
Direktna veza do poruke: 205
11.10.2017 15:20:23   
Nema novih poruka
IvanaSK RR
Nije Sanjica iz Bg-a.
Sanjice, ja sam bez komentara na svakakve lekare.
A mi jos nismo dosli u stadijum da ne znamo sta cemo sa igrackamauser posted image Sinovljeve sam mnoge poklonila, ostale su u fioci ispod njegovog kreveta. Maca nema mnogo igracaka.

(odgovor članu isidora88)
Direktna veza do poruke: 206
11.10.2017 15:23:43   
Nema novih poruka
Sanjica26 RR
Elena, nisam iz Bg. Problem je sto je ona bila sigurna da je sve u redu.
Isidora, poslacu ti na fb sta smo uzeli iz Ikea nesto za odlaganje igracaka. Spasili smo se.

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Direktna veza do poruke: 207
11.10.2017 16:40:54   
Nema novih poruka
isidora88
Posalji Sanjice, mi bas imamo gomilu krupnih igracaka, neki minimarket, kuhinju, makstorski sto, guralica, motora i ostakih cuda i plus milion autica, bagera... Soba nam je kao magacin decije opremeuser posted image

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

Direktna veza do poruke: 208
11.10.2017 19:18:09   
Nema novih poruka
emicaa
ja igracke pakujem u kutije pa na tavan,posle nekog vremena samo zamjenim a odjelo ljetno bude u ormaru,ima dovoljno mjesta.
Sanjice svako se zove doktorom,ima onih koji stvarno rade svoj posao a ima i oni koji su tu ko zna zasto.

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

(odgovor članu isidora88)
Direktna veza do poruke: 209
11.10.2017 20:35:46   
Nema novih poruka
Mala Elena
I kod nas decija soba u uglu ima kutije sa igrackama...uopste nemam ideju kako da ih organizujem. Garderobu sam stavila nesto ispod kreveta, nesto u vakum kesu, nesto u kofer.

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 210
11.10.2017 20:52:08   
Nema novih poruka
Duškić
Samo da se javim. Bila u kupovinu danas. Polako pakujem po nesto. Za par dana idemo kod nasih.
Kupila bebcu kompletic, prelep, i svasta nesto.
Sad uspavala bebca pa Mezimici mojoj citam neku pricicu, a kulira me opasno. Prica mi o drugarici i tako.

Direktna veza do poruke: 211
11.10.2017 23:31:08   
Nema novih poruka
Mariya
Veče mame!
I mi polegali svi, svi u carstvu snova, a ja čekam da mališa učvrsti san. Jer se do ponoći probudi barem 5-6 puta, džabe mi je leći jer će me svakako probuditi nekoliko puta. Svako veče isto. Sisa, zaspi, i onda kreće plač. Plače u snu, baca se, pa ga onda držim u naručju a on se dernja , ne znam zašto i više stvarno ne znam šta da mu radim user posted image kad se izviče zaspi i tad ga ubacim u krevetac. I onda tako celu noć ponekad, nekad samo 28 putauser posted image Juče mu je izašao 4.zub, i spavali smo od pola 12 do pola 7, prvi put nakon više nedelja!! I sad škrguće zubima, joj, ježim se konstantno user posted image plus i grize dok se ne navikne na novi zub.
Kako su bolesnici, mame i dečica? I kod nas je Lu slinava, mene boli grlo, H kija, samo da L ne dobije.
Inače imam sjajnu vest, do januara smo slobodni, nema terapijeuser posted image user posted image user posted image
Danas smo bili na kontroli, kaže dr da je super, vežbanje u kućnim uslovima, da puzi što više pa ćemo u januaru videti kako i šta dalje. Ja još uvek ne verujem, moram da prespavam,da mi se slegne, da shvatim da možemo da živimo normalno. Njemu ruka još nije 100%, ja bih rekla 75%, ali radi sve što treba da radi u ovom uzrastu.

(odgovor članu Duškić)
Direktna veza do poruke: 212
12.10.2017 7:01:46   
Nema novih poruka
emicaa
Dobro jutro,srecko se budio 5 puta i prije desetak minuta smo ustali.
Mariya odlicno,mnogo mi je drago.Da i ti malo dusu odmoris user posted image Jel ti sestra dobro?

(odgovor članu Mariya)
Direktna veza do poruke: 213
12.10.2017 8:24:14   
Nema novih poruka
krin 40
Dobro jutro.Mariya super.Što kaže Emi da i ti malo dušu odmoriš.Mom Duciju se spremaju gornji.Izgleda da će i oni da izadju u paru kao donja dva.Kako je krenuo imaće četiri zuba do pet
meseciuser posted image .On to stvarno "muški"podnosi.Kmekne u snu ali nastavi da spava.Samo mu se znoje stopala i trlja ušiuser posted image .Veliki sin danas ide tek u drugi krug i testiranje

ako muskarac zeli da mu zena bude andjeo mora da stvori raj za nju,andjeli ne zive u paklu

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 214
12.10.2017 8:30:10   
Nema novih poruka
IvanaSK RR
Jutro i ovde.
Mariya, super, malo da odmoriteuser posted image
Moja jos uvek slinavi, vec nedelju dana.

(odgovor članu krin 40)
Direktna veza do poruke: 215
12.10.2017 8:35:46   
Nema novih poruka
Dragica Draga
Jutro drage...
Lepo provedite ovaj cetvrtak, bez puno posla, ako je moguce 😊

Direktna veza do poruke: 216
12.10.2017 9:49:06   
Nema novih poruka
Mala Elena
Helo. Odvedoh decu, spremila veeelikiii dorucak i sad legla da se malo ugrejem i vidim sta pisete.

(odgovor članu Dragica Draga)
Direktna veza do poruke: 217
12.10.2017 23:07:39   
Nema novih poruka
Milena18
Gde ste, mamuške? Ja nikako da nađem vremena da se javim.
Mariya, baš mi je drago zbog mališe. Uživajte, odmorite se.
Sanjice, kako je devojčica, da li manje kašlje?
M je konačno ozdravila, ali u vrtić će tek od ponedeljka. Prestala je da sisa, baš sam tužna zbog toga. Mislila sam da nastavimo još malo, ali opet, dobro smo i izgurale - 14 meseci. Verovatno je bolelo grlo dok guta, pa je navukla strah. I dalje joj nudim, ali samo drži siku u ustima i mazi se.
Evo je sada spava, uvalila se u naš krevet kad je bila bolesna, i sad nikako neće u krevetac.
Laku noć vam želim.

Direktna veza do poruke: 218
13.10.2017 9:06:24   
Nema novih poruka
IvanaSK RR
Jutro i ovde.
Milena, super je ona sisala.

(odgovor članu Milena18)
Direktna veza do poruke: 219
13.10.2017 9:39:33   
Nema novih poruka
Sanjica26 RR
Dobro jutro. Odvela sam T u skolu. Danas imaju prijem kod gradonacelnika. Dobijaju neke poklone. Posle idem po nju.
Milena, Sofi je mnogo bolje od antibiotika i inhalacije. Ja sam juce bila lose. Umalo se nisam onesvestila na casu. Dobila sam. Puno krvarim, glava me bolela, stomak. Grlo me zafrkava. Danas mi je malko bolje.
Na sve to mm nije tu.Na putu je. Mama mi je dosla, ali ni njoj nesto nije bilo najbolje. Tako da sam i vodila T i isla po nju u onakvom stanju.

< Poruku je uredio Sanjica26 RR -- 13.10.2017 9:52:31 >

Direktna veza do poruke: 220
13.10.2017 9:46:46   
Nema novih poruka
emicaa
dobro jutro.mi doruckovali pa sad svako nesto svoje.
Milena bravo za 14 mjeseci user posted image
Sanjice nadam se a ce ti danas biti bolji dan.

Direktna veza do poruke: 221
13.10.2017 13:12:31   
Nema novih poruka
Dragica Draga
Caos drage 😊
Mi poranili, pa evo ranije i na dnevni spavanjac... dok ostatak ne dodje iz skole, malo da vidim sta se ovde desava 😊
Lep dan i danas, bas prija ovo Miholjsko leto 😊

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 222
13.10.2017 14:31:40   
Nema novih poruka
krin 40
Milena "puna kapa" 14 meseci.I moji stariji su tako dugo sisali.D planiram kraće da dojim.Gde ste mame,šta ima? Moj S je juče prošao i drugi krug i testiranje iz
stručnog engleskog bez greške.Do utorka će znati ko je primljen.Čekamo i nadamo se

< Poruku je uredio krin 40 -- 13.10.2017 14:33:25 >

ako muskarac zeli da mu zena bude andjeo mora da stvori raj za nju,andjeli ne zive u paklu

(odgovor članu Dragica Draga)
Direktna veza do poruke: 223
13.10.2017 14:44:15   
Nema novih poruka
Mala Elena
Evo meni dosao majstor da popravi cesmu u kupatilu.
Opet me hvata neki umor...tako bih prilegla pola sata..

(odgovor članu krin 40)
Direktna veza do poruke: 224
13.10.2017 14:53:56   
Nema novih poruka
emicaa
ja morala douspavati Davida,stavim ga na krevet i legendm i ja pored njega.Zatvorila oci samo na dvije sekunde a otvorila sat vremena kasnije.Dora uzela tablet i gledala,sreca pa je pametna user posted image

Direktna veza do poruke: 225
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  7 8 [9] 10 11   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  7 8 [9] 10 11   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Bebin plač i grčevi: naša neispričana priča
Mirna beba koja samo sisa i spava..promeškolji se po koji put, pa nastavi da pajki. Budi se da siki, i podeli mami i tat...

Anketa

играонице
пеперутка16

Колико често водите своју децу у играонице?

Click Here